72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • shaddam
    Ó meg is hoztad a kedvem hozzá. Nem értem a youtube miért nem hozza fel a vidóid, tök régóta fel vagyok iratkozva :(
  • Rafanir
    Ha valakit érdekel, készítettem egy elemző/véleményező videót a Yakusoku no Neverland című animéről.

• PetruZ
    Sewayaki Kitsune no Senko-san: (anidb) Ha dolgozol egész nap, késő éjszakába nyúlóan, otthon nem vár senki, rosszul táplálkozol és keveset törődsz magaddal, a stressz egyre csak gyűlik benned és borús jövőt vetít eléd. De mi lenne, ha egyszer csak egy aranyos kis 800 éves rókaszellem lepne meg egy este a lakásodban, aki finom vacsorát főz és segítene ellazulnod a fárasztó robot után? Hősünkkel pontosan ez történik... A mangájával naprakész vagyok, így vártam már, mi fog kisülni az animéből, és nem is kellett csalódnom: ugyanazt a stresszoldó cuki-aranyos és szőrös érzést hozza. :) Semmi bizarr dolog, csak hagyd, hogy Senko-san elkényeztessen, noiya!
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.04.10. 22:37:46
  • PetruZ
    Yatogame-chan Kansatsu Nikki: (anidb) Ötperces minik egy iskolás fiúról, aki Tokióból költözik Nagojába. Felkelti a figyelmét egy macska-szerű, elég fura lány osztálytársa, aki szégyelli kansai dialektusát és viselkedését, mégis néha kibukik belőle a "vidék"... Jópofa lenne, kár, hogy a poénok legalább fele messze elmegy a nem odavalósi nézők mellett, emiatt sajnos nézhetetlen.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.04.10. 21:03:51
  • PetruZ
    Kenja no Mago: (anidb) Hősünket egy átdolgozott éjszaka után elüti egy teherautó és egy másik világban születik újjá, kissé homályos emlékekkel. Az erdőben él a "nagyapjával", aki anno megmentette őt, és mágiát és kardforgatást tanul tőle és más "rokonaitól". Természetesen hihetetlen tehetsége van mindenhez és mikor 15 éves lesz, elhatározza, hogy körülnéz a világban egy kicsit. Egy baj van csupán: semmit sem tud a hétköznapi dolgokról... Szokásos akciókomédia isekai egy OP főhőssel. A mangáját ismerem, de valamiért nem tetszett és elég hamar félbehagytam. Az anime követi a történetet, bár úgy rémlik, felpörgeti az eseményeket és kihagyott pár dolgot.
  • Nirz
    Quality drop viszont meg van :D
  • PetruZ
    One Punch Man S2: (anidb) Saitama újra ringben, ezúttal egy prófécia fenyegeti a világot (lásd S1 vége), egyre gyakrabban bukkannak fel szörnyek. és vannak mindenféle egyéb csoportok is - de itt van nekünk King, a világ legerősebb szuperhőse is, aki majd helyrerakja a dolgokat... :) A mangával naprakész vagyok, de jól lesz újranézni a korábbi sztorikat, mert már csak jelenetekre emlékszek belőle.
  • ximix #70442
    Még egy "rajzolt" sorozat (ha még nem volt)
    Kill Six Billion Demons
    link
  • PetruZ
    Ezt én is végignéztem, meglepően jó volt, főleg a kettős szemszög (író vs macska) miatt.
  • PetruZ
    Mix - Heisei Story: (anidb) Adachi Mitsuru sztorijaiban az a jó, hogy mindig tudni lehet, mire számítson a néző: baseball nehézségekkel, egy-két drámai fordulattal, de alapvetően könnyed, viccesebb formában, aminek a végén győznek a jók sok-sok fejezet után. A Mix is ugyanezt a receptet követi a Touch és a Cross Game nyomdokain haladva, sőt, a karakterek egy az egyben ebből a két korábbi mangából vannak, csak más szerepben. A Mix mangája még bőven fut, 14 kötet és 80 rész után járunk, szóval a sztori még elég fiatal a szokásos A.M. mangákhoz képest, így csak az a kérdés, az anime meddig jut el most (mivel alcíme van, biztosan lesz később folytatás).

Szerk.: A HS változat felejtős, a dubtitle-t mixelték alá, az Erai-t néztem meg, az rendben volt.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.04.07. 22:13:06
  • RelakS
    Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.
    A folyton zárkózott, leginkább otthon olvasgató egyetemista szülei meghalnak egy buszbalesetben, így a fiú magára marad. Később sikeres író lesz belőle, de ha egy mód van rá, nem teszi ki a lábát otthonról. Mikor a szülei sírjánál felajánlást tesz, az áldozati halhúsra ráveti magát egy kóbor macska. A cica új ötletet ad a srácnak, és befogadja a házába, innentől viszont fokozatosan felfordul az élete: egyre többször emberekkel kell találkoznia.
    A sorozat bemutatja, hogyan válnak egyre fontosabbá egymás számára az ember, és a macska, és hogyan változik a folyton bezárkózott srác folyamatosan nyitottabbá, igaz, csak egy kicsit.

Nem tudom, hogy csak azért-e mert macska van benne, de én imádom :) Kár, hogy rövid. A mangája még nem ért véget, ideje nekiesnem.
  • PetruZ
    Fairy Gone: (anidb) Közel három évtizednyi öldöklés után az Egyesítő háború végén egy nagy birodalom alakul ki. A "fairy soldier"-ek, ezek a szörnyszerű tündék megidézésére képes elit katonák, csak keresik a helyüket és mivel a tündék használata illegális lett, a kormányzat, a maffia, vagy egyéni érdekek mellé állnak és titokban tevékenykednek tovább. Bár már kilenc éve béke van, a kaotikus helyzet csak lassan normalizálódik, mindenki a zavarosban halászik és mindhárom félnek szüksége van harcedzett titkosügynökökre... Original anime, nem feldolgozás. Akcióközpontú nyomozósnak tűnik egyelőre, meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.04.07. 20:52:57
  • Maala
    Mindenképp, ha a háremvonulatra gondolsz. :-)

Bár mangában Bokuben (szerintem) perpill gyengébb, de voltak erősebb pillanatai is.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.04.07. 20:47:12
  • Nirz
    Szóval az új szezon 5-Toubun no Hanayome-ja?
  • LasDen #70435
    korrekt volt
  • PetruZ
    Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai: (anidb) Egyszerű körülmények között élő hősünk minden nap keményen tanul azért, hogy elnyerhesse az iskola ösztöndíját, amivel ingyen bejuthatna egy egyetemre. A lehetőség váratlanul az ölébe hull, de ennek van egy feltétele: az iskola két géniuszát fel kell készítenie az egyetemi felvételire. A probléma csak az, hogy a két lány totál ellentétes témában szeretne továbbtanulni, mint amihez őstehetsége van... Középiskolás romkom, a címkép alapján idővel tovább bővülő háremmel. Egyelőre elmegy.
  • Rafanir
    Sziasztok! Készítettem egy nagy elemző/véleményező videót a Tensei shitara Slime Datta Ken című animéhez, ha valakit érdekel.

• IMYke2.0.0.0
    * Another
    * Blood+
    * Claymore
    * Hellsing
    * Kara no Kyoukai 1-9
    * Karas
    * Mardock Scramble 1-2-3
    * Mirai Nikki - határeset, de attól még izgalmas
    * Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
    * Shiki
  • Count Adyn
    Hmmm hát pl Fullmetal Alchemist meg Shin Sekai Yori ami beugrik elsőre és nekem nagyon bejött:)
  • biomage
    :D és jól mondta? :D amit mondott :)
  • Maala
    Hát, Touch, H2, Cross Game (engem csak a baseballos cuccai érdekeltek. :-)), mindnek máshogy néznek ki a fő karakterei legalább, még ha a supportokban van is hasonlóság. Ezért fura, hogy itt 1:1 copy van azoknál is, akiket a legtöbbet látunk majd.
  • PetruZ
    Az összes Adachi Mitsuru karakter ugyanolyan stílusú, nagyon sok a hasonlóság köztük.
  • Maala
    Ami igazán kényelmetlen a Mix-ben, hogy ránézésre viszont a Cross Game karakterei vannak bekopizva 1:1-ben. :-s Beleolvasok, hátha azért a Touch helyett a Cross Game-re fog hasonlítani minőségben.
  • PetruZ
    Dia no Ace S3 - Act II: Újabb egy évre (52 rész) el leszünk látva high school baseball-al. :) És ebben a szezonban jön még egy Adachi Mitsuru anime is, a Mix (ami kvázi a Touch folytatása).
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.04.05. 21:18:34
  • Maala
    Wow, amikor csak az Ichigo 100%-et láttad ezekből... :-D
  • biomage
    csak neked :)

• CSOCSO
    Hurra. egy fokkal nem nez ki jobban mint azok a cgi animek amiben nincs motion capture.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már Netflix:

+

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.04.04. 22:14:37
  • DasIsFuck
    Várom már, hogy ennek is lerombolja a renoméját a netflix.
  • LasDen #70418
    szoktak animékhez, mangákhoz, lnekhez ilyen official chartokat kiadni. Mellméret, súly magasság, születésnap stb. Szóval akár igazi is lehet...
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #70416
    passz... :D
  • LasDen #70415
    ¯\_(ツ)_/¯
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, elhiszem, hogy valaki leírta ezt valahol.

Miközben meglehetősen hosszú combú nyúlánk, melles csajsziként láthattuk a Zanimében.
    A fiúk bizonyára akkor 3 méteresek voltak... a "valóságban".

• LasDen #70413
    Danielle Pineda: Height 5' 5" (1,65 m)
    Faye: Height 5'6" (168 cm)
  • IMYke2.0.0.0
    Szubjektíva, warning!
    * Daniella törpe sajnos, Faye-nek.
    * A testi adottságai sem tűnnek kellően jól formáltnak.
  • PetruZ
    Hmmm... (NSFW)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The Official Translation Of Japan's New Imperial Era Is Also An Erotic Game Song
  • PetruZ
    Élőszereplős (Netflix) Cowboy Bebop még-nem-teljes szereposztás: John Cho lesz Spike, a Luke Cage-ből átugrik Mustafa Shakir eljátszani Jet Black-et, és Daniella Pineda lesz Faye Valentine.
  • ximix #70409
    OFF
  • RelakS
    azt nem értem, hogy a jóemberrel miért etettek meg egy kiló citromot az era név bemutatása előtt