58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • The_Reaper_CooL #49555
  • Ironman2
    Tartalmazza már az 50 százalékos fordítást is a fájl,onnan lett letöltve,és átalakitva.Lajti tud róla.
  • lostprophet
    Tudok róla, lesz benne magyar nyelv, kapcsolatban vagyok az írójával :)
  • MoRT2195
    Tiszteleten és hálán kívül nem sokat tudok adni. Néha 1-2 kisebb apróságokat dobtam valakinek a steam profiljára, de pénzzel nem tudok szolgálni. Ha tudnék, akkor nyitnék egy hobbi fordító irodát. :D Meg én még régebben, amikor időm engedte, azért segítettem sok fordítást tesztelni, hibákat szűrtem ki és küldtem el a fordítóknak. Még most is néha felkeres valaki, de tudom, hogy úgy se lenne rá időm, pedig szívesen csinálnám. :)
  • grebber
    Lostprophet: A Dex készítőinek új játéka lesz Ghost Theory
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.21. 13:43:27
  • arty
    téged ki és mikor becsmérelt?
    szerintem az én kérdésem miatt itt egy félreértésről lehet szó :)

(és bár nem nekem szól a kérdés, filmfordításban vettem részt, fordítóknak köszönő-emailt szoktam küldeni, esetenként minimális összeget is. az tény: ha mindenki egy százast dobna legalább adott feliratokért, jobb "világ" lenne :) sokszor amugy az is gond, hogy egy facebookos elérhetőség van megadva a fordítóhoz vagy egy nick - se mail, se weboldal, esetleg egy paypal gomb donációra.)
  • Andriska86
    Ez már csak azért sem lehet igaz, mivel jelenleg három nyelvre koordinálok műszaki fordítást, és egy átlagos héten több projekttel találkozom, mint emberrel.

Lehet becsmérelni a másikat, de aki ismer, az tisztában van a szakmai felkészültségemmel.
    A tapasztalataimat örömmel megosztom a komolyan vehető érdeklődőkkel, de az ingyenmeló részemről már csak nagyon korlátozottan fér bele, hiába is szeretném.

Amúgy őszintén, ti mivel támogattátok a fordítói közösséget, esetleg a fordításokat?
    Dobtatok akár egy százast is?
  • Solid Snake
    Jobbulást
  • The_Reaper_CooL #49547
    Most csak készülődök a fordításokra, de nem alkotok velük (nehéz ám 1 kézzel írni, pedig nem a domináns kezemet műtötték meg :D)

Egyébként hétfőtől megyek vissza dolgozni, mert muszáj :\ (Igaz ott is csak gépezni kell, szóval :D)
  • McAwesome
    Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék, hogy a Dremfall Chapters-höz van-e magyarítás?
  • Toma76
    Túl sok a szabadidőd TRC? ;-)
    Azért ne eröltesd a mütött kezed, még a végén többel kötöd be. :-D
  • Keveqiah
  • The_Reaper_CooL #49543
    Saját kommentemre válaszolva:

Fordítható a Salt and Sanctuary és a Punch Club, mindkettő fordítását elkezdtem :)
  • MoRT2195
    És tudod, hogy hányszor b*szta át az embereket már? Többször, mint amennyi fordítást le tett.
  • experto11
    nem
  • arty
    baker=andris?

(ha gyerekmolesztáló vagyok, de dobok egy százast a koldusnak, akkor emeled kalapod?)
  • experto11
    Sziasztok
    Tudtátok hogy itt sokat fikázott andris milyen fordításokba vett részt?
    Witcher 1,2,League of legends,Battlefield regény stb
  • starman_jones
    Iranyitsd at hozzam a fickot, megveszem tole a progit es odaadom neked. Penzt egy fillert sem kapsz kezhez, ahhoz mar parszor lejarattad magad, de kivancsi vagyok tenyleg megcsinalnad-e a forditast, vagy ezt is megtartod majd magadnak. Dobj egy pu-t, adok emailt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Evek ota read-onlyban olvasom a topicot, jo idonkent azon mosolyogni, ahogy marjatok egymast. :) Gyerekek, ez a mostani balhe tultesz mindenen.
  • MoRT2195
    Mondjuk azt nem értem miért adod fel ilyen hamar. Egy jó játék kicktstarterja se jön össze pár nap alatt/ 1 hét alatt.
  • Baker2
    Több, mint a semmi.
  • kultúrmocsok
    ennyit a beléd fektetett általános bizalomról :D
  • Baker2
    13280 Ft jött össze a 95000-ből. Szóval azért 1 fillér befolyt azér'. Viszont nem vágom, hogy mit próbálok menteni, vagy mire érted pontosan. Megosztottam mindenkivel egy hirtelen jött lehetőséget és ez a végeredménye. Nem jött össze, kész, ami nem megy, nem kell erőltetni. Ebből szerintem nincs semmi.
  • Maxtreme
    Magyarul nem jött össze a tarhálás, (értsd 1 fillér se) és ezt látva most próbálod menteni a menthetőt..

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.18. 19:53:18
  • Baker2
    Sziasztok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel csak csekély támogatás érkezett a Call of Duty Black Ops 2 és Call of Duty Black Ops 3 részek magyarításai kapcsán, így a befolyt összeget VISSZAUTALTAM a támogatók részére és lefújtam a dolgot. Ma fél 6-kor írt rám a srác, hogy mi a helyzet a fizetéssel, mert összekészítette nekem a progit. Én pedig válaszoltam is neki, hogy bocsi, de kicsiny országunkban mégsem tartanak rá igényt, így köszönöm, hogy gondolt rám, mint Call of Duty fordítóra, talán valamikor még megkeresem. Gondoltam jelzem itt is, még mielőtt a rosszmájúak ellátogatnak a volt oldalamra és nem találnak ott semmit, feltételezvén, hogy közben összegyűlt a lóvé és köszönés nélkül távoztam. :D

Utoljára szerkesztette: Baker2, 2016.05.18. 19:46:09
  • Anonymusxx
    De ezt már rég fordítják, már 50%-on tartanak a fordítók. vagy azok ti vagytok?
    http://magyaritasok.info.hu/.
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.05.18. 16:47:09
  • Ironman2
    Sziasztok!! Egy kis felhívást szeretnék közzé tenni a Sims4 fordításával kapcsolatba,nem is ragozom tovább,mert itt mindent leirtam,csak annyi hogy vissza is tudjuk konvertálni xml-be,és a játékba package formátumba,a nyelvi fájlt.Megvannak hozzá az eszközök,és programozók is!!
    Aki jelentkezni akar fordítónak,az irjon a SIms4 topikjába.

IDE KATT!!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.18. 13:36:33
  • Solid Snake
    Nagy királyság, előre is köszönet.
  • The_Reaper_CooL #49528
    Megjelent PC-re a Salt and Sanctuary, ránézek, hogy fordítható-e, és ha időm és az egészségi állapotom engedi lefordítom (vagyis tervezem)
  • Solid Snake
    Köszönet a sok ráfordított munkáért
  • krezyy
    Sziasztok, érdeklődnék hogy a Civ 5nek valaki fordítja-e nagyobb kiegészítőit, vagy nem tervezi-e?
  • ricsa008
    nem mükszik :( Pedig csak emiatt fizettem elő az origin accesre...
  • FartingSquirrel
    Originessel hivatalosan még nem működik. Viszont a weboldalról leszedheted a fájlt, amit a LocalizationPacks mappába kell berakni. Ha nincs, csinálsz egyet, bár nincs garantálva a működése. :D
  • Baker2
    De hiszen megválaszoltam.
  • arty
    ne terelj, te ígérgető, hazudozó senkiházi! szorítkozz a kérdés megválaszolására! :D
  • ricsa008
    A This War of Mine próbálta már valaki origin féle verzióra ? működésre lehet valahogy birni?
  • NiGhTM4R3
    Ez stílusos oltás lett, meg kell hagyni
  • Baker2
    Kedves arty. Kérlek, csak a fórum témájával kapcsolatban írj kommentet, mert mások sértegetése nem megengedett a topikban! Én is üdvözletem küldöm édesanyádnak! Egyébként pedig az Advanced Warfare programjára nem gyűjtöttem, hanem kiperkáltam a 45 ezret. Szóval szerintem eldönthetem, hogy megjelentetem-e vagy sem.
    Utoljára szerkesztette: Baker2, 2016.05.16. 21:46:42
  • Baker2
    Bocsáss meg sakhalin, nem akartalak kihozni a sodrodból és beletaposni a lelkivilágodba, téged, a trollok trollját. Leszel a barátom?
  • arty
    és ha meglesz a 95k és besértődsz és ezt is elkummantod, mint az advanced warfaret? :D

pondró... remélem anyád nem fórumozik errefelé, hogy lássa mivé lettél...
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.16. 21:41:40
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, nem lehet sértegetni - ezt emeltem ki lejjebb. Nem támogatom az effajta lealjasodását senkinek.
    Ahogy az eredeti játékaink topikban, itt is videót és képet csak spoiler mögé, ha nem a témához tartozik.