15995
-
#1576 no de hát mire öszejönn ezzel a lóvé az min 3-4 hónap aktív meló :( -
Greegko #1575 Mit hagyok ki hát a címet :D
cocitus.hu ja és még 1 fontos dolog !!
Minden üzenet pontot ér és a pontot be lehet váltani reklámra és pénzre ;) és majd a banner klikkelésre is adok pontot szóóóval ;) gyertek. -
Greegko #1574 na végre elindult a fórum ami angol és magyar is egyben a magyarok 1 picit lejjeb irjanak :D
Igaz még fizomítok rajta de gyertek oda. Nincs senki regisztrálva nincs üzenet se de gyertek.
Valahol el kell kezdeni ;) -
#1573 regisztráció aztán stromclix menüpont.
Ha ott van link, akkor rákattintasz és máris kerestél MIN 0,01$-t.
Ha nincs akkor megnézed később.
-
#1572 és ott mit kell csálni? :) -
#1571 StormClix? -
#1570 és azt a 6$ hogy szedem össze? :D -
#1569 a minimálisan befektethető az 6$. Ha ennyit fektetsz be akkor 8,64$ kapsz vissza .
A maximum pedig 6000$
gondolom ennyit senkinek nincs módjába befektetni :)
12dailyPRO -
#1568 mennyi a minimálisan befektetett összeg?
-
#1567 :P
12 nap alatt. Ahoz jogy pénzt keress be kell fektetned. A befektetett pénzed 144% kapod meg 12 nap alatt, (napi 12 oldalt kell szörfölni, kb 5 perc), és még +5 munkanap míg kiküldik a pénzt.
Ha érdekel írj egy PM-t.
FONTOS! csak annyit fektess be amennyit el birsz veszíteni. Ez az első alapszabály. Szóval csak ovatosan. -
#1566 erről tudnál valamit mondani? jah és mennyi idő alatt jött össze az a 102 dolcsi? -
#1565 Kifizetés a 12dailyPRotol
-
#1564 hát figy nekem működeik, meg még rajtam kívül jópár ismerősömnek meg embernek...szóval vmit te szúrtál el szerintem...ha nem jó operával akkor próbáld meg netscape-el is, lehet azzal jó lesz, ha azzal sem jó akkor a dexpot helyett próbálj más ilyen virtuális asztalos megoldást. ajánlom pl az Ashampoo nemistudom mi a neve...mind1 ashampoo-nak van ilyen progija, meg van egy csomó ingyenes is
remélem segítettem -
#1563 érdekes, hiába nyitom meg az autósurf-ot a második dsktopon, mégis felugrik az ablak az eslő desktopon... -
SaubyBoy #1562 ezt nehéz lenne megmondani, itt szinte mindenki más céggel foglalkozik szerintem, jönnek-mennek a cégek és a bejövő pénz attól is függ, hogy mennyit fektetsz be, pl. egy hyipbe, vagy szörfös progiba -
#1561 autosurf-hüz ha rendesen használod akkor jó a dexpot
nekem tökéletesen megy, egyáltalán nem zavar be, mert nincs is azon az asztalon, amit használok...ennyi -
#1560 kipróbáltam az operát is, de azzal is felugrik az ablak 30 másodpercenként...
a dexpot se segít, kezd elegem lenni ebből a szarból -
Ronny #1559 már egyszer kérdeztem, de most megint eszembejutott.Mennyi az órabéretek? -
Greegko #1558 FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj opera fúúúúj
!!! ne használj olyat nagyon lassú !!! autosurfökre az 1 átok ha e-mailes rendszereket csinálod csak is arra kiváló.
a Mozilla a jó !!! nem a firefox hanem a mozilla Suit :) azt használom és megbízható -
#1557 oké a popup ablakokat már sikeült kiiktatni, de az ablak még mindíg felugrik 30 másodpercenként (amikor frissít)... az opera nem csinál ilyet? (ja és mellesleg nekem 1-2 óránként leáll ez a szar szal estére nem nemgyon lehet otthagyni) -
#1556 Használj operát! igyenes szerintem a legjobb böngésző.
Van benne popup szűrés meg minden ami csak kell. -
#1555 további problémám a netscape-el, hogy hiába van bekapcsolva a pop up szűrés, mégis felugranak az ablakok, fél óra után már van vagy 30 db... bele se merek gondolni mi lesz ha estére így hagyom a gépet... -
#1554 hi
én is kipróbáltam, netscape-el, de folyton felugrik az ablak, így semmit nem tudok csinálni a gépen :/ te ezt, hogy oldottad meg? -
Greegko #1553 Érdemes kirpóbálni !!! már 0.84$ pedig nemrégen kezdtem (1.3 nap)
GOOOOOOOOOOOOOOOOD site az oldalak között is a legjobb csak a stormpay után persze ;)
2. Best Site REG -
Greegko #1552 Halljátok 1 nagyon jó oldal van !!
Website !!!
Iszonyú jó oldal napi 30-40 click vagy több !!!!! 1 CENTES CLICK -k olyan mit a stormpay !!!!
10% reff system !! egyre jobb nem ;) próbáljátok ki és csak 5$ a kifizetési határ !!! és elvileg valakinek fizetett (magyarnak) -
#1551 nekem ma képzeljétek volt egy 0.21$ linken. Ilyen nagy még sosem volt :P -
SaubyBoy #1550 0.5 $ ha ki sem lépsz egész nap
ma jópárszor néztem, elég kevés a klikk, kezdetben több volt, de most már gondolom a taglétszámuk is több "picivel" -
#1549 hát nemtudom milyen időközönként nézed, de nekem napi 0.3.05$ simán össze lehet szedni. Régebben napi 1-2$ szedtem össze, de most beállt erre a fél dollárokra, de szerintem akkor is a legjobb ptc! -
Greegko #1548 de azon is vagyok de ott kevés a click :( -
#1547 LOL.
az napi kb 5-10 cent.
Ha StormcliX regeled magad akkor napi 0.30-0.50 $ között kereshetsz!
a legkissebb link az 1 centes!!!
Ha netibás vagy akkor kb 50% több linket kapsz. Én napi 0.50-1$ között keresek evvel.
Nem kell fieztni semmit, csak kattingatsz. -
Greegko #1546 ja és ha több a reff akkor több a pénz is amit a lvelekért kapsz -
Greegko #1545 1 biztosan fizetős ptr rendszer
Érdemes kipróbálni ;) Tango :D 1 levél nem lehet kevesebb mint 0.00250 cent !!!! és napi 10-20 jön stzerintem nem rossz. -
#1544 okok, most táhely után keresgélek addig sajnos nem elérhető.
Max 1 hét és elmondom hogy mire jutottam ;) -
SaubyBoy #1543 lapomra felteheted a bizonylatokat, hátha szerzel néhány refet +
>>
Rosco: szeretném megtudakolni, hogy mi a weboldadat címe -
laszend #1542 Ma leltem rá egy Stormclix-hez hasonló manual surfos oldalra.Itt Egoldról fund (min.1 dollar), majd upgrade.Napi 10 %, nem jár le az upgrade. Teszteltem, 1 doll. feltölt, 3-4 oldal click, balance:0.1 doll. Withdraw, azonnal fizetet.
Clixsurf
-
Greegko #1541 Ha valakinek van 8$ paypal on megköszönném ha megkeresne ;) lenne 1 üzletem ami bizotsan kihagyhatatlan ajánlat vagy pedig 8$ E-goldon.
Fektess be úgy hogy vissza is kapod a pénzed de akkak a többszörösét is ;)
[email protected]
-
#1540 Na én is elkezdtem az első centeket már össze is szedte, de azért még kiváncsi lennék egy kifizetési bizonyitékra :) -
#1539 POntosabban 10,8-at eleinte. Hát ez tényleg lehetséges, valószínűleg nyereséges nekik, egyébként nem lenne, de az biztos hogy nekünk jobban megéri mint az egyéb hülye levélolvasgatós klikkelgetős baromságok. Szóval nekem bevált. Regeljetek alám plz, megéri nektek is.REGISZTRÁCIÓ Részletes tájékoztató plusz tippek és trükkök a honlapon:
HONLAP LINK -
#1538 Igen, kaptam már tőlük pénzt, igaz elég nagy késéssel. Elvileg havonta lenne kifizetés, én kértem is a pénzt, de csak 2 hjónap múlva jött meg. De végülis megjött. -
#1537 Picit fury hogy egy napért 12$ fizetnek. Hogy lehetséges ez?