58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szívesen. Örülök, hogy hozzájárulhattam a maradéktalanul jó játékélményedhez!
-
The Punisher -
ivoke #28435 Nyugodtan kiröhöghettek, de tegnap éjjel fejeztem be a Max Payne 2-t, Imyke magyarításával.
Számomra így lett igazán kerek a játék és a történet, mely így hihetelenül sok örömet szerzett.
IMYke: HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE!!!
Nem akarok ígérgetni, de ezt még meghálálom valahogy.
Üdv:
Ivóke
PS: Van esetleg valami hasonló jellegű gamma? Nem a bullet-timera és lövöldözésre, hanem a sztorira gondolok.
-
lenne egy fontos kérdésem
Tudja-e valaki hogy a Sacred Underworld -hoz létezik -e akármilyen küldföldi forditás !! pl: német, francia, orosz stb..
Ha igen el tudná nekem küldeni valahogy ? a magyaritás készitésében létfontosságú lenne -
Így van. 
A kalandjátékok széles óceánja mellett azonban néha a húzósabb, korábban elkezdett játékok háborgó vizeire is vissza-vissza fogok evezni... Lásd: AvsP2 és kiegje, az örök kedvenc film- és játéksorozat nemes tagja...
Az ígéreteimet - ha néha lassan is - de be szoktam tartani.
-
Akkor szuletnek a jo magyaritasok, ha olyat csinalsz, amihez kedved is van! 
-
Örömmel jelentem be, hogy a Still Life előzménye, - Victoria nagyapjának kalandjait megelevenítő Post Mortem c. kalandjáték - Tusy editorával immáron fordíthatóvá vált:
A The Longest Journey mellett tehát ez a program is készül a műhelyemben.
A Boiling Point-al felhagytam, a magyar megjelenése miatt és egyéb más magyarítással sem foglalkozom egy ideig.
-

Már nagyon várom a délutánt...!
-
Tusy #28429 - közben megírtam a visszaíró részt is (link ua.) -
Nekem meg az uw.hu van letíltva itt a melóhelyen... 
Szóval, csak otthon tudom magamévá tenni a progit - ha az van a link mögötti rar-ban - , és ki is próbálom egyúttal.
Köszönöm, hogy foglalkozol a dologgal, problémával! Remélem, nem lesz értelmetlen egyikünk fáradozása sem!
-
Tusy #28427 - amúgy nekem most nem jön be a MP fóruma (a főoldal igen), de mivel más oldal sem jön be, én a kedves log-olós firewall adminisztrátorok tevékenységére tippelek :( -
Tusy #28426 - a program egyelőre csak a szöveget szedi ki de úgy látom, hogy a szöveg nem tartalmaz sortörést (ENTER-t), ezt visszaírásnál célszerű kihasználnom... -
sd54321 #28425 NBifght!
csak most tévedtem ide, így lehet h már kicsit elkéstem... akkor bocsesz...
csak néhány info:
1.fájltörlés után azonnal gépkikapcs-szó szerint azonnal áramtalanítsd! (a windoz előszerettel írogat logokat, nyit és zár be álományokat, szal képes és azonnal felülírja a törölt fájl helyét vagy ANNAK EGY RÉSZÉT)
2.ne használj olyan fájl visszaállító progit ami a winyóra települ (vannak progik amik pl. egy bootolható cd-ről vagy floppyról, v pendrive-ról is el tudnak indulni anélk h egy árva bitet is írnánaka winyóra)
ajánlom figyelmedbe a live cd disztibuciókat (ezek többnyire linuxok, de van windozos is, pl Barts PE nevezetű- ez utobbi pl. tartalmazhatja i2k által is használt GetDb progit is)
amit írtál arra is bvan magyarázat:
"Hm, vmit csináltam a progival, kijelöltem a d meghajtót, aztán dolgozott 20eprcet és kiadta a cuccost, de csak a jelenlegi mappákat mutatja a d-n, és 90%-a azoknak is értelmetlen, mert a mappáknak/fájloknak nincsenek nevei így fogalmam sincs mi-micsoda.
DE úgy tűnik h vmit sikerült visszahoznia, csak nem tudom megnyitni (pl zenét, de csak tippelek h zene mert nem mutatja a nevét)"
a fájlok bejegyzései egy helyen vannak többnyire a winyo első szektorában... ezek tartalmazzák az adott fájl attributumait, hosszát, helyét, stb stb...
viszont maga a fájl az lehet akárhol és akárhány darbban a winyon!
amikor kiadod a wind-nak h törlés akkor a win csak a fájlbejegyzést törli az un fat tábláról (amit az elején elsoroltam), magát az álományt nem...
ettől fogva az álománnyal bármi megtörténhet... lhete h egy évig sem fog felülírodni a win használata során, de az is lehet, hogy egy része igen, és az is, h teljeséggel felülíródik egy másik álománnyal...
ezért szokott csak fél sikerrel járni a GD is... a fat táblából kilistázza azon álományok neveit amelyek törölve lettek, majd megnézi, hogy azon a helyen most per pill áll e valamilyen fájl, ez alapján mutatja meg h a fájl visszaállítható-e vagy sem...de néha a BD is téved...
és ilyenkor ha megnézel egy visszaállított fájlt akkor fura dolgokat láthatsz benne: pl. egy mp3 kb a feléig szólni fog aztán csak kattok meg sistereg, egy fil,et látszólag teljes méretében és nevével visszaírt de mikor megnyitod csak egy hibaüzit kapsz, stb stb,...
én már megtanultam, hogy ha olyan gépen kell saját dolgokat tárolnom amihez mások is hozzáférhetnek, akkor aza a min h jelszóval védem a cuccost, de sokszor még ez is kevés...
ments haver!
ment amíg nem késő!
tárold DVd-n, cd-n amin tod, mert amit egyszer a win törölt annak jó eséllyel búcsút mondhatsz!
ez főjként szól azoknak akik olyan, csak nagy nehezen pótólható dolgokat birtokolnak mint egy fordítási munka...
ugye i2k?:) -
sd54321 #28424 nekem müxik az AGE2 magyarosítás...
próbáld újra...
megéri:) -
sd54321 #28423 ezt örömmel látom - olvasom:) -
nem én annyiból élek!
elég ha magyarítást felrakják. -
Windows-on vagy Linux-on semmit. Ez egy MAC image fájl, mint pl az ISO, CUE, BIN. Vagyis ami benne van 100%, hogy Apple gépekhez van.
Ha ennek ellenére használnád, vagy egy progi, amivel ISO-vá tudod konvertálni.
-
Sztem kijon 10-bol is :)))) (Asszem 9990 van a cdgalaxis oldalan)
Nem is a DC lesz a gond, hanem hogy legyen magyar team, aki megcsinalja :) -
ja, kösz!
remélem lesz valaki jó és felrakja dc-re mert a kedvenc játékom, de 20ezerből nemigen tudnám megvenni((( -
Tusy #28418 - ezt majd este otthon leszedem, mh.-n letiltották a teljes ATW szervert... -
Leallt vele az IMYke, mert magyar megjelenes mellett nincs ertelme. -
SEVEN M hivatalos oldal:
Boiling Point
Tervezett megjelenés: 2005. szeptember vége
Úgy tűnik, Saul Meyers feladata egyszerűen csak felkutatni eltűnt lányát Dél-Amerikában. Ám az ügy zavarosabb, mint gondolta és hamarosan már nemcsak a lánya, hanem a világ sorsa is az ő kezében van.
Egy valósidejű FPS-RPG-TPS kombináció, ahol rengeteg fegyver és járműfajta közül választhatsz.
6 banda, akik a történet menetétől függően melletted vagy ellened vannak.
Egyedülálló skill alapú rendszer.
A játék teljesen magyar nyelven lesz kapható.
-
tudom, de volt róla szó hogy fordítják. -
Vagyis magyarul. :-) -
Még csak 1 oldalt se kellett volna olvasni...
Hivatalosan magyarúl jön ki. -
Piko888 #28412 Hi! mit lehet kezdeni egy dmg fájlal? -
heló!
boiling point hogy áll, tud róla valaki?
már remegő kezekkel várom)))) -
Akkor lesz Fahrenheit magyarosítás vagy nem? -
greco #28409 Hi! A BF2 magyarításról tudtok valamit? A battlefield2hun.uw.hu-n azt írják, hogy július végére elkészül... -
Tusy-nak... String
-
Koszonom az infot!
(Es az a gameplus-fele SWAT4 lesz vajon? Errol van valakinek informacioja?) -
AvsP2 be lesz fejezve. A SWAT 4-el nem foglalkozom már.
-
Engem meg ket dolog erdekelne, ami a projected volt anno:
SWAT 4
es
AVP2
Foglalkozol meg ezekkel? -
Ha fordítani akarod az Evil Island-ot akkor keress meg, talán tudok rá megoldást. -
Szimpla balfasz voltam csak kicsit a telepito bekavart,mert ugye beteszi maganak a konyv nevet ugye i2k!!! :P :D :)
DE haloba nem lehet nyomni ,mert cd-t ker igaz ez nem ide tartozik de hatha tudja vki valaszt!!! -
Hiaba telepitem AGE IIbe nem megy! :( -
MArpedig oda telepul gyarilag! -
Nem jó helyre telepítetted. Ennyi. -
udv!!
Age II magyarositas megy vkinek?
Age II fel +v2.0a patch fennt+crack+magyarositas amiben benne van a kiegeszito magyarositas is es egyenlore nem muxik??
vkinek volt mar hasonloja problemaja?
THX -
És mi az, hogy még nem töltötted le nekik és küldted el mindenkinek díszcsomagban?