72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    JuhTyúk ajánlotta nekem...

• CSOCSO
  • IMYke2.0.0.0
    Oooookay.
  • xblades
    Én ezzel kívánok utólag (el)élvezetes mikuláslányokat :)

• IMYke2.0.0.0

"No, Netflix doesn’t have nothing with the production in this new series, neither have funded it, it’s produced by Production I.G and Sola Digital Arts, even the credits say that.

What Netflix do is being a distributor, like every live shows, anime, real series, and maybe the only exception is Death Note live action, a real production by Netflix.

From an interview:
    例えば『B: The Beginning』は20カ国語の字幕翻訳と5カ国語の吹き替え翻訳が提供されていますが、そういう多言語展開の費用はアニメの制作費とは別にアイジーが負担しています。

Netflix本社と契約を結ぶ時は、吹き替え版や字幕版はアニメ制作会社が負担しなければならなかったんです。これはノウハウ含めて、ハードルが上がってしまう。

(包括的業務提携の契約では)多言語展開を全部Netflix Japanさんがやってくれる。それによって、面白いクリエイターがいて作りたいものがあればやれる、ということになる。アニメ制作会社のパートナーとして(Netflixは)どんどん参加しやすいっていうことなんです。

Rough translation by Google:

For example, “B: The Beginning” provides 20 languages subtitle translations and 5 languages dubbed translations, but the cost of such multilingual development is borne by Aizie apart from animation production costs.

When contracting with the Netflix headquarters, the animation production company had to pay for the dubbed version and subtitle version. This includes hurdles, hurdles go up.

Netflix Japan will do all multilingual deployment (in a comprehensive business alliance contract). It means that there will be interesting creators and what they want to make is what they can do. As a partner of an animation production company (Netflix) it is easy to participate more and more.

Instead blaming Netflix for shitty series or live actions (no defending Netflix), you all should blame the japaneses."
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.08. 17:51:31
  • ximix #70242
    Fél off
    Egy kis Pokemon történet rajzolva.

• Mirk
    Köszönöm mindenkinek
  • Maala
    Ahogy a vicc is mondja, ezek után én már csak egy kávét kérek.
  • IMYke2.0.0.0
    Még:

* Space Battleship Yamato-sorozatok
    * Star Ocean EX

//S bár van benne mecha, nem igazán arról szól:
    * Macross F
  • LasDen #70238
    Pale Cocoon, Mugen no Ryvius, Captain Harlock, galaxy Express 999, Spacebattleship Yamamoto, FFXV, Kyoukaisenjou no Horizon
  • PetruZ
    + Cowboy Bebop, Freedom, Uchuu Kyoudai (Space Brothers), ...
  • CSOCSO
    amugy goggle:
    Aria the Origination
    Moonlight Mile
    Planetes
    Starship Operators
  • CSOCSO
    Hogyne lenne de baromira ritka. Volt egy nagyon regi 90es evekbeli anime ahol, valami urhajon vannak es az urhajo megtamadja a crew-t. Ha jol emlekszem valami psycho horror lehetett. Valamelyik jeleneteben beleolvadt valamelyik csavo a padloba.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.12.03. 22:04:53
  • Mirk
    Van olyan sci-fi anime (űrutazás, földönkívüliek) ami nem mecha?
    Utoljára szerkesztette: Mirk, 2018.12.03. 16:55:19
  • CSOCSO

Ez egesz kellemes meglepetes volt. Netflixen talaltam (amerikai) es bar nem vagyok odaig a 3d karakterekert de meg kell mondjam a vegen van egy ket olyan jelenet, hogy nemsok animet tudnek mondani ami ennel jobban nezne ki. Nem dobta le az agyam az ekszijat de nagyon jol nezett ki par jelenet a vegen. Egesz jo kis anime volt.
  • ximix #70232
    :)
    gif
  • RelakS
    Cutest Terminator Ever?

• Nirz
    akkor ez is SJW fertő lesz mint minden aminek netflixnek köze van
  • LasDen #70229
    Nem látom, hogy elbasztak volna bármit is. Nem látok mást csak egy videót szöveggel, ezt nem nagyon lehet elbaszni...
  • DasIsFuck
    Mondjuk érthető, csak ne megint egy kultikus anime címet vágnának haza a nyugati fertőjükkel.
  • Maala
    Úgy érted, kell nekik a saját gyártású sorozat, mert lassan lejárnak a szerződések a "nagyokkal", akik időközben "rájöttek" (ugye vannak, akik sosem kockáztatnak első úttörőként, mert azt nem lehet megmagyarázni a befektetőknek), hogy mekkora biznisz is a saját netes csatorna indítása?

Mert akkor igazad van. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.28. 17:31:49
  • IMYke2.0.0.0
    Éheznek. Kell nekik a pénz.
  • LeWyTy
    De miért kell minden jó dolgot elbaszni?
  • RelakS
    Hamán pokémon
    Ez végződött úgy, hogy Pika-pika? :D
  • CSOCSO
    http://www.crunchyroll.com/guest_pass?code=F5RJ4X443TS
  • DasIsFuck
    Ez undorító!
  • RelakS
    Pokemon ... RTX ON
  • Seth
  • PetruZ
    Dai Sato (GiTS:SAC, Eureka 7, Cowboy Bebop, Ergo Proxy) ír egy új live-action x anime, Altered Carbon-szerű sci-fi-t a Netflixnek (és további érdekességek, pl. Yasuke anime a kapcsolódó hírben).
  • dave9004
    nálam a könyv még jobban bejön mint a manga. Egyszerű fantasy világ semmi egetrengető de pont emiatt is jó sztem.
  • dave9004
    Én olvasom a GS LN-t nekem bejön.
    + elég sokat nézek a szezonosokból.
  • BEAST #70216
    Én örültem volna, ha maradnak az eredeti sorrendnél, de ha terveznek folytatást tényleg több értelme lenne az utóbbival zárni.
  • Prof William
    A rész vége alapján most jön a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csatorna Arc és a Golbin Champion
    és a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Farm csatával és a Goblin King-el
    fejezik majd be.

Szerintem így egész jó lesz.
  • BEAST #70214
    Mert a legutolsó résznél tértek el először a mangától. Ebben a részben kellett volna felvezetni a manga (szerintem) legjobb részét, ehelyett kihagyták az egészet és helyette kezdő kalandorok kártevőírtását fillerkedték bele az animébe.
  • Nirz
    Nem tudom a legutóbbi epizód elég filler szagú volt, a szokásos hárem elemekkel és fanszervizzel...
  • BEAST #70212
    > edge rajongó :D

A fickó aki a goblin slayert csinálja egyszerűen szereti a nyugati stílusú pnp szerepjátékokat (dnd és társai) és valami hasonló fantasy mangát csinált. Ebben nincs semmi isekai és ez nálam külön plusz pont, mert már kezdtem nagyon unni a szánalmas 21. századi japán tiniket akik megváltják a "túlvilágot".

Goblin Slayer végre egy olyan mc, akit nem véd a plot armor és nem rejtélyes szupererőnek köszönhetően győzi le az ellenfeleit. Talán egy kezemen meg tudom számolni az ilyen anime/manga karaktereket. A mangában nagyon jó és szerintem szórakoztató a karakterfejlődése is, bár az animében nagyon ragaszkodnak a goblinmészárlásra programozott robot verzióhoz.
  • Nirz
    Igen borzalmas generic szar, ezért kár volt az első rész is így nem tudni igazán hogy ki a célcsoport mert aki edge rajongó nem értékeli a worldbuild-ot, míg isekai rajongók az első rész miatt hagyhatták stb...
    Rettően gyenge egyetértek
  • Maala
    LN-t olvasva a Slime-nak csak az eleje érdekes (mint kb. minden 2. hasonlónak), aztán beáll ugyanarra a szintre, mint a többi, X+1. Kb. 30-40 chapter után ment a kedvencek közé, oda meg ritkán nyúlok be vissza még egyszer. :-D

Részemről SAO:PA, GS, és Gurazeni játszik ebben az évadban. GS-ből kivételesen csak a mangát olvasom, az alapján tényleg csak ennyi lesz az egész, mint a 4. részig láttunk. :-) Kommentekben annyit írtak, hogy Vol. 6-ra lesz egy kis romantikázás is. Rape nélkül.

SAO-ból mondjuk nem tudom, melyik világra mondod, hogy steril, a virtuálisra, vagy az igazira? 52 részes lesz, szóval az elején jó pár részig world building megy, aztán meg 70-90% akció lesz... Már, ha tartja az LN tempóját. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.06. 03:32:05
  • DasIsFuck
    Nálam a Goblin Slayer nagyon beállt, szerintem rettenet unalmas, plussz a az egész világ is rettenet semmilyen...
  • BEAST #70208
    Én ezt az évadot nagyjából 2 sorozatra redukáltam. Goblin Slayer (bár már most eltértek a mangától :< és a Slime sorozat (bár ez a mangában is elég lassan indult be). :)