58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
ricsa008 #43095 Nagyonnagy vagy Evin ma inditom is akkor a Castlevania-t ... Kellemes Ünnepeket -
Sajnos nem nyert, már az összeset végigpróbáltam, de egyik se megy fel, vagy valamelyik ini-t nem találja vagy reg bejegyzést nem talál. Eredeti steames játékom van. -
krisztajo #43093 Evin! Neked is boldog karácsonyt!
Nekünk legalább is bearanyoztad, ezer köszönet!!!

-
Frankó ,végre tolhatom őket! Köszönjük!
Látom AC Revo már teljes megvárom a Broothrhood teljest is és elkezdem azokat is a kettőtől megint!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.24. 22:26:58 -
Köszi, Evin!
Az én karácsonyi szórakozásomról többek között te fogsz gondoskodni, ugyanis most kezdek hozzá az Enslavedhez a te fordításoddal, utána pedig jön a Castlevania. -
Ellőttem az idénre ígért fordításaimat (hírek az MP-n olvashatók), így részemről új publikus fordítás csak jövőre várható PC fronton. Felfogható egyfajta Karácsonyi ajándéknak a részemről. ;)
Az előbb említett fordításokból, ahol még hiányzik a konzolos port, még talán bevállalom idén, meglátjuk. :)
Utoljára szerkesztette: Evin, 2014.12.24. 22:14:43 -
cortykah #43089 Ahogy vége ennek a karácsonyos hangulatnak és előkerül a programozónk megpróbálunk valamit kitalálni.
FarCry4 áll jelen pillanatban (már pár száz sor készen van), megpróbáljuk azt is beütemezni, ~21.000
GTA5 halad, (utolsó küldetést fordítjuk amihez még van walkthrough, utána vakon fordítunk) ~ 220.000
Sims4 szintén ~ 23.000
Crusader Kings 2 ~ Ebben a szent pillanatban kaptam meg a cuccokat hozzá, soha nem hallottam erről a játékról, először kipróbálom majd, aztán jobban belevetem magam amennyire a többi fordítás engedi ~ +20000 sor nagyjából 5000 hiányzik még
-
Igen az alapjáték magyarul jelent meg bele is öltem 42 órát :)
-
cortykah #43087 Tropico 3-hoz azt hiszem alapból volt magyarítás, viszont az Absolute Powerhez sajna már nem készült. Találtam is ki-be csomagoló programot a játékhoz, és editort is, csak sajna összevissza nyomatja a karaktereket és még nem jöttem rá a megoldásra. Ez a progi elméletileg a 4. és az 5. részhez is jó ki-be csomagolni. Megvettem csomagban az első három részt + a 3. kiegészítőjét és a kieghez nem passzol a 3 fordítása egyértelmű, viszont csak pár sor hiányzik, szerintem pár óra alatt hozzá lehetne dobni.
Utoljára szerkesztette: cortykah, 2014.12.24. 19:59:50 -
Részemről lenne.Ahogy a 4. részhez is! -
cortykah #43085 Rendben :)
Anno a Tropico 3-at ki fordította? A kiegészítőhöz nem is lesz magyarítás? Lenne rá igény?
Utoljára szerkesztette: cortykah, 2014.12.24. 19:16:18 -
RAMyMamy #43084 ha lehetne egy kérésem, akkor csak simán RAMy legyen beleírva, köszi:) -
cortykah #43083 Elkészült a Prison Tycoon 4 Honosítás, amint ráér a programozónk és összedobja a telepítőt hozzá fel is kerül az oldalunkra. Külön köszönet RAMyMamy felhasználónak, hogy segítette a munkánkat, természetesen neved fel lesz tüntetve, mint fordító.
KINGMAKERS TEAM
-
Az a régi verzió volt. Az újabb verzióhoz már nem kell sorozatszám. -
Üdv!
A magyaritasok.hu-n szereplő Hitman 2 magyarításhoz tudna adni valaki egy sorozat számot? A GameHunter team oldala nem érhető el, a magyaritasok portálon meg nincs a letöltéshez oda írva :/
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
Köszönet a fordítóknak minden játékért amit magyarul játszhatok, hála nékik! Boldog karácsonyt! -
noname06 #43079 Csak a fórumán kellett volna keresni.
http://forums.residualvm.org/viewtopic.php?f=1&t=174 -
kasa85 #43078 Köszi nézem :) -
RED BULL F #43077 Írtam privátot! Csekkold légyszi! -
kasa85 #43076 Szia.
Írtam,hogy új profilt csináltam új reggel friss email,név,kód ezt kétszer csináltam meg vagyis egy régi kettő új regem van 3 email címre bontva amim van.A lényeg egyikre sem kaptam aktiváló emailt,és írnák nekik,de még az admin akivel fel kéne vennem a kapcsolatot nem tudom elérni,mert nem adtak címet.Azt hittem itt jelen van,és javítja a dolgokat mivel próbáltam minden,és semmi.Létezik bannoltak valami miatt,és IP alapján tiltva vagyok,mert másra nem gondolok csak erre érdekes.Még egyszer elnézést az off ért,de valaki tud egy címet hová biggyesszem meg köszönném. -
Üdv! Anno 1404-ről lenne szó. Van valami megoldás arra, hogy a Steam-es alap+kieg játékra fel tudjam tenni a magyarítást?
Mert a magyarítás indítás után közli, hogy nem tudja meghatározni a telepítési mappát, ezután csak kilépni lehet belőle. Gondolom nem Steam verzióra készült, de tallózni sem enged, hogy én határozzam meg neki az útvonalat
-
RED BULL F #43074 Nem lenne egyszerűbb szimplán csak újraregelni? -
kasa85 #43073 Tudom,de gondoltam olvassa ezt.Az email címét tudod,mert írja,hogy vegyem fel a kapcsolatot az adminal.Vehetem ha nincs se cím,és jogosultságom írni :D Köszi előre is,és elnézést az off ért,de nagyon kéne az LA Norie Xbox 360 magyarítása. -
tomi20100 #43072 A lara croft and the guardian of Light magyarítás még tesztállapotban van, vagy már kiadták a véglegest? -
Szerintem, rossz helyen jársz most ezzel... -
kasa85 #43070 Sziasztok.
Tudok segíteni? Egy problémám lenne.A jelszót elfelejtettem a Konzolozz fórumon,és kértem törlést,és új jelszó létrehozását.A lényeg nem kaptam semmit emailben nem tudok belépni.A következőt tettem töröltem a régi felhasználó profilomat új emailt adtam meg a regisztrációban,és jelszót nevet.Az aktiváló email sem jött meg.Nem értem mi lehet a gond többször kértem semmi nem jön.Létezik inaktív a fórum.Akartam írni emailt,de nem tudom a címet küldtem egyre ami a regiszrállciókor jön 2012 ben volt kaptam valami választ nem tudom megnyitni,mert valamilyen formátumban van.Segítségeteket előre is köszönöm. -
St3vEn #43069 Sikerült köszi.
Éppen most írtam meg Konyaknak (Írta hogy anno te készítetted a telepítőt a fordításhoz/ megkérdeztem volna hogy neked nincs e ötleted mi okozza ezt a láthatatlanságot, de már meg is írtad :)) hogy sikerült végül, csak valamiért a telepítő volt grafikai "bugos", de szabolacika ötlete alapján egy helyen van egy rejtett gomb, ha megvan így telepíthető.
Köszönöm mindenkinek még egyszer :) -
Panyi #43068 Javítottam, hamarosan már jó lész. -
Sajnos mikor a telepítő készült, a gombokat megjelenítő plugin nem támogatta az x64-et, de ott egy Tallóz gomb lenne. -
St3vEn #43066 Á sikerült, köszi, fene se gondolta volna hogy oda a fekete részre kell egy random kattintás :) -
St3vEn #43065 Megvan a kiegészítő is, csomagban vettem meg.
Na mindjárt ki is próbálom, telepítem már vagy 3x-ra, nem e sérültek a játék filejai és azért. -
szabolacika #43064 Nálam sem találja a játékot a magyarítás telepítője (lsd.kép ) de ha a piros nyíllal jelölt részre kattintok akkor ki lehet választani a steam-es mappát ahol a játék megtalálható, és így már felmegy a magyarítás. Amúgy érdemes megvenni hozzá a kiegészítőt (Silverfall: Earth Awakening) van benne pár újdonság/javítás (szintén le van fordítva és annak a telepítése is könnyebb, csak be kell másolni a nyelvi fájlt.) -
Nem titok, de attól még nem mondom meg. :) Már nincs sok hátra az évből. -
Panyi #43062 Illetve most már egy másik ötletem is van már. -
Panyi #43061 Huuu ennek holnap utána nézek, de ennek valami réginek kell lennie. Vagy most meg arra gondolok hogy a YouTube videókat nézi hekknek hiszen az egy új oldal egy másik domainről. Na a lényeg a lényeg, megnézem holnap miért írja ki! -
S1M0N #43060 Ment válasz. -
Hú, az szuper lenne - 
Részben mert gyűjtöm, részben mert azért Borderlands, másrészt meg hátha... :) -
Tales from Borderlands
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
IMY ha kell szívesen elküldöm a módosított font fájlokat és a szövegek szerkesztéséhez szükséges programokat. -
cortykah #43057 Lektorálva lesz meg én játszok is közben a játékkal :) Nem volt egy eget verő fordítás :)
(mmint a nehézségére utaltam - szerk.)
Utoljára szerkesztette: cortykah, 2014.12.22. 17:30:56 -
experto11 #43056 Az durva lenne ha tényleg még idén megjelenne a Castlevania magyarítások