58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Evin nyugi - csak poén volt. Sehonnan nem tölti senki - még meg sem jelent! Sem warezben, sem valóban.

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • Lacika 79
    :-)))))))))))
  • Evin
    Megmondanád nekem, hogy honnan töltöd? PLS
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért szeretek idejárni: van néhány humorérzékkel is megáldott emberke!

• hykao #7561
    Már ma estére meglesz, most kúszik le az utolsó fájl...Azonnal neki is látok!!!
  • Mayday
    Huuu, de kar, pedig eppen azert jottem. Na mindegy. Remelem, azert holnap, ha visszajovok, mar kesz lesz!!!
  • Galadriel
    Nekem megy.
  • Galadriel
    Üdv!

Megy. Most voltam ott.
  • Poki
    És a Gmiki portál sem elérhető
  • Poki
    Hali!

Nekem nem megy a magyaritasok.jatekok.hu. Másnak is kaka vagy ccsak nekem?
  • Methos from GH
    Akkor olvasd el a híreket is...
  • hykao #7554
    Mielőtt még valamelyik warezbubus megkérdezné, még nincs Deus Ex 2 magyarítás!!!
  • Rage47
    Hi! Mikorra várható a Hitman 2 magyarosítása?:)
    Láttam GameHunter TEAM-nél a projekteknél de az volt kiírva, hogy javítás alatt...
  • Bandew

Hát nem aranyos?
  • Bandew
    Én hálás vagyok.
    AZ már más dolog, hogy azok akik megszokták, hogy mindent megkapnak a netről, hogy gondolják.
  • HJ
    Na ja - megérdemeljük a csesztetést...
    Én pl. kb 2 napot szántam a szadidőmből arra, hogy megkeressem az Unreal2 patchelése utáni hibát ami megakadályozta a magyarítás használatát...
    A többi magyarításokra ráfordított időről nem is szólva.
    Persze könnyen tehetem: csak dolgozom (elég sokat) családom van + 1 zenekarom is:), sz'al mondhatjuk, hogy "időmilliomos" vagyok....
    Szégyenlem is, hogy ilyen marhaságokkal töltöm az időmet az ingyenes magyarítások helyett...
  • Bandew
    Miért? Igenis megérdemlik!!!
    Tök lassan csinálják a fordításokat, és még csak le se szinkronizálják.
  • MIMACSKA
    Szomorúan olvasom, hogy a topic 60%-ban a fordítók csesztetéséből illetve érdemeik megkérdőjelezéséből áll.
    Bárki aki a szabad idejét erre fordítja tiszteletet érdemel.
    Ennyi
  • HJ
    Az istenit... az ilyen hülyék miatt megy el a kedvem a fórumokat olvasni. Nem csak ide, hanem sajnos egyre több supergamezes fórumra is ilyen hülyék jönnek:(((
    Van nekem mostanában éppen elég gondom, bajom, elfoglaltságom - és akkor még ilyeneket kell olvasnom. Azt elárulnád, hogy én hogy kerültem képbe???? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy a GameHunter Team-nek mivel készült a weblapja??? De ha kíváncsi vagy a véleményemre: engem nem érdekel! Jól sikerült, nekem tetszik és kész. Nuke-ot meg sose használtam, tehát nem tudom mi a jogállása - annyit tudok, hogy ingyenes.
    Én papolok??? Hááááttt.... inkább megyek mielőtt jobban felhúzom magam, pedig akik ismernek azok tudják, hogy nem szoktam lehülyézni senkit, de most csak azt tudom mondani: nagyon hülye vagy!
  • Methos from GH
    Nem én csináltam a portált, így erről nem tehetek. De ha annyira bántja a szemed, akkor szólok Grekmoznak, h írjuk ki. De csak azért is, h ne legyen mibe belekötnöd!
  • IMYke2.0.0.0
    ghostbuster!:
    Persze, csak unregged módban mersz ilyet írni, s ha nagyon gyanakvó akarnék lenni, akkor sejteném is, hogy ki vagy...
    Elég, ha csak a stílusodra odafigyel az ember, máris ismerőssé válsz...
    Na mindegy, ha tévedek, az se számít, mert te magad is olyan vagy, mint a többi, bátortalan fickó...

Tévedsz! Azáltal, hogy SEGÍTEK Methos-éknak, még nem lettem teljes értékű GHT tag. Ha kell valahogy ezt nevezzük, akkor tiszteletbeli tag lettem, ami semmiféle előnnyel és hátránnyal nem jár. Ilyen még te is lehetnél, ha lenne vér abban, amiben vérnek kellene lennie és csinálnál is valamit magyarázás helyett...!

HJ pedig dolgozó ember és egyáltalán nem GHT-tag, ahogy én sem!

Nem hiszem, hogy kedve van a tiédhez hasonló beírásokkal foglalkozni, főképp, ha annyira hj-ismerő vagy, ezt tudhatnád - nem nagyon szereti az arctalanságot...

Higgadj le, keresd meg az érintetteket, de egyáltalán ne személyeskedj olyanok irányába, akik egyáltalán nem érintettek a te problémádban!

• hykao #7539
    Tudtommal nem magyarul jött ki, viszont "igen kedvező" áron: 11990 Ft-ért...
  • Methos from GH
    A Worms 3D magyarul jött ki? Ha igen akkor nincs fent a neten a magyar files?
  • IMYke2.0.0.0
    Sokan kérdezitek mailben, hát ide is leírom:

Nos, a grafikai munka a legnehezebb és leghosszabb a Max Payne 2 esetében.
    Ha százalékokat kellene mondanom, bajban lennék, ugyanis az alapokat készítettem el - amikre ugye majd a magyar szöveget kell felvinni - ha ezt nézzük: kb. 40%

Időpont: szerintem december közepe.
    Remélhetőleg a Karácsony és Szilveszter közti időszakot már magyar MP2-vel töltötitek :)))

• IMYke2.0.0.0
    Újat mondtál...

• Bandew
    WOW
  • Evin
    THPS4 magyarosítás várhatóan január végén, február elején lesz, de nem biztos, hogy akkora 100%-os is lesz.
  • Bandew
    Alig várom a dokit
  • hykao #7531
    Off:(és egy kis horror...) ha szerencséd van, és megúszod anélkül, hogy felfakadna a dobhártyád (vagy hogy az orvos szúrná fel), jó eséllyel többet nem lesz. Nekem nem volt ilyen szerencsém, felfakadt, és innentől kezdve pár éven át minden évben visszaköszönt. Pff... Szerencsére már régen volt...
  • Bandew
    Nekem most van előszőr, de annyira fáj, hogy majd bele gebedek. Egész éjjel nem tudtam aludni. Meg persze suliba se mentem.
  • MIMACSKA
    Köszi szépen. Amúgy ha emlékszel...mert én is jeleztem, nekem is volt nehézségem ( egyesek nehezebb felfogásúak) a billek konfigurálásával. Nekem csak úgy sikerült végül, hogy leszedtem az egész játékot, aztán újra feltelepítettem, elindítottam angolul, BEÁLLÍTOTTAM A BILLENTYŰZETET, és csak eztánmagyarítottam
    PUSZ
  • hykao #7528
    Na megyek vissza a Terminator topic-ba garázdálkodni...
  • hykao #7527
    Még egy kis off: Te Imyke, nem "forrón" nem eszik azt a kását?

Bár igaz, ma már nemigen esznek kását, így megbocsátható.

Én is a múltkor így jártam:

+ és lett belőle két napig:
  • hykao #7526
    Az jó. Nekem is volt gyerekkoromban minden nyáron. Állítólag a strand és az uszoda miatt, de már kinőttem...
  • IMYke2.0.0.0
    fb]Olvasd el RENDESEN a magyarítás telepíőjét!

Abban - eme probléam miatt - le van írva részletesen mit kell tenni ahhoz, hogy a Játék magyarul is hjanlandó legyen elindulni.
    Ha nem követed az útmutatásomat nem hiszem, hogy valaha is játszani fogsz vele... főként magyarul nem!

• Bandew
    Figyu Imyke, nem lehet, hogy a NOLF fordítás elállít valamit? Ha át akarom konfigolni a billentyűt, nem akarja megcsinálni. Miért?
  • Bandew
    Hé-hé-hé! Lassan a testtel! Épp jelentkezőket keresnek.
  • Bandew
    Bocsi, de tök beteg vagyok, és ettől annyira passzív, hogy egyszerűen semmihez sincs kedvem, meg a kedvem is harapósabb. Totál kész vagyok. (fülgyula )
  • IMYke2.0.0.0
    Nem.
    Nem eszik olyan könnyen a kását!
    Ugyanis a Galactic Civilization nem kezeli rendesen a közép-európai betűtípusokat, azaz az ékezetes betűk közül! Azaz: o-u-a-e-i betűket kell kell használni, ráadásul nem mindenhol! Vannak szövegrészek ahol kezeli az ékezeteket (lenyíló menük, alcímek stb.) és vannak, ahol egyáltalán nem, sőt, van olyan, hogy nem konzisztens módon!
    Ajánlott tehát az ékezetek nélküli fordítása!
    Viszont, tessék figyelni, néhol ugyanis a karakterszámmal is gondok vannak (kilóg, krix-krax kerül a túl sok szöveg helyére...)
    A szöveg fordítására - a hibás tabulátor, és space (szóköz) kezelése miatt - a Notepad (Jegyzettömb), a Wordpad és az Office termékek nem megfelelők!

Ajánlott program: UltraEdit 10.10x

--------------

Digidroid:
    A problémádat nem a magyarítás okozza - legfeljebb akkor, ha rosszul másoltad azokat a helyükre, s mondjuk betetted a Windows System könyvtárába...
    Valószínűleg más gond van ott... esetleg a közismert "újraindító vírus" van a gépeden...

• Imremagdi
    Cossacks - ac.uw.hu csak a srácot nemtudom eléri [email protected]