Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"jó dolog, hogy itthon is műveli valaki ezt a nem túl hálás hobbit 😊 "
Úgy csináltok mintha ő lenne az egyetlen magyar cosplayer. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Patreonja a kis csajnak
Kicsi, de formás mellei vannak. S úgy tudom, hogy táváris (azaz orosz).
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az elso kepen ugyanaz van, es nem tudom hogy most trap vagy sem...
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2017.12.25. 19:50:42
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Iszonyat erős hangulata van, már az elején nagyon megfogott, de ahogy haladt előre az anime, úgy lett egyre jobb.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem jobban tetszett mint az előző évad, bár így, hogy végül 12 részes lett csak kicsit csalódtam.
Azt vártam kicsit előrréb jut a történet ebben az évadban, kicsit fura is volt a 11.résznél az a párbaj elsőre😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hozta ugyanazt, mint eddig, és továbbra is fogalmam sincs, honnan szednek elő újabb és újabb egzotikus recepteket, vagy hogy mennyire valódiak. Mindenesetre a változás elég rendesen megkavarta a szószt, az utolsó rész meg bedobott olyan új infókat, amik eddig tisztázatlanok voltak (és újabb kérdéseket is szültek). 6/10
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- zenés videó és akkor tánc
A csodás guugli algoritmus, miért nem ezt dobja első találatok közé, miért egy "rajongói" - letölt kép elé rak feltölt- rengeteg meló izzadságos munkát, amikor ráadásul nem az anime címére hanem a zene címére kerestem.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.12.21. 15:43:53
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
One Piece tv sorozat...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
The director of the live action Alita: Battle Angel movie (which is being produced by James Cameron) has stepped up to talk about why it was decided the main heroine would have humongous Gollum eyes, an attribute that any anime enthusiast would say simply does not work in the 3D realm.
Robert Rodriguez spoke to Empire Magazine on the matter:
“It was always Jim’s intention to create a photo-realistic version of the manga eyes that we’re so accustomed to seeing. We really wanted to honor that tradition and see that look standing next to any human character. To have the right person to emote behind it was really essential. Her origins are in the film and you understand why she looks that way. If the eyes are the windows to the soul, we have some pretty big windows. You can see a lot going on in there! When it gets to the emotional scenes it’s really uncanny and striking. And captivating!”
The movie can finally bomb at the box office on July 20th.

Ott inkább attól húzta fel mgát 1-2 ember mert mindig olyan ártatlanul csücsörített. 😊 Egy csata közben meg is jegyezte valaki. 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Mondjuk én csak az arcot néztem, ha a testén megfelelő mennyiségű izom van, akkor pipa.
+ annyira azért nem nagyok szerencsére Alita szemei.
Az Avatarban a kávébögrés jelenetben a fő genya is full CGI, még sem szúrta ki senki.
Megnéztem pár reakció videót a trailerről, ahol a hozzászólásokból megtudhattam, hogy ...
1. Direkt ilyennek KELL lennie Alitának, mert az eredeti műben is a szeme és szája arányai miatt cukkolják a babaarcát.
2. Nincs semmi "fehérítés", az eredeti műben összesen 1db japán karakter volt, és a Panzer Kunst sem egy ninja jitsu neve.
3. Asperger szindrómások immunisak az Uncanny Valley-ra. 😄
Igazi élmény egy hikikomori faszi volt, aki 20 éve vár a megfilmesítésre és totál kész volt, meg két amerikai kocka és anime mániás srácé, akik nem tudták, hogy ez animációs film vagy játék trailere, mert küldték nekik. Jézusom azok az arcok!
Amúgy meg közben eszembe jutott egy még jobb példa: ebben a jelenetben csak szerintem nem stimmel Schwarzenegger bőre? Van olyan szar, mint az első részben, mikor a kibelezett szemű bábut nézzük a tükörben.
Emlékszem anno egy youtube csatornán egyszer pont ez volt témí, hogy az anime karakterek jajdecukik stb de ha a valóságban jönne veled szembe egy ekkora szemű ember hát a frász ki törne tőle.
Itt is pont ugyanez van.
Ránézel egy anime karakterre: jajjdecukiiiiiiiiiiiiiiiii
Ránézel egy na'vi-ra: a szemed nem rebben
Ránézel a Shrek embereire ... valahogy valami nem az igazi. Már persze azoknál, akik nem voltak direkt elnagyolva. Vagy inkább a Mátrix 2 Neo-ját (lakótelepi bunyó), vagy a Múmia 2 skorpió királyát (na, jó, amit a végén csináltak, az nagyon beteg 😄 ) kellett volna említenem?
Engem pl pont nem zavart ebben a trailerben, hogy a droid szeme nagyobb a kelleténél, még ha észre is vettem. Viszont ha a Logenben iskerültek volna ilyenre Hugh Jackman fejének az arányai, akkor csodálkoztam volna. (igen, a film jelentős részében még az ő feje is CGI, tessék egy random "így készült" filmet megnézni. Üdvözlet 2017-ben)
Amúgy kezeket fel, akinek eszébe jutott a doktornéni:

Ne kezdj semmit.
Anime topikban, eredeti japán mangából és animéből készült feldolgozásról beszélsz úgy -- James Cameron ráadásul már összedobott egy olyan filmecskét, amiben nagy szemű óriás macskalények szexeltek --, mintha földöntúli dolog lenne a hatalmas, érzelem kifejezésre használt szemek látványa.
Tényleg elmerenghetnél azon, hogy jó helyen "uncanny valley"-zel vagy sem...