72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Yakusoku no Neverland: Egy takaros árvaház az erdő szélén. Különböző korú, a nyakukon számokkal megjelölt gyermekek, akik a Mama felügyelete alatt élnek boldogan: játszanak, tanulnak, mindenki kedves, semmire sincs gondjuk. Az árvaháznak van egy íratlan szabálya: soha ne közelítse meg senki a területet körülvevő kerítést. A gyerekek ezt be is tartják, hiszen miért is akarnának megszökni? Emellett minden gyerek még 12 éves kora előtt nevelőszülőkhöz kerül. Bár furcsa, hogy senki sem ír levelet hátramaradt barátainak... Ebben a közösségben él három kivételes tehetségű, 11 éves gyerek, akik jóbarátai is egymásnak. Egy nap véletlenül megtudják, mi van a kerítésen túl. Hát, nagyon nem vonatok, zsiráfok, és szép ruhák... Ettől kezdve már csak a szökésen és a túlélésen jár minden gondolatuk...
Huhh, erősen kezdett, nem számítottam pont erre, ami az első rész végén volt (bár valami hasonlóra igen). De lehet, hogy jobb is így. Nézős. (Volt egy hasonló pár éve, a Shinsekai yori. Akinek az bejött, ezzel is nyugodtan tegyen próbát. Én nem néztem végig, nem tetszett annyira, de ez eddig érdekesebb.) -
Remélem is... -
nyugodj meg, mindenki értette... -
Reménykedtem benne, hogy megértitek, anélkül, hogy szétszmájliznám a hozzászólásomat... miért érzem úgy, hogy csak félsikert értem el?
LasDen: lásd feljebb
RelakS: jujj... :)(
//Hint: A valódi lánykákat jobban szeretem nézegetni. -
Kemurikusa: Ezt úgy öt percig bírtam... Sivár poszt-apok jövő, szuperhős csajszi, csúnya sétáló téglakémények, idegesítő kislány. -
Majd utána beindul a kardozás? XD -
you mean this... (Piko to Chico)
-
Nincs is szebb látvány annál, mint amikor két, felhevült, izzadt, és szőrös mellkas egymásnak feszül a szerelem lángjaiban fürödve... -
Pico 4 Life... -
Értem, szóval a yaoi-ra buktok. :) -
There is only one true Yuri!
:) -
Prof William #70276 Pedig szerintem jó kis játék. Igazi klasszikus. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.10. 11:33:05 -
-
Nirz #70274 A yurit én is utálom xd -
Egyetértek.
-
nekem azok se kellettek, szóval egy szint... :D -
Ugyan már, a fasorban sincs pl. az UchiMaid-hoz képest. :) Inkább csak Yuru Yuri-szintű évődés. (A hasonlat nem véletlenül jutott eszembe: Hana-chan eddig Yui, a hugica Akarin+Chinatsu, az első rész végén felbukkanó őrült szőke meg első blikkre tiszta Kyouko lesz.) -
dehogy mozog a határon belül..:D -
Watashi ni Tenshi ga Maiorita!: Miyako egy szégyenlős egyetemista. Ezen kívül otaku és egész nap otthon ül, nincsenek barátai, ismerősei. Egyetlen szeme fénye kishúga, az ötödikes Hinata. Aztán, amikor Hinata egy nap az iskolai barátnőjével állít haza, mintha egy angyal ereszkedett volna le az égből és Miyako különös, soha nem tapasztalt érzést érez a szíve körül. De Hana-chan kemény dió, átlát a szitán és nem hajlandó csak úgy felölteni a cuki cosplay ruhákat, amiket Miyako tervezett és készített. Mondjuk, némi sütemény talán segíthet ezen a problémán...
Vicces shoujo, némi yuri felhangokkal, de még bőven a határon belül mozog. Nem annyira rossz ez, adok még pár részt neki. -
Dororo: Egy japán hadúr, miután mindenben csalódik, a démonok segítségét kéri, hogy átvehesse a hatalmat az ország felett és hogy megszűnjenek az éhezések és járványok. A démonok elfogadják az alkut és cserébe a hamarosan megszülető fiának tagjait és szerveit rabolják el. A torz, életképtelen gyermeket egy csónakba rakva hagyják meghalni, de az élet és az istenek más sorsot szánnak neki: süketen, vakon, protézisekkel felszerelve és bámulatos képességeket birtokolva bukkan fel 16 évvel később, hogy megkeresse és levadássza azokat a démonokat, amik elrabolták a szerveit, mivel ha megöl egy ilyen démont, akkor visszaszerzi teste egy darabját. Csakhamar egy cselfes, eszes tolvajjal hozza össze a véletlen és együtt járják a háborúk sújtotta vidéket a szörnyetegekre vadászva...
Egy 1969-es (!) anime újrafeldolgozása, aminek eredeti mangáját Tezuka Osamu, az "anime atyja" írta, producere korábban többek között a Rurouni Kenshin sorozatokon dolgozott, az animáció pedig Mappa minőség. Jóféle szamurájos kardos-gyakós akciónak néz ki, érdekes főszereplővel. -
Nekem nagyon tetszett az első rész. Remélem a második évad legalább olyan jó lesz, mint az első volt. :) -
Nem biztos hogy elorebb lennel, en lattam a korabbi sorozatot, de fogalmam sincs mar hogy mirol szolt :D -
Mob Psycho 100 II: Mob továbbra is az iskolát és a testépítő klubot boldogítja, és persze Reigennél dolgozik mellékállásban, ahol brokkoli vetőmagokat és hasonló értékes dolgokat kap fizetségként. A korábban megismert szereplők nagy része is felbukkant már...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.01.07. 21:29:12 -
Ueno-san wa Bukiyou: A géniusz feltaláló Ueno-san vezette iskolai tudományos klubot a megszűnés fenyegette, míg fel nem bukkant Tanaka-kun. Ueno képtelen szerelmet vallani Tanakának, ezért képtelenebbnél képtelenebb találmányokkal próbálja felhívni magára az elég tompa fiú figyelmét... Félhosszú epizódok, nincs időhúzás sem, ennek ellenére nem túl jó eddig. -
Én is úgy vettem észre, hogy nem ugrottak át semmit...
Nekem túl sok volt az elején a főhős edgy tébolyából, dobtam az LN-t, már csak a mangát olvasgatom, ha épp megjelenik egy-egy új rész. -
Tate no Yuusha no Nariagari: Hősünk huszonéves otaku, akit másik három illetővel együtt megidéznek egy fantasy világra, hogy ott segítsenek elhárítani egy apokaliptikus próféciát. A hősök egy-egy legendás fegyvert birtokolnak, ami elválaszthatatlan tőlük. Hősünknek a pajzs jut, a leggyengébbnek tekintett tárgy. Míg társai furcsamód meglehetősen részletes ismeretekkel rendelkeznek már a világról, neki teljesen új minden. Miután naivitását kihasználják, nagyon hamar a gödör alján találja magát, kifosztva, hamisan vádolva és mindenki által megvetve. Innen már csak felvelé vezethet az út...
A régóta óta futó, elég népszerű LN sorozat anime feldolgozása. A könyveket nem olvastam (még), majd egyszer sort kerítek azokra is. Nem tudom, mennyire hű a történethez, nekem az első duplarész eléggé részletesnek tűnt ahhoz, hogy valószínűleg nem ugráltak át részeket (összenézve az első könyvvel az első 8-9 fejezet lett feldolgozva eddig). Mindenesetre nem volt rossz eddig.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.01.06. 17:32:12 -
Golden Kamuy 2x12 END: A vége, az utolsó pár rész elég epic lett, felhúzta az értékelést. és jöhet majd a következő évad is. 7/10 -
Szerintem, köszönhetően a színész választásnak, PikaPool (DeadChu) már nem off :D -
off
Pikachu és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Új szezon, go!
Boogiepop wa Warawanai: Egy iskolából lányok tűnnek el sorban, de az iskola nem különösebben izgul miattuk, csak otthonról elszökő tanulóknak nézik őket. Hősünk első kézből szembesül azzal, hogy a városi legenda, a lelkeket lopó Boogiepop létezik, bár nem biztos, hogy egy emberevő szörnyre vadászik, mint ahogy állítja magáról...
Az LN sorozatból az ezredfordulón volt már egy anime, és bár papíron nem folytatás, egyes szereplők visszaköszönnek ebben is. Talán látni kellett volna azt is, hogy képben legyek, mert ez így elég lassú, építkezős mindf*ck thrillernek néz ki, amit nem igazán kedvelek, nem hiszem, hogy sok esélyt adok neki.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.01.04. 18:11:37 -
Boldog Karácsonyt srácok!:) -
A karácsonyi ajándékozás idén technikai okok miatt elmarad.
Azért még egy hugi leszállításra kerül? :D
(Chocotto Sister) -
;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Boldog Karácsonyt és újévet!
//Adyn báró: az kemény :))) -
Boldog Karit!
-
-
!!!BOLDOG KARÁCSONYT!!! :) -
Mindenkinek
-
Uchi no Maid ga Uzasugiru! 1x12 END: Bár néhol baromi idegesítő volt a két maid és kiszámíthatóan érzelgős lett a vége, egynek azért elment. 5/10 -
Igen ezeknél már elég szép és jól összerakott a CGI.