58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Assassin's Creed: Rogue magyarítás (tölthető) -
Anonymusxx #51142 mi vna azokkal a magyarításokkal amit a főoldalon kihíreztél? pl Black Ops 2 és Call of Duty Black Ops 3, Call of Duty Advanced Warfare -
Baker1 #51141 Köszi az észrevételt! ;) Azt légy szíves a készítők címére küldd!
-
Anonymus11234 #51140 Hello Baker!
A Company of Heroes 2 kampányát játszva észrevettem pár elírást valamint lefordítatlan mondatot is, ezekről képet készítek.
Neked is lehet küldeni ezeket a hibákat? -
Baker1 #51139 Figyelem Übersoldatok! Újdonsült projekt van célkeresztben, további infó a szokásos oldalon! ;) -
Most nincs fent a gépen ,de ha jól emlékszem van benne igen. -
St3vEn #51137 Köszi, még egy kérdés, a régiben van full hd felbontás? Ha a grafika nincs is felturbózva (lásd Anniversary) Az azért fontos. -
Ahhoz jó -
St3vEn #51135 Szomorú.
A Klasszik steames Fable-hoz jó a magyarítás? (ha már a felújítotthoz nincs)
-
Sajnos ami érdekelné az embert ott mindig szopatják a népet és nem lehet magyarítani :( -
St3vEn #51133 Üdv.
A felújított Fable-hoz azóta se lehetett megoldani a fordítás "hozzáigazítását" ?
Ennek mi az oka? Nem csak Grafikailag felújítva? A szövegállományhoz is hozzányúltak? -
JonasSandor #51132 Jaja csak fordítható lesz az androméda is. -
bendáj17 #51131 Ja igen de már a teljes szerencsére minden dlc-vel együtt :)
-
JonasSandor #51130 Igen azt tudom csak annak is sok bétája volt előtte. -
Hát akkor ezt most nem veszem meg :(
Majd pár év múlva mikoris remélem meg csinálják a Magyarítást hozzá :)
-
bendáj17 #51128 Ha a mass effect 3-ra gondolsz akkor már egy pár éve magyar teljesen.
-
Igen, az összes DLC-stül. -
JonasSandor #51126 A 3-dik rész levan fordítva egészbe már? -
Nem lesz hozzá :( -
Már a 3.-hoz sem volt. Valószínűleg ehhez sem lesz, legalábbis úgy tűnik:
https://cdgalaxis.hu/PC/23561/mass-effect-andromeda-marcius-23-csutortok.html -
FartingSquirrel #51123 Meglepődnék, miután néhány hónapja szüntette meg az Origin a magyar nyelv támogatását... -
Nem tudja valaki, hogy a Mass Effect Andromeda-ban lesz Magyar nyelv? Nem találtam info-t. :( -
JonasSandor #51121 Legends of Eisenwald ehhez készül fordítás? -
Jó lenne, engem is érdekelne, de szerintem nagyon kihalóban van ez a magyarítás készítés már. -
Közben megoldódott. Vagyis leszedtem a másik verziót amit nekem kellett manuálisan bemásolni a helyére. A telepítős viszont valamiért nem működött megfelelően. -
Piko888 #51118 Northgard-ot nem tervezi valaki lefordítani? -
Anonymusxx #51117 Írj az fi csoport oldalára -
Daermon #51116 A Final Fantasy 10 PC verzióját fordítják? Tud valaki erről valamit? -
JonasSandor #51115 Ja értem -
Sziasztok, a Transistor magyarításával mi lett? Jött valami frissítés a játékhoz és elbaszta vagy mi? Korábban játszottam vele ugye és minden rendben volt, de most újra elővettem és csak a menüt magyarítja, illetve interakciókat, párbeszédek franciák (ugye franciára kell állítani a nyelvet a magyar eléréséhez).
-
Közel 2 hónapot nincs ezzel semmi gond .Aki csinálja a híreket a portálon nem ér rá ennyi -
JonasSandor #51112 akkor csak egy kicsit megkésett? -
Baker1 #51111 Ez pont, hogy a teljes magyarításról szólt! -
Mitől lett volna demó? Azért mert a magyarítások portálra csak most került ki a híre? 
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.23. 18:22:42 -
JonasSandor #51109 az még csak egy demó volt. -
#51011 - igen már bő 1 hónapja...
-
JonasSandor #51107 company heroes 2 kész lett. -
Hát az az igazság, hogy ismerem Panyit személyesen (melóból), és nagyon el van havazva szegény. És ez várhatóan így is marad...
Sok a dolga a cégnél, és kevés ideje a portálra. -
Anonymusxx #51105 Valakinek nincs meg a teljesebb Civ 3 magyarítása? Állítólag van a portálon fent lévő verziónál jobb is...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__6583198-valakinek-nincs-meg-a-civilization-3-normalis-magyaritasa
-
Ha olvasod az a topikot azt is olvasod miket veszek. 3-15-20-30 perces 10 szavas játékok.Ennyit értek angolul én is. De egy komolyabb gamehez 0 vagyok.