15995
-
#2178 törölném én ha nem tünt volna el a mehet gomb a karbantartásból! (borgot megkértem már)
ok értem én de ez nem piramis játék! -
#2177 az SG egy elég hírhedt fórum, (lásd érettségi tételek botránya)
és mivel a piramisjátékba beszervezni Mo. büncselekménynek számít így nem akarok semmi "botrányt".
A NetIBA maradhat, a 12dps nem.
köszi -
#2176 van indoka is? persze természetesen indok nélkül máris szedem ki! -
#2175 hello
szeretném ha a ref linkemet kivennétek a bannerből. köszi.
a 12DP maradhat csak ne legyen reflink vagy legyen valaki másé. -
#2174 na strompay müködik ismét teljesen jól! kérdés miért szünne meg a stormklix? jól jövedelmez az nekik ahoz hogy megszünjön hisz a rekikért +10%-ot kérnek! Hamarosan én is beinditok egy ilyen céget lehet majd regezni hamarosan és szerezni a refeket (én is ki fogok fizetni mindenkit)
tudtok valami best hírt a 12daily-ról? tegnap 5 kétoldalas levelet kaptam tőlük :) egyiket se olvastam el :) -
pittipitti #2173 Írtam, szia -
bolka #2172 oke! kos zi -
#2171 nem adom ki mások msn címét de ő biztos megadja majd! ugyis ha jár errefelé akkor.... -
bolka #2170 jah oke! msnje nincs meg veletlen?
-
#2169 de azért kérdezd meg őt is :) nehogy én legyek a ludas ha mégsem :) -
bolka #2168 akkor pitti majd irj ha tudsz vagy adj valami elerhetoseget! msn ha lehet! -
bolka #2167 aaaa az jo :) -
#2166 mivel van számlája ott ezért foglalkozik vele! -
bolka #2165 Hali! a MB-es penzt hogyan lehet kikerni? vagy pitti te azzal is foglalkozol? -
SaubyBoy #2164 Greegko: a link nem müxik -
#2163 nekem is az össz pénzem ami nem sok 18$ azon 12dailypro csücsül egyem a zuzáját :( nemhogy megegyezne végre strompayel vagy adná ki akkor emo-ra :( -
gekko22 #2162 Ha elérem a 100$ megkereslek, csak most szívózik a stormpay és minden pénzem és befektetésem stormpay -ről megy. :( -
#2161 mysql-bwen nem igazán vagyok toppon de php-ben eléggé! de egy scriptet felhasználok és máris nem kell msql-el cicózni! beteszek egy fasza design-részt, domain reg tárhelyreg és hadszoljon :) -
gekko22 #2160 :D toppon vagy MSQL ben és PHP ben? -
#2159 100$-ért megcsinálom én neked! :D -
gekko22 #2158 Ingyenes nincs? Vagy akkor egy fizetős cég ami ilyen weblapokra specializálódott! (kérésre készít weboldalt max 100$-ért). -
#2157 ebay.com (licitre) google.co.hu -keress rá vagy hotscripts.com (fizetős) -
gekko22 #2156 Elárulnád hol tudok ilyeneket szerezni, kiindulási támpontnak tanulmányozás céljából. -
Greegko #2155 Erre visszatérve
Lehet ingyenesen szerezni templateseket , scripteket, olcsó domain okat , és hostokat.
De 1 igazi oldalhoz ez sajnos nem elég -
gekko22 #2154 Ja -
Greegko #2153 rakjak fel tuning numer -t?
-
Greegko #2152 Mimi ??
Mi 5 számjegyű ?? :D -
gekko22 #2151 CSao Greegko! Tudsz segíteni? Te honnét töltöttél le scripteket? Vagy tempweblapokat? (hyip, autosurf)
Megnéztem a weblapod. Nem rossz csak nincs védve. (dailytrust logo meg tuning number legalább 5 számjegyű) Ha ez fent lenne jobban bíznának benne. Én 9 hyip -pel szoptam meg így a 10 már védve volt tuning numberrel. (ha ezt lehet védelemnek mondani). -
Greegko #2150 Ja és még valami.
Ne Ámítsd öket baromságokba !!!!
idézek ha nem gond :
"Szeretnél olyan sikeres céget mint a legjobb auto-surf cegék ( 12dailypro, 4daily) ha igen nincs más dolgod minthogy megrendeld ezt a script csomagot és e-bookot amivel felepithetsz egy vallalkozást. Pénzt nem kell befektetned a cégbe, csak a scriptet kell meg venned! A cégek fizetnek neked hogy te reklamozd őket! Legyel te is az elsők között akiknek ilyen cégük van magyarországon."
Hmm Hát ki ne akarna céget.
Ha valaki jó céget akar aminek lenne profitja is annak minimum 100$ kell de még annyi sem elég!! hogy miért kell ennyi ??? Elmondom
- Host költség (pff hátt ez a legdrágább)
- Sose bizz hack scripbe (ő is így szerezted) én is eladhatom és akkor meg szivatom és olyaokat építek bele hogy csak ámultok :)
- Domain (háát ez sem olcsó 8.75$ / darab)
- Support !! (ez viszont kell hogy rendesen beüzemeld az oldalt.
- Dizájn (ugye valami kinézet is kell neki) Áááh csak 50$ az nem sok igaz ??
na és a többi. (sok programozói gyakorlat és a kis apróságok !!! :DDD)
igaz vannak olyan oldalak amiket nem kell beálítani csak nagyon keveset de az olyan is szóval truty :)
Bocsánat hogyha felvagyok háborodva meg 1 kicsit bunkózok de hát van ilyen én már csak tudhatom !!!
Na de mindegy ti döntések !! -
Greegko #2149 Képes vagy Scripteket eladni amit mindenki ingyen leszedhet ???
Milyen ember vagy te ???
Háát nem hiszem el. az emberek mit nem képesek tenni 3.5$ -ért !!!
-
Greegko #2148 Na meséljetek valamit !! Mi történt itten mostanába ?? -
Greegko #2147 Húúú de régen voltam itten :D
Na kész a hyipem :D 1-2 hirdetés elférme neki !! :)
www.bestinvest.co.nr :) hmm (1 kicsit menött a stats mert senki sem investált bele :))
-
laszend #2146 Elindult a Moneymakersurf Egold/os oldala regisztráljatok nyugodtan, fizetni fog.
Moneymakersurf -
laliking #2145 akkor az nem jó. Prizeevel 3hónap alatt jött össze 3ejró:( -
#2144 olyan nincs amire gondolsz :D
max stormclix, de az most nem müködik sőt lehet nem is fog mert nagyon úgy tünik hogy meg fog halni a stormpay. (csak ne legyen igazam)
-
laliking #2143 szal a semmibő itt nem lehet csinálni pénzt :( Akkor tudtok olyat ami tuti hogy fizet, játszani kell vagy oldalakat nézegetni és nem 4év mire összejön a monez?
(nem prizee) -
#2142 azzal hogy beteszel pénzt és kamatozik :D -
laliking #2141 a 12dalipron mivel lehet kst keresni? -
#2140 Na végre megtaláltam a hibát és borg segítségével tudtam modosítani a headert! Mostmár a topik a régi kinézetében tündököl és elvileg minden kép látható fent! Ma kéne megkapnom 12dailypro-tol a kest szal kifizetési bizonylat is lessz hamarosan frisítve! -
#2139 hálás köszönet! végre valaki aki megmozdul ha megkérik :) tényleg kössz borg rád lehet számítani!