Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Marchen Madchen quality animation

kapcsolódó cikk, hogy miért szar az egész... 😄D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.24. 22:41:07

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
It's a j-birb meme?<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Gondolom, erre sokan emlékeznek...: "FLCL"

Akkor: Hooooppppáááá!!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

PetruZ
Mivel már nem tudsz eldobni egy követ úgy, hogy ne valamilyen SAO/AcW folytatást, spinoff-ot, crossover-t, vagy alternate-t találnál el vele, miért ne jöhetne egy rendes live feldolgozás is, "nyugati" büdzsével?
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ülsz egy ZSÁK pénzen, te vagy a Netflix és látod, hogy bejön az embereknek a CyberPunk téma, közelít a moziban a Ready Player One, te mit tennél .... izé ... mit vennél?

'Sword Art Online' to get Netflix Live Action Treatment From 'Altered Carbon' Creator

When I sold to Netflix, we were all on the same page. They are not interested in whitewashing it, and I am not interested in whitewashing it. In terms of the secondary characters, because the game is meant to be global, the way it’s presented in the anime and in the light novels, there are secondary characters that clearly are from other parts of the world, like Klein and Agil. To me, it’s very obvious when you watch it that you’re meant to take that this game spans the globe, but Kirito and Asuna are very clearly located as kids from Japan, and Tokyo, if I’m not mistaken. That is what we will be doing because that is the story. They are, in my mind anyway, much like Major Motoko Kusanagi in Ghost in the Shell, defined in part by being seminal characters in an Asian piece of art. That’s the first and biggest thing.

IMYke2.0.0.0
Első videót nézem - a zene az brutál sz*r...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ximix
Esszpanyole Japan Weekend

and US KatsuCon
LasDen

xblades
Ezt most találtam és megtetszett 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Elkészültem az első Spice&Wolf light novel fordításával, hamarosan felkerül a teljes könyv, addig is a bevezető:

DasIsFuck
Nálam is win10, de nem látszanak

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

orichalcos
Nekem Win10 alatt látszanak.

My streams: https://beam.pro/oriic

LasDen
nope

dave9004
nekem sem.
IMYke2.0.0.0
Nekem sem látszanak.

//angol Windows 7 Ultimate x64.

LeWyTy
Csak egy kicsit ide tartozo off kérdés spoilerben:
Csak nekem nem jelennek meg a speciális karakterek az aláírásban?
【Dare ga baka? Watashi wa anata?】【JDM】 【 ビップBippu Laifu 】【 unkawaii.squad 】【kmoji.style】

CSOCSO
jezusom😄 es ebbe a filthy frank is belement?😄
LeWyTy
Ezt 4 spoilerben mert WTF <#buck>

szinkron meh..
Mondjuk Kakarot hangját tényleg nehéz volt megszokni :S
Az első 2 story arc nem a legjobb a filmekhez képest (kb 20-30 rész, de a 2 movie az jobb szerintem, mert ugyan azt dolgozzák fel)

+ A jelenlegi op az nagyon tetszik, azon szűk csoportba tartozik amit mindig megnézek 😄
Nem tudom hogy mennyire spoileres, szóval csak saját felelősségre:

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeWyTy
Szerintem sosem fogom megnézni, de valahogy ennek mégis tudok örülni.<#worship>

LasDen
Dragon Ball Super magyar szinkron...

szinkronosan lehet belenézek 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.04. 10:44:06

LeWyTy
Én másolnám <#crazya>

biomage
te jó ég <#hehe>

tuti valaki lekopizta ezt az öltetett 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen

LasDen
neked van igazad, csak tv-re megy. Redditen láttam ott animéztek ha jól emlékszem. Mindegy... 😄

LeWyTy
Valami bővebb forrás van? Én csak annyit találtam hogy TV ben lesz... (nem anime).
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.02.28. 23:28:15

Seth

PSN ID.: Beegabor

LasDen
Kizuna Ai virtual youtuber animét fog kapni... és ezt a videót nem bírom nem nézni 😄

Count Adyn
jah hamár szó volt róla😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn

LasDen

LeWyTy
Mellesleg jöhetne már fojtatás <#finom>
Am meg ezért nincs rajta:

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.02.26. 22:56:59

xblades
A figurákon az van rajta 😊
De néha Megumin is úgy látszik mintha nem lenne pedig Kazuma megnézte hogy van neki 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Szerintem a személyéből és személyiségéből adódik hogy nem zavarja és mást sem a dolog, vagy inkább nem is foglalkozik ilyen dologgal.
Ez amúgy jó keresztény európai értsd hideg éghajlati nézet, ha már látsz egy kis bokát villanni az már megbotránkoztató 😊))

orichalcos
Ejj ez a No Game No Life Zero (movie) mekkora jó volt. \o/

My streams: https://beam.pro/oriic

LasDen
igaz. telibe sosem mutatták, így nem megerősített, hogy nem hord alatta semmit... 😄

BEAST
Honnan tudod, hogy nem visel semmit, lehet csak bevág a tangája <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
értem és tudom én, hogy az animék nagy százalékában nincsen reális szoknya, de azok legalább próbálnak úgy csinálni, mintha tényleg takarnának bármit is. Akár varázslatos meghosszabbodás révén is. De a KonoSuba mellett nem bírok elmenni.

A képen Aqua, egy istennő, ruhája, szoknyája látható. Ha egyenesen áll, akkor takar mindent, de ha egy kicsit mozog akkor már nem takar semmit. Arról nem is beszélve, hogy nagy része átlátszó. És látszólag nem is visel semmit a szoknya alatt. És ez mégsem zavarja. De senki mást sem. Mintha minden teljesen normális lenne. És ez engem idegesít... 😄

BEAST
Most értem a végére. Tényleg nagyon jó lett. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DasIsFuck
Nekem sem voltak azok😊, de hát ez is ilyen japános dolog.

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy a barátai még csak nem is komikusak -- számomra.
Igaz, eddig csak 2 részt néztem meg.

DasIsFuck
oh akkor én valami mást néztem😄

DasIsFuck
Pedig semmi komoly a főszereplő három retardált barátján kívül nincs benne, azok is inkább csak morálisan egy patkányok, persze a komikus módon.

LasDen

DasIsFuck
Most milyen ova-ról beszélsz?

Belenéztem, de nem nagyon találtam benne semmi olyat, raádásul olyan szar a minősége a sorozathoz képest, hogy nem bírtam csak áttekergetni, de még a szereplők is teljesen más settingben vannak. Gyakorlatilag semmi köze az animéhez.

LasDen
Nem gondoltam volna, hogy a No Game No Life film ennyire jó lesz. A történettel és a tempóval vannak gondok, de a karakterek elviszik a hátukon a filmet. A 2. fele a filmnek egy igazi érzelmi hullámvasút, már ha túl jutottál az első felén és érdekelnek a karakterek. Nem semmi

8/10

IMYke2.0.0.0
Az opening is beteg... 😊