Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem rajongok nagyon a fiú főszereplős és elsősorban fiúknak szóló animékért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@Csocso: Nem nézem a Citrus-t, már a leírás sem tűnt érdekesnek, a "shou* ai"-k meg pláne nem érdekelnek. A "Place further..." az a Sora Yori mo Tooi Basho, amit írtam is, hogy érdekes, nézem én is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- ...rögtön dobtam: Ramen Daisuki Koizumi-san, Toji no Miko, Gakuen Babysitters, Karakai Jouzu no Takagi-san
- ...később dobtam (2-3. rész után): Grancrest Senki (a mangát is nemrég kaszáltam, az érdekesebb "zero-to-hero" hősködések és politikai kavarások mellett túl sok a hirtelen és logikátlan váltás ecchi-re), Dagashi Kashi 2 (ez csak az S1 olcsósított, rövidített ismétlése), Miira no Kaikata (nagyon rosszul néz ki, nagyon rossz a perspektíva, számomra nézhetetlen), Takunomi (értelmetlen), Beatless (rém gyenge, ill. láttam az eredeti design-okat az LN-hez/mangához és sajnos ez sokkal csú... "generikusabb"; szerintem elolvasom majd azt, állítólag valami sf díjra is jelölték), Darling in the Franxx (semmi megfoghatót, érdekeset nem látok benne), Marchen Madchen (loli varázslólányok, csak valamiért unalmas és érdektelen), Koi wa Ameagari no You ni (billegett, néha jó volt, néha unalmas, de inkább utóbbi),
- ...még megtartottam: Sora Yori mo Tooi Basho (néhol kicsit túlpörögnek a szereplők, de most már összeállt a lánybanda, haladnak a cél felé, és várom már az antarktiszi részeket), Overlord II (nagy belenyúlások nincsenek, bár kár, hogy a főszereplő a továbbiakban is eléggé háttérben lesz), Yuru Camp (kiszámítható ugyan, de szépen néz ki, és elviselhető), Kokkoku (valahogy mégsem az igazi, de még nézem), Mitsuboshi Colors (a szezon magasan legjobbja, aranyos, vicces, ötletes, és jól is néz ki), Slow Start (nem olyan lassú, mint a cím sugallja, még nézhető), Ryuuou no Oshigoto! (loli sakkozók), Yowamushi Pedal: Glory Line (nc), Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku (sok az apró, zavaró változtatás, de egyelőre maradok még), Violet Evergarden (nem annyira jött be a folytatás, de még nézem), Hakata Tonkotsu Ramens (fura hangulatú, az elején kicsit széteső is volt, viszont nem szívbajos és a sztori kezd érdekessé válni), Hakumei to Mikochi (aranyos, néhol szívmelengető, semmi több)
Ez utóbbiak kb. fele szerintem még elvérzik a folytatásokban, ha megunom. Lesz még pár film és OVA, de azokról majd akkor, ha kijöttek. Összességében nálam közepesnél gyengébb ez a szezon.[/spolier]
Lehet reg.-i csak kapcsold ki arra az oldalra a blokkolókat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
csak olyan helyen nézném, ahol nincs wifi
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2018.01.20. 22:22:35
egesz jo anime. tudom ajanlani aki nem talalt maganak semmi ertelmeset. Mar 14 resznel tartanak, ugyhogy van mit nezni a hetvegen.
Google.com -> New Game 2.évad 1. rész indavideo
Amúgy az első seasont hol nézted ha nem találod és nincs reged a harura?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.01.19. 13:31:08
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tud valaki segíteni New game 2. szezonjának magyar feliratával? Haru-subsra nem enged sehogy regisztrálni...
köszi előre is!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Jól, érdekesen indult, úgy tűnt, valami kiberpunkos akcióthriller lesz belőle, aztán a sztori éles balkanyarral bevágott a klisék sikátorába és teljes gázzal nekihajtott a falnak...
Őszintén szólva ezt olvasva sokkal inkább egy amerikai film/sorozat-ra gondolnék😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
https://supermario4ever.wordpress.com
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mechás, óriásszörnyes poszt-apok sci-fi szokásos vívódó, rejtett képességekkel bíró főhőssel. Valamiért sztárolták, ahogy olvastam, de egyelőre nem győzött meg, bár nem is annyira rossz, mint elsőre tűnt.
Inkább egy sörmárka köré épített komédia. Szerencsére csak fél epizód hosszú részekből áll, így még éppencsak elviselhető, mert amúgy eddig nem szól semmiről.
Sok szálon mozgó modern akció-krimi, egész jó, de kell még pár rész, hogy átlátható legyen, ki kicsoda.
Manós-kisállatos slice-of-life... Nem rossz, olyan nyugtatóan mesés.
Próbál aranyos-vicces lenni, de valahogy nem az igazi, talán mert a főhős annyit pofázik magában triviális dolgokról. Remélem, a többi szereplő hoz majd bele egy kis színt, mert eddig elég gyengécske. A megrajzolás és animáció is csúnya, aránytalan, pedig a 8bit csinálta. Pár részt még adok neki.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Iskoláslányos, varázslós történet vicces formában tálalva, és ez is LN feldolgozás. So-so, de elmegy, nézhető.
Egy népszerű LN-sorozat alapján készült ez is. A mangáját követem, bár nem tudom, miért, mert a főhős akkora op, amit ritkán látni hasonló isekai sztorikban. Emellett persze népes háremre is szert tesz majd, változatos helyszínekről és ellenfelekről összeszedve őket...
Enyhén poszt-világháborús hangulatú, gazdagon ábrázolt világ, ahol a mechanikus pótlások és érző robotok (?) is léteznek. A háttér érdekesnek tűnik, de a történet, attól tartok, túl szirupos lesz egy idő után. Meglátjuk.
Romkom, de inkább az előbbi. Aranyos, meg minden, de valahogy nem túl érdekes (eddig).
A 10 pont az kb annyit tesz ki, hogy még a kedvenceim között is a top 5-be sorolnám.
A haverjaival együtt inkább egy fantasy anime főgonoszának valamint annak legyőzendő csatlósainak mennének el a "hősök".
Nálam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//S most látom, a listámon is ott van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.11. 10:02:09
Nagyon tetszik, kb ez az első olyan anime aminél azt érzem már majdnem egy jobb amcsi sorozat szintjét is megüti.
Ha nem fogom vissza magam kb 1-2 nap alatt ledarálom, mint egy-egy jobb sorozatot szoktam😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár