58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Frozen Hearth-ot nézte valaki lehet rá számítani,hogy magyarítás készüljön hozzá?
  • Panyi
    Küldj egy emailt nekem és beszéljünk róla!
  • bugyibucii
    Már megkapta Panyi, majd ő elkészíti.
    Ez már csak rajta múlik, mikor lesz kész vele.
  • noname06
    Én szívesen megcsinálnám a pc portolást. El tudod küldeni a nyelvi fájlokat hozzá? .isg.ckd formában jobb lenne.
    És jó lenne, ha valaki steamen is le tudná tesztelni.
  • kultúrmocsok
    így van, épp ezért volt furcsa az, hogy már viszonylag régóta kész a konzolos fordítás és a pc -s portról semmi hír
    ilyen esetben azért le szoktak csapni a dologra, főleg egy ilyen címnél
  • bugyibucii
    Azért említettem a Guacamelee-t mert azt sem láttam még lefordítva máshol, nagyon ritkán játszom de ez megtetszett.
    Azért a Pc-s tábor kicsit nagyobb mint a konzolos, és jóval több fordítót karol körbe.
  • kultúrmocsok
    rendben, csak furcsának tűnt, hogy nem portolta még senki pc-re már csak azért is, mert általában fordítva szokott történni
    először pc -re készítik és utána ültetik át a már fordított fájlokat konzolra

hogy jön ide a Guacamelee egyébként? nem igazán értem mit akarsz vele :)
    Utoljára szerkesztette: kultúrmocsok, 2015.01.01. 21:21:40
  • bugyibucii
    Üdv emberek!
    @kúltúrmocsok
    Már elég rég lefordítottuk a child of light játékot, hülyeségből miért raknánk ki ha nincs kész. Kicsit elgondolkodhatnál hogy miket is beszélsz.
    Ajánlom figyelmedbe a Guacamelee játékot, szórakoztató XBLA!

Üdv, retroconsolegames
  • alratar
    Showtime!
  • lostprophet
    Játéknév kéne.
  • alratar
    Sziasztok.

Találkozott már közületek valaki gam kiterjesztésű fileval?
    Addig eljutottam, hogy FileViewPro-val megnyitottam, de az nem igazán szöveget mutat. (csak natív módban nyitható meg)
    Segítenétek?
  • kultúrmocsok
    A retroconsolegames oldalán állítólag a child of light is le van fordítva konzolra
    én rákérdeztem, hogy portolja -e valaki pc -re, de szerintem csak kamu duma volt, hogy oda adták már a magyarítások portálos Panyinak a fájlokat. Sőt, szerintem a fordítás is csak kamu.
  • juhdadi
    Hello! A retroconsolegames oldalán le lett fordítva xbox 360-ra a Bioshock burial at sea DLC 1. része , illetve a 2. része is hamarsoan befejeződik a %-ból ítélve. Érdeklődöm, hogy pc-re tervez valaki fordítást/portolást? előre is kösz a választ!
  • Sunsetjoy
    Akit érdekel, frissítettem az Endless Space magyarításunkat a december 15-én kiadott patch állapotára, 1.1.51-re.
  • grebber
    Tesztelve steam-en müködik kezdeti átvezetőt néztem meg ott minden magyar meg a menü is szóval
  • ricsa008
    Boldog Új Évet mindenkinek !!!
  • noname06
    Hitman 2 steames példánnyal rendelkezők kipróbálhatják ezt a magyarítást: http://data.hu/get/8357305/Hitman2magyar.7z
    A fájlok az 1.0-ás fordításból vannak, de talán menni fog steamen is.
    A főkönyvtárba kell kibontani és a .bat fájlt elindítani, majd megvárni míg végez.
  • zotya0330
    A török fordító csapat adta nekem a fájlokat ők jelenleg 32 % nál járnak a fordítással szóval ha végeznek csak akkor csomagolják be nekünk a fájlokat és küldik vissza nekem a becsomagoltat , mert nem adtják ki senkinek a programot. Csak ha ők is befejezték akkor adják oda .
    Azt mongták ezzel a programmal a Rogue is ki és becsomagolható/fordítható lessz. :
    Videó : https://www.youtube.com/watch?v=8nMOQqx-wjI
    Utoljára szerkesztette: zotya0330, 2015.01.01. 02:50:34
  • konyak20
    Köszi, azért letöltöttem, ki tudja mit hoz a jövő... Részemről családalapítás (nősülés, szabad élet feladása) Nem ártana hozzá egy program is, ha valaki kedvet kap hozzá, az hogyan rakosgatja ki-be a játékba?
  • krisztajo
    Boldog új évet kívánok mindenkinek!
    Köszönöm minden fordító lelkiismeretes munkáját és sok sikert minden projekthez 2015-ben is!
  • masterthief
    Boldog Új Évet Kívánok, minden fordítónak és játékosnak! Szeretném megköszönni a munkátokat, amelyet önzetlenül végeztetek. BÚÉK! Mindenkinek!
  • experto11
    Boldog újévet mindenkinek!!!
    Én a legjobban a Borderlands 2, Fallout New Vegas, Wolfenstein The New Order , Dark Souls és a Batman Arkham Origins magyarítását várom
    És ne felejtsétek el hogy a Witcher 3 magyar felirattal jelenik meg ami ma már nagyon ritka és ráadásul egy kibaszott jó játék lesz.

• Tehasut
    Hehe, látom megsértettem az alkoholgőzben fetrengő lelkivilágodat a lenímandozással, te ordenáré nagy troll, és a könnyeidet nyelve még a nevemet se tudtad rendesen legépelni. Én azt kívánom neked 2015-re, hogy még a mostaninál is nagyobb nímand legyél. :-)

Rajtad kívül természetesen kívánok mindenkinek szépeket és jókat. Többek között Mass Effect 3, Fallout NV, Shadowrun magyarítást, és remélem, én is megörvendeztethetem majd a társaságot 1-2 játékfordítással.
  • S1M0N
    Boldog új évet minden fordítónak, akik 2014-ben is rengeteg minőségi fordítással örvendeztettek meg minket!!
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek köszönöm az elmúlt évben a bizalmat, a támogatást, és a türelmet, és nagyon boldog új évet kívánok!

Szívem szerint ezt most egy Borderlands 2 GOTY HUN bejelentés és link keretében tenném, de sok minden történt velem az elmúlt időszakban - hála a Magasságosnak!, mert különben megőrültem volna, az éhenhalás előtt -, így minden a feje tetejére állt kicsit.
    A STEAM Sale pedig a hab volt a tortán.

Ami késik, az viszont jön :)

Legyetek rosszak, mert a jókkal csak kiszúrnak! :)
  • sakhalin
    Köszönöm szépen az összes fordítónak és segítőiknek(kivéve teshaut nicnkevű "nímandnak"),hogy egész évben legtöbb esetben önzetlenül(Hello baker!!)elláttak jobbnál jobb magyarításokkal.

Utoljára szerkesztette: sakhalin, 2014.12.31. 20:14:12
  • Alukard
    Üdv ! Érdeklődnék hogy a Wasteland 2-höz van kilátásba honosítás ? Érdekes játék és haladgatok is vele de a 3/4edét nem értem :D
  • Amentos15
    itt egy videó.
    https://www.youtube.com/watch?v=gOlo-4Oi84M&feature=youtu.be
  • Amentos15
    Nem jó.
  • lostprophet
    Esetleg ha nem közvetlenül a megnyitott .pak fájlból szerkesztenéd az .xml fájlt, az jó lenne :D
    Csomagold ki valahova, módosítsd és WinRAR-ban húzd vissza egyszerűen.
  • Szerzetes89
    Valaki az én problémámra?
  • IMYke2.0.0.0
    Így kell:

1. Megnyitod a dokumentumot - eredeti állapotában.
    2. Ezután Notepad++ -ban:

3. Átírsz valamit, mented, és kipróbálod.

A képem csalóka, mert nekem eleve UTF-8-as - a sárgával jelölt rész a lényeges.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 17:49:17
  • Amentos15
    Megnyitottam notepadben és átállítottam a kódolást UTF-8ra ahogy mondtad de nem működik. :(
  • Szerzetes89
    A Craft the World nevű játékról van szó, a játék motorját nem tudom.
  • noname06
    Használj UTF8 kódolást.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha CryEngine (például), akkor mindenképp ki kell kódolni, és utána a játék könyvtárszerkezetében elhelyezni. PAK-ban hiába módosítod.
  • Szerzetes89
    Sziasztok! Egy játék PAK fájlban tárolja a szövegeit, melyet megnyitok WinRarral, azon belül xml dokumentumokban vannak a feliratok. Hogyan lehet ezeket szerkeszteni? Megnyitni meg tudom, de mégsem menti el, "Hozzáférés megtagadva" üzenet fogad...
  • Amentos15
    Sikerült megnyitni a játék szövegfájlát

De a é betű teljesen más lesz.Mit tegyek?
  • grebber
    Tetszik ,természetesen.Szerencsére volt bundleba és a "társával" együtt megvettem őket .(Ravensword: Shadowlands)
  • St3vEn
    Neked tetszett?
    Most elég olcsó steamen 1,5 euró, és főleg HnS rajongó vagyok, ennyit szinte bármelyik megéri. Viszonylag új is.
    Ezen meg videók, képek alapján nem látok kivetni valót.
    Korrekt grafika, fejlődés, változatos helyszínek, a hangok se rosszak.