72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ismerem a sorozatot, de bátor :)
  • RelakS
    Érdemes nézni a csatornát is.
    Animékből elmebeteg részeket szed ki.

Ahogy a Legalolicon is tud elég vicces részletekkel szolgálni
    Mangaka-san to Assistant-san to The Animation
  • IMYke2.0.0.0

//Szerk.:

Augusztus végén elkezdtem a "Honey and Clover"-t. Ugye az is ilyen bratyizós sorozat, abszurd humorral és szereplőkkel. :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.09.03. 19:53:16
  • LasDen #70105
    pénteken jön a folytatás, addig gyorsan megleszel :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szokásom épp futó sorozatokat követni (a Star Trek Discovery volt eddig a kivétel) - de este belenézek ebbe :)
  • LasDen #70103
    nem tetszik tévedni
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy látom
    1 - futó sorozat
    2 - eddig 8 részt adtak le.
  • IMYke2.0.0.0
    Oké, felkerült a listámra :)
  • RelakS
    Grand Blue
    Olyan jó, amikor megértő barátaid vannak
  • biomage
    Boldog Születésnapot :D
  • Prof William
    Köszönöm szépen!
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    Prof William, Boldog Születésnapot!

Hozzá valami ilyen elfoglaltságot! (face videó)
  • IMYke2.0.0.0
    Prof William boldog születésnapot! :)
  • PetruZ
    Nem kifejezetten anime, de a punnyadás időszakában megteszi: The Dragon Prince, új animációs fantasy sorozat a Netflixen szeptember 14-től.
  • PetruZ
    Filmet / live action drámát kap a Hibiki manga, pár hét múlva már be is mutatják.
  • CSOCSO
    wtf
  • ximix #70091
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

@sato3rd
    One Piece
    link

DragonBall
    link

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.08.24. 00:44:21
  • biomage
    Boldog sz napot :) Malakai
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.08.17. 21:28:16
  • RelakS
    Boldog születésnapot Malakai!
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot Malakai kollégának :)
  • Count Adyn
    a sejtes bejott nekem de amugy ja:D
  • Malachit
    Ez a ready player one korai verziója
  • efti
    Ez a szezon egy katasztrófa. Egyetlen ami kicsit is érdekesnek tűnt az a Chuukan Kanriroku Tonegawa volt, mert hát mégiscsak Kaiji... Elszenvedtem belőle 4 részt aztán dobtam is. Azt hiszem ideje leporolni valamit ami évek óta áll a PTW listán :/
  • PetruZ
    Hmm... (VR lábmasszázs)
  • PetruZ
    Manga újdonságok és új találatok (csak amikből már legalább 3 fejezet kijött és említésre érdemesek):

- Ad Astra: Történelmi manga a római köztársaság vészterhes idejéből. Gyakorlatilag Scipio és Hannibal összetűzéseinek sztorija, élvezetesen tálalva, nem spórolva a trancsírral sem. A történet jelenleg a Cannae-i katasztrófa végénél tart, ahol a rómaiak hatalmas vereséget szenvedtek, szóval jó pár kötetre elég anyag és kb. 15 év van még a (második) pun háború végéig. 7/10
    - Itoshi to Muco: Muco egy finoman szólva sem túl okos kutyus, aki vidéken él üvegfúvó művész gazdájával. Aranyos, egyszerű slice-of-life. 6/10
    - Joshikousei no Muda Zukai: Három középiskolás lány unatkozik és közben hétköznapi dolgok történnek velük. Nem annyira elszállt, mint az Asobi Asobase, de hasonló stílusú, hangulatú. 6/10
    - Kamitachi ni Hirowareta Otoko: Felnőtt hősünk váratlanul egy másik világban és gyerektestben találja magát az emlékei nélkül, teljesen egyedül egy erdő közepén, de mágikus képességeivel feltalálja magát. Pár évvel később csatlakozik egy kedves családhoz és elindul világot látni... A többi isekaitól eltérően itt a főhős nincs elszállva magától (akármennyire is cheater a kliséknek megfelelően) és egész normális szinten zajlanak az események, bár persze mindenki oda, meg vissza van tőle (de nem kezelik bazári látványosságként sem). 6/10
    - Maou-Sama Retry: Hétköznapi felnőtt hősünk kedvenc MMO-jába bejelentkezve váratlanul egy másik világban találja magát. A karakterét "Demon Lord"-ként ismerték a játékban, ezen a világon is rögtön legyőzhetetlen démonúr lesz belőle. Találkozik egy sérült, beteg kislánnyal, akit meggyógyít és ketten útnak indulnak felfedezni a világot, miközben káoszt és zűrzavart hagynak maguk után - pedig csak szeretnének nyugisan vándorolni... Ellentétben a hasonló sztorikkal a főhős itt egy elég normális (és kissé piperkőc) figura, aki csak a körülmények és az előítéletek áldozata. :P 6/10
    - Skeleton Soldier Couldn't Protect the Dungeon: Manwha egy névtelen fantasy csontvázról, akinek nekromanta megidézőjét megbecstelenítik és megölik a kalandozók, ő viszont visszalép az időben, emlékeivel együtt és szinteket kezd lépni, meg képességeket szerez. A vándorlásai közben többször is megtörténik ez, míg kezdi kiismerni az MMO-szerű világ működését, és fejébe veszi, hogy legközelebb megmenti a gazdáját... Kicsit grimdark fantasy, mindenki übergonosz és megbízhatatlan. 6/10
    - Yoshka Space: Új manga a nemrég véget ért OMG! készítőitől. Yoshka egy magányos kislány félelmetes feltalálói képességekkel, csak a találmányai nem mindig működnek úgy, ahogy elképzelte. A világ múlt századias modern, ahol mindenki lehetetlennek tartja a Holdra utazást, de a lány biztos abban, hogy szülei onnan származnak és űrhajót akar építeni, hogy találkozhasson velük, eközben kalandokba és komoly politikai bonyodalmakba keveredik. 6/10
    - Isekai Yakkyoku: Egy szépreményű gyógyszerész túlmunka miatt meghal, majd gyerektestben újjászületik egy későközépkori fantasy világban egy udvari orvos fiaként. Képességeit természetesen megpróbálja kihasználni a helyi körülmények között is, de sok ellenállásba ütközik a babonák és berögzült eljárások korában. 5/10
    - Jishou! Heibon Mazoku no Eiyuu Life: B-kyuu Mazoku nano ni Cheat Dungeon wo Tsukutteshimatta Kekka: A híres démoni akadémia új, kezdő évfolyamába érkezik egy vidéki bugris, akit mindenki lenéz faragatlansága miatt, ráadásul olyan fajból származik, ami szinte teljesen nélkülözi a démoni vonásokat, így nem is vár tőle senki nagy dolgokat - erre persze kiderül, hogy félelmetes potenciális hatalommal bír, ami többek figyelmét is felkelti. 5/10
    - Nidome no Yuusha: Hősünk újjászületett egy fantasy világban, szívós munkával felküzdötte magát a csúcsra, legyőzte a világot fenyegető démonurat - és saját társai árulták el a győzelem pillanatában. Megfogadja, ha visszatérhetne, mindenkin szörnyű bosszút áll. Váratlanul a világ újból a kezdőállapotába kerül, ő viszont megtartja az emlékeit, és hozzálát, hogy végrehajtsa tervét... Nagyon "angst" és "edgy", néhol már röhejesen az, csak ezért olvasom még. 4/10

Manga hír még: az elég népszerű It's My Life ősszel egyrészes OVA-t kap.
    Egyébként az őszi szezont nézve több ismerős is visszatér (bár néhánynak nem láttam még az előzményeit): jön a SAO Alicization (ez három könyv, nem tudom, mindet feldolgozzák-e majd rögtön), az Index III, lesz Golden Kamuy és JoJo folytatás, a ReZero OVA-t kap, a Natsume Yuujinchou filmet, és lesz új Fairy Tail sorozat is. Ezután télen folytatódik végre a Mob Psycho 100 és lesznek új Psycho-Pass filmek is, az One Punch Man pedig ugyebár áprilisban tér majd vissza.
  • ximix #70082
    2019.04.
    https://youtu.be/mCmZUWkkra0
  • orichalcos
    Rég láttam már, de nekem kicsivel az első évad jobban bejött. Ettől függetlenül kedveltem a 2. szezont is.
  • biomage
    van olyan jó a 2nd szezon mint az első?
    akció dúsra értem
  • orichalcos
    Lusta vagyok utána nézni, de vagy a 20. vagy a 22. részben
    bukkan fel az ismert páros személyesen. A 2. szezonban nem ők a főszereplők, hanem Ascoeur és Q-feuille, akik tulajdonképpen különleges kapcsolatban vannak Eclairékkel...

Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.08.06. 15:14:13
  • biomage
    de az Kiddy Grade and re értem.
    És nem nem látja, nem ért magyarul, és Bulgáriában él.
    Már megnézte az első évadot és tetszett neki.

És látom a MAL karakter listájában Eclairt és Lumit de csak supportként
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.08.06. 05:13:11
  • orichalcos
    Valami ilyesmire emlékszem én is.
  • armageddon666
    Nem jobb ha latja? Nem tudtam is tudtam, hogy evadokra van bontva :)
    Ha ez meg az elso sorozat es nem az -and, akkor igen, lesz meg Eclaire meg Lumiere, csak mas testben. Nem emlekszem melyik resz. Igazabol szerintem egybol a halal utan mar voltak, csak mast testben, de nagyon regen lattam.
  • biomage
    nem :D külföldi internet barát :D
  • IMYke2.0.0.0
    A barátnője...
  • orichalcos
    Nézd tovább. :)
  • biomage
    Hali

Megnézte a Kiddy Grade elsö évadát, most nézte meg a 2. évad elsö részét. és nem látta benne eclairt,
    Kérdés, meghalt vagy látható lesz más részben? és melyikben ha igen.
  • xblades
    Én remélem elterjedtebb lesz ez a jövőben :)
  • PetruZ
    Egy újabb lépéssel közelebb kerültünk hozzá... Tsun-Tsun VR, azaz (kezdetlegesen) érezhető VR.
  • IMYke2.0.0.0
    A S2 OAD (OVA) ugye nekem még hátravan, de ahogy néztem, az S1 után érkező 2 OVA-sorozatnál valóban olyan átfedések voltak, hogy ember legyen a talpán. :)
    Ezért vagyok szerencsés, hogy 8 évvel a premier után jutottam el hozzá :)