15995
-
gekko22 #1977 pittipitti ez a reflóvé?
Ha kifizetett a cég küldöm a bizonyítékot. -
pittipitti #1976 Pillanatnyilag fizet:
This is to inform you that [email protected]
has paid you the amount of $1.5 USD
http://www.egoldrack.com/?ref=pitti
egoldrack -
#1975 küldjétek a reflinkeket egyelőre itt privátban! elkészült a reftáblázat hyip-es cégekhez még nem irtam semmit aki szeretné hogy felkerüljön valmelyik cég az küldje a linket! 12dailypro és net IBA már foglalt R0sc0 linkelte be legelőször és aktív is a fórumba vétózni nem lehet vitának helye nincs :D -
#1974 semmit nem kell tenned :) csupán ha kifizetést kaptál akkor a bizonylatot elküldöd nekem :) (print screen) -
maxmal #1973 Benne vagyok, mivel kéne? -
SaubyBoy #1972 Szerintem is remek ötlet feldobni ezt a topikot egy kicsit. -
gphz #1971 Természtesen! talán megtudnám küldeni pár mostani kifizetéssel! -
gekko22 #1970 Jó ötlet. Én támogatom!!! -
#1969 Hali!
Lejebb már feszegetem azt a témát hogy mi lenne ha egy kicsit felturbóznánk a topikot egy kicsit azzal hogy a headerbe betennénk a linkeket (fizető linkeket) meg mellé a legfrisebb kifizetési bizonylatot!
http://webespenz.uw.hu - - ezt az oldalt megnéztem 2004. okt. 29.-én lett frisítve ujra és semmi számot tevő dolog nincs rajta tehát a felső banner így is felesleges!
Így nem vesznének el a reflinkek sem a kifizetési csekek hogy mikor fizetett utoljára! 3 oszlopot tennék be hiyp, autosurf, virtuális számlák! visszanézek hogy ki volt az aki belinkelt a mostani müködő cégek közül valamit és az ő linkjét teszem ki akkor! 1 hónap után ha nem érkezik friss kifizetési bizonylat akkor leveném a céget! természetesen azt is figyelném hogy betoppan-e az az ürge akié a ref és benyög ide valamit vagy infókat osztogat-e és segít-e! Aszem az így korekt!
A fenti részt csak moderátor és házigazda tudja változtatni! a moderátorok kilőve mert szerintem igedesek lennének egy idő után ha heti 3-4x szolnánk nekik hogy ezt meg azt a képet cseréljék ki vagy ezt meg azt a linket tegyék be!
Ezért kérdezem ha elváltalnám ennek az egésznek a megszerkesztését és karbantartását támogatnátok-e benne?
-
gekko22 #1968 Akkor lehet, hogy bukta. -
pittipitti #1967 Megnéztem..vmiért nem tetszik...sorry.
Ugyanis a monitor oldalak az alján..az egyikbe nincs is benne a másik meg vírusos... -
#1966 mindig vagyok msn-en du 3-tól kb 22:00-ig mikor milyen fáradt vok... -
gekko22 #1965 Kösz pittipitti. Ezt ismered?
http://www.profitsyoudeserve.com/?ref=gekko22
10$-t tettem be 7 napra 410%-os haszonra. Ha fizet felteszem a bizonyítékot. Ha nem akkor is írok, hogy bele ne bukjatok. -
maxmal #1964 Max este gyere MSn.elfelejtettem pár dolgot a 12 dalynél. várlak -
pittipitti #1963 Ok látom kikértem a járandóságom utánnad....bátor vagy én csak 1-4napra merek már....eurofundban voltam ..fizetett....nem forgattam vissza....szólok ha megjött a kikérésem és így tudod hogy pillanatnyilag fizet még. -
gekko22 #1962 Hello pittipitti reggeltem a hyip-edbe 25$ 13 napig haszon 500%. Remélem nem bukom el mert elég kockázatos a befektetés.
Lenne neked egy ajánlatom. Ez a hyip fizet 4 napra 160% -ot. Csak annyit fektess be amennyit nem sajnálsz!
Csatlakozás: https://www.eurofund2006.com/?ref=gekko22
Kifizetési bizonyíték:
Én 20$-t fektettem be 140%-ra! De te választhatsz több féle lejárat közül. Ha stormpay-ről rakod be a pénzt kikérheted e-gold -ra vagy ebullion-ra. (ezt még nem próbáltam). Ebbe a három e-bankba fizet!
Mégvalami: kifizetés manual.
Kikéréstől számított 12 órán belül a számládon a pénz!
A cég NetIBA-ás (ha jelent valamit). -
gphz #1961 Azért szívesen mellékelek majd egy pár kifizetési mellékletet, még mára várok 2 kifizetést! -
pittipitti #1960 http://forum.zsebpenz.com/ -
pittipitti #1959 This is to inform you that [email protected]
has paid you the amount of $81.59 USD
The status of [email protected]: NetIBA CERTIFIED
-
gekko22 #1958 Vagy hogyn? -
gekko22 #1957 Stormpay-ről ment a befektetés? Tudsz valamint a claim center -ről? Mikor tudom visszahívni a befektetésem? Help!!! -
gekko22 #1956 Igazad van! -
pittipitti #1955 Szia!
51$-t és a számlájuknak kell netibásnak lenni...de ez tök mindegy ha netibás ha nem el tudja venni a pénzt ha akarja.... -
zoli197811 #1954 Elöbbihez még annyit,hogy fizetnek többek között csekken, és Moneybookers-en is!!! -
zoli197811 #1953 Van egy most indult cég,ahol bar-t kel futtatni,pontokat kapunk érte,amelyet valószinüleg a hónap végén, vagy elején váltanak át pénzbe.
Még nem készült el teljesen az oldal,ezért még nincs sok információ a min. kifizetésről,de a láttottak alapján elképzelhető, hogy nincs min. kifizetés!!!
Regisztráció:ITT
-Egyszerü regisztrálás
-Regisztrálás után `bar` letöltés, és installálás.
Érdemes kipróbálni,mert új cég,és egy darabig müködő képes marad,ez látszik a reklámok mennyiségéből is.
Könnyen áttekinthető az olda!!
SOK SIKERT A PÉNZKERESÉSHEZ!!
-
gekko22 #1952 Igen! + fórumozni is tudsz ahol hasznos infók vannak! -
#1951 áhá köszi az infót a netbiánál befizetés után tudom ezt a progiut leszedni cask? -
gekko22 #1950 Az autosurfmonitor volt a legelső információs oldal. Nagyban csinálják, ők is befektetők, ez egyfajta teszt oldal, az autoszurfos, hyipes és egyéb pénzel foglalkozó cégeket teszteli, és információkat ad a felhasználóknak. Céluk a refer gyűjtés. Én is innét informálódom.
Ahhoz, hogy megtudd melyik cég NetIBA -ás, neked is netibásnak kell lenned. Ha NetIBA -ás vagy, letöltheted az általuk kifejlesztett programot, amivel könnyen megtudod határozni, hogy ki NetIBA -ás és ki nem. Infót kapsz a cégről, honnét működtetik, ki ... -
#1949 hol lehet megnézni hogy netiba-nal hitelesítve van-e egy cég? mi a váleményetek az autosurfmonitor-oldalról? -
gekko22 #1948 Hello pittipitti! Mennyit tettél be? Mert szerintem scam cég. Lehet, hogy úszott a pénzed. Miért? NetIBA logó az oldalon, de az oldal nincs hitelesítve a NetIBA nál. (csak mint user) -
#1947 nem is igér olyan sokat :) -
pittipitti #1946 http://www.egoldrack.com/?ref=pitti
Én most épp ide tettem a stormpénzemet... -
#1945 nem igazán akarom elveszíteni a pénzem :( inkább maradok a 12daily-nál egy darabig! most vakargatam össze 12$ körüli értéket nemsokára megy fel mind a 12daily-ra :) -
gphz #1944 Ajánlom mindenkének - akinek van 10$ körüli összege "játszadozin" - a figyelmébe a magas hozamú hiypeket! Én kb 1 hét alatt csináltam 18$-ból 70$ körüli összeget, de a tényleges idő az csak 3-4 nap volt, mivel 5dayfundstól elég sokára jött meg a kifizetés. Ha érdekel valaki képeket tudok mellékelni. -
#1943 50c-et tudnék felküldeni max :( -
laszend #1942 Sajna igen, egyelőre -
#1941 csak e-goldrol van up? -
laszend #1940 Sziasztok uj autosurfos cég. Profi, a 12DP utóda lehet, legalábbis ezt állítják GPTS fórumokon.
Upgrade Egoldról, min.5 dollar. 11 day - 13 %
Gi-surf -
jellyfish77 #1939 Sziasztok! Koszi a multkori segitseget, en is talaltam egy erdekes weboldalt amit szeretnek veletek megosztani. WWW.INCANABY.COM. Ez az oldal a Google uj Adsence lehetosegeit irja le. emellett meg mas lehetosegek is vannak rajta. nekem tetszik, megnezni mindenkepp erdemes. -
#1938 nekem akarta címezni csak neked ment :)