58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Xsillione #56917
    Azért érdekelne, szerintük helyes lépés volna egy koncentrációs tábor feliratos sapit küldeni az izraeli fordítóiknak?
  • Szabi #56916
  • Baker1
    Igazából ez forgalomba nem került, belső használatra készült.
  • hunbalee
    Ezt mind képesek voltak odaadni? Nem csoda hogy ezektől értelmes áron soha nem látunk codokat
  • akyyy
    gratu, már csak a Black Ops 2, 3-hoz kéne valahogy fordítás :(
  • Baker1
    Ajándék az Activisiontől 14 évnyi Call of Duty® fordítás után. Téli satyek jobb lett volna, de így is egy gigantikus lépés! Call of Duty: Black Ops - Cold War!

Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.01.13. 19:24:58
  • Baker1
    Na ja és nagyot is fog szólni!
  • darkSectorxxx #56910
    Oh értem köszönöm.

De hogy hogy az istenben lehet hogy amit én találtam az alapok hekkelve van ezt nem értem.
  • robogo81 #56909
    Szívesen! Örülök.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még valami: lehet nem kell az epsxe -nek hogy menjen a játék,de van az eredeti olasz isó csomagban egy .sbi fájl az iso mellett,azt azért másold be a modolt mellé,mert az én csomagomba nincsen benne,de utólag feltöltöttem a drive-ba.mert pl.: a másik emulátor(duckstation) hibát jelez induláskor,és az első képnél(ahol kiírja hogy zavaró tartalom) kifagy,de ezzel az is fut.
    A .sbi fájl valami másolásvédelmi dolog lenne, lemezolvasáshoz van köze,egy rakás játékhoz kell(het) hogy menjen,de letölthetőek.

Utoljára szerkesztette: robogo81, 2021.01.10. 20:36:04
  • darkSectorxxx #56908
    Köszönöm szépen rálesek.

Update:

Gyors megnéztem!
    Uramisten köszönöm szépen!!!! Iszonyat hálás vagyok, nem tudom mit csináltam rosszul, de a tied télleg megy!!!! :)

Köszönöm még1x!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.10. 19:28:19
  • robogo81 #56907
    Felraktam a guglidrájvra amit én csináltam,az emut is hozzáraktam, igaz először azt is be kell állítani,de a mappái között ott van a biosz/ok is,meg a pluginok is.
    Ui: próbáltam a duckstation ps1 emu pc-s verzióját is,azzal először elindult,de most a kezdőképnél lefagy a játék(bezzeg a TR1 megy a zene a főmenüben alapból).
    Raktam fel képet,remélem megy és a szpójler alatt van. :)
    Direkt linkelem a képet mert marha nagy és nehezen tölti.

Utoljára szerkesztette: robogo81, 2021.01.10. 15:05:32
  • darkSectorxxx #56906
    Próbáltam, amit küldtél, ha ráteszem a magyar feliratot utána nem indul már el sajnos. :(

Találtam közben egy másikat, ellenben az meg beépitett csalással van, örökélet, nem fogy a lőszer stb. :(

Nem értem ezt hogyan lehetséges egy játék iso-jába....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.10. 12:13:11
  • scomcomputers
    Na végre valami jön tőled is...
  • Baker1
    Nem is húzom tovább a szót. Megjelenés 2021. februárjában (vagy hamarabb )!

Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.01.09. 23:43:38
  • endorphinz
    Age of Empires: Definitive Edition magyarítással mi a helyzet? portálon 20%-on áll, nem tudom mikori állapot
  • darkSectorxxx #56902
    Köszönöm!
  • robogo81 #56901
    Ha már leszedtem belenéztem megy-e? jó vele, az ePSXe 2.05-el gond nélkül elvittem az első mentésig,nem sok de nem fagy ,meg elindult(nálam).
  • robogo81 #56900
    Ezt nézd meg,ebben elvileg olasz van, az indító "exének" a neve SLES_025.33. belenézten az isoba.
    Innen van az eredeti link
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2021.01.08. 14:46:39
  • darkSectorxxx #56899
    Uh, újra egy kis segítséget szeretnék majd kérni, hátha valaki tud ebben segíteni.

Itt van a Resident Evil 3 Nemesis magyarítása

Viszont ehhez kizárólag az olasz verzió passzol, a többi verzióval nem működik a felirat!!!

Sehol nem találom ezt az olasz verzió, CSAK ITT, de nem tölti le sajnos a fáljt ezen a linken....
    Valaki tud ebben segíteni???

Vagyis nekem ez kellene: RE3-ITA-PAL_SLES02533 ( Resident Evil 3 - Nemesis (Italy) )
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.08. 02:31:30
  • darkSectorxxx #56898
    Oh. Iszonyatosan köszönöm szépen!
    Resident Evil Code Veronica utána végig is pörgök egyszer rajta, nagyon nagy kedvencem az AITD4. :)
  • Micsu
    Faja
  • Evin
    MP-n frissítve az AiTD4 fordítás. Teszteltük Steam és GoG kiadásokkal.
  • darkSectorxxx #56895
    Oh értem, köszönöm.
    Mondjuk az is jó. Csak azt hittem nekem hibás, mert multkor néztem és elég szűkös a játék menürendszere. :D
  • Evin
    Nem, a játék olyan. Csak a dokumentumok, és tárgyak használata/megnézése közbeni szövegek vannak fordítva. Feliratkozás nincs a játékban.
  • darkSectorxxx #56893
    Amúgy azt elfelejtettem mondani, hogy nálam a GOG-ban nincs egyelőre semilyen felirat, most néztem hogy a menüben nem is lehet feliratot bekapcsolni, szóval lehet a GOG felirat nélküli verzió.
  • darkSectorxxx #56892
  • Evin
    Közben kaptam fájlokat, szóval lehet, jövő héten lesz egy frissített GoG kompatibilis fordítás.
  • hunbalee
    Azokat a fájlokat nem tudnád feldobni valahova? Vagy már nincs meg?
  • Evin
    Igen, mert alapvetően a dobozos kiadáshoz készült a fordítás, és a spanyol, amit szerezni tudtam, is az volt. Mikor eredetileg megjelent, szerintem nem is voltak még online boltok.
  • hunbalee
    A game megy steamen. Viszont most rátoltam a magyarítást és úgy már nem megy kéri a 2-es vagy a 3-as lemezt annál is.
  • darkSectorxxx #56887
    Jajj köszönöm szépen az infot, akkor úgy néz ki marad az angol felirat, mert Steam-en sajnos nem indul el nekem a játék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.02. 18:50:35
  • Evin
    Elég sok szívás volt vele, ezért emlékszem még rá élénken.
    A játék maga nem fordítható. De találtam egy spanyol kiadást még anno, amiben ki voltak gyűjtve a szövegek 1 helyre. Ezt az egyik .exe kezeli.
    Ha ez cserélve van a GoG kiadásban, jön elő ez a hiba, de ha kiveszed, nem fogja azt a fájlt olvasni, amiben a fordítás van.

Nem hiszem, hogy GoG kompatibilissé lehet tenni a fordítást.

Egyébként nem rendez át semmit, csak pár fájlt felülír.
    Utoljára szerkesztette: Evin, 2021.01.02. 17:59:08
  • darkSectorxxx #56885
    Sziasztok.

Segítséget szeretnék ahoz kérni, hogy letöltöttem az Alone in the Dark The New Nightmare magyarítást, és megvan a GOG-os verzió.
    De ha feltelepítem a magyarítást, akkor átrendezi a fájlokat és ha elindítom a játékot akkor kéri hogy tegyem be a 2 vagy 3. cd-t....

Erre milyen megoldás lehetne???
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.02. 16:41:57
  • Anonymusxx
    Ezt találtam ezzel kapcsolatban:

"You definitely don't need to play it, but it is recommended! Pathologic/Pathologic HD is very unique, and even though 2 is technically a remake I enjoy both of them in entirely separate ways. They are different games in form of plot structure/lore, think of them of two runs of the same play but with different directors! I hope you end up enjoying the game(s)."

Azért én majd az elsővel fogom kezdeni..
  • hunbalee
    Nem akarok kukacoskodni de mint a 3 kb ugyanaz a játék egyébként is.. kb a pofátlanság netovábbja ez a cég...
  • Anonymusxx
    Szerintem elírás, főleg hogy a portálon a 3 PATHOLOGIC-hez ugyanaz van írva, hogy magyarul jelent meg
  • St3vEn
    A PATHOLOGIC 2 éppen benne van a mostani Hunble choiceba. A magyarítások.hu-n az adatlapján az van hogy magyarul jelent meg de sehol nem látom az adatlapján hogy tartalmazná (steam gog) Erről tud valaki valamit?
  • RED BULL F
    Ahm, értelek.

Közben más: Elkészültünk a Fallout: New Vegas teljes fordításával. A Hunosítók oldaláról már tölthető is. :)
  • raga
    Igen van történelemszál, de külön storyk a részek, és ha az Origins-el kezdesz az pont jó, mondhatni az egyik indulása a történelmének.
    És már magyarul játszhatod. :)
  • PetruZ
    A régiek még úgy-ahogy összefüggtek, az újabbakban már csak az Animus háttérsztori bukkan fel, meg néha vannak utalások, de nincs erőltetve a nagy, közös metaverzum.