58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Ezt is megemlítettem... A többit mailben. :))
  • HJ
    Ez mind szép és jó. DE: ha a játék mellé teszik a fordítást, akkor az már kereskedelmi termékké válik. Gy.k. a forgalmazónak xx haszna származik abból, hogy adja a magyar verziót is a játék mellé. Most jön a kérdés: a magyarítáért ki kap pénzt??? És mennyit? Merthogy mi itt szépen csinálgatunk ezt-azt, na de ha abból már valakinek haszna van (márpedig a forgalmazó cégnek van) akkor ki milyen arányban kaszál? Ha átmegy üzletbe, akkor ezek fontos kérdések!
  • Methos from GH
    YarYar, gyere a trefort csetre!!! 15_korul szoba...
    most...
  • Methos from GH
    ja bocs Gothic 2, már nem tudok írni! :)))
  • YarYar
    Ráér. Amúgy sikerült valamit kezdeni azzal amit küldtem? Vagy még nem nézted meg? Mindenképen szólj, ha van valami fejlemény vele kapcsolatban.
  • Methos from GH
    Na emberek van egy két jóhírem...
    Lehet, hogy sikerül elérni, hogy Hunnenkoenig Gitchic magyarítása, továbbá a mi Enter The Matrix fordításunk HIVATALOS LEGYEN! De még nincs vége. Az is lehetséges, hogy a játékok mellé a dobozban egy külön cédére felkerül, mint hivatalos magyarító patch! És ez még semmi! Már beszéltem az Automaxszel is ugyanilyen ügyben! Ott a téma a Splinter Cell és a Hitman2, de el szeretném érni az összes honosításnál!!! Sőt megállapodást akarok kötni velük a jövőbeli játékok fordításaival kapcsolatban, hogy ugyanígy mellékeljék a gamékhoz. nem gondoljátok, hogy azért ez a Metho gyerek tudhat vmit? Ott a GameHunter és a Magyarítás Central ötlete, továbbá most meg ez! :DDDDDDDD
  • PetruZ
    Vagyok még, vagyok, csak egyéb (nem PC-s és sajnos nem nyaralás) dolgaim miatt nem tudtam foglalkozni vele (és még a jövő hétig biztosan nem is tudok, talán majd szerda-csütörtök körül).
  • malter
    halálosabb iramban szövegfájlrol tudtok-e?:))
  • _Allen
    Mostanában enyhe sebességi problémákkal kínlódok. Tegnap délelőtt egy bakántávos szaki torkán ugráltam, holnap meg nemtomkién (sic) fogok.
  • Galadriel
    Üdv Mindenkinek!

Muci Laci!
    Mint annyi mindent Gmikinél megtalálod.#4671

Más
    YarYar!
    Talán kergetnek,hogy ennyire belehúztál?
    Remélem minnél hamarabb végzel.
    Egy pár dolgot meg ekerok veled beszélni de azt mailben. Holnap.
  • YarYar
    Na, legalább valaki aggódik miattam :) Fordítok, napi két pályát írt elő az orvos, hogy 12 nap alatt elkészüljek az egyjátékos móddal. A muliplayer-el súlyos gondok vannak, de még _Allen-el nekiállunk és mégegyszer megnézzük, hátha csak tévedés. Pertus-al nem tom mi van, nem válaszol. Valszeg nyaral. Jelenleg kész a teljes 1. fejezet, az összes oktatópálya és a 2. fejezet előtti beépülős küldetések.
  • Muci Laci
    Adja oda valaki lécci mert begolyózom
  • Muci Laci
    Van valakinek NOLF 1 magyarítása, mert nagyon régen keresem és hálás lennék ha valaki el tudná nekem ([email protected]) küldeni. Ha valaki esetleg tuti forrást tudna ajánlani, megköszönném.
  • jojo
    üzeneted érkezett
  • Methos from GH
    Mail ment!
  • jojo
    Szivesen tesztelném,ha így gyorsabb. Többit emilen.
  • jojo
    Szivesen tesztelném,ha így gyorsabb. Többit emilen.
  • Galadriel
    Üdv!

YarYar!
    Mi van veled, élsz még?
  • Methos from GH
    Mail ment!
  • Mayday
    Es mennyire "sorban" van a forditas? Tehat az eleje a jateknak? En szivesen vallalom a tesztelest, de nincs jatekallasom esetleg a vegerol vagy ilyesmi.
  • Methos from GH
    Huh... Folyamatban van két dolog... De nem árulom el őket, mert még korai lenne elszólni. Annyit mondok, hogy magyarításról van szó, két már bejelentett fordításról. Az egyiket mi csináljuk a másikat Hunnenkoenig... :)) remélem kellőképpen felcsigáztam az érdeklődést... Legfeljebb két héten belül kiderül...
  • Methos from GH
    Csak játszani a játékkal és figyelni a szövegre, hogy nincs-e benne elírás, vagy esetleg nem lóg ki a helyéről... Egyenlőre csak annyi kéne, hogy működik-e egyeáltalán... :))
  • Inquisitor
    Nem látott valaki egy Imyke 2000-et és/vagy egy Enemy Territory fordítást a közelben??? :)
  • Mayday
    Megis mit igenyel ez a teszteles? SOk idot? Ugy ertem, hogy sokat kell jatszani vele, hogy teszteljem, vagy a szoveget kell atolvasni, vagy mibol all a dolog?
  • Methos from GH
    Hali megint mindenki!

Nem sok a bátor jelentkező... :))
    Pedig szükségem lenne vkire egy darabig. ugyanis most nem tudom kipróbálni a
    fordítást hiszen jelenleg egy 500mhz-es gépen nyomulok. Az enyém valszeg egy héten
    (legalábbis remélem) belül jön, addig viszont fordítanám. Vki segítsen...
    Csak be kéne másolni a fájlt amit küldök a könyvtárba és megnézni, hogy mi stimmel
    és mi nem.
  • Galadriel
    Gmikinél megtalálod /hang, menü/.
  • MiZo@game
    Írtam már egy hónapja Jip-nek (Ő dolgopzik a Frílanszeren), chatről ismerjük egymást.... És még mindig nem válaszolt.........
  • Methos from GH
    Nem tudom. Épp tegnap írtam neki...
  • [Jakuza]
    Methos mi van a Freelancerrel ?
    Nagyon megallt a project. Csak nem ezeket is masnak kell atadni ?
  • wazzup
    héhéhééééé a ,,Katt ide!" linknél nincvs colin mcrae rally 2!!
  • Methos from GH
    Pontosítsunk: http://www.gamehunter.hu
    Ezt jobban szeretem és egyszerűbb is... :)
    Amúgy nálunk van...
  • Mayday
    Methoseknal van sztem, ezen a cimen:
    gamehunter.jatekhirek.hu
  • Methos from GH
    Hali all!

Olyan emberek jelentkezését várom akik tesztelnék az Enter The Matrix fordítást.
    Csak azok jelentkezzzenek akik tényleg keményen tesztelik a magyarítást és
    minden egyes kis hibáról értesítenek, továbbá akik naponta többször is megnézik a
    mailboxukat! A jelentkezést a [email protected] címre küldjétek!
  • Ombika
    Metohs isten vagy jeh :))))
  • misi9
    mail ment...
  • jojo
    Úgy legyen! Ámen.
  • Methos from GH
    Ja és még egy jó hír: hamarosan kész lesz az IGI2. :)
  • Methos from GH
    Hali all!

Na végre. Megkaptam az ETM kibontót. És működik. :) Azonban most ne jöjjön mindenki azzal, hogy mikor lesz kész. A minőségre megyünk nem a gyorsaságra, ahogy HJ testvér mondani szokta. :) Tehát "When it's Done." :) És persze még azért tesztelni is kell a progit. A múltkor jelentkezett fordításra azt hiszem valami day nevű emberke. nos akkor megkérem, hogy ha még mindig akar fordítani akkor jelentkezzen nálam! Email: [email protected]
  • Galadriel
    Azt nemtudom, hogy teljes de Gmikinél megtalálod.
    Ott van mindkettő.
  • Galadriel
    Üdv Mindenkinek!

ghost88!
    Ne haragudj, de ami Gmikinél van Project Igi magyarosítás az az első résznek a magyarosítása.