15995
-
#1817 felmondta a szolgálatot és benyelte a pénzem szerintem! -
Jerky #1816 Nem tudjátok hogy mi van a 12dailypro-val? -
#1815 megárom amig kkifizet neked és belépek én is igaz nem sok pénzel csak az öszesel amit öszevakartam eddig stormpay-en meg ami 12daly-ba van most berakva ez kb össz 10-15$ az tetszik nekem hogy pont annyit igér ami épphogy a hihetetlen és a hihető között van 8nap alatt 8$ kapsz 20$-ért ez elég jó arány!
Jerky: felvetelek újra partnernak de még mindig nem vagy bejelentkezve! -
gphz #1814 Jerky: lehet hogy az én angol tudásommal van a gond, de azt írja a FAQ-ban, hogy Free memberként csak akkor kaphatsz kifizetést, ha van 1 aktív upgrade unitod. Ez azoknak szól, akik nem raktak be pénzt, de refekből szereztek valamennyit.
Max7: 20$-t raktam be, 28.8$ lesz belőle, 8 munkanapot ír kifizetésre. Ha megjön akkor beszállok egy nagyob összeggel kb. egy 40-50$-al. -
#1813 no problemo látom hogy nem történik semmi csupán egy nappal késöbb tart mire kikapom a pénzt meg +1 napnyi rekit meg kell majd néznem mint alapból :) zsír már krzdtem megilyedni! -
#1812 nem miért? :S nem vagy bejelentkezve :S -
Jerky #1811 Max7 letiltottál MSN-en vagy mi??? -
#1810 eddig mindig 30 reklámot néztem emg ez nem javít valamit a helyzetemen? :( -
#1809 uhh van egy kis gond :( tegnap azt hittem hogy megnéztem a 12dalyn a rekit de a mostani reklámok nézegetése elött vettem észre hogy tegnap kimaradt! ilyenkor mi van? vesztek valamit? :S HELPME -
pittipitti #1808 Igen én pénzváltó vagyok. -
#1807 2$ nem fog foglalkozni! de azért az msn címe engem is érdekelne -
Jerky #1806 Pitti ha priviben leírod az MSN címedet akkor felveszlek és megdumálhatjuk. -
#1805 mindenki hibázhat nálam ugyan annyit ér a szavad azért várom a te számládat is mert ha neked fizet akkor nekem is emgéri befektetni! milyen öszegbe váltottál? :S -
gphz #1804 Nemtudom ezek után még mennyit ér a szavam, de én már 2x váltottam Pittinél, egyszer Ft-> Eg$, egyszer SP$ -> Eg$
Jerky: #1790-t olvasd el még egyszer, egyébként próbáltam megnézni a Terms menüt, de mysql problémákkal küszködik az oldal és nemjön be. -
#1803 te magad veszed meg a dollárokat? :) ezzel csak az a gondom hogy nem biztonságos a dolog :) strompayről is veszel dollárokat? :S -
pittipitti #1802 Én jobb vagyok az Icénél ;) -
pittipitti #1801 A csekk hülyeség és drága kiváltani.
Egoldlinkem:
https://www.e-gold.com/newacct/newaccount.asp?cid=1791735 -
pittipitti #1800 Vehetsz nálam egoldot és eladhatsz is :) -
pittipitti #1799 A https://profits4investingtoo.com/?ref=pitti kifizetett
Megnégyszerezte a pénzemet.
A nyereségemet ide tettem:
http://www.stormycash.com/?ref=pitti
#1798 aszitte roszgyerek hogy neki nyomtad a #1794 hozzászólásodat de rájött hogy a bal alsó sarokgban gphz-neve van :) -
Jerky #1797 Ezt kinek mondtad? -
#1796 hejj! én kérek bocsánatot! -
#1795 nézzél már szét egy kicsit mielőtt levasalsz valakit! az nem én voltam! -
Jerky #1794 De ezt mondjuk mondhattad volna. Mert te azt mondtad hogy neked már fizetett és azt a számlát mutatod meg... -
#1793 no akkor! olyan vállalkozó szellemű csákót keresek, aki hajlandó lenne
szánni rám pár percet, és eligazítana ebben az útvesztőben!
-
Ornyesz #1792 súgok vmit: addíg pending lessz a kifizetés, míg nem vásárolsz legalább 1 szintet (lásd terms) !
ja és ha ezt 30 napon belül nem teszed meg - az unit lejártától számítva - törlik az accontodat! -
#1791 ice gold :) egold to hunfoint :)
megvárom míg neked kifizet utánna fektetek be! -
gphz #1790 Igazatok van, elnézést kérek, ez két különböző számla, és nem az enyém. Akartam írni egy kis kommentet csak közbejött valami és gyorsan feldobtam a képeket. Ha minden igaz akkor nekem 3-4 nap és jön a kifizu, már 2 napja pending van.
rosszgyerek: Olyan autosurfot nemnagyon fogsz találni, ami csekken fizet, de ha egoldot használsz, akkor keres fel Pittit, ő váltja az E-gold $-t. Ft <--> $, $ <--> Ft is. -
#1789 olyan nincs ami neked ide magyarországra fiet ki! -
#1788 segítsetek már egy kicsit!
olyan autosurf oldalakat keresek, amik közvetlenül csekken is fizetnek! szívesen beregelek bárki alá, a lényeg, hogy fizessen!
lehet privátban is
Köszi -
Jerky #1787 Na akkor most ez kamu számla a meglátásom szerint de ha nem akkor fényképezd le az egész böngésződet az oldallall együtt. -
#1786 igazad van :) gphz megtenéd hogy a full számlád lefotoznád mielött befektetek? mert már regeztem alád! -
Jerky #1785 de ha az első nov17-dec27-ig van a másik meg jan-tól dec-ig akkor az utolsón rajta kéne hogy legyen az ami a nov-dec-igen van -
#1784 persze ha jól értelmeztem bár ki tudja :) -
#1783 ez két lista az átutalásokról! az egyik nov17-dec27-ig a másik meg jan 29-től dec 31-ig azt nézd legutóbb 217 dolárt utaltak ki neki amiből levontak 6.70 dolcsit és most 210 dollárja van :D -
Jerky #1782 de nem értem hogy ami az egyiken rajta van a másikon nincsen és teljesen más összegek...vagy annyi pénzed van? -
#1781 kicsit gyanús ez a számla nekem a nagy many miatt :) biztos hogy a tied? :D -
gphz #1780
-
Jerky #1779 Igen arra én is kiváncsi lennék. -
#1778 ez nagyon kecsektetőnek hangzik kíváncsi lennék a fizetési bizonylatokra