Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoltam, hogy õk nem engedték felrakni a honlapodra de én megtaláltam és igy ha valakit érdekel tudja honnan kell letölteni igy téged ezért nem vonhatnak felelõsségre.

más azt meg szabad kérdezni, hogy a Marine Sharpshooter magyaritása kb mikor lessz elérhetõ? igaz most a nolf kettõt játszom ujra De mostmár MAGYARUL ismételten a te érdemed miatt amit megint csak köszönök.

HJ, Bandew nekem eredeti van és nekem is eltûnik, meg régebben is eltûnt, szerintem ez a játék része, de még próbálkozok én is, nár még magyarítás nélkül nem próbáltam... <#buck><#duhos2>

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

tibor16
Tényleg, a Hidden&Dangerous kiegjének - Sabre Squadronhoz készült magyarítás? -bocsi ha már kérdezték

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

IMYke2.0.0.0
Ha erre gondoltál:

akkor, ezt már akkor jeleztem itt (is), amikor készítettem.
Az oldalamra az Ecobit Rt. engedélye nélkül nem tehetem fel, ugyanis õk rendelték meg anno tõlem.
A Delta Force BHD és a Delta Force BHD Team Sabre valamint a Joint Ops: Typhoon Rising óta nem keresnek honosítás ügyben...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Mhh ez engem is érdekelne 😊

Esetleg nem elképzelhetõ, hogy ez a test eltünés - hátizsák marad dolog a játék készítõinek 'csínytevése' az illegális másolatot használók ellen? Lehet hogy valamelyik patch-be rakták be zet a trükköt. Hasonló huncutságok elõfordultak már többször is: Settlers 3, Vietcong
Persze ha eredeti a game, akkor nincs tippem.

IMYke!!

most találtam meg egy új magyarításodat Az Joint Operations R.T-ét
ezt a honlapjaidon nem is jelezted tök jó igy a játék ismét.

Köszi ismételten a munkádat.

más ha érdekel az akácfa utcában a Rákoczi utnál majdnem van egy Dr.GSM-bolt ott 100huf ért kapsz cd-t vagy dvd és ráadásul a Ritech-4 alapanyagra ami a tesztek szerint a legjobb.

DE! Kivagy akadva, csak nem akarsz tudomást venni róla! Magam elõtt látom h remegõ kézzel gépelsz, félve, vajon tényleg a magyarításod okozza a problémákat?!
Izzadt tenyérrel keresed a kibúvokat, amivel a directX, és driverekre háríthatod a vádakat!
Nedves rongyot csavargatod, mivel a verejtékedet törlöd folyamatosan, mivel nem bírod az izgalmakat, ami itt folyik!!!
<#vigyor1><#eplus2><#hehe><#worship>

Akkor talán kérdezd az ismerõsöd. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Mióta megjelent a Játék... <#hehe> ... 3 éve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem létezik. Használd a "sima" B&W magyarítását hozzá! Nem lesz teljes, de ami közös bennük, azt lemagyarítja.

littleNorbi
Mióta csinálják a Morrowind magyarításást ?

IMYke2.0.0.0
19578: "Az elsõ részben (is) test eltávolító púderrel lehetett ezt megoldani..." <#hehe>

Bandew: értsd már meg, hogy nem kiakadok, hanem elmagyarázom, hogy mi a helyzet. Nem ugyanaz. Látsz a HSZ-okban fákkoló smiley-t, vagy sok millió felkiáltójelet?! Na, tehát relax 😊
Amúgy, peccseletlen verzióban is eltûnnek a testek!

Ryleh
Hi....a Black & White -Creature Island hoz van vmi honositás??..esetleg a gaméval fogl.magyar site???thx😊)

Bandew
Tisztában vagyok a holttestek elrejtésének fontosságával (nagy thiefes vagyok), de azért köszi. :-D
Amúgy nem DX gond. Lehet, hogy a patch okozza a gondot, bár annak nem lenne sok értelme. De tudom, hogy megoldható, csak ezért kérdeztem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Senki nem mondta, hogy a magyarításod okozta a problémát, most mit akadsz ki?
Csak megkérdeztem hátha tudod mi a megoldás, csak mert tudom, hogy van rá, mert egy ismerõsöm meg tudta oldani.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ibrik
Bandew: A játékban neked kell elcipelni/elrejteni a holttesteket, ha mindenképpen ölnöd kell és nem szabad, hogy felfedezzék a jelenlétedet. Ez a sok lopakodós része a játéknak.
Vagy a testeltávolító púderrel (mindkét részben van -> imyke) is el lehet tüntetni a hullákat, de annak a mennyisége korlátozott.

Az, hogy a hullák teste eltûnik, viszont a felszerelésük (hátizsák) ottmarad, az nekem VGA bug-nak tûnik. Vagy a VGA meghajtója vagy a DirectX túl régi vagy ellenkezõleg, túl új a játékhoz, ami a gépeden van. Ne feledd, ez a játék még csak DX8-ra készült és azóta eltelt már "némi" idõ.

Próbáltad patch és magyarítás nélkül játszani a játékot?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Duddits
Kár.<#falbav>

IMYke2.0.0.0
Nekem a DTM Racer nem mûködik 😞((

Duddits
IMyke: a Toca Race Driver 2 fordításod a DTM Race Driver-rel mûködik?

<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Jó öreg Freud és az "elfojtás"... <#hehe>

Igaz <#vigyor5>

lehet, hogy 1szerûen csak másra gondolt...(vérrontás) <#vigyor>

Ebbe a Hidden and Dangerous 2-be mennyi gombot kell kiosztani...pfff...
Egyébként a vérrontás nem kettõ "r"? Ejnye hungames😊

IMYke2.0.0.0
Tehát, nem hiba, hanem ez a Játék része.
Az elsõ részben (is) test eltávolító púderrel lehetett ezt megoldani...

IMYke2.0.0.0
Amire Te gondolsz, az a Játék alapképessége, azt nem lehet módosítani.
Amire én gondoltam, az - ha emlékeim nem csalnak - elsõ részben megvolt. De ne vessen rám senki követ (azóta annyi FPS-t nyomtam le), hogyha keverem a szezont a fazonnal...
Tehát, a magyarítás MOD nem nyúlt a Játék kódjába - ezt akár ezredszeri kérdésre is elmondhatom.

Bandew
Nos, én semmi ilyet nem állítottam, nem kell megsértõtnöd.
Ez a hiba pedig sokszor elõfordult már másoknál is, csak gondoltam esetleg te tudsz segíteni. Amúgy nincs ilyen beállítás.

IMYke2.0.0.0
A magyarításomnak semmi köze ahhoz, hogy te beállítottad a testek eltûnését a Beállítások alatt...

Õszintén szólva annyian annyifelé fikázzák a Doom3-at, hogy abban se voltam biztos, hogy egyáltalán van-e értelme megcsinálni.
De örömmel látom, hogy lenne rá érdeklõdõ... <#vigyor>

Hehe...izé...
Szombatig vizsgaidõszakom volt, úgyhogy még csak most kezdek visszarázódni a munkás hétköznapokba. <#zavart1>
Meglesz, de még sok van hátra.
Amúgy is vannak még restanciáim (ld. Vampire 1)...

Bandew
Hi Imy!
Miután feltettem a patcheket meg a magyarításodat, a holttestek eltûnnek és egy hátizsák marad a helyükön. Ezt nem lehet valahogy megoldani? Csak mert elég illúzióromboló, ahogy az ellen metalálja a hátizsákot, elkezdi bökögetni, hogy minden rendben van-e, oszt elkezd engem keresni.

Duddits
Jaja <#nyes>. Így meglehetet volna oldani a Halálos Iramban és a Halálosabb Iramban közti részt is. <#vigyor2>

ibrik
Hááát...
Ilyen alapon akár a Honfoglalás utánra csak egy rajzfilm kéne, hogy összekösse valami a II. Világháborúval... <#mf2>

tibor16
ehem... én csak elolvastam, örültem, kerestem, nem találtam és kérdeztem... -nincs itt semmi értetlenkedés... <#fejvakaras><#falbav><#shakehead>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

IMYke2.0.0.0
A Dark Fury olyan ebben az "ál" trilógiában (eddig, ugyanis lesz egy 3. rész is!), mint az Animatrix a Matrix-trilógiában: ûrkitöltõ. Így kell hozzáállni, és máris nem olyan xar az anyag.
Ugyanis a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick közti 12 évre világít rá...

ibrik
Mike: Ha esetleg ittvagy a közelben: Hogy haladsz a Doom 3 Closed Caption MOD fordításával?

IMYke2.0.0.0
Az Alias-hoz össze kell szednem minden türelmemet - ugyanis csak egy speciális editorral lehet fordítani, elég macerás módon...

A kész magyarításaimat hetenkénti frissítés mellett kívánom megosztani veletek. Lévén, hogy hétvégén tudok bajlódni a telepítõkkel, honlappal, leírással és a feltöltéssel.

Duddits
Jaja. <#nyes>

Imyke : Az Alias várható a közeljövõben ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Hali!

Valaki mondja el, hogy hol található a legjobb Sims 2 magyarosítás, ami ha nincs is kész még jelenleg is fordítanak, mert már annyi van, hogy belezavarodok. Jól jönne Imyke2000 magyarosítás listája. 😛

Üdv,

Tomi

BomBa

Duddits
Hát most ezt bepótolhatná. <#nyes> Én nem érthetetlenkedek! <#ejnye1>

ibrik
Most nem tudom, mit értetlenkednek itt egyesek...
imyke már többször leírta, hogy egyszerre csak egy magyarosítást fog feltenni az oldalára - hetente egyet. Mondjuk ez utóbbival volt "némi" csúszás az utóbbi hónapokban. <#vigyor>

Duddits
Csak a hétvégén? Na jó. Talán kibirjük. <#nyes> Addig is szeretnék gratulálni hozzá!

uv
Jó reggeltet!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

tibor16
-már alig várom, magyarul sztnék jáccani vele...

cikasz
Felhivom a figyelmedet IMYke erre a mondatára : "A The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay is felmegy a hétvégén a True Crime: Streets of L.A. társaságában...! De, majd még meglátjuk."

http://www.akciofigura.hu

Hozzáteszem, h a Dark Fury az egy rajzfilm, ami (szerintem) elég gyengére sikeredett. Aki ismeri az Aeon Flux-ot, na hát kb. olyan.
De a 2 film nagyon jó, fõleg a Riddick Krónikája, sokkal több akció, harc jelenet stb. ami elég jól meg van csinálva.
A játékot csak kipróbáltam, sajna a grafika mellé kell neki gépigény is (álá Doom III) de magyarítással tuti h végigviszem.

tibor16
Imyke: most akkor mégsem raktad fel a The Chronicles of Riddick magyarítást, -vagy csak nem találom?

IMYke2.0.0.0
Annak, akit érdekel és annak, aki nem tudja hova tenni a Játékot:

- Játék - Escape from Butcher Bay
- 1. rész - Pitch Black: 22 évente sötétség
- 1.5 rész - The Chronicles of Riddick: Dark Fury
- aka 2. rész - The Chronicles of Riddick You=">You" rule="rule" what="what" you="you" kill.="kill.</span>">