58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
eddie999 #56858 Mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
#56857 OMG Evin, ezt nem mondod? Mióta várok erre, eszméletlen nagy király vagy -
Nekem sajnos pont ez miatt maradt ki régen ez a játék!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.24. 20:25:20 -
#56855 Hátha valakit érdekel, de még nem értesült róla: Cikk
-
#56854 Én a Horizon-t várom majd.
Persze tudom még elég korai, meg sok visszavan de az mindenképpen szeretném majd még egyszer alaposan végigjátszani a story miatt. :) -
raga #56853 Úgy tudom, hogy az Odyssey következik, de én csak segéd erő vagyok, Lajti tud talán a részletekről nyilatkozni.
(Amúgy köszi.)
Utoljára szerkesztette: raga, 2020.12.24. 16:54:26 -
#56852 Királyság, ha már van hozzá magyarítás, akkor csak úgy tolom végig. : D
@Teomus Neked is grat a fordításhoz és csak kitartást. -
#56851 raga! Egy kérdésem lenne: ha kész az Origins, akkor pihenő lesz, vagy tervben van rögtön az Odyssey? Abból is lesznek részfordítások? Az Origins lassan kivégeztem, Uplay szerint 97%-on állok. Nagyon szuper a fordítás, látszik, hogy sokat adtatok a lektorálásra is. Elvétve találtam egy-egy lefordítatlan szót, mondatot. Köszönöm a munkátokat! -
raga #56850 DLC-k is készen vannak, néhány történet szempontjából nem lényeges papirusz hiányzik jellemzően a Hidden Ones DLC részből, esetleg 1-2 NPC beszólás itt ott. -
#56849 DLC-ék is benne vannak vagy csak az alapjáték? -
chris0000 #56848 hi. várjuk! és neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.12.23. 22:34:24 -
#56847 Sziasztok!
GreedFall - bár tudom, hogy túl nagy rajongótábora nincs és én is nagyon lassan haladok a fordítással (eddigi legnagyobb projektem!), mégis fogadjátok szeretettel a magyarítás előzetesét, amelynek célja egyrészt a saját motiválásom, másrészt ezzel a kis apró ajándékkal szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni Mindenkinek! :)
-
raga #56846 Kb. 98% os , hamarosan várható a 100% os verzió:
https://oprend.hu/infusions/forum/viewthread.php?thread_id=3437 -
Andriska86 #56845 Köszi, megcsinálom a frissítést a napokban. -
Anonymusxx #56844 kösz, de inkább megvárom készítőjének a válaszát, vagy írok neki mailt, ha itt nem jelentkezik.. -
#56843 Üdv!
AC Origins magyarítás hogy áll? Csak mert mióta megszűnt a magyarítások infó, azóta nem lehet követni a fordítás állapotát, mert magyarítások.hu oldalon nem igazán találtam róla semmit.. De több ilyen fordítás is van... -
hunbalee #56842 Gépinek kellene szólni elvileg UE4-el tud/tudnak dolgozni ő simán hozzáigazítaná a magyarítást a friss verzióhoz. (Tudtommal nem kapott semmi új szöveget de gondolom jó szokás szerint mégis a frissítés elkurta a nyelvi fájlokat.)
Írj rá facebookon egy próbát megér... -
Anonymusxx #56841 A játék exe verziója 1.03-at ír, a magyarítás meg csak 1.02-es verzióhoz készült. -
Anonymusxx #56840 A Hellbladenak a magyarítása nem működik teljesen.
Már a legelején, a telepítésnél kiírta hogy nem ehhez a verzióhoz készült.
A probléma hogy nem minden szöveg jelenik meg, pl ennél a barlangos résznél egyáltalán nincs szöveg:
https://youtu.be/RHpgyW6wIj0?t=806
De volt magyar felirat a játékban, tehát nem az egész hiányzik.
Steames eredeti verzióval próbáltam.
-
G0thM4n #56839 Bocs... ment a válasz. -
#56838 A pü átment ? -
#56837 Elsőre is tökéletesen értettem, sok sikert és jó munkát kívánok hozzá.
Abban tudnátok segíteni, hogy melyik fájlban van az angol szöveg? -
G0thM4n #56836 Akkor másképpen fogalmazva. Már készül egy ideje, szépen haladtunk, jövő év tavasz-nyár közt várható így hirtelen, és hogy adjak egy hozzávetőleges időpontot is. Többen dolgoztunk/dolgozunk rajta, de mindenkinek van bőven saját és közös projektje is. Addig is, érkezni fog néhány kisebb-nagyobb játék fordítása.
Meg fog jelenni, csak már nem idén. -
hunbalee #56835 Mit nem?? Írták neked,hogy készül majd... Ennyire türelmetlen vagy elmegy valahova az a játék? -
#56834 Egy évvel ezelőtt azt hittem igen, de már ma látom, hogy sajnos nem. :(
Abban tudnátok segíteni, hogy melyik fájlban van az angol szöveg? -
#56833 A szöveg melyik fájlban van? -
G0thM4n #56832 Szia!
Idén már biztos nem, jövőre számíthattok rá. -
#56831 Ok, ahogy időd engedi.
Köszi. -
#56830 Holnap, PC-rol megoldhatom, ha addig modi ki nem veszi. -
#56829 Mert fordítja valaki?
i2k
A fejlécből ki lehetne szedni a magyaritasok.info linket, 8 napja leállt az oldal, és bezárta kapuit.
Utoljára szerkesztette: Evin, 2020.12.20. 20:38:45 -
Szeret6996 #56828 Sziasztok!
Tropico 6 fordítás várható esetleg? -
#56827 A Man of Medan magyarítása várható, hogy elkészül még az évben? -
Anonymusxx #56826 Csak eggyel kellett volna visszaolvasnod. -
Piko888 #56825 az már több hónapja volt de nem vált be, most pedig végleg vége az oldalnak -
St3vEn #56824 Úgy volt hogy csak új küllemet kap nem? Amit egyszer már le is teszteltek, ami olyan facebookra hajazott küllemben. -
Piko888 #56823 2 hónapja ki volt írva h meg fog szűnni, emellett az alattad lévő poszt ugyanezt az infót tartalmazza.
Miért nem szánsz pár másodpercet a tájokozodásra? -
St3vEn #56822 A magyaritások.info oldallal mi történt tudja valaki? Napok óta nem megy. -
#56821 Már vagy 2 hónapja ki volt írva az oldalra, hogy decemberben bezárja az info oldal a kapuit.
A Magyarítások Portálon amúgy ugyanígy nyomon lehet követni, a fordítók saját projektjeiknél frissíteni tudják az állapotjelzőt, megjegyzéseket írhatnak hozzájuk. -
endorphinz #56820 Végleg megszűnt? kár lenne érte, pár magyarítást nyomon lehetett követni, hol tart. -
hunbalee #56819 A munka folyik tovább. Ami letölthető volt szerintem már rég átkerültek a magyarítások portálra és vagy a készítők saját honlapján is fent vannak (már ha van weblap)