58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Egyébként az előző témához kapcsolódóan elmesélnék egy kis történetet. (de nem azért, hogy ismét beinduljon az OFF gépezet, hanem feszültségoldásként...)
Szal a '90-es évek elején volt egy nigériai - full fekete - ismerősöm, törzsi bőrbeégetésekkel, stb... Na szal a madár nagy kedvence volt a DJ.Bobo, állandóan azt hallgatta, meg énekelgette (anyanyelve ugye angol egy nigériainak...), de mivel tv-t nem nézett soha, és nem is volt túl tájékozott még sosem látta...aztán egyszer csak a kezébe került valami BRAVO újság vagy valami hasonló, aminek a közepén egy kétoldalas DJ.Bobo poszter volt...ahogy meglátta a madár, úgy megrökönyödött, hogy percekig szólni sem tudott, csak állt ott megroggyant lábakkal, tátott nagy pampula szájjal... :)))
Egyből megértettem, hogy magában a madár elképzelte DJ.Bobo-t, mint valami feka madarat, mint pl. Dr.Alban vagy ilyesmi...és amikor szembesült a valósággal, azzal a rút svejci pofával, ami DJ.Bobo-nak van...bizony megrökönyödött....én meg persze akkorát röhögtem rajta, hogy egy napig hozzám se szólt... :)))
Na valami ilyesmivel szembesülhetett most Cikasz barátunk is... :)))
/OFF -
omg 
-
mike369 #25840 -
"sörluk"... még így is értelmes... 

-
mike369 #25838 
oks!
most végeztem a Doom3 RoE-vel. még van egy vamp1re menümozaik meg egy vamp2re béta és aztán segítek sörluk ügyben!
ha átküldöd valahogy, akkor belenézek hátha nem is olyan bonyolult az ügy! :) -
Semmi baj...
[buksisimogatós nincsen...]
-
mike369 #25836 Köfi!
-
Ja, most olvastam másik topikban, hogy a fordító csapathoz csatlakozol...akkor nem szóltam!
-
Tusy #25834 "Ne tégy olyat mással, amit nem szeretnél, ha veled tennének"
Egyébként meg téged kellene törölni, nem csak a hozzászólásaidat. -

-
De, ha nagyon olvasni akarod, amit írtam:
Hát akkor egy cigánytól kapod meg a választ: egy cigány fordítja...
S mivel Te azt írtad, hogy "mellesleg árokba kellene lőni valamennyit", szerintem egy kis önvizsgálat javallott...
-
Én töröltem bazzeg, és mihelyst nem fog tartalmazni, fasz, ide nem illő megjegyzéseket, nem fogom törölni!!! -
Ne má', hogy te is a többesfordítók népes táborát akarod szaporítani! :)))
Má' ráugrottak egy páran! Inkább, ha van szabad kapacitásod, segíts nekem a Sherlock képeit átbazerálni! :))) (...azt valószínűleg úgysem fogják 1000-en titokban megcsinálni...:D) -
???
Én a saját hozzászólásomat töröltem, mert láttam, hogy a Tiéd is eltűnt.
-
MILENNE B+ HA NEM TÖRÖLGETNÉD A HOZZÁSZÓLÁSOKAT HANEM VÁLASZOLNÁL???
-
Pázz, elküldtem mailben is... 

-
mike369 #25826 ok! közben megoldottam! THX! -
Mozilla 1.7.5-el nekem most is műxik...
-
mike369 #25824 404 valamiért
-
Priviben ment a letöltési link...!
-
mike369 #25822 IMYke!
Jól emlékszem, hogy van működő editorod a GTA:SA szövegekhez?
Ha igen át tudnád küldeni? Mert én mindenhol csak halott linkeket találok... -
Panyi #25821 Nekem nincsen időm rá, nekem ott vannak a kalandjátékok, majd ha azok meglesznek akkor meg másba segítek be (Splinter Cell 3) -
Én valszeg nekiugrok, mert már régóta várom a játékot. :) Panyi, vagy valaki esetleg segíteni szeretne szívesen fogadom, csak dobjon egy privit vagy mailt :) -
A topik-kereső nem talált itt semmit róla, de valaki megnézte már, hogy az Area 51-hez készíthető-e valamilyem kicsomagoló/becsomagoló/szerkesztő-féleség? -
Panyi #25818 Esetleg ha valaki unatkozna, akkor majd le tudja fordítani a Battlefield 2-t, ugyanis a demo alapján lehet szerkeszteni, és nem úgy tűnik mintha sokat változna majd a teljeshez képest. Igaz ékezet ninsen de ha nagyon buheráljuk akkor lehet vele kezdeni valamit!
Íme itt van két kép a demóból:
http://www.magyaritasok.hu/kepek/bf2.jpg
http://www.magyaritasok.hu/kepek/bf2_2.jpg -
NiGhTM4R3 #25817 Game+ bsz:P -
NiGhTM4R3 #25816 Hát, erről a leszúrásról annyit h elítélendő természetesen, mert nem normális dolog h a buszon csakúgy leszúrunk vkit, legyen cigány, néger, kínai vagy akárki, ez büntetendő dolog.
De nagyot röhögtem, mikor az apuka, meg a fiucska mondta h ilyen szemét dolog történt, milyen az élet, stb stb, azt a tv-be halkan megjegyezték h a srácot körözik vmelyik kerületben rablásért, és lopásért.
Erről ennyit.
-
Ehh megelőztél bazz... :) -
Inkább fejezzük már be...hosszasan lehetne taglalni a témát...fölöslegesen...
A világot úgysem fogjuk megváltani...akkor meg már inkább a fordításokkal foglalkozzunk...
Nem hittem volna, hogy magam leszek aki kivált egy hatalmas nagy OFF-olást...bár kétségtelenül fogékony a társaság...OFF-olásra is... :))) -
Ööö, én enm szólnék bele, de ezt egy másik fórumban is meg lehetne beszélni (cigányos téma). Mert a múltkor mintha azért is kaptam volna büntipontot, mert off volt... Ez sem ide tartozik :P -
Kovász #25812 Nah, én is hozzászólok egy kicsit ehhez a cigányos témához...
Kezd az egész olyan lenni, mint amerikában a "néger kérdés". A cigányokat romáknak kell hívni (analógia: néger=afro-amerikai), ha egy nem cigány bántalmaz egy cigányt, akkor az máris "faji" bűntény, stb. stb... Nem tudom, mire jó ez. -
A Moszkva téren történt incidens elég nagy "öngól" volt. Tüntessünk a rasszizmus ellen...
Amúgy gondolom, hogy akkor más lett volna a helyzet, ha nem cigányt szúr le egy cigány. -
Kovász #25810 Azzal az a baj, hogy még a területi beállítást is át kell állítani angolra ahhoz, hogy az angol szöveg megjelenjen, és ne csak kockák legyenek... szal sztem nem valószinű, hogy meglehetne oldani az ékezetes karaktereket (ettől függetlenül persze lehet, hogy van hozzá magyaritás, nem tudom). És egyébként meg nagyon gyenge maga a játék, én is csak azért szedtem le/toltam végig, mert CSI fan vagyok
-
mike369 #25809 

(törölhető demonstrációs anyag :)] -
Mi az a piros #mf3? Mi volt a #23798-ban? -
szerintem az utolsó három ezt beleértve is mehet a lecsóba! -
köszi ,hogy törölted!
Fájt! -
A skinheadeket lelövik ugye? -
Ne törődj vele. Ne alacsonyodj le az Ő szintjére, hisz te ettől vagy több nála. Én a hozzászólást nem töröltem volna. Így láthatta volna mindenki azt a magas intelligencia szintet, mivel Őt Istenke megáldotta. Különben meg ott van a mondás, miszerint "az embert ne minősítsd, hisz cselekedeteivel ezt megteszi önmaga". -
[piros #mf3.. nem valami szép]
No, itt kezdődnek a problémák, hogy így írtad, hogy: "s ez is már valami"
Sajnos a hozzáállás még jó ideig nem fog változni, (bár, a Moszkva-téri incidens keltett valami utórengést, utalva, hogy nyissák má' ki a csipájukat egyesek) a butája nem fog változtatni a véleményén, (sajna' a többség ezekből áll) de majd 20-30 év múlva meglátjuk, hogy mi lesz az egészből, addig is tartsunk ki...