15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    valki válasz? vagy hüle kérdés? :D
  • SaubyBoy
    12dailypro kifizetés ( 18 ment be és 26 jött ki ) >>
  • Ornyesz
    Én is tudok 1 jó autosurf oldalt, ami teljesen új és biztosan fizet is, mert Netibás! SurfSqare-nek hívják, itt vannak a paraméterei:
    A szinted 18%-át keresed naponta, 8 lapot! kell ezért megnézni, 18 másodperc/lap. 4$-os szintek, 18%-ot kap az ember e reffek keresetéből. Min 1 szintet kell vásárolni különben 8 nap múlva törölnek (lásd 12D)
    Regisztráció
  • gphz
    Nemtudom, nekem az első upgradem az 1$ volt Stormpayről, azzal semmi baj nemvolt.
  • Ornyesz
    kicsit becsapós ez a 0.5-ös upgrade, mert ennyivel nem enged kezdeni...
  • gphz
    Jah és itt egy másik autosurf, amit fizet: 50cent2surf
    - $0.5 egy upgrade
    - 150% 10 nap alatt
    - és ami nagyon fontos: FIZET
  • gphz
    Olvastam, hogy Stormpayes csekkről volt szó lentebb. 5-6000 Ft között van a beváltás kezelési költsége, csak folyószámlára tudják ráírni, csak olyanra, ami ugyanazon a néven van mint amilyen névre a csekk szól. 0-30 nap között kerül a pénz a számládra :S.
    12dailypro engem is kifizetett immáron 4. alkalommal ($138.24).
    Ha van valami kérdésetek és tudok, akkor szívesen segítek.
    MSN: [email protected]
  • R0sc0
    jah megnit törölték.
    Csak a 12dailyPRo fizetett ki.
  • SaubyBoy
    "Hotlinking has been disabled for this domain." - csak egy békát látni a kép helyén Rosco
  • ffxi
    Ja!

• R0sc0

ujjab kifizetés-

• Max7
    az ECDL az egy vizsga bizonyítványt kapsz aról hogy alapfokon tudod kezelni a számítógépet! Tulajdon képpen kitörölheted vele a seggedet! max arra jó ha egy állás-ra jelentkezel és van rajtad kivül egy másik ürge akinek ugyan azon a szinten van a tudása mint neked csak neked van ECDL bizonyítványod neki emg nincs akkor téged választanak!

még 1-re jó az ecdl +5 pontot kapsz érte a főiskolán!

az ECDL-t egy takaritónő is le tudja rakni ha kijárta a 8 általánost és otthon van gépe!
  • ffxi
    ECDL tulajdonképpen egy szakma vagy kiegészítőpapír egy szakmához? Szal ezzel lehet 78-80 ezret keresni, ha ez egy szakma lenne?

• Max7
    halihó emberek strom pay-rol e-goldra lehet kest utalni? :S
  • Max7
    http://cocitus.hu freewebes 404-es hibát jelez :(
  • Greegko
    Haham !
    Fórumom nincs meg és nem is lesz.
    DEEE :) lesz 1 ptr -m. De mikor ....
    Kifizetett a 4DayFunds nem adok reffet mert ugysem regeltek alám szóval nincs reff :) meg nem vagyok 0.01 centért gyilkos
    Berakjam a bizonyítékot??
  • SaubyBoy
    Greegko: nem találom a fórumodat!
    pitti (#1584) : valakinek csak küldtek már ki csekket
    Rosco: ha esetleg kérnél ki csekket stormról akkor légyszi áruld el mennyit vontak le, már ha levontak, előre is thx
  • SaubyBoy
    ez is egy "játék" amiben lehet nagyot kaszálni, de hatalmasat bukni is... te határozod meg hogy mennyit kockáztatsz meg... pl. egy jól fizető autosurfbe beteszel 100 ezret és kiveszel néhány hét leteltével 150k-t... a többit a fantáziádra bízom

egy biztos...sokkal jobb mint a lottó
  • Greegko
    Nem fizet és kész ;)
  • Brutal
    Még mindig nem tudom fizetett-e már valakinek a rotatorqueen =)
  • zimzumm
    Na ezaz ami engem is érdekelne! Me az oké hogy a fókuszban van évente egy csóka aki a neten keresi a pénzt, de nemtom. Ez télleg működőképes dolog?
  • Mentol
    Kiváncsi vagyok, hogy erről át lehet-e majd tenni a lóvét a Moneybookers-re?
  • Max7
    érdekel csak marhára nem értem valahogy lasú most a felfogásom :]
  • R0sc0
    egyszerűen igazolod az e-mail címedet. Hogy te "álsz mögötte" és nem valami spammer. E-mailra az egy éves kvalifikácíó az 20$, és ha tag vagy akkor kb 50% több linket kapsz. A NetIBa csak akkor fizet ha te is szerveztél be tagokat. Minden egyes tagért 5$ fizet, és 25$ van kifizetés.

Ha továbbra is érdekel itt tudsz regisztrálni: NetIBA
  • Max7
    ezt elmagyaráznád nekem kmonkrétabban érdekelne hogy mikor fizet ki hova és mi ez a tagság :)
  • atlagember
    Van valaki aki konkrétan is látott már forintot belőle?
  • SaubyBoy
    elvileg kapsz jutalékot a downline keresetedből, de vehetsz Netiba tagságot is és akkor mégtöbb klikket kapsz
  • Max7
    aszemrájötem :) mailt küldenek :D
  • Max7
    Még egy kérdés: mit kapok ha valaki alám regel és honan tudom hogy alám regelt e valaki :)
  • Max7
    hmm tegnap fél dolcsit szedtem ösze miközben neteztem :) ez tényleg gyorsan fog menni :)
  • SaubyBoy
    Teljes mértékben!
  • Max7
    ez ha jol selytem ugy megy hogy amikor itt vok frisicsem a bongfesuzoben es ha van hirdetzes nyomuljak mint a nagyok mert ha megnezik akkor eltunik nekem?
  • pittipitti
    Ekárulnád melyik bankban ingyenes a csekkbeváltás?
    Te váltottál már be csekket...vagy....??
  • SaubyBoy
    ok, köszi az infót
  • R0sc0
    milyen levonásra gondolsz. Bármelyik bankban be lehet váltani a vételi árfolyamon.
  • SaubyBoy
    Küldött már vkinek ki a stormpay csekken pénzt? Ha igen, akkor milyen bankban kell beváltani és mennyit vonnak le? Igaz hogy nincs levonás?
  • Ornyesz
    Figyi! miután elhasználtam a regeléskor kapott klikkeket, nagyon kevés termelődik Kb 2 naponta 1), és a régiek is bent maradnak! Ez normális?
  • Max7
    ez komoly? :S necsáld má regelek is :D
  • R0sc0
    Áhhh. én 12 nap alatt általában összeszedek 6-8$.
    kitártás :)
  • DEXTER92
    Igaz kicsit off, de ingyen és bérmentve csinálnék hobbyból HTML weblapot kérésre.