15995
-
bolka #2017 stormofcash nem tudjatok hogy muxik-e meg?? -
bolka #2016 jo mind1 atalltam 12
dailyprora........ -
#2015 mondtam hogy a 4daily szívás.. de nem hallagattatok rám.
(engem azért töröltek mert "negatív" üzeneteket irtam a fórumon.
-
bolka #2014 nem, 1 accountom volt! -
#2013 2 acountod volt? mert akkor biztos! ha ilyet csinálz miért nem proxy mögül csinálod? -
bolka #2012 nem tudom en ma nyomtam a 4dailyt es egyszer be akartam jelentkezni es ez fogadott: 4Daily.com
Account 2**** has been Suspended.
This account may have been accessed unlawfully or it may have been suspended for breaking the rules clearly stated on the site.
Please use our Contact form if you believe that the account should not have been Suspended.
most ez azt jelenti hogy orokre kibaxtak? vagy vmikor ujra belephetek? -
maxmal #2011 vagy profits4surfing, jól hangzik. :) -
maxmal #2010 25centsurf, ehhez mit szóltok? MOst jött elő a clickeknél a Stclickxnél. -
maxmal #2009 mondjuk használja mindenki azokat a cégeket, amik itt vanak. :-s -
#2008 egy linkkel? :) bár végülis nemsok értelme van mert ami nincs fent oda nem kellbefektetni! -
SaubyBoy #2007 minek ide feketelista.. csak a helyet a foglalná... -
#2006 nem gond :) mit szolnátok az egyéb alatt egy feketelistához is? :) jöhetnek még az 5letek :) -
Ornyesz #2005 erős a gyanúm, hogy a hyipes oszlopot sűrűn kell majd frissíteni ;) -
gphz #2004 Nekem több mint 1 hét alatt jött meg 5dayfundstól a kifizu. -
maxmal #2003 nem megbízhatóak úgylátszik. :( -
#2002 én 17.e óta várom a pénzem. Ha talán mégis fizet akkor majd irok. -
#2001 jan 19.-ei kifizetésünk van fent nekünk :S lehet hogy ezek is becsödöltek és a végén kaszálnak egy jó nagyot :) -
#2000 pont egy hete várom az 5dayfunds kifizetésemet, mind hiába. Elvileg 5 nap alatt kéne fizetniuk de tegap elött óta senkit nem fizetett ki. -
maxmal #1999 Hali!
Gphz nyugtáztam köszönöm -
#1998 természetesen! figyelem a bizonylatok idejét és frisítem a linkeket! köszi hoy mondtad hogy hyip cég nem néztem meg csak felvágtam de a nevéből itélve soroltam be az autosurfhoz :) minnyá frisitem a fenti adatbázist képügyileg is meg tartalmilag is egy kicsit :) -
gphz #1997 Ittvagyok! Azon az oldalon olyan autosurfoket hirdetek, amikről biztos forrásból hallottam hogy fizetnek, de még nemvolt pénzem berakni. Természetesen amint berakok és kifizet írni fogok!
Mostanában kicsit rosszul jött össze mert jött egy jó kis hyipes hullám, ahol sikerült keresnem egy kis pénzt, azután pedig nagyon összejött és sikerült is elvesztenem ugyanezt pár nap alatt...:( azthiszem maradok az autosurfoknél.
Max7: Akkor ha valaki kap a kirakott cégektől egy frissebb bizonylatot, mint ami kintvan, akkor az újabb fog kikerülni? A másik hogy 5dayfunds az a hyip kategória ;-) -
maxmal #1996 Hali!
Csak közbeszólok!
http://gijoe.uw.hu/autosurf/autosurf.html -
maxmal #1995 egyik nap láttam ténleg MSN-en :D -
maxmal #1994 gphz hova lett manapság? :( -
gekko22 #1993 Ez igaz! -
#1992 [nem vitatkozás képpen] ez a felfogás nem igazán a legjobb! nem lehet mindenki mindig online! nekem meg sürgősen kellet az infó hogy tudjak számolni valamivel kapcsolatban! -
gekko22 #1991 Hasselhofnak kellett volna benyögni az infót hisz ové a legjobb reflink. Ennyit megtehetne ha már kifogta a legjobbat. -
#1990 no látod megy ez! ne az alapján helpingelj amit privibe irtál! de mindenkinek lehet rossz napja! NOPROBLEM -
gekko22 #1989 NetIBA-ásoknak a kifizetett összeg 2,9%-a + 39 cent kerül levonásra. Egy kis segítség lejjebb(tegnapi hozzászólásom): kifizetési bizonyítékom -
gekko22 #1988 -
#1987 köszönöm az önzetlen segítséget! -
pittipitti #1986 Sajna a hyipek egyformák.
Nem netibás: 6.9% +0.69$
Netibás : mindkét a % és a fix dollár is a fele kb.
-
#1985 ha nem vagyok netiba-s és ha az vagyok....... -
#1984 nincsmit! jelenleg nincs olyn hip ami régóta fizet? vagy ezek a cégek nem szokták sokáig húzni? :S
nagyon fontos lenne tudnom hogy ha kikapok valami pénzt akárhonann abból hány százalékot von le a strompay! ezt tudm valahol nyomonkövetni? -
pittipitti #1983 Én hyipeket szívesen hírdetnék de nem szeretném ha vki haragudna rám ugyanis nehezen követhető hogy mikortól nem szabad befektetni rájuk...ezért inkább csak ide írom őket és köszi Max7... -
#1982 az első képet sikerült a 12daily prohoz hozzátenni bár még ugyanúgy kék szinen de majd csak megtalálom a hibát hogy mi nem züd :) ha tudtok frisebbet adni jöhet :) -
#1981 király lett! ha vmiben segíthetek akkor csak szolj ;) -
#1980 az lemaradt hogy ha nemfizető cég van esetleg fennt arról is tájékoztasatok nehogy valakinek anyagi kára legyen belölle! -
#1979 nya megkaptam a házigazda jogot és sikerült betennem máris pár céget! kérek mindenkit hogy lekiismeretesen segítse a munkámat abban hogy ha linket ad akkor ha esetleg van kifizetési bizonylata hozzá akkor legyen olyan kedves azt is elküldeni és ha valaki reklamálni akar azt csak privát üziben tegye nem szeretnék 10-15 hozászólásos off-okat némi félreértés miatt! a képek a nevek mellet majd zölden lesznek egy linkel amire ha kattintanak akkor egy java script ablakban megjelenik majd a kép!
ha valakinek 5lete van azt is szívesen fogadom! -
pittipitti #1978 Igen ami utánnad járt....meg egy 100$-t raktam be 2 napra...