15995
11074353081353622639.jpg
  • SaubyBoy
    ez tényleg csak pénz kérdése, mert aki nem áldoz a befektetésre, vagy nem tud annyit, annak a haszon is kevesebb lesz, meg jobban fogja picit sajnálni azt a pénzt

...bezzeg akinek van vagy 1000 dollárja felutalva, annak megér 40 dollárt, hogy kipróbálja és később visszaforgassa a hasznot mondjuk, ezesetben már "virtuális" a vesztesége

...nem árt tájékozódni is a "cégfigyelő" ( monitor ) listákon, mert általában ott nagyobb pénzekben játszanak
  • Max7
    nem itt csak az kell na jó ezért egy kis ész is mert 60%-ot igérő cégbe egyértelmű hogy nemfektetek be
  • Ornyesz
    Hát igen, egy kis szerencse is kell hozzá kezdetben ;)
  • Max7
    nem okosság kérdése a dolog mert pl senki nemt udhatja hogy mikor csődöl be egy cég!
  • Ornyesz
    Köztudott, hogy ez az internetes pénzkeresés téma mindíg is kényes volt. Nem tudsz olyan céget mondani, ami örökké működik. Alapszabály, hogy aki befektet annak úgy kell azt tennie, hogy akár el is vesztheti a pénzt! Ez mindíg így van! Ezért mondják a tapasztalt emberkék: "csak annyit fektess be, amennyit kész vagy elveszíteni!" A jelenleg legstabilabbnak mondott 12Dp se örök életű, valakik valamikor bukni fognak rajta. Nyilván aki okosan csinálja, az nyereséggel jön ki ezekből.
  • R0sc0
    ugyhogy elnyeli 300$ od??

ha így gondolod csak nyugodtan fektess bele.^^
  • Ornyesz
    Figyi! Szerintem az, hogy nem szűnt meg hanem felújították igényesen és azóta tökéletesen működik már garancia arra, hogy megbízható a tulajdonos. Más cégek becsődölnek, többet soha nem látod őket!! Én ezt tartom a legstabilabbnak azok közül amelyikben bent vagyok és tudom hogyha befektetek, akkor ki is fizet!
  • Greegko
    Minden oldalnak lehetnek rossz részei :)

ÓÓÓ készül az oldalam de örülök neki ;) Jó sok dolgot rápakolok :D hülye e-gold game meg minden de szigoruan mind az én fejlesztésem. Szeretek programozni ;)
  • Max7
    igen látom sok helyen nem foglalkoznak vele pedig régi cég bár lást e-gold régi és nagy cég és a most the best 12dailypro se fizet rá
  • R0sc0
    csak mondom hogy nekem mikor "ujraindutak" kb $300 buktam rajta.
  • SaubyBoy
    #1886 : MB-n nekem is van kontóm, de mióta beregeltem oda, azóta porosodik... reg

#1882(to paxyene) : olyan cég amivel jól lehet keresni nem létezik... viccet félretéve, jelenleg totál-brutál jegeslegjobb a 12dailypro, de ide kell minimum befektetés is

#1883(to Ornyesz) : bár sokan szívtak vele, de ha ilyen 50k alatti összegeket rendesen kifizet, akkor lehet fogok befektetni..
  • Max7
    ezzel a money bookersel régen találkoztam valami kis infót tudnátok adni róla? :S
  • Max7
    bazz pedig már kezdtem örülni neki hogy egy jó befektetési lehetőség :)
  • R0sc0
    SOHA!!!!!!

hülye vagy ember? olyan programot ajánlasz ami már egyszer csödbe ment és elnyelt minden pénzt ami be volt fektetve? ne röhögtess már
  • Ornyesz
    Régóta működő, megbízható autosurf program. 4% naponta, 40 napig él 1 unit, szörfölés közben bonus centek és pontok. Eredmény: 40 nap=160 %. Moneybookers számla használatát ajánlom. Itt a legfrissebb kifizetési bizonylat:

Regisztráció
  • paxyene
    Császtok! uj vagyok még itt, segitenétek? mivel lehet jól keresni? ti mit ajánlatok?

Én prizee-t jáccom de az nem vmi sok pénz:S
  • jellyfish77
    Jo bonyeszosnak tunik ez az egesz. Megneztem ugyan a 12daily oldalt, de mire kihamozom hogy mi is a valosag... mondjuk idom az van. azert milliokkal nem fogok beszallni :)
  • Max7
    keress olyat hogy autosurf és klikk rá! utánna hagyd az ablkaot nyitva míg számol felül!
  • bracsek #1879
    na de milyen lapokat kel megnézni? hm?, nem látom, nem értem ez angol, nekem nem megy nagyon
  • Max7
    1 nap maradt ki! de egy nappal kitolta a kifizetési időt!
  • SaubyBoy
    egy apró félreértés van itt szerintem

a 12 nap alatt minden nap minimum 12 oldalt kell megnézned, hogy 12x12 % meglegyen

ha kihagysz 3-4 napot akkor már buktál egy csomót és a profitot nem számolja tovább a 12 napot követően!!

egy szint csak 12 napig tart...
  • Max7
    meg valami hobádzik a számolásban is!
  • R0sc0
    :)
    Nekem megérte. Több linket kapsz Clixen + jóval olcsobb a fee :)
  • Max7
    nade netiba 20$ mire azt összevakarom 500x borotválkozhatok :D
  • R0sc0
    legyél NetIBas és akkor olcsobb lesz a Fee.
  • Max7
    na akkó most mi van:

• SaubyBoy
    elvileg ha mind a 12 nap (12 oldal/nap) szörfölsz akkor 144%-ot kapsz vissza, ami 8.64 és abból lejön a levonás ami 6.9%+69 cent, így lesz 7.35 dollárod összesen SP-n

nekem pár napja fizettek ki 51.84 dollárt amiből SP levonással 47 $ lett

• Max7
    jajj istenem :( hát most nagyon szomorú vagyok! betettem nehezen öszeszedett 6$-om 12dalyra! nagyon megörültem mert látom hogy 7.2 helyett $7.92 kapram! De ha egy kicsit kijebb nézek akkor látom hogy ennyit: $-1.24 levontak így hát maradt: $6.68 így még a 12% se éri el csak a 6%-ot :( utálom a stormpay-t!
  • Max7
    egyem a zuzájukat megjött :) csak 6$ lehet 12daly proba belökni? 10-et nem? :S
  • Max7
    storm
  • R0sc0
    hova e-gold vagy stormpay?
  • Max7
    12daly pró csúszik a kifizetéssel már 4 napja! Fog még fizetni egyáltalán?
  • pittipitti
    Forexet itt próbálhatjátok ki:

http://www.marketiva.com/?gid=975
  • Max7
    no problem fő a precizitás :)
  • Greegko
    Neked ha új ember vagy és felutalni nem akar de tudsz webodalt szerkezteni.Akkor Affilite.
    Ha új vagy és nem tudsz weboldalt szerkezteni akkor ptr.
    Ha új vagy és be akarsz fektetni akkor ÉN :D nem ám akkor autosurf vagy pedig forex et tudom erősen ajánlani.
    Ha weboldalak kellenek szólj bárkinek de viszont amit én ajánlok :
    12Dailypro Ez biztosan fizet m ég 1 darabig
    És még 1 Forex : Most a címét nem tudom de a többiek biztos adnak reffet :D
  • Greegko
    ÖÖ had javítsalak ki ....
    12 % kapsz / nap és 12 nap után 144% kot kapsz vissza ... Mert szerintem félre érthető volt.. Bocsi a javításért ;)
  • jellyfish77
    Ez nem hangzik rosszul, de ahogy latom vannak kamu cegek is, vagy olyanok akik eltunnek. tudnal ajanlani egy oldalt ahol reszletezik a felteteleket?
  • Max7
    a dolog ott kezdődik hogy sok türelem és idő kell ahoz hogy késöbb okosan forgatva a pénzt akár megélj belölle! vagy elkezdesz szép lassan gyüjtögetni 1-2-3 hónapig mig lesz egy jelentős öszeged amit befektetsz és szépen hoz vagy saját pénztárcádból fektetsz be! ugyan úgy müködik mint az otp! beteszed a pénzed megnézel napi 12 oldalt és kamatozik csak többet mint az otp-be! az otp-be évi 7-9%-ot kapsz itt meg 12 napra 12%-ot!
  • jellyfish77
    Sziasztok penzkeresok! Volna valaki aki fel tudna vilagositani egy teljesen kezdot ezekkel a lehetosegekkel kapcsolatban? Kivancsi lennek hogy mirol is szol ez a dolog valojaban. Olvasgattam a hozzaszolasokat, de valahogy meg mindig nem tiszta hogy ki kivel van.
  • maxmal
    Menni fog....