Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen a 8.0-ban van egy UnDelete funkció, ami csodákra képes. De mostmár tényleg vissza a magyarításokhoz....

Te is fiam, Bluetooth?

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Na, egy nehéz nap éjszakáján (egy nehéz ájszakán) túl vagyok, nemrég ébredtem meg.
Az a helyzet, hogy éppen 2004. december 26-án készítettem egy backup-ot a dokumentumainkról és a munkáimról. Engem viszont az idegesített, hogy az Ünnepek alatt is fordítottam (egyedüli megélt Karácsony és Szilveszter!) illetve hát ezen elsõ héten is, ittohn, melóhelyen egyaránt. Tehát, elveszett volna két teljesen lefordított játék anyaga - True Crime, Riddick - és majdnem egy tucat, 80% körüli anyag, melyek között ott volt a jócskán továbbgördített Vampire Redemption is...!
Tehát, a tanulság és a lényeg:
- havi rendszerességgel fogok backupolni.
- ezt a GetDataBack-et lemagyarítom (ha nincs neki magyar változata)
- sosem teszek be a gépembe idegen winchestert!

Köszönöm azok aggódását, akik olvasták a tegnapi kirohanásos fájdalmamat. Õszintén szólva, elsõsorban a magam anyagai miatt aggódtam, de eszembe jutott az is, hogy minden nektek megígért magyarítás is veszélyben van/volt.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszke😄

Jah, és hogy ne csak off topicos legyek, valaki egy Dawn of War magyarítást,de akár egy végigjátszást ha látott a CyberVilág rögös utjain megsegithetne egy url-el.)
Elõre is köszönöm😊
Ps. A GameHunter sztem leállt a magyarositással, mert 2 hete pang.

Ez volt ám a megfogalmazás <#eljen><#worship>

Sziasztok!
A GetDataBack már rajtam is segitett...mellesleg sok egyéb, szinte hülyeség is menthet adatot.nekem pl egy vinyóm bemondta az unalmast, 80gb-os maxtor.Szerviz be, szerviz nem tud visszahozni adatot.Kész.2 év munkája oda.Összestem.Hideg téli este volt-kocsiba én+winyo be.Haza.
Ucsó gondolat, nah temessünk winyót, még egy utolsó mobil rackban felpörgetés mindenkinek jár...Winyó be, müxik! Nem hittem a szememnek!Gép kikapcs.Másik üres winyó be, régi-xar winyó megint nem megy😞..alex gondolkoz..szervizbõl el->hideg kocsiba be->winyó müx.Ok.
Winyó ki, hütõszekrénybe be.(lehet nevetni!:-)..2 óra eltelt-> adatmentõ üres winyó egyik mobil rack, szerviz által KO-s winyó hütöböl ki,gépbe be. 30 percen keresztül másolás.Xar winyó ujra KO.Ismételgetés párszor, legfontosabb cuccok megmenekültek😊
Akinek uncsi voltam, sorry😊
A PQMagic szvsz csak particionál(persze adatokkkal együtt,ez a szuper benne),ill. felsmeri a bad sectoros winyókat, de hogy adatvisszamentést is tud, ez nekem uj.<-Jani-Bnek😊

Huh, ez meleg lehetett. Nekem is sikerült már 2x is búcsút inteni a 120 Gigás vinyóm közel 90 Gigájának, de nekem szerencsére a PQMagic 8 volt ami eddig mindig megmentette az életemet. 100%-ban visszaállította az adatokat.
Szerintem most tényleg megfogadod az itt elhangzott tanácsokat és gyakran készítesz majd biztonsági másolatot.

Te is fiam, Bluetooth?

cikasz
huhh vazze... ujjabb pár õsz hajszál a fejemre 😊

http://www.akciofigura.hu

Axon
Ez tényleg meleg helyzet volt. Valahogy át tudtam érezni a problémád. Nekem is volt hasonló, ha nem is ilyen mélységû.
Azért egy virtuális kokit könyvelj el tõlem és fordíts nagyobb hangsúlyt a biztonsági mentésekre. 10 db dvd-rw beszerzését javaslom.
Bár mondhatnám úgy is, hogy a magyarítás topic hirtelenjében õszülésnek indult látogatói esküdszékbe tömörültek és büntetésbõl 10 dvd-rw megvételére és használatára ítélünk! Fellebbezésnek helye nincs! <#gonosz3><#eplus2><#vigyor0>

SpellForce magyarítás elkészül még ebben az évezredben?
Nem tudja valaki mivan vele? Leállt? Érdemes várni rá?...

Szia IMYke 2000! Ugyan ebben a cipõben jártam én is.
Nekem a Stellar Phoenix progi segitett. 100%-an visszatudtam állitani mindent. Ezen a cimen megtalálod.
http://www.stellarinfo.com/disk-recovery-prices.htm
Persze ezt is meg kell vásárolni.
Húhh bazz, rámijesztettél...

ibrik
A munkanélkülieket küldd adatmentési tanfolyamokra <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nagykispeter
Látod látod <#ejnye1>!A fontosabb dolgokat tényleg ki kell írni valamire mert már nem kevesen jártak így!Az olyan dolgokat amibe ennyi munkád van azt meg fõleg(magyarítások)!Nem csak azért mert alig várjuk a magyarításaidat (azért is)hanem magad is megkíméled az ilyen halál közeli állapotoktól!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Maxtreme
Fat32 enged egybeformázni 80 gigát? <#merges2>
Engem anno 100-nál elküldött a halál faxára. <#vigyor>

Maxtreme
Hálisten vazz 😊
Szerintem én megõrültem volna ha velem történik ez. 😊
1ébként szerintem fogd minden magyarosításod, és írd ki 1 DVD-RW, vagy CD-RW-re.
Ugy biztos nem veszik el 😉

IMYke2.0.0.0
Naaaaaaa, sikerült!
Közel 60 GB-nyi - számomra fontos - gyûjtés eltûnt , visszahozhatatlanul. De a magyarításhoz kapcsolódó cuccok megvannak!

A "JATEKHONOSITAS" könyvtárnak kell nagyon örülni... <#hehe>
Majdnem 11 GB-ot sikerült visszaszippantyúzni a sérült FAT tábla alól!

Amúgy, a GetDataBack 2.31 for FAT/NTFS istenkirály program!
Sosem hittem, hogy szükségem lesz rá...
A 80-as Seagate nem úszta meg, éppen 5 perce formáztam le és át NTFS-re... 74,4 GB üres kapacitás... 😊
Nincs jó kedvem, egyik szemem továbbra is sír.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De ha felismerte õket, az már némi reményt azért ad. Csak sikerüljön Imyke!

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

IMYke2.0.0.0
Francba! Újrakezdhetem... A nem liszenszelt változat nem engedi másolni a visszaállított fájlokat!
Kénytelen voltam "megvenni"... <#mf3>
Újabb háromnegyed óra para...!

Methos from GH
Szép pénzért megcsinálják, persze... 😄

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Esetleg elviheted valami adatmentõ szakemberhez, a régi fönököm egyszer véletlenül letörölte az adatai nagy részét, de sikerült vissaállítaniuk.
Na egy kicsit utánanéztem a vinyóm lelkivilágának, és néhány doksit is megnéztem. Úgy tûnik, hogy a lemezeden (adott partíció) lévõ összes FAT tábla elvarázsolódott. Magyarul a ScanDisk nem képes visszaállítani vagy javítani az eredetit, amikor elindítod a Wint. A partíció típusa az stimmel, (magic number 0xb) FAT32. Ezek szerint vagy ez a program menti meg az adataidat, vagy feladom én is a reményt. Kár lenne ennyi munkáért.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

IMYke2.0.0.0
Régebben is ott volt.
A GetDataBack dolgozik, mint gép. 46% és 26 perc van vissza. Úgy látszik a rendszer terheltségi fokától függõen tud dolgozni...

IMYke2.0.0.0
Basszus, holnap nem megyek képzésre... lexarom. Ez fontosabb!
A 75 GB-ból közel 70 tele volt anyaggal... MP3, film, telepített játék. Ezek nem érdekelnek, de amik igen: személyes dokumentumok és digitális fényképek, elkészült magyarítások, készülõ magyarítások, video- és képeditálás források, telepítõ források!!!

Ha az régebben is ott volt akkor nem olyan gáz. A GetDataBack mükszik?

IMYke2.0.0.0
7 MB-os, Unformatted.

Most néztem meg egy kicsit jobban a mellékelt képeket. Mi az a zöld sáv? Mert ha jól látom az is valami partíció akar lenni.

IMYke2.0.0.0
GetDataBack FAT-ot próbálom, 28 perc és kiderül mit mentett meg, ha tud egyáltalán...

Nekem csak annyi a javaslatom, hogy próbáld meg azt a fájlrendszer visszaizécskélõ progit, amirõl a lentebb említett linken olvashatsz. Ha jó, akkor egy másolás->formázás->másolás következik, ha viszont nem, akkor egy partició manegger programmal át kell változtatni a partíciót FAT32 re. Méretet,stb nem szabad módosítani, mert akkor nem csak ennek a partíciónak ugranak az adatai. Nekem anno bevált, nem tudom most mûködne-e. 30G anyag visszajött ezzel a módszerrel. Amúgy szintén zixpé alatt tûnt el két partícióm. Vagy vannak cégek, amik ezzel foglalkoznak (két-három havi fizu áráért).

Na akkor mindenki szedje össze az összes hardware-guru haverját és próbáljuk megoldani a helyzetet, mert ennyi munka nem veszhet kárba!

IMYke2.0.0.0
Lemezmûveletet - Scandisc és tsai - nem csináltam, tudom, mi a dörgés...
Acronissal sem nyúltam még hozzá. Azt hittem, a Knoppix-szal majd látni fogom, de az sem látta...!

IMYke2.0.0.0
FAT32 (80Gb, egyben). A Windows-os vinyó mindkét partíciója NTFS (20 GB, 2 partíció).

Nem kell mindjárt kétségbeesni. Milyen fájlrendszer volt annakelõtte rajta?

IMYke2.0.0.0
A rosszakaróim most nyugodtan dörzsölhetik a tenyerüket...!

IMYke2.0.0.0
Onnan olvastam a Knoppixot. Épp ma látogattam meg azt a cikket... Hát ha van Isten, akkor igazán rohadt humorérzéke van! <#mf3>

IMYke2.0.0.0
KÉSZ! Abbahagyom!

Eltûnt a két éve fordított Vampire 1 magyarítás, az összes forrás fájlom, az eddig párhuzamosan fordított magyarításaim, MINDEN...!
Átkozott jó szívem! Betettem azt a szar vinyót, hogy felmásoljak rá MP3-kat a srácnak, s meghalt cserébe a vinyóm...
Az meglepett, hogy újraindítás után a Windows XP a tálcán egy új hardverhez telepített drivert, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentõséget neki. Aztán folytatni akartam a tesztjátékot (Riddick) és nem tudtam, mert nem volt / nincs "E" meghajtóm...!!!
A többi lejjebb.
Kész, szerintem én itt most magambaborulok...
Majd egyszer leszek!

Huh, csak úgy magától? Mert ha az igen, akkor elképzelhetõ hogy új vinyóra is be kell majd ruházni a közeljövõben. Nem tudom milyen fájlrendszer volt a partíción az esemény elõtt, de meg lehet próbálni, hogy mindenféle átméretezés nélkül(!) visszaállítani a partíció típusát, valamilyen partíció manegger programmal.

Hi!

Ide látogass el! Van néhány jótanács, nemrég lett feldobva a netre. Remélem sikerül megmenteni mindent!

Ja, és ne próbáld leformázni a lemezt!!!

Duddits
Fuu vazz. Kár lenne érte.

IMYke2.0.0.0
Hogyan tudom a fájlrendszerét visszaállítani, úgy, hogy ne kelljen leformázni?

IMYke2.0.0.0
Nem tudom ki átkozott meg, de utolért a végzet. Restart után ez történt a 80 GB-os vinyómmal, rajta MINDEN munkámmal:

Letöltöttem és CD-re kiírtam a Koppix Linux CD-t, hátha azzal vissza tudo kszerezni adatokat róla. De semmi... 😞((

Az Acronis Partioner 2003 ezt látja:

Eltûnt MINDEN magyarításom!!!

ibrik
Danecay: Akkor egyértelmûen: Ha én valamire azt mondom, hogy "nem hiszem", az azt jelenti, hogy igen alaposan utánanéztem és nem találtam, ERGO nem létezik.
De a "nem hiszem" az azért volt, mert semmi sem 100% - de az esély igen közel áll a nullához.
Konkrétan 99,99999999999999%, hogy nincs...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grebber
A Morrowindet mér nem lehet magyarítani?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Az nem az én magyarításom volt. Én tavaly, 2004 nyarán készítettem el, magam örömére a cuccot. Grafikai magyarítással nyakonöntve.

i2k tisztázzunk már egy-két dologt, neked nem volt eddig elérhetõ nolf 2 magyarításod? vagy csak ami volt azt tunningolva, rakod fel mégegyszer, én kinyomtam annakidején a nolf2-õt magyarúl az nem a te magyarításod volt?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Duddits
Tudom. <#nyes>

köszi...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

rorr
Dx2! Mi kezdtük el aztán szép lassan lemorzsolódtunk! megjelent 2 patch is hozzá, aztán egyszercsak azt vettem észre ,hogy senki nem ér rá a dologra!Sajnos a játék sem tetszett annyira mint az elsõ rész !szerintem kicsit elrontották....

Danecay
Ezt miért mondod olyan kétkedve, mármint, hogy létezik e egyáltalán feltört verzió? Persze lehet benne igazság, mert még sajna én sem találkoztam vele, de nem értem miért ne lehtne.

A haverod béna. Nálam tökéletes (volt)