15995
-
#1857 egyenlőre a 12dalypro-ra érdemes befizetni! -
maxmal #1856 Sziasztok!
VAn most 6$-om a stormclickxnél, átutalom ST-re.
A kérdésem azt, hogy hova érdemes befektetni? Célom a 12dailyPRO, esetleg valaki tud valami mást ajánlani, ami szerinte ennél is jobb? :) Köszönöm! -
gphz #1855 Csak megkellett változtatni a payment processort? Ma állítottam át, kb hányn apot kell várnom? -
#1854 ma keptam meg az e-goldrol betett pénzem :))
át akartam ugyis állni STre e-goldorol, de most pont jó volt hogy a 12dp átváltotta nekem :))) -
Ornyesz #1853 SurfSquare-t felejtse el mindenki - szerintem. Nem is elérhető. -
#1852 uhum ok várok csak az idő = pénz :) bár a 12daly pro még nem dobta ki a pénzem :(( -
gphz #1851 SurfSquare -re gondolsz? még mindíg peding vagyok.... ha ezen a héten nemfizet akkor...:-/ :S -
#1850 és mi van azzal a régi céggel amit mondtál? :S az még nem fizetett? -
gphz #1849 hmm nemtudom... megmondom őszintén én is úgyraktam be a 10$-t hogy ez az össz pénzem Stormpayon, ha elveszik max igénybeveszem a claim funkciót. De most hogy kifizetett, beraktam egy másik hiypbe, meg befizettem NetIbára. -
#1848 még1 körre megéri bepakolni? mekkora a kockázat?
-
gphz #1847 Most fizetett ki az egyik hiyp, 10$-t raktam be 10 napra és 40$-t kaptam vissza!
Fizetési bizonylat itt:
Itt lehet regelni: Profits4investingtoo
Azért csak óvatosan vele, kitudja meddig fog még menni! -
#1846 csak a 12daly pro nem fizet oda az e-gold atól még nem szünik emg ;) de lasan el fog halni :) -
#1845 Eurobarre:Ez egy jó báros cég,olyan mint a spedia,csak ez abba különbözik hogy fizet Very Happy napi 500-1000 pontot simán összeszedsz,refektől függ.Az átváltás folyamatosan nő,most 6,32 eurocent volt 1000 pont.A minimum 15€.
http://www.eurobarre.com/index.php?p=619184624143
Eurokiddie:Ez ugyanaz mint az eurobarre,de itt a legutóbbi váltás szerint 11,35 cent volt a váltás Cool
http://www.eurokiddies.com/index.php?referer=29545
Ha kérdés van nyugodtan kérdezz -
maxmal #1844 Ezekszerint megszűnik az eGold? vagy mi? Többé nem küld ki pénzt? :-s -
Ornyesz #1843 Sziasztok! Két nagyszerű klikkelős-levélolvasgatós oldal:
Maddawgs-clicks
Kittens PTR
Ami közös bennük: napi 6-7 db 1 centes link várja a szorgalmas klikkelőket a Paid to click menüpontban. A már sokat emlegetett Bluebird kisöccsei. -
laszend #1842 Idéznék takitól:
A tegnapi nap folyamán, döntés született, hogy többé nem fogadják el az EG-ot befektetési rendszerként. Ugyan úgy nem fognak többet EG-on fizetni.
Az összes befektetés mely dec. 23-án jár le, még EG-ban fizetődnek. A befektetések melyek dec. 24-töl, január 18-ig járnak le, nem fizetödnek EG-ra, hanem kell választani egy másik pénzküldő rendszert. Így az összes EG befektetéseket amelyek dec. 24 és január 18 között járnak le, január 31.-ig fognak fizetni, az új pénzküldő rendszeren.
Új lehetőségek:
1. StormPay
2. EMO
3. EMO cec (csak USA-ban)
4. compound, azért, hogy legyen idő gy új StormPay vagy EMO számlát kinyítni.
Zsebpénz fórum -
#1841 na most akkor monya meg valaki mi a helyzet? :D betettem 6$ és most már $7.92 jár de elvileg ez már több mint 12% és még mindig kérdéses hogy hol tudom kikérni? -
SaubyBoy #1840 hát igen, összekevertem vmivel -
#1839 12dp sohe nem volt bonusz. bonusz credit van 12 oldal fölött. -
#1838 jeléentkeztem :) -
#1837 és ez a bonus kes meddig érvényes? meddig lehet húzni? :) és hogy kérhetem ki? :) -
maxmal #1836 Max7 felvettelek msnEN. Kérlek jelentkezz! -
SaubyBoy #1835 12 napig érvényes az upgrade, ezután bónusz cash van, ha jól tudom -
#1834 tehát akkor ha beteszek ma 6$ akkor én azt benthagyhatom 50 napig is akár és tolják rá a százalékot és azt bármikor ki is kérhetem? :S és hogy tudom kikérni? most fektetem be elöször ide és ez egy kicsit más mint volt 1 éve a kinézete az ilyen redszereknek :) -
#1833 ja de e-goldrol már nem hanem csak stormpayrl vagy EMOrol. -
#1832 skacok hogy működik ez a 12dalypro? mikor fizet ki? vagy nekem kell kérni? én tovább is benthagyhatom az upgrade-met mint 12 nap és fizeti tovább rá a %-okat? :S -
#1831 nem kell vele foglalkozni! elfogadják ami azonban nagyon fontos és sokan utánna szentségelik őket az nem más mint ez: "SZÁMLA ELENÉBEN FIZETNEK KI" azaz áfás számlát kérnek! rekicsere ha help kell akor szoljatok mert nm lehet egyből kitenni csak úgy a bannert és katintgatni ;] -
SaubyBoy #1830 Találkoztam már ezzel a reklámcserével, de egy kicsit elbizonytalanít a köv.:
Alkalmassági feltételek:
- Igényes magyar nyelvű oldal
( gportálos és "keress pénzt az interneten" típusú oldalakat már NEM fogadunk el)
-
Jerky #1829 De mondjuk egy kis használati utasítást írhatnál :) -
Jerky #1828 Sziasztok! a BlueBird fizett nekem 31 centet de 2x :D Akit érdekel a számla benyomhatom ide. -
pg14 #1827 Reklámcsere -
pg14 #1826 Sziasztok! http://www.reklamcsere.hu/index.php?ref=pg14 Itt is lehet pénzt keresni és még a saját weblapodat is reklámozhatod ingyen! Ezt érdemes kipróbálni szerintem nagyon jó! Én már kerestem itt 1300 Ft-ot! :D -
laszend #1825 A 12DP kezd egy kicsit idegesíteni, 3 pending kifizetést várok, remélem Egold.-ra még kifizetik. A 12.24. előtti upgradeket várhatóan hétfőig, a későbbieket jan.31.-ig., vagyis ezt írták. Már nem lehet Egoldról uppolni, csak SP-ról. -
SaubyBoy #1824 pont jókor váltottam SP-re eGold-ról, még a nagy "üzemzavarok" előtt...
#1820 : ma összesen 1 oldalt tudtam 12daily-n megnézni a mysql problémájuk miatt, remélem a mai utolsó napomat később jóváírják majd
#1808 : én meg pénzt akarok majd váltani pitti , hamarosan csak tudunk majd beszélni msn progin -
#1823 kezd nagyon idegesíteni a strompay hogy mindig azt irja hogy várjak 5 percet és próbáljam meg újra! -
gphz #1822 Én Spről tértem át, azért szokatlan most egy kicsit..
-
#1821 e-goldra továbbra is 10 munkanap..
Strompayre pedig "csak" 7..
-
gphz #1820 Nagyon remélem hogy 12dpro nem most akarja összeszarni magát...
Újra a figyelmetekbe szeretném ajánlani a Blue Bird PTRcéget, kaptam tőlük egy újabb kifizetést (3.)
A képet itt tudjátok megnézni. -
#1819 de így nem si fog húzodni a kifizetés? -
#1818 dehogy mondta fel.. csak szar az oldal, a kifizetésekkel semmi gond sincs