72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#70229 Nem látom, hogy elbasztak volna bármit is. Nem látok mást csak egy videót szöveggel, ezt nem nagyon lehet elbaszni... -
#70228 Mondjuk érthető, csak ne megint egy kultikus anime címet vágnának haza a nyugati fertőjükkel. -
#70227 Úgy érted, kell nekik a saját gyártású sorozat, mert lassan lejárnak a szerződések a "nagyokkal", akik időközben "rájöttek" (ugye vannak, akik sosem kockáztatnak első úttörőként, mert azt nem lehet megmagyarázni a befektetőknek), hogy mekkora biznisz is a saját netes csatorna indítása?
Mert akkor igazad van. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.28. 17:31:49 -
#70226 Éheznek. Kell nekik a pénz. -
#70225 De miért kell minden jó dolgot elbaszni? -
#70224 Hamán pokémon
Ez végződött úgy, hogy Pika-pika? :D
-
#70223 http://www.crunchyroll.com/guest_pass?code=F5RJ4X443TS -
#70222 Ez undorító! -
#70221 Pokemon ... RTX ON
-
#70220 -
#70219 Dai Sato (GiTS:SAC, Eureka 7, Cowboy Bebop, Ergo Proxy) ír egy új live-action x anime, Altered Carbon-szerű sci-fi-t a Netflixnek (és további érdekességek, pl. Yasuke anime a kapcsolódó hírben). -
#70218 nálam a könyv még jobban bejön mint a manga. Egyszerű fantasy világ semmi egetrengető de pont emiatt is jó sztem. -
#70217 Én olvasom a GS LN-t nekem bejön.
+ elég sokat nézek a szezonosokból. -
#70216 Én örültem volna, ha maradnak az eredeti sorrendnél, de ha terveznek folytatást tényleg több értelme lenne az utóbbival zárni. -
Prof William #70215 A rész vége alapján most jön a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és aCsatorna Arc és a Golbin ChampionSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fejezik majd be.Farm csatával és a Goblin King-el
Szerintem így egész jó lesz.
-
#70214 Mert a legutolsó résznél tértek el először a mangától. Ebben a részben kellett volna felvezetni a manga (szerintem) legjobb részét, ehelyett kihagyták az egészet és helyette kezdő kalandorok kártevőírtását fillerkedték bele az animébe. -
Nirz #70213 Nem tudom a legutóbbi epizód elég filler szagú volt, a szokásos hárem elemekkel és fanszervizzel... -
#70212 > edge rajongó :D
A fickó aki a goblin slayert csinálja egyszerűen szereti a nyugati stílusú pnp szerepjátékokat (dnd és társai) és valami hasonló fantasy mangát csinált. Ebben nincs semmi isekai és ez nálam külön plusz pont, mert már kezdtem nagyon unni a szánalmas 21. századi japán tiniket akik megváltják a "túlvilágot".
Goblin Slayer végre egy olyan mc, akit nem véd a plot armor és nem rejtélyes szupererőnek köszönhetően győzi le az ellenfeleit. Talán egy kezemen meg tudom számolni az ilyen anime/manga karaktereket. A mangában nagyon jó és szerintem szórakoztató a karakterfejlődése is, bár az animében nagyon ragaszkodnak a goblinmészárlásra programozott robot verzióhoz. -
Nirz #70211 Igen borzalmas generic szar, ezért kár volt az első rész is így nem tudni igazán hogy ki a célcsoport mert aki edge rajongó nem értékeli a worldbuild-ot, míg isekai rajongók az első rész miatt hagyhatták stb...
Rettően gyenge egyetértek -
#70210 LN-t olvasva a Slime-nak csak az eleje érdekes (mint kb. minden 2. hasonlónak), aztán beáll ugyanarra a szintre, mint a többi, X+1. Kb. 30-40 chapter után ment a kedvencek közé, oda meg ritkán nyúlok be vissza még egyszer. :-D
Részemről SAO:PA, GS, és Gurazeni játszik ebben az évadban. GS-ből kivételesen csak a mangát olvasom, az alapján tényleg csak ennyi lesz az egész, mint a 4. részig láttunk. :-) Kommentekben annyit írtak, hogy Vol. 6-ra lesz egy kis romantikázás is. Rape nélkül.
SAO-ból mondjuk nem tudom, melyik világra mondod, hogy steril, a virtuálisra, vagy az igazira? 52 részes lesz, szóval az elején jó pár részig world building megy, aztán meg 70-90% akció lesz... Már, ha tartja az LN tempóját. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.06. 03:32:05 -
#70209 Nálam a Goblin Slayer nagyon beállt, szerintem rettenet unalmas, plussz a az egész világ is rettenet semmilyen... -
#70208 Én ezt az évadot nagyjából 2 sorozatra redukáltam. Goblin Slayer (bár már most eltértek a mangától :< és a Slime sorozat (bár ez a mangában is elég lassan indult be). :) -
#70207 Lement legalább három rész mindenből, ami megmaradt nálam, kis összefoglaló:
- Tensei Shitara Slime Datta Ken: Jópofa, vicces, de friss még a manga végigolvasás emléke és látszanak a kisebb-nagyobb eltérések, amiket nagyrészt feleslegesnek érzek. Viszont ritka, hogy rögtön 24 részig fog elmenni, és mivel egy rész 1-2 chapter, elég sokáig el fognak jutni benne. (Hamarosan emberi alakot is képes lesz ölteni, aztán jönnek az oni-k, és velük az első nagy veszély.)
- Zombie Land Saga: Az első két rész után elég nagyot zuhant a harmadik, fontolgattam is, hogy feladom, bár a következő két rész aztán visszahozott valamennyire. Úgy tűnik, ennyi ötlet és egyediség volt benne.
- Uchi no Maid ga Uzasugiru!: Ez hozza ugyanazt a középszintet, mint kezdetben, vannak vicces részei és nem romlott a képi minőség.
- Release the Spyce: Dettó. Kémes akcióként keveset ad a drámázásra, ez nálam pozitívum.
- Sword Art Online - Alicization: Nem jön be annyira, mint a korábbi évadok. A világ túl steril.
- Golden Kamuy S2: Érdekesen alakulnak a viszonyok... -
#70206 Értem, köszönöm
-
#70205 a legtöbb sub csapat ritkán készít már 100% saját feliratot. Fogják a horriblesubstól lerippelt hivatalos feliratot és azt updatelik maximum. A filmeknél van még nagyobb igény a munkájukra. Ott nem feltétlenül jelenik meg első körben angol felirattal vagy nem elérhető egyből.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.10.28. 21:11:04 -
#70204 Nem, dehogy. Csak régen sokkal népszerűbb volt, több csapattal, minőségre törekvéssel. Mivel a legtöbb anime ma már átkerül webes sugárzásra is és hivatalos többnyelvű feliratot kap, nincs már olyan igény rá. -
#70203 Ezt úgy érted a lent említettek ott ezt pénzért csinálják és nem úgy mint itthon? -
#70202 Elég így is köszi -
#70201 +Doki és esetleg GJM, Tsundere.
A fansubbing erősen visszaesett, már az is elég jónak számít, ha a hivatalos feliratot valaki legalább typesetting-gel ellátja... -
#70200 weblapokat megkeresed ha van, nekem ahhoz nincs kedvem :D
gg, Hatsuyuki, Commie, Vivid, Asenshi, SubDESU, Coalgirls -
#70199 Ha nem, hát jó az is hogy kik akik a jobb minőséget adják ki. -
#70198 Mármint csak külön a feliratokat? Ilyen nem nagyon van. Régen pl. a Dmon adta ki úgy a dolgait, hogy külön volt a feliratfájl, de egyáltalán nem jellemző. Az összes MKV bizgerátor eszközzel (pl. mkvtools-ból az mkvextract) simán kinyerhetők a feliratok. -
#70197 Sziasztok
Érdekelne a jobb minőségű angol feliratokat készítő csapatok neve és weboldala ahonnan feliratokat tudok letölteni.
Köszi -
#70196 A Legendary filmet készítene a My Hero Academia-ból. -
#70195 Bunny Girl anime nagyon ott van eddig 3 rész után. -
#70194 Meg japánban nincs kiakadás meg semmi. Nyugaton felhúzták magukat páran mert vmi okos pg12 re sorolta be a gst. Nyugat miatt meg nem cenzúráznak japánban úgyse. -
#70193 Ez nem volt olyan hű de érdekes sztori szempontból. Könyvben is csak gyorsan leírta h elbasztak mert tapasztalatlanok voltak és jött a rape ennyi. Ok volt részletezve de 1. Rész után ismétlésnek hatna. -
Nirz #70192 Csak ne legyen belőle rendszer hogy az érdekesebb részeket elhagyják -
#70191 Nem amiatt nem volt benne, egyszerűen fölösleges ugyanazt ellőni kétszer. Pláne ilyen rövid sorinál. Látszódott h mi történhetett. Nem cenzúráztak első rész miatt elhiheted -
Nirz #70190 Igen, pf átlag nyugatin múlna csak wish fulfillment isekai menne nonstop
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2018.10.16. 18:25:14