15995
11074353081353622639.jpg
  • R0sc0
    nekem müködik normálisan.
  • gphz
    Nézz szét kicsit jobban, valami olyasmit ír hogy túlságosan terhelt a szerver. Amikor kiratkam a linket akkor sem az igazi odlal jött be hanem valami oldal tele Stormpayes linkekkel és felülre kivolt írva hogy túl terhelt az oldal.
  • R0sc0
    69$ volt a befektetés. Azért mert általában meg lehet jósólni hogy meddig él egy program. És azért 5 nap alatt 70% profit nem rossz. Sok HYIP csak az első 1-4 napban fizet, ezeket érdemes "megjátszani". (az egész szerencse kérdése)Ha szerencséd van akkor nagyot kaszálsz ha nincs akkor buksz. (ezért van a strompaynel a Claim Center) :))

• Max7
    ehhe lehet hogy én vagyuk a hülye de nem találom a reget :D minden link a strompayre mutat :S

amúgy ha ezek a hipek nem biztonságosak akkor miért fektetek be? :S főleg 110$ ? :S (gondolom 80 körül volt a befektetés)
  • R0sc0
    igen ezt én is javaslom. Most várok 110$, Vasárnapig kéne megkapnom.
    Szolok ha lesz valamli. Általában az ilyen nagyhozamu HYIP 1-4 napig tartanak de ez már 40 napja fizet.
  • gphz
    Szeretnék bemutatni egy hiypet: 5dayfunds

This is to inform you that [email protected] has paid you $25.91 USD.

The status of sender: PHONE VERIFIED

Transaction Details
    --------------------------
    Type: Payment
    Date: January 19, 2006
    ID: 7174069
    Amount: $25.91
    --------------------------

Most csak erre telt, ha ez nem lenne elég, holnap feltudok rakni képet is.
  • Max7
    hát nem egészen ezt mondtam csak csupán én azt tartom hülyeségnek hogy belinkel valaki valamit utánna eltünik 1 hónapra és mások meg itt próbálnak segíteni a kérdést feltevőknek! ez alapján mivel nem kérnek semmit legaláb a refet megérdemlik! és ez nem szokás ez csak az én véleményem!
  • R0sc0
    lol.
  • gekko22
    Igazad van Max7 a ref linkekkel kapcsolatban! Mindenkinek joga van hirdetni, ha az segíti a másikat + kedvező feltételeket is nyújt!
  • L3ct3R
    Hy All!
    A segítségeteket szeretném kérni! Ha lennétek olyan kedvesek és leírnátok a véleményeteket/tapasztalataitokat(szép szó) erről a témáról a www.lecter.atw.hu /FORUM/FORUM/Internetes PÉNZkeresés TOPICban akkor nagyon hálás lennék érte!Lenne rá érdeklödő...
  • Max7
    hirtelen a banner miatt azt hittem hogy új oldala van a prizének! (továbra is faszságnak tartom a felesleges képek beszúrását!
  • at222
    Pénzkeresés Játszva !
  • Max7
    ez lehet (továbra sem akarok kötekedni! de akkor azt kéne csinálni hogy a headerbe a házigazda beteszi mindig a refeket mert így mindig elveszlik! továbbá azt is illene figyelni hogy ha belinkel valaki 1x valamit utánna segít-e itt a töbieknek benne mert akkor az hülyeség ha más aki ahsnálja segít a másik meg csak learatja a baérokat! ennyi erővel regezek minden fris céghez teliszorom a forumot a ref linkjeimmel és ha valamelyik befut fél év mulva hőbörgök hogy bocsi de én linkeltem be elöbb!
  • R0sc0
    szerintem mert mint minden netes pénzkereseti fóruumon az a sazbály hogy aki elsőnek linkelt be azé a reff.
  • Max7
    lehet ref linket elhelyezni nem kötekedni akarok de szerintem olyn hogy foglalt olyan nincs! igaz én már regeztem tudom is ki alá neibi-ban de erősen gondolkozok hogy ne fizesek oda be...

amugy ne tegyél be minden hozászólásodba képet mert járnak ide modemesek is és tök felesleges képet letölteni neki hát.....
  • R0sc0
    már a NetIBAs link foglalt.
  • gekko22

Lehet itt ref linkeket elhelyezni?
  • gekko22

Összeklikkeled vagy a 12dailypro -ból összejön. Ha már NetIBA-ás vagy több klikkelési lehetőség van.
  • Max7
    de csak nincs 20$-om :)
  • gekko22

És nem szeretnél az lenni? Montad, hogy stormclix-ezel.
  • Max7
    nem
  • gekko22

NetIBA-ás vagy?
  • Max7
    húúú nem tudom én régen kezdtem 2 éve talán akkor még a PTR rendszerek világában ahol a cégek 50$ -okat fizetek ki kis idő alatt majd öszeszedtem 100$-árt amit egy roszz tippnek köszönhetően elveszítettem egy rendszerben akkor abbahagytam de nemrégen megismertették velem a strompaynek a stromclix részét
  • maxmal
    Max öcsém aszontad segítesz, ehhez képest
  • gekko22

Hi Max7! Mióta csinálod a netes pénzkeresést? És hogy állsz a hyip-ekkel?
  • maxmal
    Te fent vagy a listámon, rendben, este majd értekünk.
  • Max7
    köszi :)
  • Max7
    ha nem akad más akkor segítek :)
  • maxmal
    Este majd valakinek szeetném segítségét kérni, 12dalyhez, átment a 7$ az ST-re. Most elakadtam. MSN várlak titeket,
  • R0sc0
    ott nem kell surfolnod.. ennyi a különbség.
  • Max7
    tényleg :) hülye vok

a hiyp-es rendszerek hogy működnek?
  • R0sc0
    nem. a 12dp 144% kapsz vissza mivel 12 napig 12% szörfölsz. Egyszerü matek ;)
  • Max7
    ez a 144% honann jött? nem 112%-ot kapok vissza? tehát viszakapom a 6$-om meg + 12%-ot nem? :S
  • Max7
    6 töbszöröseit lehet betenni tehát 6-12-18-24 dolárt lehet betenni tehát 6$-is be tudsz tenni :) minden nap surfolj egy napot se hagjál ki!
  • maxmal
    Te a 12 dailyPRO-hoz 6$ kel tudtommal. A 7$ oda meg bőven elég lesz nemde? Kérlek erősíts meg válaszomban
  • Ornyesz
    Tény, hogy a 60% mostanában igen szegényes. De mindenki oda rakja a kis lóvéját, ahova akarja.
    maxmal: csak egyszer kell rányomni a "process payment now" - gombra.
  • Max7
    nem! ha 1$-od megvan kikérheted de ha 1.58$-od van azt mind kikapod és elég 1x klikkelni :) de 0.99$ nem fizet ki! mielött kikéred nézd meg mennyi van kikérve és add össze a két összeget nehogy a végén derüljön ki hogy pont 1cent hiányzik ahoz be tudjál fektetni!
  • maxmal
    Ha én nekem 7é-om van, akkor azért az egészet átfogja rakni igaz? Nem 7x egyenként kell kattintani rá? Akko megőrülök:(
  • Max7
    https://www.stormpay.com/stormpay/user/stormclix.php?view=profile
    process payment now <--- klikk erre! 1$-onként tudod kikérni azaz 1$ fölött :)
  • maxmal
    Isten hozott!

12daly azért csak vigye a zsugát még egy évig nem? :D
    Van befektetni való több mint 7$-om. Ma még gyűjtöm a héten átkéne küldeni majd StormPay-re. Ezt a StormClickx Profile-on belül, hol tudom megoldani?
    Ha egyáltalán ott kell.