Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Már a 3.-hoz sem volt. Valószínűleg ehhez sem lesz, legalábbis úgy tűnik:

https://cdgalaxis.hu/PC/23561/mass-effect-andromeda-marcius-23-csutortok.html
Meglepődnék, miután néhány hónapja szüntette meg az Origin a magyar nyelv támogatását...
cikasz
Nem tudja valaki, hogy a Mass Effect Andromeda-ban lesz Magyar nyelv? Nem találtam info-t. 😞

http://www.akciofigura.hu

Legends of Eisenwald ehhez készül fordítás?
gibson9
Jó lenne, engem is érdekelne, de szerintem nagyon kihalóban van ez a magyarítás készítés már.

gibson9
Közben megoldódott. Vagyis leszedtem a másik verziót amit nekem kellett manuálisan bemásolni a helyére. A telepítős viszont valamiért nem működött megfelelően.

Northgard-ot nem tervezi valaki lefordítani?
Írj az fi csoport oldalára
A Final Fantasy 10 PC verzióját fordítják? Tud valaki erről valamit?
Ja értem
gibson9
Sziasztok, a Transistor magyarításával mi lett? Jött valami frissítés a játékhoz és elbaszta vagy mi? Korábban játszottam vele ugye és minden rendben volt, de most újra elővettem és csak a menüt magyarítja, illetve interakciókat, párbeszédek franciák (ugye franciára kell állítani a nyelvet a magyar eléréséhez).

grebber
Közel 2 hónapot nincs ezzel semmi gond .Aki csinálja a híreket a portálon nem ér rá ennyi

Next PC upgrade: 2022

akkor csak egy kicsit megkésett?
Ez pont, hogy a teljes magyarításról szólt!

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

grebber
Mitől lett volna demó? Azért mert a magyarítások portálra csak most került ki a híre? <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.23. 18:22:42

az még csak egy demó volt.
grebber
#51011 - igen már bő 1 hónapja...

company heroes 2 kész lett.
takysoft
Hát az az igazság, hogy ismerem Panyit személyesen (melóból), és nagyon el van havazva szegény. És ez várhatóan így is marad...
Sok a dolga a cégnél, és kevés ideje a portálra.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Valakinek nincs meg a teljesebb Civ 3 magyarítása? Állítólag van a portálon fent lévő verziónál jobb is...

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__6583198-valakinek-nincs-meg-a-civilization-3-normalis-magyaritasa

grebber
Ha olvasod az a topikot azt is olvasod miket veszek. 3-15-20-30 perces 10 szavas játékok.Ennyit értek angolul én is. De egy komolyabb gamehez 0 vagyok.

Amúgy a többi játékot miért szoktad megvenni amihez nincs magyarítás? Sokszor látom az eredeti játékok topicban hogy veszel olyat is amihez nincs fordítás, de viszont nem is tudsz angolul...

Igazad van, de azt hittem sorba mennek :-)
grebber
Szerintem a legutóbbi az igencsak a Primal. Akkor még nem veszem meg várok amíg elkészül.

A Far Cry 4 vagy a Primal lesz a következő?
Azért szoktunk infómorzsákat elszórni. 😊

A projektek haladnak; valamelyik többé, némelyik kevésbé.
A Minecraftra már egy ideje nincs aktív fordító. Ötödik részig megvan, a többi pedig... jegelődik.
A két legújabb Telltale-játék (Batman, TWD) jól haladnak.
Aztán ott van, amin már több mint másfél éve dolgozunk. 😄 (Úgy tűnik, ez a cím el van átkozva – lsd. Borderlands 2.) A Tales from the Borderlands-szel elképesztően sok munka van (ahhoz képest, hogy csak egy TTG-játék), de már nagyon közel vagyunk a célhoz.

De már új projekt is készülőben van, most, hogy a legutóbbi FarCry fordíthatóvá vált. 😊
Egyébként veletek mi újság? Hogy haladnak a Telltale fordítások? Rég volt már hír nálatok 😊
Csinálgattam ott is a bejegyzéseket, de őszintén szólva elég nekem az, ha a saját oldalunkon kell frissítenem az állapotokat. Másrészt pedig az egyéb híreket nem tudom oda beküldeni...
Szerintem ide is küldjétek be:
magyaritasok.info.hu
Ez nem egyszerűen lemaradás. Gyakran szándékosan nem teszik ki. Legalábbis velem előfordult. Beküldtem 2–4 kisebb-nagyobb hírt, de abból mondjuk csak az egyik jelent meg. Indokolatlanul, mivel válasz érkezett, hogy kikerült, de azt elfelejtették megemlíteni, hogy miért csak egy része annak, amit beküldtem.
Nemtudom mivan a portállal, de akkora lemaradásban van a hírekkel, rengetegen küldtek már be magyarítást és nagyon későn kerülnek ki, ha kikerülnek.
Ha esetleg valaki még követi: A New Vegas-hoz kiadtunk egy újabb beta magyarítás frissítést, amit jelenleg a Hunosítók oldaláról érhettek el (De egész biztosan a Portálra is kikerül néhány napon belül)

És a videok? Ha jol emlékszem a sztori a videokban zajlik le, a magában a játékban nem sok minden kapcsolodik a tortenethez...
Elég lenne az átvezető videokat feliratozni...

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2017.02.08. 23:32:10
Ha a szövegkönyvre vársz, kezd el angolul. <#pias>

Abbol lesz valami amit emailban írtam? A feliratozott videokkal kapcsolatban illetve a szovegkonyv. Mert ha nem lehet elkezdem angolul..
Sziasztok! Ide is beírom, mert az MP vezetői nagyon ellustultak: elkészült a Call of Duty Ghosts "újradolgozott magyarítása", megtekinthetitek azt az ismert oldalon! <#violent>

Igen az idő a szűk keresztmetszet mindig 😄
De szerencsére van jelentkező, úgyhogy talán megvalósul a dolog.
MoRT2195
Annyi időm nekem is van, dobjuk össze. 😄
takysoft
Érdekelne, de sajnos nulla szabad időm lenne rá 😞

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Régen mi is csináltunk ilyeneket egy haverommal, hogy direkt szar filmeket néztunk, pl Troll ketto, A fekete macska, és még betegebbek 😄

De a játékokat nem értem, hisz sok időbe telik a fordítás, nem mindegy szar h filmet nézel, vagy szarral játszol..
Sokan szeretnek ilyen szar játékokkal játszani, filmeknél is meglepő mekkora igény van Asylum-kategóriájú remekművekre
"Inspired by titles like Silent Hill or Alan Wake"
"Powered by Unreal Engine 4"
<#hehe>

Nem mai játékok és nem is tudom kinek címezzem...de csak most kezdtem el szégyenszemre darálni a Batman játékokat és lenyűgöz a fordítás,főleg erősen karakterlimites helyeken milyen frappáns...köszi fordító(k) 😊
Nem tudom, csak próbálok segíteni találni valakit, mert már 2 éve húzódik.
1% nélkül nem lehet kiadni? Nem hiszem hogy olya sok szöveg lenne...
Hali! Ha valaki szívesen befejezné a Baldur's Gate 2 EE magyarítását (kb 1%) az írjon rám privátban. Köszi!
takysoft
Firewatch minden pillanatán kötélben voltak az idegeim 😊

A "ZS kategóriások" esetében könnyebb megvalósítani a magyaríthatóságot, mint egy "AAA"-nál.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Teomus
The Technomancer magyarítás végre 50%-os készültségen!
Előzetes videó ennek örömére:
https://www.youtube.com/watch?v=DZadIftuBPY

Üdv,
Teomus
Utoljára szerkesztette: Teomus, 2017.02.05. 19:10:26

Aktuális projektek: GreedFall - 70 % www.teomus.com

MoRT2195
Ja megvan, azt nem írta a telepítő, hogy "ne a játékba állítsd át a nyelvet hülye gyerek, hanem a játékon kívül, a steamen".
MoRT2195
Az Evil Within magyarítást hogy lehet működésre bírni? Eredeti, steames verzióm van, mindegyik DLC megvan hozzá, felrakom a magyarítást, de nemhogy a magyarítás nem jó, de még a játékot is tönkre teszi. Felrakom a magyarítást, átállítom a feliratot a menüben, ahogy a telepítőben is le van írva, de nem rakja át magyarra, hanem eltűnik minden felirat, semmit nem látok, csak a menü hátteret. Aztán ha meg elindítóm a játékot, akkor meg belép odáig, hogy PRESS ANY KEY, és utána meg folyamatosan azt mutatja, hogy "Loading Profile Data...", de soha nem tölti be. Mi lehet a baj? Valaki tudna segíteni működésre bírni?