58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • LSC
    na mégegyszer.
    Letöltés: ofphu és ott a download résznél.
  • LSC
    Ha valakit érdekel elkészítettük az Operation Flashpoint:Redhammer teljes felirat fordítást.Nemsokára elkészül a resistance kieg. fordítása is.
    Letöltés:
  • Galadriel
    pirates.uw.hu
    Készen van, de még tesztelik.
  • N.E.O.!!!
    Tud valaki nem hivatalos Warcrfat 3 magyarosítást?
    Olyan kellene amiben csak a szöveg magyar
  • RelakS
    Ha jól emléxem gmiki oldalán van a "legfrisebb"
  • RelakS
    Honnan húztad le a mostanit?
  • RelakS
    Ja, még nem teljes (most a Bluff.hut-tal szarakszom (hut, mer hungarian translation, az est, frt, stb mintájára))
    Bemásolod az Unreal\System könyvtárba, majd az Unreal.ini-ben, vagy a preferencesben aszondod neki, hogy nyelvi fájl .hut, és onnantól kéne használnia.
    Mindenesetre vannak benne olyan szövegek, hogy lefordulok a székről. Nem olyan humorosak, hanem olyan geci nehezek :((((
  • Methos from GH
    Igen!!! Most kaptam meg a szöveget, már csak el kell küldenem Dezzynek, hogy visszakódolja!
  • Ombika
    Project Igi 2 kesz lett Methos?
  • Methos from GH
    Én is ezt mondtam... :)
  • Ibra
    Egyből a magyarítással kezdtem használni, tehát nincs összehasonlítási alapom de nekem kilép. Változó játékidő után, de előbb-utóbb kidob.
  • Galadriel
    Azt mondják ez full.

http://hoodoo.isten.hu/vc
  • Galadriel
    Azt mondják ez full.

http://hoodoo.isten.hu/vc
  • HJ
    Majd írd meg milyen a Sims magyarítás! OK?
  • Ibra
    Megtaláltam a Sims magyarítást:
    htttp://www.extra.hu/huntuti
    Köszönöm!
  • Methos from GH
    Dehogy próbálom! :)
    AntiSims-es vagyok! :)))
  • HJ
    Bár ha tévedek akkor elnézést!
    Régebben néztem, akkor csak a név volt a Sims, de nem azt tartalmazta - azóta megcsinálták volna?
  • HJ
    Nincs.
  • HJ
    Összeütöttem egy pici mod-ot az Aliens vs. Predator 2-höz. Csak annyit csinál, hogy az animációk és játék közbeni rádió üzenetek feliratait cseréli le jobban olvashatóbb és kicsit nagyobb karakterekre. Jó az angol és az általunk régebben összeütött részleges magyarításhoz is.
    Ha valakit érdekel akkor felrakom a weblapomra.
  • HJ
    De az nem a Sims magyarítása - csak a neve az:)
    Próbáld ki.
  • Methos from GH
    De van... Huntituéknál láttam!
    htttp://www.extra.hu/huntuti
  • HJ
    Nincs a Sims-hez magyarítás. IMHO: nem is lesz.
  • Ibra
    Hello!

The Sims-hez keresek magyarosítás. Tud valaki egy (vagy több) címet mondani? Ha igen, tegye meg!
    Köszi!
  • PetruZ
    fok = fog
    bocsánat :)
  • PetruZ
    A "gennyesség" alatt nem a hivatalos fordítókat akartam minősíteni, félreértés ne essék (semmi bajom velük), hanem azokat a keselyűket, akik bármi kizárólagosságot bevállalnak csak azért, hogy másoknak ne legyen jó. Hogy miért? Mert magyarok vagyunk... És ahol csak egy kis sajt is van kilátásban, ott máris több piros-fehér-zöld róka kezd körözni...
    Amíg egy hivatalos forgalmazó felkér mondjuk egy jól ismert, már "bejáratott" csapatot arra, hogy a Mo.-i megjelenéssel egyidőben készen legyen a fordítás + gépkönyv, addig semmi gond. Ez - sztem - tisztességes meló, becsülöm azokat, akik bevállalják (nekem nem lenne rá se időm, se energiám). De ha valaki a játék megjelenése _után_ (pláne, ha már 1-2-3 éves cuccról van szó) vállal el ilyet úgy, hogy a fordítása hivatalos _és_ csak pénzért vásárolható lesz majd, azt én nem tudom elfogadni és ezt nevezem "gennyesség"-nek. Nem velem, meg nem azokkal fok kib*szni, akik tudnak angolul és értik a szövegeket, hanem azzal a sok tízezer gyerkőccel, aki nem. És ne jöjjön nekem itt senki azzal, hogy a játékokból / filmekből tanuljon meg angolul, mert azt kiröhögöm.

Uff, beszéltem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hi!

Visszajöttem a nyaralásból.
    Viszont van egy rossz hírem MINDENKINEK:

A nyár folyamán 100%, hogy nem lesz korlátlan net-hozzáférésem, és a szobámban, a koliban sem lesz szeptemberig internet. A Pécsi Egyetem lassan becsődöl és állítólag a kollégiumunk 13 millió Ft-nyi internetszámlával tartozik neki. Ezért egyszerűen, se szó, se beszéd lekapcsoltak minket. Ez azt jelenti, hogy sem fel, sem letölteni nem tudok semmit, olvasni is csak akkor, ha beszabadulok a gépterembe - szaros XP-s Celeron gépekhez.
    Ebből kifolyólag, sajnos, el kell egy időre búcsúznom az aktív részvételtől.
    Ez részben rossz, de részben jó is, hiszen sokkal több időm lesz majd fordítani. Szeptemberben pedig - álltólag - csökkentett sebességgel ismét lesz netünk.

Hát, ez van. Csá csumi.

Minden más fórumban is jelzem ezt a gondot, e-mailekre, sajna, nem nagyon tudok naprakészen válaszolni.

Bocs.

i2k = IMYke2000 - @ - 2003
  • HJ
    Melyik verzió vált át angolra? A huntuti vagy az ékezetes Acee verzió?
  • Methos from GH
    Nálunk készül... De még nincs letölthető verzió...
    http://www.gamehunter.hu
  • Randal
    elméletileg bemész a Media Marktba és van.
    Hogy a neten már fellelhető e azt nem tudom.
  • CarajoEsp
    Chaserhez mikorra várható a magyarítás?
  • YarYar
    Aki tegnap a javítás után sem érte el a Requiem-et, az mostmár tényleg elérheti :))
  • Methos from GH
    Mihez? Milyen gaméhoz?
  • Methos from GH
    Eg nagyon kezdetlegest tőlünk: http://www.gamehunter.hu
    Amúgy már a játék fordításának a 75%-ánál tartunk, de mostmár csak a végleges verzió fog felkerülni...
  • AdaKiller
    a diablo 2-höz az 1.10 beta patchez van vajon magyarítás, vagy jó a 1.09d-s is?
  • Methos from GH
    Még mindig???
  • YarYar
    Requiem hiba javítva. A javaScript fájlban a régi elérési út volt megadva, amit azóta lecseréltem. Kösz, hogy szóltál.
  • Randal
    Nyaralni van.
  • Methos from GH
    i2k is eltűnt...
  • Methos from GH
    Elkészült az MC tárhely... Azonban Hedgehog nem jelentkezik. Ezért csúszik a GH indulása is...
  • HJ
    Pici hiba: a lapodon a Requiem fordítása nem elérhető: a requiem.html hiányzik (404-es hiba) - majd nézz rá mi a gond. Kösz.