15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    mostmár csak azt mond meg mi az a 2,9 százalék?
  • R0sc0
    egy év
  • Max7
    és ez a reg meddig érvényes? 1 hónap? 1 év?
  • R0sc0
    StormPay.com New Lower Fees!

StormPay members,

Due to the tremendous support you have shown StormPay.com over the years, StormPay has been able to negotiate a lower fees structure with our processing bank(s). Effective 12 noon, U.S. Central Standard Time, on December 15, 2005, StormPay will offer it's NetIBA Certified members a special fee structure of 2.9% plus 39 cents per transaction on payments received. All accounts who are not NetIBA Certified will remain at current rate structure.

For information on upgrading your StormPay account to NetIBA Certified status, please visit NetIBA's website by clicking here.

Happy Holidays,
    The StormPay Team

Tehát aki NetIBAs annak most nem 5,9% +0,59$ fogadási díj hanem 2,9+ 0,39$!!

NetIBA regisztráció
  • Max7
    na ezt most nem értem :) ki mit nyul le kitől? :D
  • pittipitti
    Hmm én nyúlom le egy részét...ugyanis ezek a rajtam keresztüli beváltás díjai..de épp ma csökkentek a díjak
    HUfolyószámlára 20%
    egoldra 30%...most vettem észre a díjcsökkenést pénzküldéskor
  • Max7
    30%-át lenyulják ha kikérem aztakurvaszarokbeleösszevisza hülye ci.ányok
  • pittipitti
    Storm-->magyar folyószámla 30%fee
    Storm --EG 35%fee :)
  • maxmal
    Sajnos nemrég keveredtem ide, legtöbb fórumon azért azt szokták mondani, hogy olvass vissza, de hát az ember....
  • SaubyBoy
    najó a "legtöbb" az egy kicsit erős volt, de mondjuk "egyre több" az már jobb megfogalmazás
  • SaubyBoy
    ezt a kérdést feszegettük hénány postal ezelőtt, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem érdemes kisebb összeget kikérni, tehát olyan 50e forint alatti összegre gondolok

legrossabb esetben 4-5 ezer forint

sajna ez a gond stormpay esetében, de oda utaltam az összes pénzem, mert a legtöbb szájt már támogatja az SP-t
  • maxmal
    Értem én, de Stormpaynél mennyit vonhatnak le ha csekken kérem ki a pénzt?
    vagy inkább utalással érdemes?
  • Max7
    azt én tudom hogy egoldról lehet strompayre utalni de stromról egoldra mié nem :-(
  • SaubyBoy
    lehet kipróbálom azt a céget, aztán meglátjuk

azok a "station" nevezetű szintek érdekesek, de ahogy olvastam minél több és nagyobb értékű szinted van, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a rendszerük az új beregelőknél téged választ és vmi jutalékot kapsz a szint értékéből, vmi ilyesmi
  • SaubyBoy
    hát elileg , ha veszel netIBA tagságot (kb. 25-30$) akkor hamarabb küldik ki a csekket és több pénzt kereshetsz naponta a klikkelésekből a StormPay-nél

ellenben ha nem vagy tag, akkor is kiküldik, csak pár nap késéssel

már utaltam e-Gold-ról StormPay-re és levontak kb. 5%-ot ( 25,5 ből lett 24,2-(

az igényesebb cégek küldenek StormPay-re is pénzt, meg érdemes a netIBA-s cimkét is figyelni, hogy melyiknél van föltüntetve, mer elvielg ez vmi garancia vagymi, hogy nem scam

igen stormpay-nél, ha egy cég kifizet, akkor elvileg abból az összegből te 69 centtel és 7 százalékkal kevesebb pénzt kapsz meg-(

• Max7
    fele kérdést már én is feltettem olvass vissza! strom pay sokat levon igen kezelési költségként egoldra nem lehet utalni strompayrol és tök mind1 hogy mire kéred ki a pénzt ha kifizet a cég akkor mindenhova kifizet! én i szivesebben használnám az e-goldot
  • maxmal
    Hát mondanám :)
    Csak azt akarom mondani, hogy érdemes vele foglalkozni StormPayen kívül? Az eGoldos cégek jobban kifizenek?
    Másik lehet StormPayről eGoldra utalni? Tudtammal a Stormpaynél sok kezelési költséget levon $-ban. Igaz ez?

Köszi
  • Max7
    ez érdekelne engem mi ez a netIBA?
  • Max7
    mondjad ha egoldal kapcsolatban van kérdésed!
  • maxmal
    Hali!

Valaki foglakozik itt eGoldos dolgokkal? vagy itt csak stormPay megy ahogy látom? ;-)
  • R0sc0
    Eggyes felhazsnálok regisztrálva vannak a NetIBAnal, és ez az e-mail címedet igazolja, hogy tényleg te vagy "mögötte".

Az a mondat azt jeletni hogy Te nem vagy NetIBAs, és ezért lehet hogy pár reklámot nem láthatsz. (kb 40-50% a linkeknek csak NeiBAs felhasználoknak szól)
  • maxmal
    You are not NetIBA certified. You may not be able to see some listings.
    Sziasztok!
    Ez mit akar jelenteni?
    Ez jelenik meg a Stormclickxnél, amikor kattintani akarok a hirdetésnél.
  • hoho2
    Hali
    A surf Junky-val ne is kísérletezzetek.
    Nagy Scam az egész.
    Eddig sem fizetett, most sem fog
  • Greegko
    Hellosztok !!!
    Hmmm van 1 oldal és sokat ígér :) nem tudom hogy fizet e de megkérdezlek titeket.
    Site valaki tudja hogy fizet?? miért fizet ha befektetek és mikor fizet???
  • Greegko
    Adam101 !! te vagy az illetékes ;) bocsi amint tudom vissza fizetem. (az elözö üzit hülye voltam és irtam mert megvan az e-gold od :D) na szóval várhatod a pénzt vissza és majd visszafektetheted ha gondolod.
    Sorry
  • Greegko
    ÖÖÖ :) a 10daily.org vel 1 kis gond volt :) és 1 upgradelt membert töröltem (azaz az egyetlent :)) remélem innen volt az illető.
    Vissza fizetem csak szóljon ki volt az.
    Pm -be irjon nekem !!!.
    E-mail , jelszót és e-goldot kérek !!! mert ismeretlenek nem adom oda ugye megértitek ;)
  • Max7
    bologat tehát enyém az oldal!
  • maxmal
    This ad is not currently available.
    SAjnos ilyent is tapasztalok:(
  • maxmal
    Sziasztok!

An error has occurred while processing your request.
    Ezt miért csinálja regel a StormPAY? :-(
  • Greegko
    csak vigyort látok mert nekem nem IE -m van és a videokat nem játsza le azaz a mozgóképeket.
  • SaubyBoy
    no para, bár így legalább tudom ,hogy nincs nagyobb baj...

...meg lehet beszívtam egy vírust is, mert nem engedi telepíteni az újabb verzókat...

üdv
  • Max7
    bologat a smile vagy rázza a fejét?
  • Greegko
    na a tied??
  • Max7
  • Greegko
    [http://dchelp.hu] ez a tied?
  • Greegko
    sajna nem max :) még nem !!! de majd amikor lesz több időm meg minden akkor 1 másik siteal majd igen
  • Greegko
    látod deirekt annyi hibát irtam hogy !!!! bocsáss meg :D
  • Max7
    miért nem lehetet pont hut venni? csináld 2nyelven hu és eng ......
  • Greegko
    mert hu az nem jó :D mert angoloknak megy és nem lehetetzt .hu -t venni
  • Greegko
    BOCSÁSSSSSSSSS MEG !!!!!!
    MEG KELL BOCSÁJTANOD !!! :((( röstellem a rossz poént !!!