15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    egyenlőre a 12dalypro-ra érdemes befizetni!
  • maxmal
    Sziasztok!

VAn most 6$-om a stormclickxnél, átutalom ST-re.
    A kérdésem azt, hogy hova érdemes befektetni? Célom a 12dailyPRO, esetleg valaki tud valami mást ajánlani, ami szerinte ennél is jobb? :) Köszönöm!
  • gphz
    Csak megkellett változtatni a payment processort? Ma állítottam át, kb hányn apot kell várnom?
  • R0sc0
    ma keptam meg az e-goldrol betett pénzem :))
    át akartam ugyis állni STre e-goldorol, de most pont jó volt hogy a 12dp átváltotta nekem :)))
  • Ornyesz
    SurfSquare-t felejtse el mindenki - szerintem. Nem is elérhető.
  • Max7
    uhum ok várok csak az idő = pénz :) bár a 12daly pro még nem dobta ki a pénzem :((
  • gphz
    SurfSquare -re gondolsz? még mindíg peding vagyok.... ha ezen a héten nemfizet akkor...:-/ :S
  • Max7
    és mi van azzal a régi céggel amit mondtál? :S az még nem fizetett?
  • gphz
    hmm nemtudom... megmondom őszintén én is úgyraktam be a 10$-t hogy ez az össz pénzem Stormpayon, ha elveszik max igénybeveszem a claim funkciót. De most hogy kifizetett, beraktam egy másik hiypbe, meg befizettem NetIbára.
  • Max7
    még1 körre megéri bepakolni? mekkora a kockázat?
  • gphz
    Most fizetett ki az egyik hiyp, 10$-t raktam be 10 napra és 40$-t kaptam vissza!
    Fizetési bizonylat itt:
    Itt lehet regelni: Profits4investingtoo
    Azért csak óvatosan vele, kitudja meddig fog még menni!
  • Max7
    csak a 12daly pro nem fizet oda az e-gold atól még nem szünik emg ;) de lasan el fog halni :)
  • passatgt
    Eurobarre:Ez egy jó báros cég,olyan mint a spedia,csak ez abba különbözik hogy fizet Very Happy napi 500-1000 pontot simán összeszedsz,refektől függ.Az átváltás folyamatosan nő,most 6,32 eurocent volt 1000 pont.A minimum 15€.
    http://www.eurobarre.com/index.php?p=619184624143

Eurokiddie:Ez ugyanaz mint az eurobarre,de itt a legutóbbi váltás szerint 11,35 cent volt a váltás Cool
    http://www.eurokiddies.com/index.php?referer=29545

Ha kérdés van nyugodtan kérdezz
  • maxmal
    Ezekszerint megszűnik az eGold? vagy mi? Többé nem küld ki pénzt? :-s
  • Ornyesz
    Sziasztok! Két nagyszerű klikkelős-levélolvasgatós oldal:

Maddawgs-clicks

Kittens PTR

Ami közös bennük: napi 6-7 db 1 centes link várja a szorgalmas klikkelőket a Paid to click menüpontban. A már sokat emlegetett Bluebird kisöccsei.
  • laszend
    Idéznék takitól:
    A tegnapi nap folyamán, döntés született, hogy többé nem fogadják el az EG-ot befektetési rendszerként. Ugyan úgy nem fognak többet EG-on fizetni.
    Az összes befektetés mely dec. 23-án jár le, még EG-ban fizetődnek. A befektetések melyek dec. 24-töl, január 18-ig járnak le, nem fizetödnek EG-ra, hanem kell választani egy másik pénzküldő rendszert. Így az összes EG befektetéseket amelyek dec. 24 és január 18 között járnak le, január 31.-ig fognak fizetni, az új pénzküldő rendszeren.

Új lehetőségek:
    1. StormPay
    2. EMO
    3. EMO cec (csak USA-ban)
    4. compound, azért, hogy legyen idő gy új StormPay vagy EMO számlát kinyítni.

Zsebpénz fórum
  • Max7
    na most akkor monya meg valaki mi a helyzet? :D betettem 6$ és most már $7.92 jár de elvileg ez már több mint 12% és még mindig kérdéses hogy hol tudom kikérni?
  • SaubyBoy
    hát igen, összekevertem vmivel
  • R0sc0
    12dp sohe nem volt bonusz. bonusz credit van 12 oldal fölött.
  • Max7
    jeléentkeztem :)
  • Max7
    és ez a bonus kes meddig érvényes? meddig lehet húzni? :) és hogy kérhetem ki? :)
  • maxmal
    Max7 felvettelek msnEN. Kérlek jelentkezz!
  • SaubyBoy
    12 napig érvényes az upgrade, ezután bónusz cash van, ha jól tudom
  • Max7
    tehát akkor ha beteszek ma 6$ akkor én azt benthagyhatom 50 napig is akár és tolják rá a százalékot és azt bármikor ki is kérhetem? :S és hogy tudom kikérni? most fektetem be elöször ide és ez egy kicsit más mint volt 1 éve a kinézete az ilyen redszereknek :)
  • R0sc0
    ja de e-goldrol már nem hanem csak stormpayrl vagy EMOrol.
  • Max7
    skacok hogy működik ez a 12dalypro? mikor fizet ki? vagy nekem kell kérni? én tovább is benthagyhatom az upgrade-met mint 12 nap és fizeti tovább rá a %-okat? :S
  • Max7
    nem kell vele foglalkozni! elfogadják ami azonban nagyon fontos és sokan utánna szentségelik őket az nem más mint ez: "SZÁMLA ELENÉBEN FIZETNEK KI" azaz áfás számlát kérnek! rekicsere ha help kell akor szoljatok mert nm lehet egyből kitenni csak úgy a bannert és katintgatni ;]
  • SaubyBoy
    Találkoztam már ezzel a reklámcserével, de egy kicsit elbizonytalanít a köv.:

Alkalmassági feltételek:

- Igényes magyar nyelvű oldal
    ( gportálos és "keress pénzt az interneten" típusú oldalakat már NEM fogadunk el)
  • Jerky
    De mondjuk egy kis használati utasítást írhatnál :)
  • Jerky
    Sziasztok! a BlueBird fizett nekem 31 centet de 2x :D Akit érdekel a számla benyomhatom ide.
  • pg14
    Reklámcsere
  • pg14
    Sziasztok! http://www.reklamcsere.hu/index.php?ref=pg14 Itt is lehet pénzt keresni és még a saját weblapodat is reklámozhatod ingyen! Ezt érdemes kipróbálni szerintem nagyon jó! Én már kerestem itt 1300 Ft-ot! :D
  • laszend
    A 12DP kezd egy kicsit idegesíteni, 3 pending kifizetést várok, remélem Egold.-ra még kifizetik. A 12.24. előtti upgradeket várhatóan hétfőig, a későbbieket jan.31.-ig., vagyis ezt írták. Már nem lehet Egoldról uppolni, csak SP-ról.
  • SaubyBoy
    pont jókor váltottam SP-re eGold-ról, még a nagy "üzemzavarok" előtt...

#1820 : ma összesen 1 oldalt tudtam 12daily-n megnézni a mysql problémájuk miatt, remélem a mai utolsó napomat később jóváírják majd
    #1808 : én meg pénzt akarok majd váltani pitti , hamarosan csak tudunk majd beszélni msn progin
  • Max7
    kezd nagyon idegesíteni a strompay hogy mindig azt irja hogy várjak 5 percet és próbáljam meg újra!
  • gphz
    Én Spről tértem át, azért szokatlan most egy kicsit..
  • R0sc0
    e-goldra továbbra is 10 munkanap..
    Strompayre pedig "csak" 7..

• gphz
    Nagyon remélem hogy 12dpro nem most akarja összeszarni magát...
    Újra a figyelmetekbe szeretném ajánlani a Blue Bird PTRcéget, kaptam tőlük egy újabb kifizetést (3.)
    A képet itt tudjátok megnézni.
  • Max7
    de így nem si fog húzodni a kifizetés?
  • R0sc0
    dehogy mondta fel.. csak szar az oldal, a kifizetésekkel semmi gond sincs