58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#5240 Oks -
#5239 Hello Methos!
"Elite Force 2 (40%)", legyen inkább 50%.
Este küldöm mail-en. -
#5238 Ugy legyen! :) -
Zozo76 #5235 En csak a Project IGI 2-re varok hogy elkezdhessem magyarul... :) -
#5232 Es most mikorra varhato barmi frissites? Sacc/kb, megis mire szamitsunk? -
#5231 Nyugi látni is fogsz. Mégpedig a következő frissítéskor ezek a kész honosítások kerülnek fel:
Colin McRae Rally 3
Porject IGI 2
Hitman 2: Silent Assasin
F1 2001
Továbbá ezek a honosítások még:
Jurassic Park: OG (17%)
Elite Force 2 (40%)
Ghost Masters (60%)
Raven Shield (90%) -
#5229 Hali all!
Belekezdtünk a JK3 magyarításába, várhatóan 1 hónapon belül teljesen kész lesz! További információka haamrosan itt: http://www.gamehunter.hu -
#5228 Hali!
Az a gond hogy nincsenek mega szerver adatati így azokat el kell kérnem mailben és nem tudom, h mikorra jön meg. Mostmár elérhető leszek. De az egész levelezésem odaveszett olyan címekkel együtt, amik nincsenek a GH honlapon fenn. :( -
#5227 Methos,
Ha felmegy a kovetkezo linkre (www.gamehunter.hu), akkor ott megtalalsz mindenfele tagnak mail-cimet, stb. Nem? Vagy most mi miatt nem tudsz frissiteni? A kesz, forditott file-ok nincsenek meg? De Te mostmar elerheto leszel, kesz a geped? -
HJ #5226 Ingyen lehet letölteni, csak előtte kell egy regisztráció. Sz'al ingyen van a Stronghold magyarítás. Bár ha az evm lapján elolvastad volna az erre vonatkozó részt akkor már régen magyarul játszhatnál:) -
#5225 Hali all!
Na itten vagyok már csak van egy kis problem. Elveszett minden email cím és egyéb GH-s adat így nem tuodm, hogy mikor lesz frissítés... :( -
#5224 Hi! Tudtok-e uj magyarositast a Freelancer-hez?
GMiki-nel egy regi verzio van.Mas helyeken meg nem talalok. -
#5223 Minden bizonnyal, mert nálam - ahogy már említettem - nincs gond. -
Kiru #5222 Nem szeretném sürgetni senkit, csak érdeklődnék, hogy a Gothic 2 fordítása mikor folytatódik??? Egyébként minden tisztelem azoké akik ezeket a fordításokat végzik, a játékok így sokkal élvezetesebek. -
Roxox #5221 Sziasztok!
Többen megkerestek e-mail-ben, hogy mikor lesz kész a Robin Hood magyarítása. A fordítás kb 85-90%-os készültségben van már egy jó ideje, mert családi okok miatt nem volt időnk fordítani. Most úgy tűnik, hogy hamarosan kb. két hét múlva felkerül az oldalamra - www.x-com.hu/francis - a végleges verzió.
Mindenkitől még egy kis türelmet kérünk, és köszönjük az érdeklődéseket!
-
#5219 nem is fagy...hanem a szöveget nem írja ki...akkor nálam van a gond? -
Hegylakolaci #5218 Akkor olvasd el figylmesen ami oda van irva,ennyi a trükkje -
HJ #5216 www.evm.hu -
YarYar #5214 Milyen Bloodhund HybridCOM lakó van a FS2-ben? -
#5213 Hat varunk soxeretettel :)
Sok minden lehet mar a tarsolyodban!!! :) (IGI2-t nagyon varom, Raven Shield frissites lesz?) -
#5211 Hi!
Nekem a Director's Cut féle Silent Hill 2 van meg, és nálam megy a magyarosítással.
Igaz nem játszottam sokat vele, de nálam nem fagyott ki egyszer sem. -
#5210 Methos!
Elsz meg? Nem vagy meg netkozelben tovabbra sem? Semmi lehetoseged feltoltesre? Irj mar, ha van valami, ha olvasol errefele! -
neménvoltam #5209 nem hát nem -
neménvoltam #5208 valaki esetleg? -
neménvoltam #5207 Szerbusztok! A kérdésem az lenne, hogy Operation Flashpoint - Cold War Crisis magyarosítást hol találok? A gmiki oldalán található linken csak a Resistance magyarítást találtam. Tud valaki segíteni? -
#5205 Teszem hozzá,hogy Director's cuttal nem is működik sajna:( -
YarYar #5201 És szombaton is működött, mikor feltöltöttem a végleges verzsönt. -
HJ #5200 Most néztem: működik a deers.srv.hu, tehát le tudod tölteni a keresett magyarításokat!
-
titike #5199 hova küljem? -
#5198 Szia,
Nekem a jatek magyarul van meg, megprobalom megtalalni, mely file-ok a "bunosek", es atkuldeni neked, meg esetleg feldobni valakinek a honlapjara, ha valaki megoldja. (Ez nem sajat keszites, hanem a magyarul megjelent jatekbol valo, hivatalos forditas!)
Mivel nem tudom, merre keressem, nezd mar meg a sajat verziodba, hol lehetnek a szovegek file-jai, es ha van 5leted, ird meg ide. (En most melozom, majd csak delutan tudok igazan segiteni) -
#5196 Runaway-nek nem lehet kiszedni a magyarítását a magyarul megjelent cd-ről? Mert nekem angol van meg ,de azért magyarul a császár. -
yal #5193 asta menj a gothic2 topicba>.< -
YarYar #5190 Nem ide tartozik, de nem tudja valaki, hogy Final Fantasy 11, PC-re megjelent-e már, vagy még készül? -
YarYar #5184 Áve!
Na itt a frissítés.
- Teljes FreeSpace 2 magyarítás
- Javított FreeSpace magyarítás
- Elkezdett Final Fantasy 8 magyarítás (még nem letöltehető, de képek már vannak :) -
#5183 Szia!
Silent Hill 2 ügyben írnék...
Sajnos az 1.1es sem fullos, és rengeteg probléma volt vele, volt sok helyen ahol nem tudtam továbbmenni, mert még in inglis sem írta ki, pl: a végén ahol le kell raknod a tárgyaidat, ott nem tudtál eksönözni :)
jah és rengeteg fríz volt, legalább 20X újra kelett indíani a gamét.
Lesz ennek real proper fullos változata???
Nekem nem gond az angol, de a húgom nagyon örülne neki pl. mert ő is horrorfan... :)
Szia.
Köszi.
-
raul #5182 Ghost Master fordításról tud valaki? -
#5181 Lenne egy kérdésem.
Mostanában a melóhelyemen a Maniac Manson -t nyüstölöm, régi jó kis kalandjáték.
Nincs meg véletlenül valakinek ez a régi gáma magyarul?
A hasonló jellegű Zak2 is megvan magyarul azt be is szereztem és sok kellemes pillanatot szerzett. Az egyik ismerősöm az anyósa életére megesküdött, hogy neki egyszer a Maniac Manson is megvolt magyarul, de már évekkel ezelőtt letörölte.
Hátha valakinek megvan.
Emailben elcseréljük, elküldöm érte a Broken Sword 3-at vagy a Syberia 2-t ....természetesen magyar szinkronnal -
#5180 Lehet kérdezték már úgyhogy sorry,de Runawayből ,hogy lehetne kiszedni a magyarítást,mivel nekem angolul van meg ,de kijött magyarul is. -
#5179 Wolfenstein - Enemy Territory magyarosítás létezik?
Előre is Thx! -
#5178 eltűntek a nagy nevek,
ÉLJENEK A ROKKEREK!!!!!!!!!!!!!!!!