15995
-
bolka #2218 ??? en nem csinalok cegeT :) neked mondtam :D:D -
gekko22 #2217 Max7 mennyi lesz a min és a max klikk? (pl remélem nem 0.0001$ és 0.001$ ) Mennyi lesz a kif. minimum?
Kéne csinálni a paidtoclick rublikát is. :) Ha bejön nekem a céged reggelek. -
bolka #2216 na az jo lesz :) majd regelek -
#2215 és ha jól látom kiszedték stormklixből a számlálót így magadban kell sámolni kb-re :)
-
#2214 ma megyek a bank felé és intézem a domain nevet is utánna beálítom a scriptem és lesz paid to klikk rendszerem :) lehet jönni regezni hírdetni meg ilyesmi és gyüjteni a refeket :) természetesen fizetek és nem szünök meg 2 hónap után legalább 1 évig csálom amíg a domainom tart! -
bolka #2213 de nagy szar lett igy az SP hogy semmi piramis meg ponzi jatekot nem hirdet senkisem hirdet mar naluk es semmi click szal szerintem hagyom... azt a 2 dolcsit at valatatom valakivel aztan annyi :) -
bolka #2212 jeeeeeeeee belepett az SPre
valaki nem akar 2 dolcsit at valtani nekem e-goldra? :) SProl -
#2211 nemfontos 1hó 31.-ei a kifizetés szal ráér :) havonta 1 frisítés legyen azért ;) -
bolka #2210 ja Max7 meg nem kaptam a donkeyit mert elfelejtettem kikerni :)))) tehat most varok, delegalabb addig gyulik a penz :P -
bolka #2209 mrTZ feltetlenul ird meghogy fizet-e es bizonylatot is kuldj mert ha fizet regelek alad! -
#2208 nekem is van ott regem de nem tudom használni mert csak e-goldal foglakozik és az összes pénzem stormpayen van :( -
#2207 wááá beengedett hogy tudom modosítani a biztonsági kérdést? 8emberből egysincs msn-en ben necsináljátok má :((((( -
#2206 nodehát nem hamis az ip-m :( és nekem nem fogadja el a választ :( -
bolka #2205 hat en rendesen megszoptam az SPvel nem tudom a biztonsagi kerdest ...:( pedig volt rajta 2 dolcsim :) namind1 leszarom... -
mrTZ #2204 Hali!
http://www.18dailypro.biz/?ref=362
most találtam.... be is raktam 10$-t, hogy kipróbáljam milyen.... 8nap*18%, naponta lehet kikérni és másnapra fizet.... mellesleg tegnapelött indult az oldal, és egy csomó monitor oldalon láttam hozzászólásokat, hogy már fizetett is holnap kiderül.
(Ha fizetett nekem is írok, és sztem ki lehet tenni. Addig aki gondolja..)
thx -
pittipitti #2203 hopp nekem is kérte a biztonsági kérdést és beírva a választ beengedett -
pittipitti #2202 Az IP-d nem passzol az országhoz..ne hamis IP-vel akarj belépni. -
#2201 You are logging in from an IP that does not match the Country on your account profile.
Before we can allow access to this account, you must successfully answer
your security question given upon registration:
ezt irja a strompay amikor be akarok lépni! féálig értem is nem is ez a baj hanem az hogy beirom a választ és nem fogadja el pedig tuti az a válasz! hogy a faszba tudnám ezt kikerülni? ip-m nem változott csak a böngészőm firefox 1.0.7 -ről 1.5.1-re :( -
#2200 stormpay egy suttyó cég! hajrá e-gold és adják vissza a pénzem! -
SaubyBoy #2199 stormpay most vmiért elérhetelen -
#2198 aztat nem érteni paraszt gyerök a szántófüdrő hogy mié foglákozik velé a strompay? mi köze ván hozzá? örüljön hogy nála nyitották a számlát há nem? -
#2197 fent találsuz egy strompay linket! regisztrálj oda majd jobb oldalt stromclix és browse clix itt nézegesd a reklámokat amíg össze nem szedsz minimum 6$ ez kb 1 hónap a többire viszatérünk akkor! -
#2196 Nagyon új vok még ebben. Tudnátok segíteni? Az a helyzet, h nem értek ehhez semmit csak tudok annyit, h a "pénzkereséshez" szélessávúval kell rendelkezni. Ennyi semmi több. Hol melyik oldalon érdemes regelni? Gondolom ezzel kell kezdeni. Köszi ezerrel.
-
gekko22 #2195 ABC News TV hiradó angol:
http://www.abc4.com/mediacenter/default.aspx?videoId=36152
A Stormpayről és a 12dailypro ról van benne szó. (Ajánlott a széles sávú net a videó megnézéséhez + quiktime player)
Arról van benne szó ha jól értettem, hogy a stormpay nem támogat ponzi és piramis sémájú játékokat és üzleti tevékenységeket. A stormpay nem támogat ponzi és piramis sémájú játékokat és üzleti tevékenységet. Kár, hogy csak megalakulása után több évvel jött rá erre (bár nem tudom, hogy mit ért piramis játékon, hiszen a stormpay is fizet a beszervezett emberek után jutalékot pontosan 2,5% fizet).
-
#2194 uhum oksi küldjed csak! -
bolka #2193 na Max holnap kapom az uj fizetest a donkeytol majd elkuldom emailben es azt rakd fel :) mert ez nagyon keves a 20 cent 2 nap alatt jott ez meg egy het :) -
#2192 köszönjük a részletes infót! -
#2191 a 12dailypro is hülye volt minek szedte le az e-goldot! az e-gold egy megbízható e-bank és ha jóltudom a legrégebbi! :( -
gekko22 #2190 Krízishelyzet alakult ki!!!
A 12dailypro folyamatosan tályékoztatja a felhasználókat a kialakult helyzetről (email-ben). A stormpay azért fagyasztotta le a 12dailypro számláját, mert másik e-bank is szerepelt a honlapjukon (mint fizetési processzor), valamint nem látták át az üzleti sémájukat. Kötelezték, a 12dailypro-t, hogy csak a stormpay szerepelhet a honlapon mint fizetési processzor (kisértetiesen hasonlít a monopol pozíció megszerzésére = tisztességtelen piaci magatartás, így más e-bankok kiszorulnak a piacról és tönkremennek), ezt a 12dailypro teljesítette (EMO lekerült). Megkezdődtek a tárgyalások, a 12dailypro vázolta üzletpolitikáját és kérte a stormpayt, hogy legalább a felhasználók befektetéseit fizessék vissza a 12dailypro-nak. Ezt a stormpay nem teljesítette.
A stormpay hazudott a cégnek, hazudott a felhasználoknak!!!
Kb. most itt tartunk. -
gekko22 #2189 Nálam a NetIBA domain sem érhető el! -
#2188 kész mostmár a stormpay domaint sem lehet elérni! :( a stormpay is meg fog szünni? :S -
#2187 megtörtént és a profits4surf cég is megszünt :( -
gekko22 #2186 Szia Max7.
A 4daily bejelentette, hogy bezárja kapuit. Mivel befektetései nagy része stormpay számlán volt, amit a stormpay Inc bejagyasztott, nem tudja tovább folytatni működését. Még nem tudni, hogy a felhasználók megkapják a befektetett pénzüket. Szeretném ha törölnéd a 4daily-t a listáról. Köszönöm. -
bolka #2185 hat azt nem irtak :D -
#2184 nema az bebaszna :( de remelem azert meg kifizetnek grrrrr -
bolka #2183 :) nekem most kuldtek Hireket hogy kesz, vege a 12 DPnek ABC news rol...(kuldtek ) emailben -
#2182 jah és ne bombázatok privikkel hogy az enyém rakd ki vissza fogok nézni és aki [R0sc0] után linkelte be azé fog kikerülni ha 12dailypro-nál megoldodott a kifizetési probléma! ülnek nekem is 18$-omon :( -
#2181 meg ha végülis más szemszögből nézzük akkor piramis játék de akkorse akkora eget rengető dolog ez hogy nemzetbiztonsági ügy lenne belölle mint az éretségi botrányból!
amúgy akkor a lioness rendszer is piramisjáték féleség! ha beszervezel magad alá embereket és vásárolnak lovetát kapsz szal..... (magyar cég és elég szépen tevékenykedik) -
#2180 ezt eddig is tudtuk nem mondtál újat :D -
bolka #2179 na hali pitti telleg egy rendkivul megbizhato ember! mar megis tortent az atvaltas koszi! es csak ajanlani tudom mindenknek !