15995
-
#1656 mié nem hu? -
Greegko #1655 Gyere vissza az msn -re mert én irtam a nevedbe nem gondoltam hogy ekkore galibát okoz hogy an nevedbe irok és hiábas irtam a végén hogy én voltam de kiléptáél és küldtem e-mail -t is meg minde !!!! (szerintem rossz e-mail -re) Gyere vissza rossz poén volt.
Remélem azért te nem vagy mérges rám :'( ja és kész az autosurföm !!!
aki hirdeti 10% kot kap reffek után !!!!!
[URL=http://10daily.org/]BEST AUTO SURF BY "VUKK"[/URL] -
#1654 baxameg eddig tök jó volt most meg nagyon szar ez a strom pay :( van 17 reklámuk de megnézni nem lehet :( -
#1653 akkor most megnyugtatál :D -
SaubyBoy #1652 az semmi, e-gold-nál már az is nagy dolog, ha vmelyik nap be tudsz jelentkezni... -
#1651 mostmár annyira kotlik a strom pay hogy be se enged :D -
#1650 hali, ezt a surfjunkyt én is használom már egy ideje, eddig 120 dolcsim gyűlt össze, kiváncsi vagyok tényleg kifizetik e 15.én (bár kétlem fél dollár óránként... túl szép h igaz legyen) -
SaubyBoy #1649 Greegko: jól megszívtam ezzel az msn progival. Nem elég hogy ilyen idétlen, durva beszólásokat "generált" a nevemben, hanem még a 7.5-öst sem engedi telepíteni! Valami vírus lehet! Bocsi a "azokért a furcsa beírásokért", de nem én voltam! Küldtem privit! -
pénz pénz pénz #1648 Melegen ajánlom ezt az oldalat (naná hisz pénzt hoz J ). http://www.surfjunky.com/?r=viliamforro
Kell hozzá : 2 internetbongésző , leheto“leg az egyik legyen OPERA vagy EXPLORER– erre a linkre és máris húzod : http://www.opera.com/download/get.pl?id=27561&location=17&sub=++++&x=78&y=9
A másik bőngészővel meg kőzben szőrfőzhetsz ,ha kicsire teszed az opera ablakát és lehúzod a lenti sarokba ahol nem látni.
0.45 USD / ora amig el nem éred a 100 pontot. Ez pár nap alatt elérheto“ , 111.39 orája megy nekem és 67 pontom van ami 50.14 usd. 100 pont elérése után 1 ora „szőrfőzésért“ már 0.50 usd jár. Ez így megy egészen 0.75 usd / ora ig. Nekunk ez még valami ,hisz ha 720 orát járatjuk havonta már az elso“ hoonap 400 usd kerul a zsebunkbe. Hogy hogyan veghető ki a pénz részletesen le van írva az oldalon ,csak annyit mondok érdemes sokat futtatni mert hosszabb pihenőkért vonnak le a pontokbool. Ja , 1 gépről csak 1 x lehet beregisztrálni ,mert tőrlik az ősszeset és elúszik a pénz. Minden honap 15. –én fizetik és min. 25 USD-nak kell lenni hogy ez tőrténjen.
Nemszukséges hozzá semmi befektetés 5-10 percet leszámítva amig a regisztrácioo tart, azután csak hagyni futni ,vagy az esetleges lekapcsolás után ujbolindítani az oldalt és beírni a nevet és jelszoot.
SOK PéNZT MINDENKINEK !!! érdemes éjjelre azért a monitort lekapcsolni.
Ingyenes internetes számla alkothatoo itt : www.egold.com
-
Greegko #1647 Úr isten .... megfosszátok egymástól az információt :O
Sokan félreértették az üzenetemet mert elrontottam :) javítok most : 1640 hozzászólás ba.
Nincs nekem 1000$ -m csak ha lenne akkor ki tudnám e utalni ??? de már lényegtelen mert pitti megmentett engem. :)
De őő a félreértések elkerülése miatt irtam le nehogy azt higyétek hogy milliomos vagyok ;) távol áll az tőlem "még"! -
#1646 [nem én kezdtem]
-
#1645 [nem vitatkozik] -
#1644 Elég nekem egy helyen válaszolnod. Nekem pedig az a érdekem, hogy minél többen lássák a kérdésemet, érti?!
-
Greegko #1643 Tárgytalan már mert pittivel megbeszéltem a dolgot :D -
#1642 én annak idején egoldról kértem ki icegoldon keresztül otp számlámra :) kielégítő válasz ennek már több mint fél éve amúgy :) -
Greegko #1641 ja és men -be vátrom vagy e-mail vagy mit tom én ;)
msn : [email protected]
e-mail : [email protected]
Thx -
Greegko #1640 Valaki fel tzudna világosítani icegold al??
Van magyar folyoszámlám és akkor kiutalhatnak nekem???
szóval lenne 1000$ -m (:D) és ki akarom utalni magyar számlára (KNH és Majestro :) ) na és HUF os nem tudom hogy devizás e.
az a lényeg !!! ki tudom utaltani icegoldal vagy nem??? -
#1639 azért fáj mert két helyen nem fogok válaszolni! -
Greegko #1638 Hááát ki tudja :) -
SaubyBoy #1637 ezért váltottam most át stormpay-re eGold-ról az összes dolláromat... persze onnan már nem jöhet vissza goldra, de legalább biztonságosabb helyen van... -
Greegko #1636 ahham :) igaz igaz elvileg holnap fizet ki !!! remélem fizet.
Ő itt az msn -em aki fel akar venni az felvehet :) csak úgy jobban összeszokik ez a pár ember aki ezzel fogalakozik
msn : [email protected] -
#1635 Hát ha vki jobban tudja, csak azért! Miért fáj ez neked?
-
#1634 pedig volt egy pár jó kis 2c-es üzi :D:D:D:D:D:D:D baxák meg :(((((((( -
#1633 ok még csak gyüjtögetek :D -
#1632 ja majd ha elindítottad az autosurfot küldhetsz majd egy pmet, és egy msn címet :) -
#1631 ja pl most? :) -
#1630 ha jol látom a strom pay is kotlik néha :D -
#1629 ja és ha e-goldra kérted ki akkor azé nem megy mert az e-gész e-gold rendszer beszart ma. Dolgoznak a problémán. -
#1628 miaz hogy nem fizet? 7 munkanap míg kifizeti az embert. Ha nem voltál szerencsés akkor ebből a 7 munkanapból könnyen lehet 11 nap mivel ha épp úgy szombaton jár le az uppod akkor +2 hétvége is benne van ami 4 nap pulszba. Szoval csakk türelem a 12dailypro fizetni fog minimum február közepéig. Mert akkor rendeznek egy autosurf találkozot ahol bizony ők is részt fognak venni, és kétlem hogy ugy mennek el hogy cődben van az egész. -
Greegko #1627 Hogy pusztulna meg a 12dailypro !!!!
Épp akkor nem akar fizetni mikor a legnagyobb szükségem lenne rá !!!! Nagy nehezen elhatároztam magam hogy csinálok 1 surföt és csak töke kell erre meg mit tesz isten !!!! a rohat száját már rég benn van a pénzem és nem fizet. Húúú de utálom máskor ide sem rakom be a pénzem.
De a 4dayfunds.com ot tudom ajánlani mindekinek remélem még fizet 1 nap 4x fizet.
De ahogy látom beadta a törölközöt :) túl sok volt a befizetés és megunta :D
Véleményem a 12dailypro -ba nem érdemes rakni mert 1 nagy kupac szar. még vannak jó kis dolgai de nem észletezem inkább most ;) -
#1626 ha ide is irsz legközlebb ne küldj privit! priviben ment válasz! -
#1625 Már megvolt, beléptem és:
1.) lekötésösszege
2.) kamatozás módja(fix, változó)
3.) futamidő (1-12 hónapig)
4.) betét elhelyezési módja (1szeri, folyamatos, kamattal növelt folyamatos)
Ezek állnak rendelkezésemre, a 2.) és a 4.) nem értem és nem akarom elrontani.
-
#1624 a kamat ugyan akkora mindenhol elvileg! hagyd junioron! menj be az otp-be és mond azt hogy szeretnél internetes szerződést kötni! kösd meg és netről tudod piszkálni a számlád! a neten tudsz lekötni meg minden és le is van irva minden! tehát az otp-ben se néznek hülyének :) -
#1623 Elmagyarázná vki, mert sík hülye vagyok ehhez. Előre is köszi!
1.) 616ezer FT spórolt pénzem van
2.) befektetni nem akarok, de porporosodni sem, mert elköltöm :)
3.) kamatoztatni hagyni a legjobb
3.) nyítottam az OTP-nél Junior Max-ot (hallgató vok), vagy inkább lakosságit? De az akkor szüleim nevére. Nemtom melyik ad magasabb kamatot?
5.) azt sem tudom hogyan lehet lekötni stb...
-
#1622 ez micsoda szemétség :'( -
maxmal #1621 rendben várlak!
MSN címemet elküldtem emailen. -
gphz #1620 Max7: sajnos nem lehet kikérni egoldra, ha stormpayről fizettél be. Mindíg arra a számlára kapod vissza a pénzt, amiről befizettél :-/
maxmal: rendben, még van egy kis dolgom és utánna tudunk majd beszélni! -
maxmal #1619 Sziasztok!
gphz írtam neked emailt, a megadott MSN címed, légyszives segíts nekem!
Köszönettel:
Árpi
MSN-en majd értekezünk. -
#1618 uhum köcce :) még jobb 5letem van öszeszedek annyi kest amennyi kell a 12daly-hoz felküldöm strom payrol es kikerem egoldra :) -
#1617 szerintem nem. Keress olyan embereket akikben megbízol és van paypal számlájukon pénz és váltanak neked.