15995
![11074353081353622639.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1107435308/11074353081353622639.jpg)
-
goredani #2097 ITT AZ OLDAL MEG 1 SZER ELIRTAM -
gekko22 #2096 3 óra 15 perc
Az oldal nem elérhető. De megnéztem volna!
-
goredani #2095 ITT VAN 1 CSOMO -
gekko22 #2094 Autosurf scripted van? -
Ha esetleg valakinek kell valamilyen script,akkor tudok segíteni -
pff többet vonnak le mint az otp pedig az otp nyúlja az emberek pénzét rendesen :( -
gekko22 #2091 Jelenleg nincs raktáron. eeeeeeefogyott -
gekko22 #2090 Csak $29.95
Csatolt kezelési költségek
A következő kezelési költségek a kártyára vonatkoznak minden tranzakció lebonyolításakor
A kártyán szereplő letét $3.00
Canadai ATM pénzfelvételkor $2.00
USA ATM pénzfelvételkor $3.50
Világ ATM pénzfelvételkor $3.50
Havi levonás $2.00
ATM kezelés $1.25
Deaktiválás / Újra aktiválás $5.00
Figyelem - Ezeket a költségeket a kártyát üzemeltető
bank kezeli - nem a StormPay Inc.
Disclaimer for your Prepaid Card (YOU MUST READ THIS)
This is NOT A CREDIT CARD and has no credit limit. You may make cash withdrawals at any ATM machine displaying MasterCard. However, you may only make withdrawls up to the total amount on deposit in your card account. You may deposit cash funds into your card account by withdrawing your StormPay account balance to be sent to the card. Once StormPay aproves your withdrawal and the transaction shows as "Complete" in your account history, the funds will be availabe on your card within 10 minutes.
Olvass el! Ez nem hitelkártya nincs rajta hitel. Felhasználható minden bankautomatánál ahol ki van rakva a MasterCard logo. Csak annyit tudsz kivenni amennyi a kártyádon szerepel vagy amennyi a SormPay accountodon van. A StormPay accountodról úgy tudsz kivenni, hogy a kártyádra utalod a pénzt. Ha az account history menüpont alatt azt látod, hogy "Complete" akkor a pénz 10 percen belül a kártyádon lesz.
--------------------------------------------------------------------------------
Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)
Milyen kártya a SormPay kártya, Debit vagy Credit?
A StormPay kártya egy Debit kártya, ami azt jelenti, hogy a felhasználója csak a kártyán szereplő összeget veheti ki.
Milyen ATM bankautomatáknál használható a kártya?
Minden bankautomatánál világszerte, ahol szerepel a MasterCard, Maestro vagy Cirrus logo.
Mi történik ha ellopják a kártyám?
Felveszed a kapcsolatot a StormPay-el és jelented az eltünést.
Hogyan tudom meg, hogy mennyi pénz van a kártyámon?
Megnézheted a bankautomatánál kártyád használatával (kezelési költséggel jár) vagy bejelentkezel a StormPay accountodra (ez ingyenes).
Hogy jutok a kártyához?
Ha igényled a kártyát, postai úton levélben kapod meg a címedre. Nagyon fontos: igényléskor a pontos címed add meg.
Hogyan aktiválom a kártyát?
A kártya átvételekor lépj be a StormPay accountodra és klikkelj az "Activate Debit Card" linkre, amit a menü bal oldalán találsz. Kövesd az utasításokat, hogy aktiválhassák a StormPay Debit Kártádat.
Mennyi a minimum átutalás StormPay-ről a kártyára?
Minimum 25$ amit már küldeni tudsz a kártyádra és maximum 2 500$. Ha már 2 500$ van a kártyádon, akkor azt ki kell venned a kártyádról, hogy a Stormpay tudja küldeni a következő 2 500$-t. Tehát a kártya kapacitása 2 500$-ig terjed. E fölé nem tudsz menni. Naponta utalhatsz és vehetsz ki.
Milyen dokumentumokra van szökség a StormPay kártya igényléséhez?
Név, cím, telefonszám 9 digitális szám, social security number, adó szám (Tax ID).
-
mit tudtok a stormpay bankártyáról? anyit sikerült kihasználni hogy a világon az összes automatából tudok kiveni pénzt (atm) amiből maestro kártyával lehet! megéri kiváltani a kártyát? kiküldik postán? nem kell értemenni? mennyibe kerül? van valami előnyöm ha kiváltom? :) -
gphz #2088 Egyébként most nézem, és 8000 pontra adott 0,55€-t. -
gphz #2087 Jól gondolom hogy ez a kifizetés még nem neked jött? Ha igen, mennyi pontod van? -
pittipitti #2086 Visszakértem és megjött....claim helyett elég volt kérni hogy fizessen vagy claim.... -
Eurobarre:Ez egy báros cég,decemberben fizetett ki.1000 pont kb 0,07€.15€-tól fizet paypalre,mb-re vagy csekket küld.Sok reffel hamar összejön a pénz.Kb 250000 pont kell a 15 €-hoz.
link:
http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=619184624143
kif:
-
18$ tudok most alád betenni max abból a ref 12% teház kb 2$ amiből strompay levon 0.68 + 6.9% tehát marad 0cent amit megkapok :D -
van kölcsön 1000$-od? :) -
Na egy kis akciót indítok a 12dailypro
lényege:
aki $100 felett feketet be alattam a 12DailyPron annak az uppgrateje után kapott jutaléknak a felét átutalom neki.
tehát ha valaki befektet alám $1000-t abból én refferal commissionként $120 kapok, de ennek az 50% azaz a felét visszautalom annak aki alám fektetett be. Tehát $60 kap puszban.
-
thx az infót -
gphz #2080 Na tehát 50cent2surf:
Voltak problémáik, így a január 14-e előtt lejárt upgradeket manuálisan fizetik ki, ami elég sok időt jelent. Még én sem kerültem sorra, de több embertől hallottam a napokban hogy megkapta a kifizetést.
Az az utáni upgradek automatikusan pending állapotba kerülnek. -
gekko22 #2079 blazerunner-t nem ismerem -
bolka #2078 ja telleg, meg ez a blazerunner megbizhato?? fizetett mar valakinek? -
bolka #2077 tehat a kikuldes csekken az ingyenes ugye? csak itthon vesznek le rola egy "picike" :) penzt? -
gekko22 #2076 Egy kis infó a stormpay kezelési köldtégekról pénz kivételnél:
Fees
StormPay Fees Structure
Open Account: FREE
Send Payments:
From StormPay account balance: FREE
From Credit Card or Bank Account: 3% Processing fee (example: If payment is $5 your card is charged $5.15)
Receive Payments:
Non NetIBA** Certified: 6.9% plus 69 cents
NetIBA** Certified accounts: 2.9% plus 39 cents
Withdrawals:
Check by mail: FREE
Direct Deposit to U.S. Checking account: FREE
Check by Courier U.S.: $20
Check by Courier Intl.: $35
Auction Listings: FREE
Customer Support: FREE – StormPay answers all inquiries within 12 hours. -
elkuldod pittinek a penzt es fel oran belul atutalja neked mit kell ezzel küldözgetni? :D így fél óra úgy meg 7 munkanap mig kiküdik utánna még mászkálsz hogy megkapd a pénzed és kikérsz 100$ és mire megkapod már csak 70$ marad :) de magány ügy :) -
bolka #2074 :) azt is tudom de nem kell elkuldozgetnem 4 helyre utana meg vert izzadni hogy vissza kapjam nem baj jo ez igy
-
de ha jól tudom azzal a csekkel amit kiküldenek ugyan úgy be kell menned egy bankba beváltani vagy egy valutaváltóba! -
bolka #2072 ok koszi :) -
a póstás jakab gézaként is megtalál és jakab gezaként is -
nem baj de csak hogy szemléltesem nem mindegy hogy mit csinálsz hogy kikéred postán a 100$-árt és megkpasz belöle 70-et vagy eladod pittinek akit többen is ajánlanak és megkapod a 95$-od..... de nem kötelező a disznóvágás! -
bolka #2069 :) nicns semmi dolcsirol szo csak erdeklodok.. ha lenne akkor ... de a csekket fogom valasztani szerintem mert azt modnjak az a legjobb amugy sem akarom azt a megoldast hogy rohandgaljak a penzem utan majd szepen ide jon o .. de arra nem valaszoltal meg mindig hogy az baj-e ha a nevem strompayen nem ekezetes betuvel irtam itthon meg ekezetes... -
cseknél is szarúl jársz ugyan úgy felejcsd el azt a megoldást! pittivel vedd fel a kapcsolatot (szerintem póstán is kiküldi a pénzed) de hány dolcsiról lenne szó mert én épp venni akarok! -
bolka #2067 de en nem akarom utalni, csekket akarok :) ahoz kerdezem hogy ahoz nem baj ha ekezetes betuvel van a nevem a szemelyimen mondjuk? -
sokkal jobban jársz mert ha neki utalod a dolárokat és ő fizet neked forintban akkor csak 6.9%+0.69$ kell az átutalásért fizetned ha netiba-s vagy akkor kb álítólag a felét (netiba 20$-ba kerül 1évre) amúgy meg stormpay horribilis összegeket von le ha ők utalják neked otp-re!
szal keresd pittit- itt a fórumon és majd ő ha úgy érzi majd a további infókat elmondja! -
alapból ott indul hogy te kikérd a kest kell stormpay kártya ami 20$! ajánlom neked pittit! ő vált neked jutányos áron stormpayról dolárt otp-re forintba ha érted mit akarok mondai! szóval megveszi a dollárjaidat és kifizeti neked bankszámlára! -
bolka #2064 ja es ha csekken kerem a moneyt es at akarom valtani penzre akkor ahoz kell a bankartya ?: :D vagy nem is kell? -
bolka #2063 ne csinald :)))) most igen vagy nem ? vagy annyit mondj meg hogy ha nem ekezetes betukkel irtam a nevemet de ugye a bankszamlamon ugy van es ha kikerem a csekket nem lesz belole balhe? hogy nem ekezetes a nevem? a bankszamlan meg igen... ja mert a nevet meg megvaltoztati ugye nem lehet azert akarok meg 1 accountot es akkor ott mar ekezettel irnam ...... -
elvileg nem bár nincs kizárva
-
bolka #2061 sziasztok strompayrol nem basznak ki ha 2 accountom vaN? :D -
természetesen ha nem fizet mehet a süllyesztőbe!
-
hmm nekem van bent náluk pénzem hamarosan kiderül :) -
Ornyesz #2058 hehe. ezt aláírom, mivel én írtam! tényleg nem nagyon fizet ez a cég...