58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • kultúrmocsok
    ha jól sejtem ebből kettő a castelvania(?) mi a másik két játék? (ha nem titok)
  • Evin
    PC-re részemről 2, plusz másik kettő, amibe csak besegítek.
  • experto11
    Szerintetek idén még várható valamilyen magyarítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen gyors munkával óvatosan--- azt még illik alaposan átnézetni valakivel, a tesztelésről nem is beszélve...
  • cortykah
    Megvan. Még annyit, hogy az összes játékban megjelenő szöveg, amit nem képekből rak össze az mind a language.xml-ben van? Mert ha igen akkor már csak 100~ sor szöveg van meg a pár száz ismétlődő sor. Ha össze tudjuk hozni lehet még ma, de inkább holnap már (ha minden jól megy) fel is rakjuk az oldalunkra.

KingMakersTeam
  • FEARka
    Írtam privát üzenetet.
  • RAMyMamy
    küldtem privát üzenetet, ha esetleg nem jelezné a sg
  • RAMyMamy
    a fontkészletben az is át lett szerkesztve. vagy a kalapos, vagy a hullámos verziók helyére szerkesztettem bele a magyar megfelelőket, szóval majd a szövegben ki kell cserélned őket arra. de megnézem később és elküldöm. :)
  • cortykah
    oh annak tudnék örülni nagyon, megkértem már programozó barátomat, de akkor ennyivel kevesebb gondja lesz. Ékezetes karaktereket megoldottátok, vagy az még ránk maradt? :)
  • RAMyMamy
    egyszer elkezdtem valakivel, de rettenetesen fordított
    az átszerkesztett textúrák még megvannak valahol, ha kell, akkor odaadom őket
  • cortykah
    Készül a Prison Tycoon 4 fordítása? Mert elkezdtem, pár száz sor, még éjszaka összerakom.
  • Prince23
    A Wasteland 2-őt egyébként ki tervezi fordítani?
  • S1M0N
    Persze, 1-2 percet játszottam is vele, de semmi...
    Írtam FEARkának, remélhetőleg tud segíteni.
  • St3vEn
    Viszont korábban írták is nekem, hogy a steamessel is megy, más is használta :\
  • St3vEn
    Már játszottam vele pár percet, de így se engedi feltenni.
    A játék 1.17-es lehet azzal nem kompatibilis?
  • genndy
    El is indítottad? Lehet hogy a registry bejegyzést keresi, azt meg asszem első indításkor hozza létre. Vagy nem stimmel a verziószám, a magyarítás nem a Steameshez készült. Van ilyen jópár.

@St3vEn: szintén első mondat. Indítsd el egyszer.
  • St3vEn
    A silverfall magyarítás nem akar települni, azt írja a játékról nincs regisztrációs bejegyzés vagy nincs telepítve, így a magyarítás setupban nincs "tovább" gomb.
    Valakinek van ötlete hogy oldható meg? Most vettem steamen.
  • S1M0N
    Amúgy miért írja a Google a játék magyarítására rákeresve (nem csak a JP-TG-nél), hogy a magyaritasok.hu oldalát lehet, hogy feltörték?
  • S1M0N
    Megvettem Steamen a Jurassic Park - The Game nevű játékot, letöltöttem hozzá a magyarítást, viszont hiába adom meg neki a telepítési könyvtárat (D:\Games\Steam\SteamApps\common\JurassicPark) azt írja, hogy a kiválasztott célmappa nem a játék mappája...

A telepítő "alapértelmezett" telepítési helyére megcsináltam a pontos mappaszerkezetet, még a játékot is átmásoltam, de így sem jó...

Ötlet?
  • aikon16601
    Talán, de működik mert játszanak vele :D
  • Steve Q
    Talán mert nem eredeti?
  • aikon16601
    Abban tudnál segíteni miért van az, beállítások menüből nem tudok kilépni, nem műxik se a vissza menü, se az Esc.
  • Teomus
    Hoppá, köszi a javítást, régi szokások nehezen múlnak... :)
  • aikon16601
    Köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Jogosan nem találsz, mert még nincs hozzá.
    Igény az volna rá, csak az idő kevés.

Sőt, gyakorlatilag nem is kell hozzá egy Notepad++ -on és angol-magyar tudáson kívül más, csak rengeteg idő és türelem...
  • aikon16601
    Sziasztok.
    Crysis 3-hoz tudtok magyarítást, mert én nem találok.
  • S1M0N
    http://www.teomus.com/

Amúgy Boldog Születésnapot!

A magyarítást meg várom, jó munkát hozzá!
  • kjhun
    A BF2-höz nincs, v1.4.x/1.5 kompatibilis magyarítás?
  • Teomus
    Sziasztok!

Ha ellátogattok a weboldalamra (www.teomus.tk), megtekinthettek egy előzetes videót a készülő Shadow of Mordor magyarításából!
    Ezzel kívánok Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet előre is!

Teomus
  • St3vEn
    Köszi:)
  • szabolacika
    Igen működik. (Én is Steam-essel játszottam vele.)
    Utoljára szerkesztette: szabolacika, 2014.12.21. 00:35:15
  • St3vEn
    Hali.
    Hm azt megtudja valaki mondani hogy a steames Silverfallal működik-e a magyarítás?
    Elég régi fordítás már, talán akkor még steam se volt :P
  • Teomus
    Nagyon szépen köszönöm Mindkettőtöknek! :)
  • Steve Q
    Boldog születésnapot kívánok én is, Teomus, ha már ezek szerint az van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot kívánok Teomus! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy az várható volt, a "Lara Croft and the Temple of Osiris" 1.0-s kínai honosítása nem volt teljes.
    Megérkezett a v2.0, ami immáron 117 MB-os.
  • Evin
    Esély mindenre van, de jós nem vagyok.
  • grebber
    Mondjuk ja , raklap sok szart kiadnak magyar felirattal vagy szerkeszthető rendszerrel azt amikor itt egy frankó széria (MGS) nincs magyarítás :(
  • experto11
    Vagy ha tényleg nem lehet akkor lehetne yotuubera magyar feliratos végigjátszást feltenni amibe a kazetták szövegeit is lefordítanák
  • experto11
    És arra van esély hogy fordítható lesz?