15995
![11074353081353622639.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1107435308/11074353081353622639.jpg)
-
Borg #2138 töröltem -
nincs fee????? :O -
gphz #2136 Sajnos összevissza varjálnak a 12dpronál, de szerintem sikerül megoldani az SP problémát, legalábbis nagyon remélem. Mondjuk megmondom őszintén ha olcsón átlehetne térni akkor EMO sem lenne rossz.... nincs fee, ott is lehet kártyát rendelni. -
mégse azaz hogy ma járt le :[] -
lejárt már a 7 napom :) -
SaubyBoy #2133 stormclix most megy szal sc-vel nem lesz gond
úgy néz ki, hogy most EMO-t is levették a 'payment processor' beállításokból, szal lehet nem sokáig tart ez a gebasz, vagy az egyik vagy a másik bank, majd választanak..
EMO-ról ha jól emléxem -4% a levonás eGoldra váltásnál, amit kisebb összegeknél már válthattok folyószámlára pittinél -
bolka #2132 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a sc volt a legjobb pay to click basszameg -
ne feledd 7 munkanap míg megjön a pénzed.
de most nem tudnak SPre fizetni. (még ők se tudják hogy mi lesz most) -
ez azt jelenti hogy stormpayre nem fizetnek ki? tegnap vagy tegnap elött kellet volna megjönnie a pénznek! -
bolka #2129 mi van?
Stormpaynek vege? :S -
Spnél a stormclix nagyon jó volt.
Nemcsak a 12DP STjét fagyasztották be hanem még: AlienTrust, 12dp, Pajamasurf, e-profit,autosurf.biz,knightsurfers,dailyROI
Azt mondják hétvégére az összes többi autosurfot is befagyasztják.
-
SaubyBoy #2127 most tárgyalnak SP-vel, meg SP sem müxik most, ezért vették le
tuti átállok SP-ről EMO-ra
meg EMO-ról lehet lét küldeni eGold-ra és ez faxa -
bolka #2126 bakker 12dp-eknel meg szunt a stormpay -
még a végén kiderül hogy ez a kis bakim jól sült el :) pedig ténleg nem ált szándékomban megváltoztatni a topik design-ját -
SaubyBoy #2124 na egy kis változatosság a topikdizájnban azért nem árt.. -
olvassá vissza -
bolka #2122 hogyhoigY? :))
-
mind1 a fejlécet mármint a headert szal érted fent a táblázatot nem tudom frisíteni :( -
jó ez :D -
két hozzászólás között csúnya a hátér! maradjon csak a régi design :) csak nem jött még az iletékes erre hogy kijavítsa :)
-
bolka #2118 :))) nekem tetszik
-
sorry hogy szétbasztam a topikot nem volt szándékos és elvileg nincs is olyan css-benne ami szétcseszné! már szoltam a problémáról remélem minél elöbb megoldódik ;) és sorry -
bolka #2116 nem tudjatok mikor lesz mar jo a stormclix?
-
bolka #2115 jah oki! :P -
SaubyBoy #2114 az csak manuális kifizetésű, 12 orán belül fizetnek..
-
bolka #2113 fuck eljatszottam 0.10 dolcsit az e-gold lucky numberen es nem nyertem :) csak 0.4et es baxnak kuldeni... -
bolka #2111 hali na elkuldtem midnen nezd meg es teddd ki :) -
bolka #2110 oke ha mukodne az e-gold kuldenem :) de amint muxik kuldom! -
-
SaubyBoy #2108 Max7: hamarosan lesz 12dailypro kifizetésem, majd berakom ide, ha gondlod felrakhatod majd -
SaubyBoy #2107 sztem olcsóbban megúszod de csakis nagyobb összegnél! 50 ezer alatt sztem ne igazán próbálkozz a csekkel -
pittipitti #2106 bolka sok szerencsét a csekkes szenvedéshez. -
donkeymails? :) tesék reflinket adni és kerül fel az egyébb rublikába :) és tesék bizonylatot is küldeni :) -
bolka #2104 hihii engem meg ma kifizetett a donkey :))) jupee elso fuizetesem -
Van -
gekko22 #2102 3. dolog pedig: hogy töltsek le valamit ami nem elérhető. Gondolok itt pl. uw üzenet " Nem regisztrált oldal" <--- ezt írta a server tegnap amikor a linkedre klikkeltem. (lehet, hogy ftp be bejönne a cucc, de nem biztos)
Szerintem az uw (ultraweb) azért törölgeti a weblapod, mert kereskedelmi célokra használod a tárhelyet és neki nincs belőled haszna, sms -es mogoldás létezik erre a problémára, megadsz egy emeltdíjas tel. számot pl. 160, 260, 500 ft ebből 70% az ultrawebé 30% pedig a tied (vagy nem tudom mostanában menny haszonnal dolgoznak), aki telefonál kap egy jelszót meghatározott ideig bejelentkezik és letöltheti a scriptet az oldaladról. A warez oldalak is így működnek. Így már nem törlik a weblapod, mert ők is jól járnak. De ha csak ez az egy cuccod van akkor kár is belevágni. -
gekko22 #2101 Ja és az ebook angol vagy magyar? Ki a szerző? -
gekko22 #2100 7:36 goredani végre betöltődött az oldalad bár én kételkedem abban amit állítasz. Se egy minta se egy templates! Egyszóval nem tudom, hogy mit veszek (ha veszek)! Magát a scriptet árulod vagy egy szerkeszthető kész autosurf weblapot? Mert ha csak script az van nekem is! Cookie-aid vannak? (ne értse senki fére nem olyan kuki) -
ha valahol szerzel egy megirt oldalt és árulsz benne valamit legalább álícsd be rendesen hogy ne látszodjon kamunak! :
"<%@ Page Language="VB" ContentType="text/html" ResponseEncoding="iso-8859-1" %>"
ködzönjük a sok segítséget! -
7:20 nem regett oldal :)