15995
-
#1616 valki válasz? vagy hüle kérdés? :D -
SaubyBoy #1615 12dailypro kifizetés ( 18 ment be és 26 jött ki ) >> -
Ornyesz #1614 Én is tudok 1 jó autosurf oldalt, ami teljesen új és biztosan fizet is, mert Netibás! SurfSqare-nek hívják, itt vannak a paraméterei:
A szinted 18%-át keresed naponta, 8 lapot! kell ezért megnézni, 18 másodperc/lap. 4$-os szintek, 18%-ot kap az ember e reffek keresetéből. Min 1 szintet kell vásárolni különben 8 nap múlva törölnek (lásd 12D)
Regisztráció -
gphz #1613 Nemtudom, nekem az első upgradem az 1$ volt Stormpayről, azzal semmi baj nemvolt. -
Ornyesz #1612 kicsit becsapós ez a 0.5-ös upgrade, mert ennyivel nem enged kezdeni... -
gphz #1611 Jah és itt egy másik autosurf, amit fizet: 50cent2surf
- $0.5 egy upgrade
- 150% 10 nap alatt
- és ami nagyon fontos: FIZET
-
gphz #1610 Olvastam, hogy Stormpayes csekkről volt szó lentebb. 5-6000 Ft között van a beváltás kezelési költsége, csak folyószámlára tudják ráírni, csak olyanra, ami ugyanazon a néven van mint amilyen névre a csekk szól. 0-30 nap között kerül a pénz a számládra :S.
12dailypro engem is kifizetett immáron 4. alkalommal ($138.24).
Ha van valami kérdésetek és tudok, akkor szívesen segítek.
MSN: [email protected]
-
#1609 jah megnit törölték.
Csak a 12dailyPRo fizetett ki. -
SaubyBoy #1608 "Hotlinking has been disabled for this domain." - csak egy békát látni a kép helyén Rosco -
#1607 Ja!
-
ujjab kifizetés-
-
#1605 az ECDL az egy vizsga bizonyítványt kapsz aról hogy alapfokon tudod kezelni a számítógépet! Tulajdon képpen kitörölheted vele a seggedet! max arra jó ha egy állás-ra jelentkezel és van rajtad kivül egy másik ürge akinek ugyan azon a szinten van a tudása mint neked csak neked van ECDL bizonyítványod neki emg nincs akkor téged választanak!
még 1-re jó az ecdl +5 pontot kapsz érte a főiskolán!
az ECDL-t egy takaritónő is le tudja rakni ha kijárta a 8 általánost és otthon van gépe! -
#1604 ECDL tulajdonképpen egy szakma vagy kiegészítőpapír egy szakmához? Szal ezzel lehet 78-80 ezret keresni, ha ez egy szakma lenne?
-
#1603 halihó emberek strom pay-rol e-goldra lehet kest utalni? :S -
#1602 http://cocitus.hu freewebes 404-es hibát jelez :( -
Greegko #1601 Haham !
Fórumom nincs meg és nem is lesz.
DEEE :) lesz 1 ptr -m. De mikor ....
Kifizetett a 4DayFunds nem adok reffet mert ugysem regeltek alám szóval nincs reff :) meg nem vagyok 0.01 centért gyilkos
Berakjam a bizonyítékot?? -
SaubyBoy #1600 Greegko: nem találom a fórumodat!
pitti (#1584) : valakinek csak küldtek már ki csekket
Rosco: ha esetleg kérnél ki csekket stormról akkor légyszi áruld el mennyit vontak le, már ha levontak, előre is thx -
SaubyBoy #1599 ez is egy "játék" amiben lehet nagyot kaszálni, de hatalmasat bukni is... te határozod meg hogy mennyit kockáztatsz meg... pl. egy jól fizető autosurfbe beteszel 100 ezret és kiveszel néhány hét leteltével 150k-t... a többit a fantáziádra bízom
egy biztos...sokkal jobb mint a lottó -
Greegko #1598 Nem fizet és kész ;) -
#1597 Még mindig nem tudom fizetett-e már valakinek a rotatorqueen =) -
zimzumm #1596 Na ezaz ami engem is érdekelne! Me az oké hogy a fókuszban van évente egy csóka aki a neten keresi a pénzt, de nemtom. Ez télleg működőképes dolog? -
Mentol #1595 Kiváncsi vagyok, hogy erről át lehet-e majd tenni a lóvét a Moneybookers-re? -
#1594 érdekel csak marhára nem értem valahogy lasú most a felfogásom :] -
#1593 egyszerűen igazolod az e-mail címedet. Hogy te "álsz mögötte" és nem valami spammer. E-mailra az egy éves kvalifikácíó az 20$, és ha tag vagy akkor kb 50% több linket kapsz. A NetIBa csak akkor fizet ha te is szerveztél be tagokat. Minden egyes tagért 5$ fizet, és 25$ van kifizetés.
Ha továbbra is érdekel itt tudsz regisztrálni: NetIBA -
#1592 ezt elmagyaráznád nekem kmonkrétabban érdekelne hogy mikor fizet ki hova és mi ez a tagság :) -
#1591 Van valaki aki konkrétan is látott már forintot belőle? -
SaubyBoy #1590 elvileg kapsz jutalékot a downline keresetedből, de vehetsz Netiba tagságot is és akkor mégtöbb klikket kapsz -
#1589 aszemrájötem :) mailt küldenek :D -
#1588 Még egy kérdés: mit kapok ha valaki alám regel és honan tudom hogy alám regelt e valaki :) -
#1587 hmm tegnap fél dolcsit szedtem ösze miközben neteztem :) ez tényleg gyorsan fog menni :) -
SaubyBoy #1586 Teljes mértékben! -
#1585 ez ha jol selytem ugy megy hogy amikor itt vok frisicsem a bongfesuzoben es ha van hirdetzes nyomuljak mint a nagyok mert ha megnezik akkor eltunik nekem? -
pittipitti #1584 Ekárulnád melyik bankban ingyenes a csekkbeváltás?
Te váltottál már be csekket...vagy....?? -
SaubyBoy #1583 ok, köszi az infót -
#1582 milyen levonásra gondolsz. Bármelyik bankban be lehet váltani a vételi árfolyamon. -
SaubyBoy #1581 Küldött már vkinek ki a stormpay csekken pénzt? Ha igen, akkor milyen bankban kell beváltani és mennyit vonnak le? Igaz hogy nincs levonás? -
Ornyesz #1580 Figyi! miután elhasználtam a regeléskor kapott klikkeket, nagyon kevés termelődik Kb 2 naponta 1), és a régiek is bent maradnak! Ez normális?
-
#1579 ez komoly? :S necsáld má regelek is :D -
#1578 Áhhh. én 12 nap alatt általában összeszedek 6-8$.
kitártás :) -
#1577 Igaz kicsit off, de ingyen és bérmentve csinálnék hobbyból HTML weblapot kérésre.