15995
-
zoli197811 #1736 Semmit sem kell csinálnod,haggyd a pénzt bent,24 óránként jóváirják a profitot,1.9 %-ot, majd ugyis észre fogod venni,figyeld a statisztikát!!!
A pénzt bármikor vissza tudod utalni a számládra,azt irják,hogy 24 órán belül megtörténik,de én megkaptam 2 óra alatt,igaz nem nagy összeget fektettem be.
withdraw-al tudod visszautalni,csak haggyd bent még egy kis ideig,mert valamennyi költtséget levon átutalásnál,nem tudom mennyit,nem sokat,lehet,hogy ésszre sem fogod venni.
Az elöbbire még annyit,nehogy félreértés legyen,nem én fektettem be 10 000 dollárt,hanem annyit lehet befektetni maximum.
-
#1735 mnd = mond
emg = meg -
#1734 mostmár csak azt mnd emg mi a lófaszt kell itt csinálni:) befektetem 0.2$ :) -
zoli197811 #1733 Akinek van pénze e-gold-on, annak ajánlom ezt a céget:regisztrálás.
Be kell fektetni bizonyos összeget és 1.9%/nap profit,ami nem rossz.
Eddig mindig kifizetett.Minimum befektetés:0.01 dollár,max.:10 000 dollár
Aki tud még megbizható HYIP céget irja le.
Előre is kösz. -
#1732 attol függ. Hogy oylat keresel e ami biztosan fizet, ezek a megbízható HYIP cégek (85%) vagy ami csak egy ideig (fog) fizetni, iylen pl a 12dailypro (144% profit, egy ehhez hasonlo profittal rendelkező cég, ami nem ponzi az ilyen profitot fél év alatt hoz).
Én most amit ajánlok az a 12dailypro, szerintem biztos hogy március eleje, február végéig fizetni fog.
ha őedig biztos profitra vágysz akkor kell lennie egy elég magas összegnak alaptőkének. A legtöbb cég amely mögött tényleg befektetsék vannak kb havi 10-15% fizetnek.
De ha viszont autosurfbe vagy más ponziba fekteted a pénzed akkor nagyon oda kell figyelni minden egy dologra ami az oldalon folyik, hisz nem tudod hogy mikor lesz vége az oldalnak.
üdv: rosco -
#1731 na, igazából nemtom, mert sokan irtátok müködik, meg nem müködik, fizet, most mégse fizet... :))
nemigazán látom ám át a dolgokat, melyik müködik, és hogy? -
#1730 már elég késő volt mikor irtam, és nem olvastam el, amit irtam
szóval visszaolvastam 2000 ig
igy a helyes :))
bár akkor még a spediáról volt szó meg minden ilyen banneres dologról -
#1729 valami hiba van az adatbázisban várd meg mig észreveszi itt hogy szotunk és kijavítja :) -
Ornyesz #1728 Nem tudok regisztrálni. Mi az a SQL "syntax" ? -
#1727 csak 1727 hozászólás van szal nem tom hol olvastál 2000-ret de ha valami nem világos akkor kérdezz bátran itt biztos találsz segítő kezet :) -
zoli197811 #1726 Nézzétek meg, ha érdekel regisztráljatok!!!!
regisztrálás -
#1725 Sziasztok !!
Elolvastam visszaolvastam 2000hozzászólást, kicsit kimerültem.
most alszok az egészre egyet...
bár sokminden nem világos még
:))
bye -
#1724 sql gondok vannak!
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1, 0, 0, 0, '2005-12-18 15:45:55', 0, '2005-12-18 15:45:55', 'no', 'Un-verified' at line 1 -
Greegko #1723 Na halljátok.
A surföm megy.
Investálhattok.
De mivel nincs befektető még ezért nincs :D.
na azért irok mert surföljetek szerezetek bonus crediteket és pénzt és kifizetem nektek !!! (csak magyaroknak fizetek Free memberen)
DE megköszönnám azt is hogy a banner cserében ha szöveges linkek vannak akkor 1-1 kattintatok rá :D
De surföljetek
a Bónusok meg 0.01 cent és 10 credit.
lehet hogy kevés de legalább fizetek.
És lehet hogy felemelem 0.05 centre szóval 1 surf el még 1 $ -t is lehet szerezni ;) -
#1722 ez kamu. Hányszor leirták már? Ezer éve nem fizet. -
zoli197811 #1721 surfjunky -
#1720 engem nem zavar a kamu hirdetés csak fizesenek érte :D -
#1719 jah. de nekem jól jött :D -
#1718 ezt én si elkaptam :D de amit hirdet az tuti kamu :) -
#1717 fuu ma egy nagyot kaptam el stormclixel.
-
#1716 jah látom 5$ -
#1715 mennyit kell nálad befektetni? :) -
Greegko #1714 Na a surföm elindult.
És szeretnék minél több tagot ezért.
Hozzatok tagok és ti kaptok 10% / reff nem kell upgradelni hogy kifizessek nektek.
SZóval hoztok embereket akkor megkapjátok a % kot akinek van credite azt megköszönném ha ránk fordítaná !! Thx
10daily.org -
#1713 mi a véleményetek eről? sokat ad kevés idő alatt no minimum meg minden baromság :D félek hogy kamu :) -
#1712 elég ha regisztrálok? de lent azt irták(tok) hogy valamit fizetni kell és akkor 1 évig több rekit kapok meg ilyesmi -
pittipitti #1711 Semmit nem KELL fizetned. -
Greegko #1710 Még 1 fontos dolog.
Kész az autosurf :)
10daily.org lehet verekedni a reffekért -
Greegko #1709 Hmmm.
Király ez az eurobarre :D
5000 pont = 40 cent
10-20 másodperc = 1 pont de ez nő + még a reff.
fizet : MB , Csekk , bank, Paypal
100% / reff
fanatikus ;)
REG REG REGREG REG REG :D -
hát nem igaz mindig akkor irja ezt a strom pay amikor sok reki van bent:
An error has occurred while processing your request.
Please try again
We apologize for any inconvenience. -
#1707 hát ezaz regeltem és 20$ kér 'R0sc0' meg 0,59$ rol beszélt :D most akkor mennyit kel fizetni nekik? :S -
pittipitti #1706 Netibát meg itt kell ugyanarra a mailcímre amin a stormod van....
http://www.netiba.com/?6577 -
pittipitti #1705 De viszaolvasva meg azt látom hogy már stormtag vagy.
Akkor meg miért kérded hogy kell regelni a stormpayra? -
pittipitti #1704 Hmm szóval ez a gondod....
Még nem vagy stormtag?
A stormnál a Netiba nem kötelező csak számtalan előnnyel jár.
Több fizetett link a stormclicxnél és alacsonyabb költségek a pénzfogadásnál mindez évi 20$-ért.
Ha gondod van a stormreg kitöltésével írj ide: [email protected]
-
#1703 örülök neki hogy belinkeltél ide egy másik forumot ezzel csak az abaj hogy not se lehet olvasni semmi olyat hogy hogy a fenébe kell regezni strompayre! és még mindig az a gondom hogy közel 20$ kér tölem hogy fizesek be! -
pittipitti #1702 http://magyarbirtok.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=182 -
#1701 vélemény erről? -
#1700 $19.95 USD akar regezni nekem :S egy kis helpet dobjatok már ehez a netbia hülyeséghez :) -
#1699 ezt nézétek meg :O -
#1698 ja vágom :) holnap egész nap egyedül leszek itthon lesz időm nyugodtan megfontolni megnézni és regezni :) most minden percben ugrálok segitek pakolni az utazás miatt :) -
#1697 az amennyit levonnak a pénzből ami a számládra érkezik. Eddig 5,9% volt de most netIBAsoknak csak 2,9%