58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Nem értem honnan veszed, hogy csak a Győri színház színészi lehetnek szinkronhangok, így magának a vitának az értelmét sem látom... (Mafia szinyóval kapcs)
  • rorr
    bocs a nagybetűkért csak így volt jó!!!
  • rorr
    éN MÁR ANNAK IS ÖRÜLÖK ,HOGY SZINKRONON VITATKOZNAK MERT EZ AZT JELENTI
    VAN JÖVŐJE ENNEK IS!
    NEKEM TETSZETT A SILENT HILL2 SZINKRONJA!!!!
  • RaveAir
    Mé'? Nem? ;)
  • gameplusz
    Lehet másképp is értelmezni, de akinek van egy kis gógyija, az úgyis tudja, hogy mire értettem, a többiek meg fennakadnak a szitán...
  • mike369
    végülis érthető, hogy mire gondoltál, de a megfogalmazás nem volt a legszerencsésebb.
  • gameplusz
    Nyugodtan, úgyis elment a kedvem, hogy egy darabig odalátogassak...
  • gameplusz
    Lehet, de én sosem szóltam le a sznházat, csak ő ezt úgy értelmezi... Én csak annyit mondtm, hogy a Maffia szinkronjához nincsenek megfelelő emberek...
  • IMYke2.0.0.0
    Vigyázz, még megkapod azt, amit már korábban is, hogy nekem / itt lévőknek puncsolsz... :))))

• gameplusz
    Na nembaj, úgy látom átszokok ide, itt legalább közösség van, nem úgy mint ott...
  • IMYke2.0.0.0
    Mellesleg UV-t nem árt majd megkövetni, mert neki tényleg igaza volt / van.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, olvastam már korábban. Csak nem akartam reagálni ott sem, itt sem. Azt hiszem, Te már értesz engem...
    De sebaj, ilyen [nem kell neveket írnom - elég sokan vannak] emberek mindig is voltak és lesznek...

• gameplusz
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=418

No srácok, ami itt folyik, az már megint lol... Azért Imyke is tekintse meg!
  • indy32
    Majd 40 leszek mire befejezem:)(40 éves pályakezdő)de nem offolok tovább.bocsi
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem késő... :)
  • indy32
    Panyinak grt a felvételhez!Biztos senkit nem érdekel de nem bírom magamban tartani ,felvettek a SZTE-EFK Szoc,munkás szakára!Vén fejjel tanulhatok ismét:)
  • indy32
    Hi'
    Feltelepítettem a Broken Sword 3-t és a magyarítást(megjegyzem nagyon jó lett grt GameHunter)és játszottam vele vagy két napig.Majd egyik naprol a másikra nem tudtam elindítani.Se hibaüzenet semmi.Nem tudtam uninstallálni se ,se a peogramok eltávolítása,ott is se hibaüzenet semmi.Ha újra akarom installálni elindul az elején a varázsló majd 1 mp re felvillan a zöld telepítő háttér majd kilép.Itt sincs hibaüzenet.Kitöröltem a programfileből manuálisan,de semmi
    Minden más progi megy nem szertnék format-t.Mi a rák lehet?
  • Mayday
    Csak nem a ...meglesz egy lovesbol is...? :)
  • Bandew
    Hát bocs, de már tényleg rohadt idegesítő volt!
    Az más kérdés, hogy 3 az már sztem is sok.
  • gameplusz
    A Vicc topicban, mert beírtam egy olyan viccet, ami már 5x volt... LOOOL
  • Duddits
    Hol kaptad?
  • Gorcsev Iván
    thx

• gameplusz
    A játék nem éppen a: John Deree American Farmer 3D Extreme Alfoeld Edition?
  • mike369
  • RaveAir
    Az öreg éppen most száguldott át egy "jump ahead"-et... :D
  • gameplusz
    Nah srácok, kaptam 3 bűntetőpontot a semmiért, azért ez elég lol... A gyerek azt írta, hogy spam-eltem, mert 3 hozzászólásom követte egymást, és ezért kaptam 3 jópontot...
  • Duddits
  • mike369
    igen! ez az új Alfoeld v2.0 engine!
  • Bandew
    Basszus először tényleg azt hittem, hogy ez egy igazi játék! :-D
    Néztem is, hogy milyen jó a gráfója. :-D
  • mike369

1 lóerős járgány...
  • RaveAir
    LOL
  • Duddits
  • mike369
    Lehet, hogy egy olyan kiegészítőre gondolt, ami az autókat szénásszekérre cseréli, a sofőröket meg hosszúbajszú, subás parasztokra, akik egy tál gulyásért folytatnak vérre menő küzdelmeket kis hazánk vadregényes tájain... magyarosítás...
  • RaveAir
    Először is magyarítás a helyes szó.
    Vagy letöltöd Imyke oldaláról vagy pedig a Magyarítások Portálról.

Nem tudom, hogy a játékban ez miket magyarít, de egy valamire nagyon figyelj. Mikor ki lehet választani a tesztkört és a beállításokat, akkor mindig el szokta mondani egy kommentátor, hogy milyen beállítást javasol. (Increase downforce, stb.) Szóval ezek lehet, hogy nincsen fordítva, vagy ha vannak, akkor gondot jelentenek. A lényeg, hogy a verseny előtt hallgasd mindig ezeket, mert tényleg tudnak segíteni a versenyek megnyerésében. (Most játszom vele, és azért tudom...)
  • Gorcsev Iván
    sziasztok!

A Toca race driver magyarosítását hunnan tudnám letőteni??????????
  • gameplusz
    nem hallottál még a piaci-féle klimáról...
    kérdőjel nincs a képernyő-billentyüzeten.
    szal arra mindenkinek telik, 2e ft rulez... nekem is ilyen van...
  • Szabyka
    Érdeklődnék a Suffering magyarítás mikorra várható ?
  • akyyy
    nem lelem az egyes cd-jét:(:(:(

de nembaj, van Half Life 2 ;)
  • hykao
    nm
  • akyyy
    thx, privit megkaptam ;)