Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mai-Hime volt talán az egyik első amimén volt amit végignéztem. Emlékszem akkor nagyon tetszett hiszen az egész koncepció -nekem- még új volt.
Azóta kicsit lerágták ezt a koncepciót. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.02.23. 11:19:40
Mondhatnám, hogy azért van ilyesmi benne (az "egymás-agyára-menő-fiú-és-lány-aki-közben-mégis-csak-szerelmes-egymásba" csak még nem vált nyilvánvalóvá számukra), mert "régi" a sorozat (2004)...
...de sajnos nem ez a helyzet.
Ez kérem szépen japán betegség.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hiro ebből a szempontból teljesen ok. Az első 1-3 részben visszafogottan depizett de annak a fényében ami vele történt ez teljesen érthető. Most meg már szerencsére lassan elindul a menővé válás útján.
Amúgy egyáltalán nem EVA hangulat inkább Tengen Toppa Gurren Lagann, csak nem annyira elszállt. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.02.23. 09:07:50
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mi a véleményetek 6 rész után?
Nekem nagyon bejött, a téma, a harcok, a zene és nem utolsósorban elég szépen fejlődnek a karakterek. 6. rész eddig mindent vitt nálam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"In today's episode of the everyday life of god-like protagonist and his friends you can expect exciting adventures, like trying to rent an affordably priced house, watching a play or going for a drink."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Engem nagyon zavar, ha ugyan azt a történetet kell végignéznem, ugyan azokkal a szereplőkkel, csak épp más irányba.
Szerintem semmi értelme és csak komolytalanná teszi.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most volt ez az Omiai Aite wa Oshiego, Tsuyoki na, Mondaiji meg 25-sai no Joshikousei, amik bár 2-3 percesek, de hasonlóan messzire megy ha párkapcsolatokról van szó...
Igen. Nagy klasszikus. Te jó ég 2011-es? Jó rég volt. Fura hogy azóta egy sima SOL romantikus anime sem mert ennyire "merész" lenni.
Ezt a fejezetes felosztást se merte sok anime meglépni azóta. Talán csak az Amagami és Photo Kano. Pedig szerintem jóval több értelme van így, mint annak hogy mindegyik lány "route" -ját összemossák egy nagy katyvasszá.
(úristen, 2011-ben láttam --- 7 év!!!)
De ez még mind semmi az utolsó fejezetben lévő lebukáshoz képest. 😊
Most kedvem lett újranézni a sorozatot. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.02.04. 03:10:29
Netflixen talalhato anime. Elso epizod utan annyit tudnak mondani, hogy MI A JO ISTEN FASZAT NEZTEM EN?!?!?
Hentai-horror. Max ciciket mutatnak de a horror resze sokkal durvabb mint a Parasyte.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.02.03. 04:34:14
Legjobbak--->Ito Junji: Collection(horror rajongóknak ajánlom bár igaz első sztori inkább komédia jellegű), Kokkoku( az egyetlen seinen a szezonban, egész érdekes)
Középszerű potenciállal--> Hakata Tonkotsu Ramens(krimi szerű,bérgyilkosok stb de nem vagoyk biztos benne hogy nagy durranás lesz)
Elmegy-->Grancrest Senki,Killing Bites(bünös szenvedély olyan szar hogy már jó)
Gyengus de vmi miatt mégis--> Ramen Daisuki Koizumi-san( bírom a poénokat illetve a szereplőket de tényleg nem nagy szám csak vmiért bejön),Toji no Miko(gyengus akció szerű vmi) , gdMen(lol)
Nanatsu no Bitoku(szörnyű) ,Saiki 2(unalmas sokadjára), Darling in the FranXX(túlságosan tipikus átlagos),Beatless(ugyancsak nagyon klissé,tipikus LN trágya adaptáció),Koi wa Ameagari no You ni (nemtetszik a stilus,illetve uncsi), Miira no Kaikata(gyenge animáció, borzalmasan semmitmondó karakterek illetve úgy egészében), Hakyuu Houshin Engi(gagyi shounen) , Hakumei to Mikochi/Takunomi/Mitsuboshi Colors/Slow Start/Yuru Camp/Gakuen Babysitters (egy a közös szokványos slice of life dögunalom), Sora yori mo Tooi Basho(tini lányok antarktiszra vicces ötlet de a melodrámát túladoagolták), Citrus(uncsi,nem a stílusom),Ryuuou no Oshigoto!(jó lolik "shougi" köritéssel de akkor is uncsi),Dame x Prince Anime Caravan/Sanrio Danshi(nem a stílusom egyik sem, de egyébként sincs semmi kiemelkedő ezekben), Märchen Mädchen( brutálisan tipikus idegesítő animés klissékkel tömött huladék), Karakai Jouzu no Takagi-san(borzalmas ugyanaz a poén részről részre, egysikuság netovábbja) ,Death March ( annyira op főszereplő hogy még az overlord jóságos "lichje" is elbújhat mellete, illetve egy szekérre való hárem is jár neki) , Violet Evergarden(szép animáció de nagyon klissé sztori retardált waifu főszereplésével próbája megfejteni hogy mit jelent a szeretlek.....LOLLLLLL)...Poputepipikku(a szezon legrosszabbja, egy rakás szar, de talán néhány nyugati beállítottágú egyén viccessnek találhatja)
Legutobb az Orange animet neztem ami shoujo volt. Erdekesnek tunt es vegig is neztem de nagyon sok dolog nem tetszett benne a vegere. Ezenkivul nagyon reg neztem olyan animet amiba nem volt valaki megolve fegyver, robot vagy szornyeteg altal.
Én sem rajongok nagyon a fiú főszereplős és elsősorban fiúknak szóló animékért.
@Csocso: Nem nézem a Citrus-t, már a leírás sem tűnt érdekesnek, a "shou* ai"-k meg pláne nem érdekelnek. A "Place further..." az a Sora Yori mo Tooi Basho, amit írtam is, hogy érdekes, nézem én is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- ...rögtön dobtam: Ramen Daisuki Koizumi-san, Toji no Miko, Gakuen Babysitters, Karakai Jouzu no Takagi-san
- ...később dobtam (2-3. rész után): Grancrest Senki (a mangát is nemrég kaszáltam, az érdekesebb "zero-to-hero" hősködések és politikai kavarások mellett túl sok a hirtelen és logikátlan váltás ecchi-re), Dagashi Kashi 2 (ez csak az S1 olcsósított, rövidített ismétlése), Miira no Kaikata (nagyon rosszul néz ki, nagyon rossz a perspektíva, számomra nézhetetlen), Takunomi (értelmetlen), Beatless (rém gyenge, ill. láttam az eredeti design-okat az LN-hez/mangához és sajnos ez sokkal csú... "generikusabb"; szerintem elolvasom majd azt, állítólag valami sf díjra is jelölték), Darling in the Franxx (semmi megfoghatót, érdekeset nem látok benne), Marchen Madchen (loli varázslólányok, csak valamiért unalmas és érdektelen), Koi wa Ameagari no You ni (billegett, néha jó volt, néha unalmas, de inkább utóbbi),
- ...még megtartottam: Sora Yori mo Tooi Basho (néhol kicsit túlpörögnek a szereplők, de most már összeállt a lánybanda, haladnak a cél felé, és várom már az antarktiszi részeket), Overlord II (nagy belenyúlások nincsenek, bár kár, hogy a főszereplő a továbbiakban is eléggé háttérben lesz), Yuru Camp (kiszámítható ugyan, de szépen néz ki, és elviselhető), Kokkoku (valahogy mégsem az igazi, de még nézem), Mitsuboshi Colors (a szezon magasan legjobbja, aranyos, vicces, ötletes, és jól is néz ki), Slow Start (nem olyan lassú, mint a cím sugallja, még nézhető), Ryuuou no Oshigoto! (loli sakkozók), Yowamushi Pedal: Glory Line (nc), Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku (sok az apró, zavaró változtatás, de egyelőre maradok még), Violet Evergarden (nem annyira jött be a folytatás, de még nézem), Hakata Tonkotsu Ramens (fura hangulatú, az elején kicsit széteső is volt, viszont nem szívbajos és a sztori kezd érdekessé válni), Hakumei to Mikochi (aranyos, néhol szívmelengető, semmi több)
Ez utóbbiak kb. fele szerintem még elvérzik a folytatásokban, ha megunom. Lesz még pár film és OVA, de azokról majd akkor, ha kijöttek. Összességében nálam közepesnél gyengébb ez a szezon.[/spolier]
Lehet reg.-i csak kapcsold ki arra az oldalra a blokkolókat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
csak olyan helyen nézném, ahol nincs wifi
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2018.01.20. 22:22:35
egesz jo anime. tudom ajanlani aki nem talalt maganak semmi ertelmeset. Mar 14 resznel tartanak, ugyhogy van mit nezni a hetvegen.
Google.com -> New Game 2.évad 1. rész indavideo
Amúgy az első seasont hol nézted ha nem találod és nincs reged a harura?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.01.19. 13:31:08
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?