72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #70189
    így is kivágta a biztosítékot :D
  • dave9004
    Nem fér minden bele 12 részbe. Ha 2 light novelt bele akarnak sűríteni akkor vágnak ki dolgokat. Párbeszédek is maradtak el több is.
  • Nirz
    Goblin Slayer 2 epizód rendesen cenzúrázva volt teljesen kihagyták a durvább részt a mangából
  • DasIsFuck
    Ahogy beindult a szezon a végére elég sok animét elkezdtem nézni megint, amire nem is tudom mikor volt utoljára példa.:D

Ezeket nézem:
    Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Mina
    Goblin Slayer
    Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai
    Kishuku Gakkou no Juliet

Ez amit valószínűleg dobni fogok majd:
    Merc Storia: Mukiryoku no Shounen to Bin no Naka no Shoujo

Illetve a Golden Kamuy-t is elkezdtem nézni és nagyon tetszik, gyakorlatilag ledaráltam az első évad első felét.
  • PetruZ
    Beelzebub-jou no Oki ni Mesu Mama: A Pokolban a Pandemónium a bukott angyalok gyűjtőhelye, a vezetőjük pedig Belzebub, a hatalmas démon. Ez egy nyugodt és békés hely, főként Belzebubnak köszönhetően, aki imádja a puha, szőrös és cuki dolgokat, lévén ő maga egy szőke kislány. Legfőbb segítője, egy kissé tsundere fiatalember állandóan neheztel rá amiatt, hogy nem különösebben viselkedik rettegett démon módjára, titokban mégis szereti úrnőjét... Romkom, ecchi felhangokkal, de valahogy béna, lapos, rossz a tempó és a narrátor közbeszólásai is rontanak a helyzeten. A folytatást már kihagyom.
  • PetruZ
    Merc Storia: Mukiryoku Shounen to Bin no Naka no Shoujo: Ezen a fantasy világon - legalábbis azon szegletében, ahol a történet kezdődik - a gyógyítók olyan különleges mágusok, akik képesek a szörnyek haragvó lelkét lecsendesíteni és meggyógyítani szívüket, amitől békések és engedelmesek lesznek. Hősünk, egy szépreményű fiatalember is rendelkezik a képességgel, de annyira fél a szörnyektől, hogy inkább elszalad előlük, számos kellemetlen helyzetet okozva ezzel. Apjától örökölte a gyógyítás képességét, aki kalandozóként a világot járta és eltűnt valahol a messzeségben, csak egy különös, folyadékkal teli üveget hagyva hátra maga után. Az üvegből egy nap egy tündérszerű (és elég cselfes) kis teremtmény bukkan elő, aki semmire sem emlékszik korábbi életéből. Ők ketten egy különös, szőrgombóc szörnyecske társaságában egy nap aztán útnak indulnak, hogy megkeressék az elveszett emlékeket... Rosszabbra számítottam, meglepően aranyos és a világ sem a szokványos klisé.

(Szerk.: Most olvasom, hogy egy mobilos rpg az alapja, így már érthető a cuki és játékszerű lények hada.)
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.10.11. 21:40:28
  • PetruZ
    Ore ga Suki na no wa Imouto Dakedo Imouto ja Nai: Hősünk egy kissé trehány és megbízhatatlan fiatalember, aki még középiskolás, de már próbál betörni az LN piacra - zéró eredményességgel. Húga ellenben példakép, a diáktanács elnöke, kitűnő élsportoló és -tanuló - és csak úgy ír egy regényt álnéven, ami megnyer egy rangos díjat. Csakhogy az nem lehet, hogy ő álljon oda a díjátadón, ezért megkéri a bátyját, aki amúgy is járatos ilyesfajta ügyekben, legyen a megszemélyesítője... Minden létező harem romkom klisét felfedezni már az első részben, ami aztán a végére fejest ugrik az ecchi és bro-con témába is. Az animáció és a rajz viszont nem valami jó, nem az a szint, amit egy ilyen szemé-- akarom mondani: ínyencfalat megérdemelne. :)
    (A mangáját már olvastam, vagy egy ehhez egy szinte teljesen hasonlót, de most nem találom, melyik volt az. Emlékeim szerint az sokkal jobban nézett ki.
    Szerk.: Megtaláltam, igen, ugyanez volt az és tényleg jobb.)
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.10.10. 20:42:09
  • LasDen #70182
    japánok készítik a japán piacnak (főleg). Semmi meglepő nincs ebben.
  • PetruZ
    Nagyszabású live-action filmet kap a Kingdom manga/anime. Mondjuk fura, hogy csupa japán arc fog kínaiakat játszani, de hát ez van. Hátha a sorozat is folytatódik egyszer...
  • PetruZ
    Otona no Bouguya-san: Egy varázslatos fantasy világban hősünk egy elhagyott kincset követve egy különös páncélboltot talál. A tulajdonos hitvallása, hogy a női kalandozók is megérdemlik a stílust és eleganciát - még ha elég rizikós ruhadarabokat is öltenek fel... 5 perces minik, egyelőre nehéz megítélni, inkább fehérnemű/pantsu/láncbikini vonal.

Golden Kamuy S2: Mint az első, tovább folyik az elrejtett mesés aranykincs utáni hajsza, miközben a helyzet egyre bonyolódik.
  • dave9004
    Meglátjuk, a manga ami keveset dolgozott fel jól végződik, ez most lesz 12-13 Rész, jövőre meg egy film.
  • Count Adyn
  • DasIsFuck
    Nem, de a részben is eljátsszák ezt a kártyát.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elején olvassa azt a naplót, amit a rész végén kezd el írni, hogy ne felejtse el a csajt.
  • dave9004
    olvasod a noveleket?
  • dave9004
    hát nem csak death metal lesz, lesz más zene is. De am az se edgy, mert az meg poénra veszi magát is már trailerektől kezdve. Goblin Slayer meg tényleg távol áll az edgy-től.
  • Prof William
    A Goblin Slayer miért lenne edgy? Egy korrekt Dark Fantasy.

Zombieland Saga-t ajánlom. Egy ambiciózus producer felélesztett zombi idol-lányokkal próbál betörni a Death Metal piacára, mert ki más tudna jobba headbangelni mint egy eltört nyakú zombi?.

Ha ez nem edgy akkor nem tudom mi az. :)
  • Nirz
    Egyébként mostani szezonban goblin slayeren kivül van vmi edgy féle anime a szezonban?
    Múlt hónapban csak a Happy Sugar Life volt
  • PetruZ
    Gaikotsu Shoten'in Honda-san: Egy csontváz dolgozik egy japán könyvesboltban, mint alkalmazott, ahol mindenki valami maszkot visel és a csonti tűnik az egyedüli normálisnak. Juj, de vicces. Ennyi az egész poén...

Himote House: Vidéki lányka felköltözik régi barátnőjéhez Tokióba az új iskola miatt és egy fedél alatt él majd annak nővéreivel egy nagy házban... Meh, nagyon csúnya, olcsó 3D, mintha valami social game készletével csinálták volna. Ez is repült egy rész után.
  • DasIsFuck
    Szerintem így első rész után vágom is mire fog ez az anime kifutni.
  • CSOCSO
    Thunderbolt Fantasy masodik evad!!!!
  • PetruZ
    Release the Spyce: Egy modern nagyváros, ahol a fondorlatos bűnszövetkezetek ellen nem csak a rendőrség, hanem egy szupertitkos különleges egység is harcol a "spyce", az emberi teljesítőképességet felfokozó anyag segítségével. Tagjai mind középiskolás lányok (khm...) és most egy új tanulóra figyelnek fel, aki különleges érzékszervekkel rendelkezik... Egész tűrhető, az akciók nem annyira bénák, és a hangulat sem megy le dedós szintre, de nem is próbál túl komoly lenni.
  • Nirz
    Jah elment egynek
  • LasDen #70167
    Goblin slayer nem vót rossz. Bár én már kezdem kicsit unni ezt az adventurer quest system féle fantasy világokat...
  • PetruZ
    Radiant: Kb. 10 percig bírtam. Pedig a szinopszis érdekesnek tűnt, de ez túl light-os gag fantasy nekem.

SAO - Alicization: A mangát követem, így az első pár résszel képben leszek. Egyelőre úgy tűnik, nem ugrálják át a jeleneteket. A kezdés egyébként duplahosszú.

PS: A Goblin Slayer első része már kijött (én kihagyom).
  • Prof William
    Kíváncsi leszek rá. A manga azért elég kemény. Főleg az elején.
  • LasDen #70164
    holnap
  • Prof William
    Más kérdés: A Goblin Slayer mikor indul?
  • Prof William
    Az első rész alapján kellemes elvont marhaságnak ígérkezik. Amúgy ha jól látom nincs zombi apokalipszis, csak a főhősnő zombult be mert -ahogy a manager elmagyarázta- mert csak!

Poén volt hogy egyes zombi reflexek milyen jól jönnek metál közben... Na meg persze az, hogy a idolok nem éppen a metál műfajban mozognak. :)
    Az első részben még jó volt hogy a többiek csak zombi zombik voltak, de most fog majd elválni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy az ő tudatuk is visszatért, hogy milyen karakterek lesznek és mennyit adnak majd hozzá a sztorihoz.
  • PetruZ
    Szerintem fog ez finomodni, ahogy egymáshoz csiszolódnak és a lány is nyitottabb lesz.
  • LasDen #70160
    ha a lolicon weirdnesst lejjebb csavarnák, tök jó lenne. Így eléggé tré a dolog...
  • PetruZ
    Tonari no Kyuuketsuki-san: Hősnőnk egy legenda nyomában járva eltéved az erdőben és találkozik egy furcsa lánnyal, akiről kiderül, hogy egy meglehetősen modern vámpír, aki egy idő után kezdi megbánni, hogy meghívta a házába hősnőnket... 4-koma feldolgozás, vicces néhol, de semmi extra, ennyi elég is volt.

Uchi no Maid ga Uzasugiru!: Egy általános iskolás kislány, aki imádott anyja halála után zárkózott lesz és csendesen éldegél az eléggé elfoglalt apjával, és egy keménykötésű, de aranyszívű, munkanélküli, és nem kicsit lolicon ex-katonacsaj, aki bejárónőnek jelentkezik hozzájuk. A kislány az összes eddigi próbálkozót kicsinálta már, de most emberére akad... A sablonok ellenére egész jó.
  • dave9004
    Jó lesz az, a könyvek is jók ahogy néztem a véleményeket.
  • DasIsFuck
    ...óóóóh mindfuck incoming?? Azokat nem szeretem:D
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.10.05. 16:49:44
  • LasDen #70156
    az első rész nem volt rossz, de nemtom. Valami gyanús volt a végén. Nem tudom mi, de rossz érzésem volt, hogy valami nem kóser ezzel az animével... :D
  • DasIsFuck
    Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai.

Eddig úgy néz ki csak ezt fogom bepróbálni a szezonból.
    Szinopszis alapján érdekesnek találom, csak ne legyen nagy pofára esés belőle:D
  • LasDen #70154
    most hogy le lett tudva a 3 CG film, lehet nyomni a jövő évi filmet... ami csak alternatív timeline lesz...

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.10.04. 20:57:46
  • PetruZ
    Igen, azt néztem én is, de remélem, csak kisiklás lesz, a csajok a metálra pörögtek be nagyon. :)
  • dave9004
    Jövőhéten lehet hiphop lesz már végéből ítélve xd. Eddig bejön ez a marhaság nekem is
  • PetruZ
    Zombieland Saga: Egy középiskolás lányka, aki idol szeretne lenni - csak keresztülhúzza a terveit egy zombi apokalipszis. Vagy mégsem? Lehetséges megmenteni még a világot (vagy egy kis szegletét) a zene erejével?... :D Sziruposan kezdődik, egy éles váltással folytatódik, ami aztán átmegy a black metálos openingbe és máris egy zombikkal teli kísértetház következik, utána pedig egy excentrikus menedzser, csak győzzük kapkodni a fejünket. Vicces marhaság, jóféle eddig (bár lehet, hogy hamar ki fog fulladni). Aki bírja a metált és/vagy a Detroit Metal City-t, ne hagyja ki. (szegény seiyuu-k!) És van egy zombi kutya is benne, amit Romero-nak hívnak. :D
  • Nirz
    Én csak egynek értem a végére :)