58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
100 -
Nekem is volt ott problémám igaz nem lépett ki,de nem akart tovább engedni bármit csináltam!Próbálj előtte menteni, engem több próbálkozás után tovább engedett -
Mint már írtam neki: nagyon rossz duma ez a "szűkösen vagyunk"... -
Akkor azért annyira nem kell szorosra húzni a nadrágotokat ha klímára tellik.....pfff........ -
dani92 #27430 sziasztok tudtok adni 1 olyan honlapot ahól játék módokat (kiegészítéseket)lehet leszedni? -
Elite Force 2-höz a fordítás hány százalékos ami a gamehunteren van??? -
hy,hogy kell a lego star warsba a ?-es epizódot működővé tenni????
-
Majd kipróbálom, ez a legújabb szerzeményem... :) A dat-ot elméletileg tudom szerkeszteni, de úgy látom majd csak ha feleteszem, akkor tudom meg, hogy lehet-e valamit kezdeni vele. Azért kösz a segítséget! -
De már nincs fönn a gépemen a játék... sajna, elég xar lett. Legalábbis, az én ízlésemnek nem jön be.
-
*.dat is van.
-
Milyen fájlokat használ (kiterjesztés)? -
Annak idején megnéztem és sajna nem tudtam buherálni az archívumát... 
-
Jah, még annyi lenne a kérdésem: A JUICED magyarítható? -
Nálunk nincs meleg itthon. Megy a klíma, szobámba az álló ventilátor...
-
mike369 #27416 Úgy látom, ez a meleg mindenkit megvisel...
-
Azóta ezt már megbeszéltük, hogy talán nem ez. A szövegkörnyezettől nagyon sok dolog függ... -
ordel17 #27401 Nekem se! -
ordel17 #27400 Majd tesztnél kiderül melyik a helyes... -
Ranloth #27399 Nálam nem lép ki ennél a résznél. -
mike369 #27398 igen. vagy ragyogást, vagy csillogást... -
ordel17 #27397 Sam & Max!
Ebben a részben csak ez a 2 mondat van...
RaveAir szerint: Ragyogást akarok! Több ragyogást!
És szerintem jó is lesz ez... -
mike369 #27396 melyik játék? miről beszélgetnek? -
ordel17 #27395 "- Most, hogy részese lehettem veled ennek az élménynek, eszembe jutott^
- I want twinklies! More twinklies!"
Ez vajon mi lehet? -
Volna egy kis problémám a Still Life-al. Mikor megtaláltam minden nyomot, és megy fényképezni a hullát, akkor a Ááááá, jól átvertél, vagy valami hasonló szövegnél kilép a Windowsba. Semmi hibaüzi, se semmi. -
Nah, ez jó hozzáállás. Lásd engem se kíméltek egyessek... -
Előzetesen nem szólok le egy fordítást sem. Attól, hogy valaki új ember lát neki egy magyarításnak, az még lehet jó. De az, hogy pénzt kér érte, az gusztustalan (és jogilag támadható). -
mike369 #27391 nem is a félelemről van szó, hanem pontosan ezzel járatják le a magyarítókat és ezért érzi úgy minden barom, hogy csípőből anyázhat, ha mondjuk "késik" a fordítás... -
mike369 #27390 

-
Nem ér majd még annyit sem az a magyarítás... mindenféle hátsógondolat nélkül.
Hány éves lehet az illető? 12-14? Milyen minőségű lesz az a munka: szótárazott, fordítóprogramozott?
Szóval, nem kell félni...
-
Teljesen mindegy. Sediqwe-től úgyis le lehet majd ingyen szedni... ;) -
Volt már ilyen pár éve, csak nem volt fórumban hirdetve. Smsweb-es warezolós oldal volt az is. Dögöljön meg mind.
-
mike369 #27386 Na, ezt is megértük!
Idézet a Magyarítások Portál GTA:SA (mi más?) topicjából:
jodo 07-29 09:33 ...a kész magyarositást csak egy sms- ellenében lehet majd letölteni... 240 Ft+ áfa
Hát égne a pofámról a bőr... -
Ezt nekem sem kell nagyon bemutatni. Az otthoni munkák, és a nyári idénymunkák (persze fizikai) elég jó ösztönzést jelentettek, hogy tanuljak. -
Hehehe, mintha bárki is megtehetné a felsoroltakat 100%-osan... dolgozni, mozogni és élni kell.
A sok naplopó és a sok szerencsés, irodában dolgozó [
] persze hűsölhet, de hány és hány ember van, aki a munkáját csak a szabadban töltheti?!
Apám pl. mezőgazdaságban dolgozik, ő biza 45-50 fokban rázatja magát a traktorban... és ott vannak a fuvarozók, az árurakodók stb. stb.
-
H3h3. Olvasd el ezt a cikket! "Ne sportoljunk napközben! A sport = halál." :D -
Melóhelyen nincsen sok gondom nekem sem. Van légkondi, amit állítgatok folymatosan, hogy ne legyünk a nagy melegben és hogy a kolléganő se fázzon. (Én elüldögélnék a hidegben is, mert az szeretem.) A meleget nem szeretem... Tegnap mikor kimentünk kajálni, a légkondihűs épületbe, szinte azonnal, amikor kiléptünk az ajtón megcsapott a meleg. Nagyon durva, hogy áll a levegő, és megszorul a hőség. -
ordel17 #27381 Most próbáltam ki a Fahrenheit demóját, eszméletlenül komoly játék!!!
A szövegfájlok szerintem a bigfile_pc.dat fájlban vannak! Nem tud valaki egy dat extractort, kíváncsi lennék, hogy a demó tartalmazza-e a teljes szöveget...
Király lenne ha a szeptemberi megjelenésre lenne hozzá magyarítás! -
Munkahelyen nem panaszkodom - légkondi jelen pillanatban fix 21 fokot állít elő az irodámban.
De épp 5 perce értem vissza a pécsi forróságból, ügyintézés a városban, minimum 38 fok van!
Nem vagyok nagyon izzadékony - genetikailag - , de most rendesen levizesedtem. Aki ismeri Pécset, az tudja, hogy nem egy sík vidékű városka + a hőség + beton [sugározza a hőt] + áll a levegő = hőguta.
-
Mivel nem szoktam alkoholt inni, így az sem igazán vonz... -
TALÁN EGY SÖRHÖZ.... :)