15995
11074353081353622639.jpg
  • Tomcat
    Én se sokkal többet. Azt is a re-mailtől, a d-mail még egyet se küldött. Részemről az 100%-osan leírva...
    De mint mondottam, ezeket a magyar cégeket nem érdemes használni. Ott van a Net4biz
  • Tomcat
    LottoForever, nem LottForever :)
  • Tomcat
    Ja, Wajk!
    Nem éppen e-mailes, de szerintem irodában még elmegy.
    Neve LottForever. Annyi a dolgod, hogy a weboldalukon beloginolsz az accountodba, ahol a "Play games" menüpont alatt. Általában 15-20 reklámcsíkot találsz. Ezekre kell kattintanod, s megvárni, míg betöltődik az oldal. Ezért kapsz pontokat. Némi szerencsejáték feelingje van, mert a kikkért általában 6-12 pont közti összeget kapsz. Nos, 1 IP címről/lakhelyről 4 regisztrációt fogadnak el. Ez pedig viszonylag jó összeget jelent egy nap(1-2$).
    Ha elérsz 3000 pontot, azt mindenféle apróságra költheted el, amit elküldenek neked. 6000 pont elérése után kérhetsz csekket. 100 pont=3$
  • Csacsis
    Én jelenleg ezen dolgozom. Próbálkozni szabad nem?
    Eddig soványan, de megyeget a dolog. 2 emberem már van közvetlen alattam. Ha valaki szeretne lenni a harmadik, akkor létszi erre a címre elmenni és regisztrálni magatokat alám. A regisztrálásnál mindenesetre ügyeljetek arra, hogy a ref=106328 vagy valami más, de ne 0 legyen ne, mert akkor semmi értelme az egésznek.
    http://re-mail.netkapu.hu/?ref=106328
  • Tomcat
    Szal ha nem szervezel be legalább pár embert magad alá, nem egyhamar jön össze...
  • Tomcat
    Nos, természetesen van olyan cé, mely azért fizet, hoy e-mailben érkező linkre kattintva meglátoass ey oldalt!
    Mindenesetre a 2 ilyesmivel folalkozó mayar oldalt felejsd el...
    Azonban a külföldön etalonnak számító Net4biz már más eset. Egy hónapban 20 levelet küldenek, egyenként 5 cent értékben. 20dolcsi elérése után
  • Tomcat
    Kétségtelenűl nem láttam még cashfiesta csekket... :) :(( Nem a legjobb cég, de ha már megy a Spedia bár, meg a cashsurfers akkor miért ne menjen a Cf is? Hátha meggondolják magukat,s küldenek egy csekket...
    Mind1, az a lényeg, hogy a Spedia, meg a Commission Junction biztosan fizet...
  • Tomcat
    De ha egy könnyen kicselezhető céget akarsz, akkor használd a Cashfiestát! Ha még nem használtad...
  • Tomcat
    amok:

Ha még nem riasztott vissza a majdnem 2 centes payrate a cég használatától, akkor örűlhetsz, mivel van csalás az új bárhoz az oldalamon!

EasyMoney

• Csacsis
    Akkor elkéstem!
    Na mindegy.
    Ja, észrevettem valamit. Ha az ember a regisztrációs oldalra linkel, akkor ref=0 lesz, és az gáz.
    Lehet, hogy emiatt sem csatlakozott még hozzám senki? Hmm. Mindenesetre ha valaki még nem lenne benne a buliban, akkor a regisztrációs oldalnál ügyeljen arra, hogy a webes cím végén ott legyen egy referenciaszám. Az enyém:106328 (ref=106328).
  • Breki33
    csacsis mar benne vagyunk :)

Az: 107156
  • Tomcat
    Újra nyomatja a reklámokat a Cashfiesta!!!!! :)
  • Csacsis
  • Csacsis
  • Csacsis
    src=http://re-mail.netkapu.hu/logo.jpg width=468 height=60 border=0>
  • Csacsis
    Egyszerűbben:
  • Csacsis
    Hali mindenkinek!
    Februárban indult pénz kereseti lehetőség E-mailezéssel! Nagyon tuti!
    A cím:
    http://re-mail.netkapu.hu/?ref=106328
    Üdv: Csacsis

• Tomcat
    Hát az az igazság, hogy mostanában nem nagyon nyomattam a céget. Mivel azonban tulajdonképpen azon cégek közé tartozik, melyek ha lassan is, de küldik a csekket-én annyit nem használtam, hogy ezt kiérdemeltem volna :) De mindenhol azon kevés cégek közé sorolják, akik tisztességesen küldik a lét. Lehet használnom kéne...
    Mindenesetre a napokban tervezek egy nagyobb frissítést az oldalamon, addigra igyekszem valami megoldást találni a problémádra!
    Hmm, nem tudtad elérni? Ez érdekes! talán azért volt a gubanc, mert mostanában rendetlenkedett az swi, meg most nevet is változtatott.
  • amok
    Esetleg tudsz ajánlani valami hasonlót a PZ Helper helyett?
    Amúgy az oldaladat mostanában nem igazán sikerül elérni, ugyanis a főlapon kívül nem érek el semmit...
  • Tomcat
    Én futólag megnéztem, s ha jól emlékszem NEM megy vele...
  • Tomcat
    Nos, a Spedia nálam is fagyogat a win98 alatt, tele is bvan a tököm vele!!!!!!!! de ezzel nem vsak mi vagyunk így. Ezt csinálja ME alatt is. win2000 alatt tutkón fut-állítólag.
  • amok
    Hahó!
    Próbáltátok már hogy a Desktop Dollars új 1.03-as bar-ja megy-e a PZ Helper 2.6-tal?