15995
-
maxmal #2057 Hali!
Idézet egy fórumról :
Egyesek azt mondják fizet mások azt, hogy néha. Nekem se fizetett még, pedig kellett volna neki. Nálatok mi a helyzet? Jól veszem ki, hogy a surf holiday azt jelenti: ma senki nem tud szörfölni, szabadság van?
Ez a cég z 50cent2surf :( -
gekko22 #2056 Hello Max7. Vola egy 50cent2surf-os problémám! Januárban változtatások voltak (vagy decemberben) na mindegy. Ha lejár a unitom, akkor a keresetem automatikusan (amit ki fognak fizetni) a history-ba kell, hogy megjelenjen. Igaz?
Nos nekem lejárt és kaka. Még semmi sem jelent meg a history-ban. Ilyenkor mit lehet tenni? -
#2055 please answer -
bolka #2054 jah vagom :) koszi -
#2053 és ebből uppolhatsz ujra. -
#2052 igen. De ez a 40 nap alatt megkeresed a pénzed 100%+ profitot. -
bolka #2051 figyi mar es ha en upgradelek utana az 40 nap mulva elveszik? es megint nullarol kezdem az Upgradelest? mondjuk ha veszek 100 upgradet es 40 nap letelik akkkor kovi honapban ujra megkell venni azt a 100 upgradet??? -
#2050 -
bolka #2049 aahhh szolgaltatot nem tudok valtani ezekhez is most juttunk Januarba... -
#2048 a hyip olyan rendszer ahova beteszed a pénzt semmit nem kell csinálnod és kamatozik :) veszélyes cégek de lehet velük kaszálni! oda csak annyi pénzt tegyé be amenyit nem féltesz elveszíteni :) -
#2047 há bazz akkor ezé törölnek téged mindenhonann :) válts szolgáltatót! -
bolka #2046 amuyg a hyipek mik is? valaki irja le pls
-
bolka #2045 ne idegesitsetek mar hogy ezek a naponta megjelenö cegek mindent torvenxesen bejelentenek.. mert nem hiszem el... amugy van 1 haverom ugyan ennel a szolgaltatonal van es ugyanaz az ipnk meg regebben meg neztem :)) -
bolka #2044 :D ugy hogy ott is van am minimum :)) 0.10 kell hogy ossze jojjon akkor lehet utalni e-goldra viszont abbol levon 2% azaz meg kapsz $8 -
#2043 elvileg csinálhaod de köteles vagy bevallani mint személyi jövedelmadóként a hasznodat! dehát ez már kit érdekel? :)
bolka: szerintem kaptál egy olyan ip-t amit már használd valaki pár napja és ezért basznak ki téged mindenhonnan :) amúgy nominimumnál hogy gyült össze a minimum? :D:D:D:D:D -
bolka #2042 es gondolom a rosco a ceg csinalasra gondolt hogy buneteti a magyar torveny de szerintem nem.. lehet kiprobalom -
bolka #2041 sziasztok na velem meg az tortent hogy ossze gyult a minimum a no-minumumon ma es kertem a penzt erre most megyek vissza meg nezni hogy mi van es nem kibasztaK? Szal nem ajanlom ezt a szar ceget senkinek -
#2040 na történt velem egy szar eset! 12dailypro-ra betettem a kesem ma lett volna az utcsó nap! de náluk reggel hatkor lett vége a napnak vagy mi a fene most akartam megnézni a rekiket erre látom hogy 1 naom kimaradt és utalják a kest :( a kurvaanyukat :( -
#2039 max annyi törvénytelenség van hogy nem értékesítheted más scriptjét tovább!
a magyar törvények a piramisjátékokat tiltják de ez nem az! ennyi erővel a reklámcsere.hu-t is megbaszhatnák mert ott is van ref és baneroknál való átkatintás után 1ft-ot kap a ref! -
#2038 mit büntet a magyar törvény? -
gekko22 #2037 Hogy hogy? -
#2036 csinálhastz de nem ajánlott.
SŐT magyar törvények ezt büntetik. -
goredani #2035 hali találtam 1 oldalt! itt ez azt jelenti hogy saját céget csinalhatok????? -
#2034 jöhet mailba és dobom fel! mailt userinfóba találsz -
Ornyesz #2033 4daily: az is lényeges, hogy kell legalább 1 aktív unitnak lenni a kifizetéshez! ezt a unit(ok) lejártával a cash balance-ból is meg lehet vásárolni, csak ugyebár 20$-nak kell ott maradnia! van januári kifizetési bizonylatom, ha vkit érdekel. -
#2032 mire gondolsz? :) -
Phat Smoker #2031 az afganisztáni, iraki,iráni stb.. proxykkal jobb óvatosnak lenni!! -
#2030 ha tényleg fizet akkor ez a legjobb autosurf oldal most! ugyanis mig a
12dailypro:
- 12napra
- 144%-ot ad
az 50cent2surf
- 10napra
- 150%-ot
rövidebb futamidő nagyobb kamat! kevesebb upgrade unit, 7munkanap alatt fizet 21nap nembelépés után töröl, 15 oldalt kell megnézni / nap, ;) -
#2029 igen előfordúlhat bár nem hiszem hogy csak ip-t néznek! hanem hostot böngészőt windowst! a proxy jó dolog csak tudni kell használni mert az feltünő lesz nekik hogy egyszer afganisztánból nézegeted az oldalakat egyszer meg az usá-ból :) -
maxmal #2028 Bizony Maxy, az 50cent2surf, arról énis hallottam, hogy fizet. Most még gyűjtök,de látom, hogy lesz aki alá reggeljem majd magam. :) -
bolka #2027 ja azt tudom hogy nalunk ez igy van:S de ez undorito.. amugy lehet masik oldalrol is kizarnak emiatt? proxy powa -
gekko22 #2026 Hello bolka! Elősször volt a studiotraffic utánna a 4daily. Ezek voltak a legjobbak (vagyis a 4daily még mindig jó) és több mint egy éve léteznek. Valószinűleg kizártak a 4dailyből. Lehet, hogy az Internetszolgáltatód központi szerveren keresztül adja az ip címet. 1 ip vel többen is netezhetnek (belső ip eltérő). Valószinű az történt, hogy a tag aki ugyan annál az internetszolgáltatónál van, rátalált és belépett a 4dailybe. A 4daily-sek 2 accoutot láttak és csak 1 ip-t. Ezért törölhettek. Vagy beszóltál csúnyákat a fórumukba, esetleg nem megfeleő oldalakat hirdettél.
Max7: jelenleg csak 1 unitom él, kb 11$ nál tartok, aki használja a 4daily-t az tudja, hogy a napi kereset a "Current Month Earnings" -hez meg és csak a bónuszok mennek a "Cash Balance"-hoz. Ha lejár a unitod (1 unit = 40 nap), akkor kerül a "Current Month Earnings" -ből a pénz a "Cash Balance"-ba (ha a cash balace eléri a 20$ (ez a kif. minimum) akkor kerül kifizetésre) úgyhogy még nem lesz egy darabig fizetés. Ez ennél így megy. Amint lesz kif. bizonyíték küldöm.
-
#2025 -
bolka #2024 :)) tudom mar rajottem... -
#2023 ha nem vetted volna észre kb 2 hete megváltozott a fórum fejléce ahova felkerülnek a referal linkek! szóval nem tudom hogy hol kerested és hogy mennyi idejig de kiböki a szemed! -
bolka #2022 profits4surfing ennek bizti ez a neve?? mert rakerestem es semmi -
#2021 szeretnék két autosurf rendszert bemutatni! 50cent2surf-ot ahova most tettem be pénzt! de régebb óta fizet! mások bizonylatát nem linkelem be csak amagyarokét ha valaki tud adni akkor azt szivesen kiteszem de max 15 napon belül lesz már saját bizonylatom is!
a másik cég az a profits4surfing ami most indult és még elvileg annyira friss hogy senkinek sem fizetett még! oda is betettem 6$ érdemes próbálkozni velük! az elsőt szinte garantálni tudom hogy fizet! -
maxmal #2020 Szerintem idejében húzd le, mostmár tudom leglaább, hoy hova nem kell majd beállnom. :) -
bolka #2019 valaki pls valaszoljon stormoofcash megy meg? fizet? vagy fizetett valaha???
-
#2018 Gekko22: használod még a 4daily-t? vársz mostanság kifizetést?
Valaki vár kifizetést a közeljövőben a 4daily-tól? ha nem lehúzom a listáról!
kicsit karcsú szerintem a fenti lista :) senki nem használ egyébb cégeket akitől kapott kifizetést? :D