58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-

-
Ha tudnék angolul biztos olvastam volna
-
Mint azt már írtam a MP-n is. A progi nyit / zár, de a működéséhez kell egy buherált american.ini fájl is!
Anélkül az elmentett anyagban - ráadásul véletlenszerűen (ezt olvashattad az angol nyelvű fórumban is) - hibák keletkeznek!
-
IMYke itt a kép:
-

-
NiGhTM4R3 #25917 Betyület szavadra?
-
Korábban már jeleztem, hogy meglátásom szerint nem fordítható.
-
Asszem nem... -
Deathmonkey #25914 Érdekelne, tud-e valaki arról, hogy készülne a Dungeon Lords honosítása.
-
Na ja....de nem baj had bajlódjon picit
..de gonosz vagyok ehe...
-
És ott még jobban összezavarodik... 
-
De ha ide
ellátogatsz mindent meg tudsz..... -
deicide #25910 kösz:)
-
Sok ido lesz, mert iszonyatosan nagy szovegmennyiseg van benne. 1-2 honapra saccolnak egyesek. -
deicide #25908 Sziasztok..)
egy másik Fórumon olvastam a San Anderst elkezték Magyaroítani....!
milyen stádiumban van a dolog most...? -
Macskatöke, te úgy is bannolva vagy a GH-ról, nincs értelme próbálkozni..
-
Én értem. El is magyarázom neked: míg én általánosságban beszéltem, abszolúte személytelenül...addig te már ráléptél a személyeskedés, politizálás (ami az SG-ről száműzve lett ugye...) sikamlós mezsgyéjére...én nem konkrét személyekről beszéltem, s nem is politikai-, gazdaság- vagy bármilyen más konkrét összefüggésekről...én csupán az egyik emberi mentalitásról beszéltem...
na de tényleg:
/OFF -
Köszönöm az információt.....akkor simán megvárom már,most hogy megjött hozzá a javítás naon faxa...sok sok szabad időt kívánok a fordításhoz 
-
Ha Isten is úgy akarja, akkor június végére, július első hetére három magyarítással gazdagodhattok!
-
Szabyka #25903 Azért ;) Én nem szoktam senkit lehülyézni! 

-
Upsz... #25893-ra akartam ezt írni. Bocsi Szabyka! -
Cigány, meg zsidó, meg ilyenek . . . Én azért kaptam a büntetést, mert egy szintén offtopik beírásomban megjegyeztem, hogy Orbán cigány. Mindenhol ezt olvastam, csak a Magyar Nemzetben nem. Erre megbüntettek. Ki a fene érti ezt? . . . -
Imyke a Boiling Point-al minémi munkád lesz?Akarom mondai kb meddig buherálod... -
Értem. Sajnos, én sem tudom mi van a progival... 
-
Köszi, ezt ösmertem. Ezért volt a kérdés.
-
Szabyka #25897 Köszi szépen!
-
Mindig TISZTA FORRÁSBÓL: Cold Fear magyarítás topik...
-
No-no! Azért csak nem kellene mindenkit lehülyézni... -
Szabyka #25894 Imyke vagy más esetleg ? -
Úgy látszik, ha az MP-n én írom a hírt, akkor mindig rekordmennyiségű hozzászólás érkezik... :) És ilyenkor egy csomó hülye találja meg a komment oldalt... :) -

-
Tőlem is kérik, de törlöm ezeket a leveleket... Meg a "Mikor lesz már kész???????" típusúakat, ahol általában fel sem tüntetik melyik fordításra gondolnak... -
SE #25890
-
-
Ezért sem terjesztem tovább a cuccot.
-
Hát a helyesírásod alapján, nem kéne erőltetni. "Begyszó" meg "létszi" stb.
Kár volt Imykének publikussá tenni ezt az editor dolgot... -
macskatöke #25886 Küld el priviben! -
macskatöke #25885 Please! -
macskatöke #25884 Begyszó! -
macskatöke #25883 Nem fogom terjeszteni sehol és nem küldöm el senkinek az editort!