72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
https://www.sankakucomplex.com/2019/04/02/japans-new-era-named-reiwa/: "Japan’s New Era Named “Reiwa”" -
////////Tudom, hogy nem te. Biztosra veszem, hogy profibb lett volna a végeredmény, ha te készíted.
//Az se kizárt, hogy a "költő" direkt készítette ilyen trehányra, hogy "átjöjjön" a pojén.... :)))) -
Ja, hát #neménvótam
Ehhez szerintem elég volt egy paint is :) -
S*ar a fotosop-próbálkozás - üzenem innen, Középföldéről :)
//Értelemszerűen: a "gyártójának"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.01. 18:28:40 -
Japán idén császárt cserél, ezzel lezárul a Heisei korszak, és elkezdődik az Ayanami Rei Wa korszak.
-
dregnarr1 #70402 Most készül egy új VR történet SpicyTails cím alatt, a mű szerzőjével, eredeti szinkronszínészekkel:
https://twitter.com/spicytails/status/1111280936396574723?s=21 -
ne már
-
És mostmár az enyém vendége is lesz, thx. :-D -
mondjak egy vicces? néz be a spoilerbe :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a kép van a windows asztalomon vagy 6 éve
-
Kifejezetten jó volt, hogy nem az lett végül, szerintem baromi jó sorozat volt. -
Hát igen, a Nana ilyen volt :) -
najah az eléggé frusztráló volt, mondjuk a mangának sincs vége, de ahogy néztem egyre inkább érfelvágós hangulatba ment át:D -
dehát akkor te is kockafejű anime rajongó voltál :D -
jól éreztem, miért nem néztem meg ezt az animét, nem nézek meg olyan animét aminek nincs befejezése, elég volt egyet úgy nézni :D, NANA. -
Szodaval elmegy. Crunhchirollon meg mindenki irogatja, hogy a legeslegjobb ebben az idenyben. Mondjuk barmelyik anime alatt a hozzaszolasokban talalsz eleg embert akik szerint az a legjobb anime eppen.
Meseltem mar, hogy egyszer elmentem animet lesni moziba? Sok sok kockafeju anime rajongoval?
Borzalmas elmeny volt. Soha tobbet. -
Nirz #70392 Neverland elég gyenge lett végül, nem a horror amire első rész alapján gondolt volna az ember -
Spice and Wolf, nem LN-ben folytatódik, és kb. mindenki nagyon sajnálja, hogy nincs 3. évad.
Yen Press licenszelte, úgyhogy angolul is elérhető.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.30. 22:16:20 -
hu de rég írtam ide :D
Ookami to Koushinryou
ennek az animenek a története befejeződött? mármint van 2 évad + 1 ova, véget ér a történet? -
Nem hinném, hogy újdonság, de azé érdemes (angol feliratos):
-
Baromi ciki az animáció... -
Akkor tessék, a Kengan Asura is náluk lesz és ez nem néz ki 3D-nek. :) -
Nirz #70386 Nagyon amerikai stilus meg persze a CGI, ezt biztos nem nézem meg -
A Netflixnek is lesz saját bokszolós animéje: Levius teaser. (Az eredeti manga 2012-ben indult.) -
A "The Sword Interval"- nak van esetleg valahol magyar verziója ?
link -
Most fejeztem be én is az utolsóval. Nagyon tetszett, hogy új, már ismert írókhoz nyúltak (Reynolds, Scalzi, Kloos, stb.) és a sztorik mind újszerűek voltak valamilyen formában, még ha némelyiknél a lezárás kicsit laposra is sikeredett. Remélem, lesz még ilyen.
Nekem legjobban a három Scalzi (Three Robots, When The Yoghurt Took Over, Alternate Histories) és a két Kloos (Shape Shifters, Lucky 13) tetszett. Leggyengébb talán az Ice Age volt. -
Netflix sorozat. 18 resz. Kulonbozo sztorik. Kulon csapatoktol. Az egyik, legkomolyabb reszt egy magyar csapat csinalta!!
A legtobb film 10 perc korul van es nemelyik nagyon jo. Van 1-2 szarabb is. Mindenkinek ajanlom.
Amit mindenkeppen ajanlok:
Szamomra Sonnie's edge volt a legdurvabb eddig, twist is jo volt ( igazabol mindegyik resz a twist-re jatszik ra szal nemelyiket nem nehez kitalalni, hiszen "ugyis valami hulyeseg lesz a vege"
three robots; poen volt. tetszett
Suits. szodaval elmegy. csotany-alien lovoldozos
Sucker of souls: lovoldozos-poenos. jo volt
beyond the aquila rift. grafika nagyon durva. twist fasza volt de nem volt sok ujdonsag benne
Good hunting ; na ebbol meglesnek egy full filmet!!! alakvaltozos gyilkolo csajok levadaszasa.
The dump: szodaval elmegy de azert meg lehet lesni.
Shape Shifters: nem mutat be semmi ujat de a verekedes eleg jol meg lett csinalva
Secret War; eszmeletlen szep a grafika. Ez az epizod amit magyarok csinaltak. jo volt!
-
Nirz #70381 -
Non Non Biyori - Vacation (2018, anidb): A csipet-csapat a nyár vége felé nyer egy utazást Okinawára, így Big Sis, Candy Lady, és a többiek társaságában felkerekednek, hogy a vakáció végét egy egzotikus kirándulással koronázzák meg.
Szokásos minőség, újabb realisztikus képek gyönyörű helyekről, és persze az ismerős karakterek. 8/10 -
-
Kőszegi Ákos? Eh...hmm... érdekes... -
-
Koszontem! Volt szerencsem vegigdolgozni a napot :( -
Boldog Születésnapot! -
BUlldog Szülinapot a szülinaposnak :O -
Boldog születésnapot CSOCSO :) -
ejtsd: Rodrigez. nem uez.
Amugy valoban a legjobb adaptacio. Es amugy van meg sok mas megfilmesitett manga nem csak a DBZ meg az airbender. Irtam is roluk az elozo hozzaszolasomban. Egyik se volt tul jo. -
Ha valakit érdekel, készítettem egy nagy elemző videót az Alita mangáról és a filmről.
-
cateran #70370 Nem, nem erted...a GitS mint mozis akciofilm teljesen okes..mint 1 mas mufajbol atultetett/atdolgozott produkcio..na, ugy szar... -
undorító dolog... -
Hogy merészeli más élvezni azt, amit te nem tudtál!?