15995
11074353081353622639.jpg
  • Borg
    töröltem
  • Max7
    nincs fee????? :O
  • gphz
    Sajnos összevissza varjálnak a 12dpronál, de szerintem sikerül megoldani az SP problémát, legalábbis nagyon remélem. Mondjuk megmondom őszintén ha olcsón átlehetne térni akkor EMO sem lenne rossz.... nincs fee, ott is lehet kártyát rendelni.
  • Max7
    mégse azaz hogy ma járt le :[]
  • Max7
    lejárt már a 7 napom :)
  • SaubyBoy
    stormclix most megy szal sc-vel nem lesz gond

úgy néz ki, hogy most EMO-t is levették a 'payment processor' beállításokból, szal lehet nem sokáig tart ez a gebasz, vagy az egyik vagy a másik bank, majd választanak..

EMO-ról ha jól emléxem -4% a levonás eGoldra váltásnál, amit kisebb összegeknél már válthattok folyószámlára pittinél
  • bolka
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a sc volt a legjobb pay to click basszameg
  • R0sc0
    ne feledd 7 munkanap míg megjön a pénzed.

de most nem tudnak SPre fizetni. (még ők se tudják hogy mi lesz most)
  • Max7
    ez azt jelenti hogy stormpayre nem fizetnek ki? tegnap vagy tegnap elött kellet volna megjönnie a pénznek!
  • bolka
    mi van?
    Stormpaynek vege? :S
  • R0sc0
    Spnél a stormclix nagyon jó volt.

Nemcsak a 12DP STjét fagyasztották be hanem még: AlienTrust, 12dp, Pajamasurf, e-profit,autosurf.biz,knightsurfers,dailyROI

Azt mondják hétvégére az összes többi autosurfot is befagyasztják.

• SaubyBoy
    most tárgyalnak SP-vel, meg SP sem müxik most, ezért vették le

tuti átállok SP-ről EMO-ra

meg EMO-ról lehet lét küldeni eGold-ra és ez faxa
  • bolka
    bakker 12dp-eknel meg szunt a stormpay
  • Max7
    még a végén kiderül hogy ez a kis bakim jól sült el :) pedig ténleg nem ált szándékomban megváltoztatni a topik design-ját
  • SaubyBoy
    na egy kis változatosság a topikdizájnban azért nem árt..
  • Max7
    olvassá vissza
  • bolka
    hogyhoigY? :))
  • Max7
    mind1 a fejlécet mármint a headert szal érted fent a táblázatot nem tudom frisíteni :(
  • Laky
    jó ez :D
  • Max7
    két hozzászólás között csúnya a hátér! maradjon csak a régi design :) csak nem jött még az iletékes erre hogy kijavítsa :)
  • bolka
    :))) nekem tetszik
  • Max7
    sorry hogy szétbasztam a topikot nem volt szándékos és elvileg nincs is olyan css-benne ami szétcseszné! már szoltam a problémáról remélem minél elöbb megoldódik ;) és sorry
  • bolka
    nem tudjatok mikor lesz mar jo a stormclix?
  • bolka
    jah oki! :P
  • SaubyBoy
    az csak manuális kifizetésű, 12 orán belül fizetnek..

• bolka
    fuck eljatszottam 0.10 dolcsit az e-gold lucky numberen es nem nyertem :) csak 0.4et es baxnak kuldeni...
  • bolka
    hali na elkuldtem midnen nezd meg es teddd ki :)
  • bolka
    oke ha mukodne az e-gold kuldenem :) de amint muxik kuldom!
  • Max7
  • SaubyBoy
    Max7: hamarosan lesz 12dailypro kifizetésem, majd berakom ide, ha gondlod felrakhatod majd
  • SaubyBoy
    sztem olcsóbban megúszod de csakis nagyobb összegnél! 50 ezer alatt sztem ne igazán próbálkozz a csekkel
  • pittipitti
    bolka sok szerencsét a csekkes szenvedéshez.
  • Max7
    donkeymails? :) tesék reflinket adni és kerül fel az egyébb rublikába :) és tesék bizonylatot is küldeni :)
  • bolka
    hihii engem meg ma kifizetett a donkey :))) jupee elso fuizetesem
  • passatgt
    Van
  • gekko22
    3. dolog pedig: hogy töltsek le valamit ami nem elérhető. Gondolok itt pl. uw üzenet " Nem regisztrált oldal" <--- ezt írta a server tegnap amikor a linkedre klikkeltem. (lehet, hogy ftp be bejönne a cucc, de nem biztos)

Szerintem az uw (ultraweb) azért törölgeti a weblapod, mert kereskedelmi célokra használod a tárhelyet és neki nincs belőled haszna, sms -es mogoldás létezik erre a problémára, megadsz egy emeltdíjas tel. számot pl. 160, 260, 500 ft ebből 70% az ultrawebé 30% pedig a tied (vagy nem tudom mostanában menny haszonnal dolgoznak), aki telefonál kap egy jelszót meghatározott ideig bejelentkezik és letöltheti a scriptet az oldaladról. A warez oldalak is így működnek. Így már nem törlik a weblapod, mert ők is jól járnak. De ha csak ez az egy cuccod van akkor kár is belevágni.
  • gekko22
    Ja és az ebook angol vagy magyar? Ki a szerző?
  • gekko22
    7:36 goredani végre betöltődött az oldalad bár én kételkedem abban amit állítasz. Se egy minta se egy templates! Egyszóval nem tudom, hogy mit veszek (ha veszek)! Magát a scriptet árulod vagy egy szerkeszthető kész autosurf weblapot? Mert ha csak script az van nekem is! Cookie-aid vannak? (ne értse senki fére nem olyan kuki)
  • Max7
    ha valahol szerzel egy megirt oldalt és árulsz benne valamit legalább álícsd be rendesen hogy ne látszodjon kamunak! :
    "<%@ Page Language="VB" ContentType="text/html" ResponseEncoding="iso-8859-1" %>"

ködzönjük a sok segítséget!
  • Max7
    7:20 nem regett oldal :)