Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Hát, nekem itt jobban bejött. Lehet azért, mert nincs idő alaposan megfigyelni (meg mernék esküdni, hogy borostás a T800 XD). A T5-ben viszont a bőrén a fények valahogy rém furák nekem... Mintha a shadert elrontották volna 😄 Az meg, hogy valahogy nem akar Schwarzeneggerre hasonlítani, csak hab a tortán 😊

Mondjuk én csak az arcot néztem, ha a testén megfelelő mennyiségű izom van, akkor pipa.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Azt viszont meg kellene hagyni hogy úgy látszik mintha egy az egyben adaptálná az első köteteket. Ott van Ido, Tiphares, a néger "Keresztapa" meg a fiatal srác is.

+ annyira azért nem nagyok szerencsére Alita szemei.

OFF: Volt szerencsém azt hiszem Ward jóvoltából látni azt a verziót, amilyenek emberi bőrszínnel voltak renderelve és bármilyen fura sokkal furcsábban néznek ki.

Brad Pit feje 98%-ban CGI volt a Benjamin Buttonban, meg kb. az összes háttér 90%-a, még is egyesek 1-1 jelenetnél írták azt, hogy jajj de látszik, hogy gagyi CGI. 😊
Az Avatarban a kávébögrés jelenetben a fő genya is full CGI, még sem szúrta ki senki.
Megnéztem pár reakció videót a trailerről, ahol a hozzászólásokból megtudhattam, hogy ...
1. Direkt ilyennek KELL lennie Alitának, mert az eredeti műben is a szeme és szája arányai miatt cukkolják a babaarcát.
2. Nincs semmi "fehérítés", az eredeti műben összesen 1db japán karakter volt, és a Panzer Kunst sem egy ninja jitsu neve.
3. Asperger szindrómások immunisak az Uncanny Valley-ra. 😄

Igazi élmény egy hikikomori faszi volt, aki 20 éve vár a megfilmesítésre és totál kész volt, meg két amerikai kocka és anime mániás srácé, akik nem tudták, hogy ez animációs film vagy játék trailere, mert küldték nekik. Jézusom azok az arcok!

IMYke2.0.0.0
Schwarzi "teste" nem itt, hanem a T4-ben néz ki furán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Hát, inkább a 11. Star Trek lesz az 😉

Amúgy meg közben eszembe jutott egy még jobb példa: ebben a jelenetben csak szerintem nem stimmel Schwarzenegger bőre? Van olyan szar, mint az első részben, mikor a kibelezett szemű bábut nézzük a tükörben.

Nekem is pont ez ugrott be. Az első Star Trek filmben volt nem? Emlékszem valamiért a szőr felállt a hátamon tőle pedig összesen ha 15 másodpercet szerepelt az egész filmben. 😊

Emlékszem anno egy youtube csatornán egyszer pont ez volt témí, hogy az anime karakterek jajdecukik stb de ha a valóságban jönne veled szembe egy ekkora szemű ember hát a frász ki törne tőle.

Itt is pont ugyanez van.
RelakS
Épp ez a szar az uncanny vally-ben (hogy hívják magyarul?!), hogy a hátár elég szűk a között, hogy a hasonlóságot keresed egy arcban, és a között, hogy már a különbségeken rugózol.

Ránézel egy anime karakterre: jajjdecukiiiiiiiiiiiiiiiii
Ránézel egy na'vi-ra: a szemed nem rebben
Ránézel a Shrek embereire ... valahogy valami nem az igazi. Már persze azoknál, akik nem voltak direkt elnagyolva. Vagy inkább a Mátrix 2 Neo-ját (lakótelepi bunyó), vagy a Múmia 2 skorpió királyát (na, jó, amit a végén csináltak, az nagyon beteg 😄 ) kellett volna említenem?

Engem pl pont nem zavart ebben a trailerben, hogy a droid szeme nagyobb a kelleténél, még ha észre is vettem. Viszont ha a Logenben iskerültek volna ilyenre Hugh Jackman fejének az arányai, akkor csodálkoztam volna. (igen, a film jelentős részében még az ő feje is CGI, tessék egy random "így készült" filmet megnézni. Üdvözlet 2017-ben)

Amúgy kezeket fel, akinek eszébe jutott a doktornéni:

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
"En kezdem ugy erezni, hogy nem ismered vagy nem erted ezt a fogalmat. 😄"

Ne kezdj semmit.
Anime topikban, eredeti japán mangából és animéből készült feldolgozásról beszélsz úgy -- James Cameron ráadásul már összedobott egy olyan filmecskét, amiben nagy szemű óriás macskalények szexeltek --, mintha földöntúli dolog lenne a hatalmas, érzelem kifejezésre használt szemek látványa.
Tényleg elmerenghetnél azon, hogy jó helyen "uncanny valley"-zel vagy sem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Faterom emlékezett rá, hogy ő benne volt az első SW-ben, de nem tűnt fel neki a CGI. Csak annyit mondott rá, hogy már akkor is öreg volt Cushing, így nem tudta hogyhogy benne tudott lenni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kb mint Rogue One-ban Tarkin. Mivel ember volt ezért volt nagyon fura hogy teljesen animálták. A sima idegen lényeknél ez nem volt gond de nála pont emiatt érezte az ember, hogy valami.

Állítólag aki nem tudta, hogy a Tarkint játszó színász már halott, annak pl nem tűnt fel elsőre dolog, de nem tudom ebből mi lehet az igaz.
armageddon666
En kezdem ugy erezni, hogy nem ismered vagy nem erted ezt a fogalmat. 😄 Az anime karakterek eleg messze allnak a valosagostol, ezert nem esnek bele ebbe a volgybe. Ahogyan az Avataros karakter is tavol all az embertol, ezert nem utkozik ki rajta ez az erzes. Ellenben a trailerben Alita folottebb emberszeru, pont csak annyira ter el (aranytalanul nagy szemek), hogy az mar kenyelmetlen legyen.

@

LasDen
óó Lűűszii my love...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"De tenyleg erosen Uncanny Valley." --- mindezt egy anime topikban... <#wow2>

armageddon666
Cannot unsee 😞 koszonom

Nekem tetszett a trailer. Nem ismerem a Battle Angel Alitat, de ezt meg fogom nezni. 😊 De tenyleg erosen Uncanny Valley.

@

https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley

Nálam még sohasem jelent meg, de itt valamiért borzasztóan irritál a csaj kinézete, egyszerűen nem bírom nézni.

Itt szerintem nem a szeret-nem szeret a lényeg, hanem a tudatalatti bizarrság.

Nekem valamiért a derp memék jutnak eszembe a trailert nézve, amiknek a szemeit össze-vissza rajzolják, azt várom, hogy a csajnál is előbukkan.

Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.12.09. 19:42:58

CalebJoe
A tipikus bal agyféltekés nem látja vagy nem érti miért néz ki jól egy nem realisztikus emberi arc-karakter pl. rajzon vagy mozgóképen, logikusan tudatosan nézi, a jobb agyféltekés művészi szemmel eleresztve a fantáziáját képest nézni az ilyen kitalált dolgokat (animéket, képregényeket, cgi stb.)
IMYke2.0.0.0
Te meg nem érted az Avatar-párhumazot?
Teljesen mindegy, miként néz ki, amikor a film első 15 perce után az agyad el fogja fogadni úgy, ahogy van.

Seth
Jó, de emberi robot, érted, hogy értem, nem ? 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
"az Alita-ban tiszta ember, kivéve a szemeit"

Akarod mondani: cyborg.

Seth
Itt azért nem furcsállja annyira az agyad, mert ez nem ember, hanem egy idegen, macskaszerű faj, míg az Alita-ban tiszta ember, kivéve a szemeit

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Nyugi.

BEAST
Nekem is egész tetszett, nem tudom miért fújnak rá ennyien.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nekem bejött. Nagyon várom már 😄

PetruZ
LasDen

A zaklatási botrány újabb sztárt ért el. 😞

Rafanir
Ha valakit érdekel, készítettem egy bemutató, kedvcsináló videót a Knight's & Magic című animéhez.

xblades
Nem gondoltam volna hogy megérem egy thaiföldi sexiparról szóló anime elkészültét.
Bár egy a téma nem tabu keleten, ahogy lassan itt sem, de én azért a való életben kihagynám 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A háttérben lévő arcokat rendeld az alattuk lévő csajokhoz. A helyzetből még vicces is kijöhet amúgy 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

IMYke2.0.0.0
"Utána" már csak tüzetesebb vizsgálattal derül ki... 😊

LasDen
nem látom hol itt a probléma a lányokkal... 😄

ximix
😄

Még mielőtt valaki ráizgulna a "lányokra" a storyt olvassa el.
- link
BEAST
<#eljen>

Mindennek van <#buck>

LasDen
sao-nak van színvonala? 😄

Megnéztem a Sword Art Online: Ordinal Scale-t. Azért a fürdős jelenet beütött <#circling>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem tartják a 3. szezonra a színvonalat 😊
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.05. 00:04:51

ximix
Olyasmi 😊 , már készíti az ajándékokat.
Jó voltál ?
PetruZ
IMYke2.0.0.0
Nemá' ez nő?

LasDen
de... de pont ő 😄D

Csak nem neked is Zorin Blitz a waifud? 😊

ximix
...és akkor csókolja meg a kedves arát !
- kép

Aztán otthon kinyomtathatod az asszonyt kicsibe 😊
- képek
LasDen

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor1>

RelakS
Csak időnként nehogy benézzen Lucy is 😄

PetruZ
Lejátsszák Battle Royale-ben, vagy mit tudom én. 😊
LasDen
Szerencsére az én waifuaim azok nem túl népszerűek, így nem nagyon kéne küzdenem 😄

IMYke2.0.0.0
Nálam Nyu - ez nem kérdés.