58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • macskatöke
    Létszi! De ezt csak magamnak akarom készíteni!
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, elég egy csapat kezében.
    Methos-t idézem:

"Mivel nem szeretnénk, hogy ugyanaz történjen, mint például az NFSU 2 esetében (amiből ugye van vagy 5-féle fordítás), ezért a Doom3 esetében is alkalmazott és bevált protokollt szeretnénk alkalmazni itt is. Azaz: nem csapatonként és fordítóként csinál mindenki egy-egy verziót, hanem többen egy közöset!"

Én sem szeretném, ha ezer verzió készülne, összedobva. Oka ennek nem akarok lenni, így nem is terjesztem tovább az editort.
    A GameHunter Team megkapta - belátásukra van bízva, hogy ők kinek adják.

• macskatöke
    Hy i2k!

Nekem is el tudnád küldeni a San Andreas editorját? [email protected] vagy priviben küld már el létszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Én Jimmy Sommerville-l jártam így... Hiába no, a 12 évesek naívitása határtalan...

• sd54321
    ez király!!! :)
    bevallom én is jártam már így de akkor nem az énekes faji hovatartozásán akadtam ki, hanem azonhogy az illető úr egy hölgy:))))

hiába, érik az embert meglepetésk:))))
  • sd54321
    Gratula!
    Pont a születésnapomon!:)
  • hykao
    He? Mi büntetendő lenne az én hozzászólásomban???
  • szivar
    Gratulálok.

Most aludjál, mert ha hazekerül a kiccsaj, akkor egy jó darabig nem lesz teljesértékű az alvás :).
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem. A munkálatokról itt tudsz tájékozódni: KLIKK...

• OliApa
    Elkészült már a Disciples II magyarítása? Letölthető formában még nem találkoztam vele.
  • mike369
    grat!
    sok sikert és hosszú "földi pályafutást" neki!!!
  • OliApa

Én kevesebbért kaptam azonnal 2 büntetőpontot az sg-n. Ez van . . .
  • Szabyka
    Gratula és sok boldogságot !
  • Szabyka
    Sziasztok!
    Cold Fear-nak várható magyarítása ?
  • IMYke2.0.0.0
    Ááááá, végre egy emberke, aki a Csenge nevet szereti! Yessss!
    Az én lánykám is Csenge lesz - majd...

Isten hozta a csöppséget! Reméljük, néhány év múlva már körünkben tudhatjuk - megfertőzve a Játékokkal és azok magyarításával...

• rorr
    Gratula!
    Egészségedre!
    Sok Boldogságot a Kicsihez!!!
  • Sonajk @:o)
    Gratulálok és sok boldogságot kívánok hozzá. Szép nevet adtatok neki.
  • uv
    persze, azzal kezdtem amikor kibújt
  • RaveAir
    Gratulálok én is!

(Ugye mondtad már neki is, hogy "jó reggelt") ;)
  • gameplusz
    Kb egy évig szarul fogsz aludni...

Grat hozzá :D
  • NiGhTM4R3
    Melyik vagy Te?
    Bocs:)

Természetesen gratulálok Énis!
  • szaharin
    Gratulalok!
  • Mayday
    Gratulalok!
    Isten hozott a klubban! :)
  • Panyi
    Akkor a baba szinkron színész meglesz egy játékba:)
    Gratulálok!
    Éljenek a csajok:D
  • uv
    köszönöm
  • hykao
    Szintén grat! :)
  • Kovász
    Grat
  • uv
    egy kis OFF

tegnap délután háromkor megkezdte földi pályafutását Fülöp Réka Csenge
    (a kép ma készült és azért nézek ki rajta ilyen idiótán, mert rém másnapos vagyok )

• gameplusz
    Hagyjuk a témát... Sztem ugyan olyanok, mint a "rendes" emberek: van köztük jó, van köztük rossz. Ennyi.
  • hykao
    Na, megkérek mindenkit, hogy a továbbiakban ne reagáljon a témára, mert az összes ezzel kapcsolatos üzenet törlésre fog kerülni, a korábbiakat is beleértve!

Sajnálom, hogy nem lehet érinteni bizonyos témákat (ebben a topikban sem) - gondolok itt az én GTA:SA-val kapcsolatos kitérőmre - mert egyesek egyből ingoványos talajra tévednek...és nemkívánatos következtetésekre, minősítésekre irányulnak...

AZ ILYENFAJTA MAGATARTÁS AZ, AMI HIPERÉRZÉKENNYÉ, PARANOIÁSSÁ TESZI A CIGÁNYOKAT, ZSIDÓKAT, STB. ÉLCELŐDÉSEKNEK, ELŐÍTÉLETEKNEK KITETT NÉPCSOPORTOKAT. AMINEK A KÖVETKEZMÉNYE, HOGY TÁMADÁST - FAJTÁJUK ELLENI TÁMADÁST SEJTENEK OTT IS, AHOL NINCS. ENNEK KÖVETKEZMÉNYE A SZÚRKÁLÓDÓS ESET KAPCSÁN KIALAKULT HISZTÉRIA VAGY AKÁR A "ZSIDÓZÁSNAK" VÉLT PARLAMENTI "SZAKÁLLAS BÁCSIS" BESZÓLÁS UTÁNI "ANTISZEMITÁZÁS" IS...

Szóval amikor ezeken a visszásságokon elmélkedünk, el kéne gondolkodni mindenkinek arról, hogy ugyan saját maga nem járul-e hozzá ezen történések kialakulásához?!

Tényleg az ember nem tud beszélgetni cigányokról, cigányságról, zsidókról vagy akár miről normális keretek közt, mert egyeseket ez elvakult, dühös kirohanásokra ösztökél?!
    Tényleg odáig jutunk, hogy nem lehet kimondani: cigány, zsidó, stb. mert ezen szavak hallatán mindenki felfigyel, mintha varázsszavak lennének??? (Egyesek félelmükben, érzékenységükben...míg mások pedig pont ellenkezőleg, mint olyan szavakra, amit alapból utálni kell...)
    Pedig ezen szavak semmivel sem kéne, hogy tágabbra nyissák bárkinek is a szemét annál, mintha azt hallaná: magyar...

(ok, mivel ennyit pofáztam, nem várható el, hogy senki ne reagáljon...de a nap végén törlés!)
  • NiGhTM4R3
    Sajnos..
  • cikasz
    Az a szitu, hogy tul sok van belőlük... nem is, inkább az, hogy egyáltalán van belőlük...
    Nekem már volt dolgom 1-2 szoszival.. még azt is hittem, hogy rendes emberek, de nem igy történt. Előbb utóbb ugyis hátba szurnak. NE adja az ég, hogy veled is megtörténjen,de ha valakinek csak a saját kára nyitja fel a szemét a másé nem hát akkor ugy legyen!!!!
  • hykao
    Azt hittem az én kis régi történetem megvilágítja elmédet, de úgy tűnik a gyűlölet vakká tesz...vagy eleve csekély értelmi képességekkel vagy megáldva...

Nincs itt semmiféle bérenc...Gondolkozz egy kicsit, hátha sikerül rájönnöd, hogy mi a szitu...azután pedig törlésre kerülnek a nemkívánatos hozzászólások...
  • cikasz
    nem kell ezen gondolkodni, utálom az összes rohadékot, és aki szimpatizál velük az is erre a sorsra jut...
  • mike369
    """kicsit""" kezd eldurvulni a topic...
  • IMYke2.0.0.0
    ...cigánybérenc... hm. Elmés. Kár, hogy csak ennyire futja, ahelyett, hogy kicsit elgondolkodnál.

• cikasz
    gratulálok, cigánybérenc...
    már sajnálom hogy küldtem neked "támogatást" pfff....
  • hykao
    Ó, egyáltalán nem bonyolult az ügy!
    Mármint úgy értem, hogy a menüelemek mizériáját úgy tűnik mmster és crowie megoldják.
    Ami a többit illeti, ott probléma nincs, Tusy képkiszedő-visszarakó progija teszi a dolgát...csupán csak van jópár ilyen papiros, meg dokumentum, amit módosítani kéne, de én nem vagyok egy nagy grafikus, lévén, hogy Paint az egyetlen progi, amit használni szoktam...azonban aki kissé jártasabb a grafikus témákban, annak nem nagy ügy, csak a megfelelő font-okat kell eltalálni...a felvivendő szövegek magyarítása pedig rendelkezésre áll, szal fordítani sem kell, csak a magyar szöveget rávinni a különböző papirosokra...
    Remélem elég érthető voltam...bár mérget nem vennék rá... :)))
  • mike369
    ezért nem szabad dj bobo-s képeket nézegetni!
    sok ártatlan gyermek került idegosztályra a megrázkódtatás miatt...
  • hykao
    má' hogyne lenne! Íme: