72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nirz #70309 Nem is volt rossz isekaihoz képest a kezdés -
#70308 mal 25-t ír -
#70307 Ha csak 12-13 rész lesz, az pont elég, hogy lefedje a manga 15. fejezetét, ami miatt már megéri, akkora lelki kielégülés lesz. :-) -
#70306 Istenem, ez a Shield Hero pont annyira isekai fos, mint amennyire várná az ember. De a legszomorúbb az egészben, hogy ezt is végig fogom nézni, pedig már most is nagyokat sóhajtozom....... -
#70305 Nem a manga neveit használják. Pont fontos lesz majd később, hogy Kaguya a nevén fogja szólítani Shiroganet de az angol már Kaichou helyett is Shiroganet ír. Plusz a How cute legendás elszólást is thats cute-nak fordítja stb. Gyengusz lett a hivatalos felirat -
#70304 Kouya no Kotobuki Hikoutai: Poszt-apok Föld, ahol a felszín nagy részét letarolta valami katasztrófa és a kis település-oázisok között zeppelinek hozzák-viszik az árukat. Mivel az égi kalózok mindenütt ott leselkednek, a zeppelinek zsoldoscsapatokat hordoznak a gyomrukban, akik szükség esetén II. világháborús vadászgépeikre pattanva veszik fel a harcot a rablókkal. A főszereplő vegyes életkorú lánycsapat is egy ilyen társulat.
Kicsit furán van megcsinálva, mert a főszereplők és a gépek mind 3D-sek, de a többi karakter és a külvilág rajzolt és ez sajnos meglátszik. Viszont a dogfight-ok jók, a hangeffektek szuperjók, és a műszerfalak és az irányítás is kellően autentikusnak tűnik. -
#70303 Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Ren'ai Zunousen: Ez nekem nem tetszett. :( Végig zavart a narrátor hangja és a túl sok gondolatbeli magyarázkodás. -
#70302 amit észrevettem, hogy a csaj kaichout mondott, de a csávó nevét írták ki. Meg gondolom voltak még hasonlók... -
#70301 A manga hivatalos neveit használják? -
#70300 biztos olyan fontos lesz, hogy majd ez vágja haza az egész sorozatot... -
Nirz #70299 Nekem eddig:
Mahou Shoujo Tokushusen Asuka
Tate no Yuusha no Nariagari
Yakusoku no Neverland
-
#70298 Mob Psycho 100
Promised Neverland (ez igeretesebbnek tunik)
Rising of the shield hero (talan.... meglatjuk)
-
#70297 felőlem.. csak pont a névszólítás is fontos lesz később és ezt már hazavágta a hivatalos sub.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2019.01.13. 17:10:39 -
#70296 nekem ugyan nem vágott tönkre semmit, úgyhogy le van szarva én nem várok... -
#70295 Kaguya-sama jócucc lesz, de ha angolul nézitek, várjatok fansubot. Aniplex teljesen tönkrevágja a neveket, az O Kawaii koto-t mindent :D -
#70294 Najóvammosmá! Nem hiszem el, hogy nincs magyar a szerkesztők között! Ez már nem az első eset magyaroknak igen ismerős snittekre :D
1:44, ha az elejétől indulna
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.01.11. 19:36:51 -
#70293 off game
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#70292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen és befejeződik a zacsi pacsival -
Prof William #70291 Norman szerepében pedig természetesen Shila Lebuff fog tündökölni. Mama pedig Angelina Jolie - lesz.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.11. 09:44:57 -
Prof William #70290 Remélem Bay megveszi majd idővel a jogokat és láthatunk egy színvonalas feldolgozást, Emma szerepében Megan Fox-al. -
#70289 The Island csak Michael Bay nélkül... -
#70288 Ha már perverzeknél tartunk.
Szegény Kousaku-kunt nagyon sajnálom, mert a sorozat vége felé annyira rászállt Hibari-kun, hogy már házassággal fenyegetőzik XD Szegény srác meg inkább a csajokra gerjed, szóval csak annyit tud mondani, hogy Stop! Hibari-kun -
#70287 Yakusoku no Neverland: Egy takaros árvaház az erdő szélén. Különböző korú, a nyakukon számokkal megjelölt gyermekek, akik a Mama felügyelete alatt élnek boldogan: játszanak, tanulnak, mindenki kedves, semmire sincs gondjuk. Az árvaháznak van egy íratlan szabálya: soha ne közelítse meg senki a területet körülvevő kerítést. A gyerekek ezt be is tartják, hiszen miért is akarnának megszökni? Emellett minden gyerek még 12 éves kora előtt nevelőszülőkhöz kerül. Bár furcsa, hogy senki sem ír levelet hátramaradt barátainak... Ebben a közösségben él három kivételes tehetségű, 11 éves gyerek, akik jóbarátai is egymásnak. Egy nap véletlenül megtudják, mi van a kerítésen túl. Hát, nagyon nem vonatok, zsiráfok, és szép ruhák... Ettől kezdve már csak a szökésen és a túlélésen jár minden gondolatuk...
Huhh, erősen kezdett, nem számítottam pont erre, ami az első rész végén volt (bár valami hasonlóra igen). De lehet, hogy jobb is így. Nézős. (Volt egy hasonló pár éve, a Shinsekai yori. Akinek az bejött, ezzel is nyugodtan tegyen próbát. Én nem néztem végig, nem tetszett annyira, de ez eddig érdekesebb.) -
#70286 Remélem is... -
#70285 nyugodj meg, mindenki értette... -
#70284 Reménykedtem benne, hogy megértitek, anélkül, hogy szétszmájliznám a hozzászólásomat... miért érzem úgy, hogy csak félsikert értem el?
LasDen: lásd feljebb
RelakS: jujj... :)(
//Hint: A valódi lánykákat jobban szeretem nézegetni. -
#70283 Kemurikusa: Ezt úgy öt percig bírtam... Sivár poszt-apok jövő, szuperhős csajszi, csúnya sétáló téglakémények, idegesítő kislány. -
#70282 Majd utána beindul a kardozás? XD -
#70281 you mean this... (Piko to Chico)
-
#70280 Nincs is szebb látvány annál, mint amikor két, felhevült, izzadt, és szőrös mellkas egymásnak feszül a szerelem lángjaiban fürödve... -
#70279 Pico 4 Life... -
#70278 Értem, szóval a yaoi-ra buktok. :) -
#70277 There is only one true Yuri!
:) -
Prof William #70276 Pedig szerintem jó kis játék. Igazi klasszikus. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.10. 11:33:05 -
#70275 -
Nirz #70274 A yurit én is utálom xd -
#70273 Egyetértek. -
#70272 nekem azok se kellettek, szóval egy szint... :D -
#70271 Ugyan már, a fasorban sincs pl. az UchiMaid-hoz képest. :) Inkább csak Yuru Yuri-szintű évődés. (A hasonlat nem véletlenül jutott eszembe: Hana-chan eddig Yui, a hugica Akarin+Chinatsu, az első rész végén felbukkanó őrült szőke meg első blikkre tiszta Kyouko lesz.) -
#70270 dehogy mozog a határon belül..:D