72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #70229
    Nem látom, hogy elbasztak volna bármit is. Nem látok mást csak egy videót szöveggel, ezt nem nagyon lehet elbaszni...
  • DasIsFuck
    Mondjuk érthető, csak ne megint egy kultikus anime címet vágnának haza a nyugati fertőjükkel.
  • Maala
    Úgy érted, kell nekik a saját gyártású sorozat, mert lassan lejárnak a szerződések a "nagyokkal", akik időközben "rájöttek" (ugye vannak, akik sosem kockáztatnak első úttörőként, mert azt nem lehet megmagyarázni a befektetőknek), hogy mekkora biznisz is a saját netes csatorna indítása?

Mert akkor igazad van. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.28. 17:31:49
  • IMYke2.0.0.0
    Éheznek. Kell nekik a pénz.
  • LeWyTy
    De miért kell minden jó dolgot elbaszni?
  • RelakS
    Hamán pokémon
    Ez végződött úgy, hogy Pika-pika? :D
  • CSOCSO
    http://www.crunchyroll.com/guest_pass?code=F5RJ4X443TS
  • DasIsFuck
    Ez undorító!
  • RelakS
    Pokemon ... RTX ON
  • Seth
  • PetruZ
    Dai Sato (GiTS:SAC, Eureka 7, Cowboy Bebop, Ergo Proxy) ír egy új live-action x anime, Altered Carbon-szerű sci-fi-t a Netflixnek (és további érdekességek, pl. Yasuke anime a kapcsolódó hírben).
  • dave9004
    nálam a könyv még jobban bejön mint a manga. Egyszerű fantasy világ semmi egetrengető de pont emiatt is jó sztem.
  • dave9004
    Én olvasom a GS LN-t nekem bejön.
    + elég sokat nézek a szezonosokból.
  • BEAST #70216
    Én örültem volna, ha maradnak az eredeti sorrendnél, de ha terveznek folytatást tényleg több értelme lenne az utóbbival zárni.
  • Prof William
    A rész vége alapján most jön a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csatorna Arc és a Golbin Champion
    és a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Farm csatával és a Goblin King-el
    fejezik majd be.

Szerintem így egész jó lesz.
  • BEAST #70214
    Mert a legutolsó résznél tértek el először a mangától. Ebben a részben kellett volna felvezetni a manga (szerintem) legjobb részét, ehelyett kihagyták az egészet és helyette kezdő kalandorok kártevőírtását fillerkedték bele az animébe.
  • Nirz
    Nem tudom a legutóbbi epizód elég filler szagú volt, a szokásos hárem elemekkel és fanszervizzel...
  • BEAST #70212
    > edge rajongó :D

A fickó aki a goblin slayert csinálja egyszerűen szereti a nyugati stílusú pnp szerepjátékokat (dnd és társai) és valami hasonló fantasy mangát csinált. Ebben nincs semmi isekai és ez nálam külön plusz pont, mert már kezdtem nagyon unni a szánalmas 21. századi japán tiniket akik megváltják a "túlvilágot".

Goblin Slayer végre egy olyan mc, akit nem véd a plot armor és nem rejtélyes szupererőnek köszönhetően győzi le az ellenfeleit. Talán egy kezemen meg tudom számolni az ilyen anime/manga karaktereket. A mangában nagyon jó és szerintem szórakoztató a karakterfejlődése is, bár az animében nagyon ragaszkodnak a goblinmészárlásra programozott robot verzióhoz.
  • Nirz
    Igen borzalmas generic szar, ezért kár volt az első rész is így nem tudni igazán hogy ki a célcsoport mert aki edge rajongó nem értékeli a worldbuild-ot, míg isekai rajongók az első rész miatt hagyhatták stb...
    Rettően gyenge egyetértek
  • Maala
    LN-t olvasva a Slime-nak csak az eleje érdekes (mint kb. minden 2. hasonlónak), aztán beáll ugyanarra a szintre, mint a többi, X+1. Kb. 30-40 chapter után ment a kedvencek közé, oda meg ritkán nyúlok be vissza még egyszer. :-D

Részemről SAO:PA, GS, és Gurazeni játszik ebben az évadban. GS-ből kivételesen csak a mangát olvasom, az alapján tényleg csak ennyi lesz az egész, mint a 4. részig láttunk. :-) Kommentekben annyit írtak, hogy Vol. 6-ra lesz egy kis romantikázás is. Rape nélkül.

SAO-ból mondjuk nem tudom, melyik világra mondod, hogy steril, a virtuálisra, vagy az igazira? 52 részes lesz, szóval az elején jó pár részig world building megy, aztán meg 70-90% akció lesz... Már, ha tartja az LN tempóját. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.06. 03:32:05
  • DasIsFuck
    Nálam a Goblin Slayer nagyon beállt, szerintem rettenet unalmas, plussz a az egész világ is rettenet semmilyen...
  • BEAST #70208
    Én ezt az évadot nagyjából 2 sorozatra redukáltam. Goblin Slayer (bár már most eltértek a mangától :< és a Slime sorozat (bár ez a mangában is elég lassan indult be). :)
  • PetruZ
    Lement legalább három rész mindenből, ami megmaradt nálam, kis összefoglaló:
    - Tensei Shitara Slime Datta Ken: Jópofa, vicces, de friss még a manga végigolvasás emléke és látszanak a kisebb-nagyobb eltérések, amiket nagyrészt feleslegesnek érzek. Viszont ritka, hogy rögtön 24 részig fog elmenni, és mivel egy rész 1-2 chapter, elég sokáig el fognak jutni benne. (Hamarosan emberi alakot is képes lesz ölteni, aztán jönnek az oni-k, és velük az első nagy veszély.)
    - Zombie Land Saga: Az első két rész után elég nagyot zuhant a harmadik, fontolgattam is, hogy feladom, bár a következő két rész aztán visszahozott valamennyire. Úgy tűnik, ennyi ötlet és egyediség volt benne.
    - Uchi no Maid ga Uzasugiru!: Ez hozza ugyanazt a középszintet, mint kezdetben, vannak vicces részei és nem romlott a képi minőség.
    - Release the Spyce: Dettó. Kémes akcióként keveset ad a drámázásra, ez nálam pozitívum.
    - Sword Art Online - Alicization: Nem jön be annyira, mint a korábbi évadok. A világ túl steril.
    - Golden Kamuy S2: Érdekesen alakulnak a viszonyok...
  • xblades
    Értem, köszönöm
  • LasDen #70205
    a legtöbb sub csapat ritkán készít már 100% saját feliratot. Fogják a horriblesubstól lerippelt hivatalos feliratot és azt updatelik maximum. A filmeknél van még nagyobb igény a munkájukra. Ott nem feltétlenül jelenik meg első körben angol felirattal vagy nem elérhető egyből.
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.10.28. 21:11:04
  • PetruZ
    Nem, dehogy. Csak régen sokkal népszerűbb volt, több csapattal, minőségre törekvéssel. Mivel a legtöbb anime ma már átkerül webes sugárzásra is és hivatalos többnyelvű feliratot kap, nincs már olyan igény rá.
  • xblades
    Ezt úgy érted a lent említettek ott ezt pénzért csinálják és nem úgy mint itthon?
  • xblades
    Elég így is köszi
  • PetruZ
    +Doki és esetleg GJM, Tsundere.

A fansubbing erősen visszaesett, már az is elég jónak számít, ha a hivatalos feliratot valaki legalább typesetting-gel ellátja...
  • LasDen #70200
    weblapokat megkeresed ha van, nekem ahhoz nincs kedvem :D

gg, Hatsuyuki, Commie, Vivid, Asenshi, SubDESU, Coalgirls
  • xblades
    Ha nem, hát jó az is hogy kik akik a jobb minőséget adják ki.
  • PetruZ
    Mármint csak külön a feliratokat? Ilyen nem nagyon van. Régen pl. a Dmon adta ki úgy a dolgait, hogy külön volt a feliratfájl, de egyáltalán nem jellemző. Az összes MKV bizgerátor eszközzel (pl. mkvtools-ból az mkvextract) simán kinyerhetők a feliratok.
  • xblades
    Sziasztok

Érdekelne a jobb minőségű angol feliratokat készítő csapatok neve és weboldala ahonnan feliratokat tudok letölteni.

Köszi
  • PetruZ
    A Legendary filmet készítene a My Hero Academia-ból.
  • dave9004
    Bunny Girl anime nagyon ott van eddig 3 rész után.
  • dave9004
    Meg japánban nincs kiakadás meg semmi. Nyugaton felhúzták magukat páran mert vmi okos pg12 re sorolta be a gst. Nyugat miatt meg nem cenzúráznak japánban úgyse.
  • dave9004
    Ez nem volt olyan hű de érdekes sztori szempontból. Könyvben is csak gyorsan leírta h elbasztak mert tapasztalatlanok voltak és jött a rape ennyi. Ok volt részletezve de 1. Rész után ismétlésnek hatna.
  • Nirz
    Csak ne legyen belőle rendszer hogy az érdekesebb részeket elhagyják
  • dave9004
    Nem amiatt nem volt benne, egyszerűen fölösleges ugyanazt ellőni kétszer. Pláne ilyen rövid sorinál. Látszódott h mi történhetett. Nem cenzúráztak első rész miatt elhiheted
  • Nirz
    Igen, pf átlag nyugatin múlna csak wish fulfillment isekai menne nonstop

Utoljára szerkesztette: Nirz, 2018.10.16. 18:25:14