15995
11074353081353622639.jpg
  • gphz
    BÚÉK mindenkinek!

Az újév alkalmából egy viszonylag új autosurfot szeretnék bemutatni:
    SurfSquare:
    - 18 % naponta, 8 napig = 144%
    - 4$ upgrade unit
    - Fizet!

Ha valaki kíváncsi kifizetési képekre, akkor szívesen felrakom!
  • gphz
    Jerky: igen, automatikus
    laszend: tudnál mondani még egy pár dolgot erről a cégről? pl.: hogy potnosan hogy működik, mit kell csinálni, hogy keress vele?
  • laszend
    Én meg egy MLM,matrix céget szeretnék bemutatni: A neve Egold-RMP
    Ez un. matrix progi,ill.annál sokkal több.Bár 5 dollár a beugró (ennyi a regisztráció),de nagyon sok ingyen dologhoz hozzájuthatsz.Pl. rengedeg Ebook, profi webtemplatok, + még PTR script is van. És nem kell elfelejteni a taglétszámot sem. 2004 novemberében indult, a statisztika alapján eddig több mint 200.000 dollárt fizetett ki.Még a hyip monitorok is számon tartják.
  • Faberlic
    FABERLIC francia és olasz oxigén kozmetikumok és szépségápolási cikkek katalógusból történő értékesítéséhez keresek
    tanácsadónőket 25%-os jutalék,az egész országból
    Finom,jó minőségű termékek nagyon kedvező áron!
    Írj,ha érdekel:[email protected]
  • Jerky
    és neked is autómatikusan fizetett? mert én kifizetésre használható gombot nem nagyon találtam...
  • gphz
    Elviekben 1$ a minimum, de mint láthatod már én iskaptam 2 kifizetést, ami 1$ alatt van! Szerintem meghatározottindőnként küldik a pénzt.
  • Max7
    eggyik ismerősöm regisztrált oda ahova te de neki azt irja ki hogy 1$ a minimum? mit csináljon?

nem tud irnimert tegnap dél után regezett és még nem telt le neki a 24 óra :(

köszi a helpet előre is a nevében!

Bye: Max7
  • gphz
    Vessetek egy pillantást az egyik legjobb PTR sitera:
    - napi 6-7 1 centes click + a többi
    - 2 kifizetést kaptam 2 héten belül
    - 1$ kifizetési min, ami persze nem igaz
    Blue Bird PTR
    Bizonyíték:

REGELJETEK!
  • Max7
    ehhe csak az a baj hogy nincs mit rekiznem :D a 12daly prot csak nem reklámozom a 12dalypron :D
  • R0sc0
    csak 60$ :)
    de most várom az eddigi legnagyobb összegü kifizetésemet :D majd mutatom a bizonyitékot.
  • R0sc0
    tudsz rajta reklámozni. Én pls a NetIBA ref linkemet reklámozom rajta, és már 8 db signupot kaptam. Elég jó hely reklámozni sztem.
  • Max7
    hali! a 12daly pron a creditek mit érenke? megnézem naponta a 30 lapot meg a klikes krediteket is akkor pluszt kapok?
  • SaubyBoy
    most vettem 6 szintet 12daily-n, de már SP-ről fizettem be

gphz: jó az oldalad! tényleg autosurf a top mostanság és úgy látszik 4 daily is tartja magát

Max7: még nem prószáltam, de minden lehetséges, az is hogy kitiltanak

Rosco: az mekkora összeg volt? mer nem látom a bizit
  • gphz
    Osztom Saubyboy véleményét, miszerint egyenlőre a 12dailypro a legsikeresebb autosurf program és itt van a legnagyobb esélyed hogy növeld a pénzed. Ha valakit érdekel látogasson el a "honlapomra" ahol egy kis összefoglaló táblázatot találhattok azokróla cégekről amelyek méár fizettek. Kivétel ezek közül a Surfsquare, ahonnan egyenlőre vároma kifizetést, de úgynéz ki fizet ez is.
    Autosurfok
    Ha pedig kifizetési bizonylatokra vagytok kíváncsiak, akkor mindenféleképpen ajánlom Saubyboy oldalát !
  • Max7
    mi van akkor ha két strom pay számlám van és a StormClix---->Browse Clix -et 2x nézem és egyik számlámról átutalom a másikra a dellát? :) kivágnak mint macskát szarni mi? :D
  • Max7
    köszike :)
  • SaubyBoy
    Make Payment / Single Payment / Recipient's Email ( haverod mail címe ) stb.
  • Max7
    nemtudja valaki strompay számláról strompayre hogy tudok utalni? köszi!
  • Max7
    uhum! majd meglátjuk mi sül ki ebből a 21 bizbaszásból! nem tudom kivárni még öszejön a 6$-om a 12dalyra! öszedobjuk ismerősömel és befektetnünk legalább fele fele alapon bukunk ha bukunk :)
  • SaubyBoy
    általánosságban elmondható hogy, napról-napra újabb cégek "jelennek meg", s mondjuk egyharmaduk scam cég, a többi meg fizet ameddig fizet...

...úgyse fogod megtudni, hogy meddig fizetnek, avagy hogy mikor kéne kivenned a pénzed

...12 dailypro-ba érdemes sztem most befektetni, mert ott a legnagyobb a sanszod hogy növeld a pénzedet

egy darabig növeled és visszaforgatod teljesen, hogy nagy maradjon a növekmény, aztán később már csak a hasznot forgatod vissza, hogy ne bukjál nagyot...stb
  • Max7
    mióta van befektetve ott pénzed? azért vagyunk hogy egymáson segítsünk én nazt hittem hogy ez a topik eléggé ismert és sok profi ide jár infót cserélni de amit látom megin tévedtem!

az lenne a jó ha mindenki egy helyen dumálná meg tapasztalatait a cégekről! én most pl hajlok http://www.21dailysurf.com/ erre a cégre hogy befektetek 6$ csak sajnálom mert lassan fél hónapja közdük a strompayen ezért a pénzért! bár amint mondtátok a netbias embléma valami biztositék féle is!
  • pittipitti
    Tudod a net végtelen és kevesen vagyunk hozzá hogy mindenről tudjunk.
    Azért vannak a keresők és a förumok hogy kinyomozhass mindent.

https://5dayfunds.com/?ref=pitti

Itt van már befektetve pénzem.
    De tudni kell hogy csak anyit amenyit nem bánod hogyha elveszik.
  • Max7
    http://www.21dailysurf.com/ - - vélemény erről? itt van netbia is!
  • Max7
    Skacok nem akarok hegyi beszédet tartani meg ilyesmi de eddig én ezt a topikot nagyon szeretem! Sok ember segített meg ilyesmi sőt abba is hagytam az egész netes pénzkeresést mert elvesztetem a pénzem amit öszevakartam kurva nagy meló mellet! De itt ujra belelkesedtem!

Most meg siralmas alig jártok visza ide alig irogatok meg minden én azt hittem hogy ez folyamatosan megy nálatok :(

érdeklődtem már pár befektetős cég iránt mivel gondoltam hogy nektek van feketelistátok sötöbö de semmi viszajelzést nem kaptam!

Szal ha valaki tud valamit az alábbi oldalakról kérem jeleze felém! köszike!

https://5dayfunds.com/
    #1713 hozzászólásban irt cég
    http://stormclixrandomizer.com/index.php

Bye: Max7
  • R0sc0

12dailyPRO
  • Max7
    és a pénzes dolog? mert van olyan hogy 5 refért pénzt kapsz :)
  • hoho2
    Upsz
    Bocsesz
    Vissza az egész, teljesíteni kell egy offert, hogy megkapd a cuccot, és az pénzbe kerül.
    Akkor ez is felejtős
  • Max7
    regeltem!
  • Max7
    tudod mit már csak akiváncsiság miatt is én vagyok az egyik jelentkező
  • hoho2
    Egy próbát megér nem?
    Ez legalább pénzbe sem kerül
    Kell még 2 ref nekem és kiderül, hogy ér e vmit.
    Kérek 2 önként jelentkezőt pls
    Aztán megírom megéri e vele foglalkozni.
    Köszike
  • Max7
    mi értelme annak hogy tagokat szereznek és csak adnak de nem kapnak semmit?
  • hoho2
    Ezt próbáljátok ki, ingyen cuccok reffekért
    http://www.freebiemp3.co.uk/?r=5048
  • pittipitti
    Elkezdtem a stormváltást és a befolyt pénzt stormot elfogadó hyipekbe teszem.
    Elsők:
    https://profits4investingtoo.com/?ref=pitti

https://swinginvest.com/?ref=pitti

Én az elsőt ajánlom.
  • Greegko
    Na szóval 1 új fejlemény van.
    "Üzlet társaimmal" úgy döntöttek (ők) hogy tárhelyet váltanak mert ...
    Szar a Mysql ti is tapasztalhatjátok !! Domain név sokszor nem megy . meg ilyen kis apróságok !!!
    DE azért kell pénz és akinek nincs pénze azt az euro barre -t csinálhatja !!! :D
    10daily.org/eurobarre :D
    (valakinek a site ja volt minvel nem copyright olta ezért lemásoltam :D de sokat javítottam rajta) de reggizetek megéri :D
  • Ornyesz
    bocsi, ez időközbe eltűnt
  • Ornyesz
    Egy kicsit zavaros ez nekem. "ha regisztrál, reklámoznod kell" -ki regisztrál? "megadnak 1 linket" -a reff link? És ez mit jelent: "You have not completed your offer! You may do so by clicking here" ? Mi ez az offer, és miért kell?
  • zoli197811
    Igen addig kapja,próbáld ki nagyon kevés összeggel,és utána meg tudod nézni.1.9%/nap.A pénzt bármikor kikérheted.
  • Pharaoh
    1738-as miért lett törölve? Az is pénzkereséses volt, vagy ennyire tuti hogy kamu?
  • Pharaoh
    Azt, hogy sok embernek bejött honnan veszed? Ismersz olyan aki már megkapta?
  • Ornyesz
    mennyi ideig kapja az ember az 1.9%-ot? amíg benn a pénze?