72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#70068 és nem is volt egyszerű nyomon követni mikor melyik ova jön vagy mi micsoda. legalábbis engem sikerült sokszor összezavarni a rengeteg kiadással. Elméletileg most 7 résznél áll az ova, de lehet hogy teljesen elnéztem :D -
#70067 "Setokai Yakuindomo"-nál komolyan gondolták ezt?:
"Seitokai Yakuindomo * OAD" -- OVA, 8 episodes -- 16.05.2014 till 16.08.2019 = 5 év?!?!
//Még szerencse, hogy én idén jutottam el a(z eddig teljes) sorozatig... (1. évad + OVA-k megnézve, 2. évad + a film hátravan, és ugye a meglepődés tárgyát képező OAD is).
-
#70066 Még lesz izgi, az uccsó rész jön a 8. Könyvből, majd jöhet a 7. Könyv. Aminek meg a címe Invaders of the Great Tomb. -
#70065 Nem biztos, a rész vége alapján megint visszatérünk a faluban élőkhöz... -
Malachit #70064 El is felejtettem tegnap este, hogy kedd van. Nem néztem meg. Akkor végre vége lesz az építkezésnek? :)
How not to summon a demon lord: Érdekes, de ha már ennyit fogdossa őket (VÉLETLEN ), meg az adódó egyéb helyzeteket kihagyja. Hát én lassan azt mondom, nem csak fejben van gond az emberünkkel, hanem lentebb is hiányzik egy páros alkatrész -
#70063 How not to summon a demon lord (vagy mi) eleg erdekes :D -
#70062 A 4. rész végig "ti csak porszemek vagytok hozzám képest" érzés. :) -
#70061 Evangelium. Nem evandzselium
Triger nem trajger.
Klasszoszaurusz nem klakszoszaurusz. -
#70060 Leginkább azé', mert tisztelik. -
#70059 Hiába vársz bármit akár az Overlordtól, akár az Isekai Maou-tól, mivel mind a kettőben szenny bétahím főszereplő van. Előbbi inkább csak a mellékszereplőkre és azok kapcsolatrendszerére épít, utóbbi meg... a háremre, de leginkább semmire. -
Malachit #70058 Jó sok szabad ideje van, ha ilyen gyorsan darál :D Slayers nem volt rossz anno.
Overlord 3. évadból eddigi részek nekem a következő érzést adták: Most mi a fax van? Még mindig építkezünk???
Lehetne már egy kis: ti csak porszemek vagytok hozzám képest érzésből egy kevés :/ :)
Lehet ezért is nézzem pótlónak a "Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu"-t.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak ebben meg kicsit sok a mell, továbbá a főhős meg a kiinduló személyiségéből adódóan túl pipogya, hogy az adódó helyzetekben lerendezze a csajokat
Samurai Champloo-ban eljutottam a 18.-részig. Még mindig kiemelkedően jónak találom :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért amikor a két szereplő elmegy a piros lámpás negyedbe a talált pénzen szórakozni, a csajt meg persze nem engedik be. Utána meg magába duzzog, hogy ott van ő is nekik, mért nem használják már, azon mindig jót nevetek magamba. (máskor is volt már hasonló helyzet benne) MERT TÚL DESZKA VAGY!!
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2018.07.27. 09:14:55 -
Nirz #70057 Ha nem tudta értékelni az elfen liedet, szerintem az AOT bejönne neki az inkább egy shounen kategória -
#70056 A Manga elolvasása után, hát nem is tudom :D 6 pont? -
#70055 most végezte be a slayers összes évadát + a filmeit :) a kövi kiddy grade lesz :D aztán talán AOT
Ha nem tetszik neki az energia akkor dobni fogja 4 rész után :) -
#70054 A szezonból lement az első három kör, nálam ezek maradtak meg, kb. tetszési sorrendben:
- Chio-chan no Tsuugakuro: Ez totál sötét ló volt, nagyon bejött, bírom a humorát.
- Planet With: A mangát már lehagyta, így valamivel érdekesebb lesz, de egyébként sem hagyott ki semmit eddig. Nekem tetszik ez a kicsit furcsa, bizarr stílusa és a sejtelmes háttér, bőven ellensúlyozza a főhős ellenszenves vonásait.
- Overlord S3: Jobban, érdekesebben kezdődik, mint az előző évad.
- Asobi Asobase: Elég bizarr és morbid néhol, és tudott újat hozni az iskolai klubdélutánok lerágott csontja után.
- Yama no Susume S3: Aranyos, semmi extra, nem is jobb, nem is rosszabb, mint az előzők.
- Harukana Receive: Jó alakú strandröpis lányokat mindig jó nézni és ennek még valami története is van.
- Angolmois - Genkou Kassenki: A történelmi háttér miatt élvezhetőbb az átlagnál - amit leront az a statikus, papírszerű háttér az animációk mögött.
- Jashin-chan Dropkick: Ez a lista alja. Nem tudom, miért nézem még, mert amúgy elég gagyi. Valószínűleg az idiótaságok, a különféle halálnemek, és néhány mellékszereplő (pl. a szerencsétlen angyalka) miatt. -
#70053 Ha nőből van, akkor a Titan szereplők vinny-- lelkizését valószínűleg jobban fogja értékelni. :) De amúgy (nálam) kb. ugyanaz a szint, mint az EL, csak kínosan hosszabb (a második évad elején adtam fel). -
#70052 Hoppá. Eva 3+1 teaser :O
-
#70051 "Nem kell megsértődni ezen."
Nincs itt megsértődés. Meglepődés, na az van.
A Higurashi meg egy ócska mindfuck. Ami még üt az elején, a vége felé már inkább ciki. Különösen a "megviccelem a boszorkányt" témával... -
#70050 nyugi :D megnézte a higurashit az nagyon tetszett neki.
Valamiért az elfen lied nem tetszek ennyi.
Nem kell megsértődni ezen. -
#70049 Ilyesmin nem tudok kiigazodni. Haverom szinte mindent lehúz amit ajánlok neki, közben Naruto rajongó és most a Fairy tailt "falja". -
#70048 "sok az értelmetlen gyilkolás"
Hát, ha félig csukott szemmel nézünk a monitorra, akkor tényleg ennyit látunk belőle... -
#70047 hát elfen azért sok az értelmetlen gyilkolás, ez nem tetszett neki, amúgy hölgy :D -
#70046 Az Attack on Titant nem ismerem, de ha az Elfen Lied-re 5 pontot adott, akkor részemről leírta volna a haverom magát előttem.
-
#70045 1 kérdés
Valakinek ajánlok animéket, megnézte az elfen lied et, és adott rá 5 pontot 10 ból, szeritetek az AOT is kb annyit adna?
Mindkettőnél van elég erös gore szóval valaki nyilatkozón AOTra
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.07.25. 22:29:37 -
#70044 azért a magyarban is átjött az energiája :D -
#70043 Senki sem lehet tökéletes. :-) Bár ha belegondolok, hogy lemaradtál Black Star vinnyogásáról, szerintem te jártál jobban. -
#70042 ah tényleg, bár mondjuk azért nem ismertem fel mert magyar hanggal néztem :D -
#70041 Soul Eater - Black Star :) -
#70040 az ucso a cowboy bebopból :D, szóval az első melyik animéböl van?
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.07.25. 16:36:20 -
EnxTheOne #70039 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" Ez igen -
#70038 az idézet narutoban volt? -
EnxTheOne #70037 Godzilla: Kessen Kidou Zoushoku Toshi movie (2. rész) 10/6-7
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az animáció nem volt a legjobb (kivéve a vulture mecha, azt jól megcsinálták), az viszont elég nagy kár hogy "mothra törzs" csak kevés szerepet kapott ebben a részben, de egybevéve tetszett és várom a lezáró részt. -
#70036 1xü :D a fiú magasabb :D -
#70035 Nemrég néztem, kellett egy másodperc míg leesett. :D -
#70034 -
#70033 Most reggel jó nekem. -
#70032 mal minden rendben? nem tudok belépni -
#70031 többé-kevésbé a 2004 előtti animék elég rosszul öregednek, aztán javul a helyzet... -
#70030 Te öregszel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Velünk együtt... :( -
#70029 Most éppen tárhely hiány miatt lecserélem a 2T vinyóimat 4T-sokkal. Miközben megy a másolás egyikről a másikra előkerülnek olyan animék amiket érdemesnek véltem újra megnézni :)
Régebbi címekről van szó, de jó egy kicsit nosztalgiázni :)
Néhánynál nem is gondoltam volna hogy ennyire régi megjelenésű, vagy én öregszem, csak nem vettem észre.