72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2128 NA akinek esetleg kérdése van animvele kapcsolatban, hogy érdemes -e megnézni egy -egy filmet az menjen el erre a címre.. Itt egész jó kis leírások vannak.. PL. ezért kezdtem el letölteni a Yugo- The Negotiator című OVA-t... -
#2127 szerintem a tudas nem attol fugg, hogy ki mikor regelte be ide magat, se attol hogy hany hozzaszolasa van de mindegy:P -
Cat #2126 én sem a film szétkaszabolásáról irtam, hanem egy feliratról, azaz egy párkbyteos sima szövegfájlról :) -
Gábor #2125 Nézd meg,alig van hozzászólása! Egy újoncot nem kellene így letámadni! Igazából valszeg én sem azzal kezdem,hogy nekiállok szétkaszabolni a filmet! -
Cat #2124 az látom eszedbe se jutott hogy egy feliratszerkesztővel kettévágjad, és kicsit igazitsd - túl egyszerű -
sirkope #2123 Ja, csak a két CD-s változat nem avi formátum, hanem vmi mkv.. külön kodek kell hozzá, utánna lejátsza a media player 9, tudok választani az eredeti japán szinkron/ angol felirat, meg az angol szinkron/angol felirat. Ahonnan leszedtem, van egy egy CD-s avi formátum divx52-vel, ahhoz van magyar felirat, de hát ugye az 1cd, meg tölthetek megint le vagy 3 órát.... Egyébként aki elvesztette volna a fonalat, a film a Ghost in the shell.
-
Gábor #2122 Ilyen alapműhöz biztosan van felirat. -
sirkope #2121 A két cd-s változathoz nincs magyar felirat? -
Gábor #2120 Nem csak a .hack van terítéken, mindössze ezzel kezdtünk! Folyamatban van még a lodoss war és love hina. Ezek után döntünk az újakról. Ha dobsz egy mailt, vagy egy üzit a fórumon,hogy jelentkezl fordítónak,akkor egy teszt után bekerülhetsz, és ha majd vmelyik anime,amivel dolgozunk megtetszik,akkor beszállsz te is. Nos, mit gondolsz? -
#2119 a .hack engem nem erint:).....az nem fogott meg annyira hogy tobb ideig is foglalkozzak vele vagy ujranezzem.. -
Gábor #2118 Ha van kedved "hivatalosan" is fordítani,akkor #2114 -
#2117 Nah most vegeztem a Boogiepop Phantommal....asszem nallam ez az anime orokre az elso marad...nagyon tetszett..eleje nagyon depresszios de utanna kezd kibontakozni a tortenet es..ahh szal tenyleg jovolt:)..leforditasaba is belekezdtem csak ne lenne annyi dolgom :(filozofia vizsga, nyelvvizsga, kreszvizsga):
nah majdcsak meglesz..
Excel saga elso reszet megneztem...haaat..beteg -
sirkope #2116 Köszi, már töltöm is le...:) -
#2115 hajrá hajrá hajrá:) -
Gábor #2114 OFF, de fontos!
Augusztus 12-ével hivatalosan megalakult a USTEAM FanSubs elnevezésű új fordítócsapat, Ken-Shi_Kun és SysOP XXL által.
Célunk, hogy az animéket azok számára is elérhetővé tegyük, akik eddig nem értették őket az angol nyelvű feliratok ill. szinkron miatt.
Jelenleg kislétszámmal az OGMben, illetve egyéb softsubbal elérhető animék fordításán dolgozunk, de munkánk idővel kiterjedhet a RAWból való fordításra is.
Aktuális projektünk a .hack//SIGN, melynek első négy epizódjának fordítását éppen ma véglegesítettük, és a további részek is futószalagon készülnek, folyamatos többpárti ellenőrzés mellett, az ISO-9002 kompatibilis minőség elérése érdekében ^_^.
Eddigi kész fordításaink, a fórumunk, és a vevőszolgálat http://usteam-fansubs.atw.hu
oldalon érhetők el.
Várunk mindenféle véleményt, ötletet, tanácsot, javaslatot, (segítséget ^_^ )!
Én is fordítok nekik,de kevesen vagyunk! Ha van kedvetek, nézzetek el a fórumra! Minden ötletet, illetve segítséget megköszönnénk! A legjobb az lenne,ha valaki besegítene a fordításban!
OFF vége. -
#2113 ftp://usteam.uw.hu
account/pass: anonymus/e-mail -
sirkope #2112 Hali, írjatok linket a Ghost in the shell film letöltéséhez, please. (Nagyon tetszett a Wamdum Project klippje, ami a filmből van összevágva) -
#2111 az sem jott be:( -
#2110 vcm megvolt, google megvolt, most ujratelepitem, habar nekem is 9ese van:) -
#2109 Talán:
Windows Media Video 9 VCM (638 KB)
Vagy feltelepíted a Media Player 9-et:
MS Media Player 9
Régebben működött az a trükk, hogy feltelepítettük a magasabb verzióju MS Media Player-t, azután uninstall és a kódekjeit fennhagyta.
Egyébként: Google!!! -
Gábor #2108 Tedd fel az mplayert. -
Gábor #2107 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#2106 o, 7?:)
jojo, ne hozzuk fel a kodekes temat, de lekene jatszanom egy wmv-t, hogy rakom, ujra fel ra a kodeket?:) -
Gábor #2105 Hanyadik epizód? -
#2104 Épp most nézem a Cowboy bepopot, nagyon állat eddig:) -
Gábor #2103 Könyörgöm hagyjuk már a codec témát pihenni legalább addig,amíg vki nem jelentkezik problémával! -
#2102 nem mondtam hogy mindenki torolje le a sajat bevallt codeck packjat.. a lenyeg ha valakinek nem megy valamije.. es hiaba probal k liteot meg nimot meg mindenfelet akkor gordiant tegyen fel... ennyi... -
Gábor #2101 up up babe,party.... -
Gábor #2100 Miért dráma??? Csak figyeld Kirat, illetve Asurant! Rögtön rá jössz,hogy miért dráma, amikor két gyerekkori barát egymás életére tör a háború miatt! -
#2099 Love Hina 2001, Midori no Hibi 2003 vagy 2004, Hellsing, Naruto 2002-2004, Ghost in the Shell - Stand Alone Complex.
ezek ha jól tudom mind 2000 utániak. :) -
#2098 Mert war drama..... Ez a helye kifejezés rá... Ugyanis nem egyértelműen pozitív végkifejlet uralja és rengeteg személyes dolgot fel kell adni az univerzális jóért és a főhős elveszti a hozzá nagyon közelállókat....
Szerintem is Gundam Seed War Drama -
#2097 csocso nemtom eszrevetted-e hogy nem mindenkinek jo az amit te hasznalsz...en K-litet hasznalom es minden megy vele..vki Ace re eskuszik vki a Nimora szal hiabba erolteted ezt a Gordiant en pl nemfogom leszedni a sajatomat...se senki akinek bevalt a sajat codec packja...
Gundam seed meg azert nemtetszik mert yugioh haju emberkek vannak benne meg a foldi erok kapitanya ilyen hulye orros maszkot visel:P...egyebkent lenntvan az egesz gundam sorozat majd ha lesz idom vegignezem...
Jah Gabor elmondanad hogy szerinted a Gundam seed miert Drama? -
Gábor #2096 2002es a Gundam SEED, ha jól emlékszem, és az nadzson üt! -
#2095 Nah vita tényleg lezárva, a baja z volt h rossz volt az installja az elozo ogm filternek, de megy minden szal, kosz a helpet:)
Amugy azon gondolkodtam, hogy nezegettem, es a jo sorozatok, azok mind 2000 elottiek, majdnem mindegyik, az ujak nem jok, vagy csak nem jutottak el ide, vagy mi? -
#2094 a gordiank kb ennyit tesz fel:
Gordian Knot Codec Pack 1.7 includes:
- AC3Filter 0.70b
- Morgan Stream Switcher 0.99
- DivX 3.11 alpha
- DivX 5.1.1 Pro (Ad version)
- Huffyuv 0.2.2.1 cce-patch
- XviD 1.0.1
- ffdshow alpha 2004-06-07
ehhez max vobsub es ogg kell...amiota ezt hasznalom nem talalok olyat amit ne tudnek lejatszani -
Gábor #2093 Ne offoljuk már szét a topicot ezzel,ha lehet! Magusnak már megy minden, vita lezárva! Nem igaz,h mint bolond kutya a csonton úgy rágódunk ezen a témán, ahelyett, hogy tényleg a filmekről csevegnénk! :/ -
#2092 nekem meg nins semmi más fet, csak egy vobsub egy OGGsplitter egy MAtroska codec(az MKV-khez) egy Divx és Xvid meg Angel potion a régi cuccokhoz meg a legújabb AC+ filter... Ehhez az 5 codechez Pack?? MInek??? ezeket legalább tudom, hogy hova tette:) -
#2091 az viszont valoban nem egeszseges ha 8 at rax fol.. nemtom mit szarosztok.. elmondtam hogy gordianknot 1.7 et hasznaljatok.. nem kell semmi mas melle csak esetleg vobsub vagy ogm codec.. ennyi... es mindent megeszik.. -
#2090 loal:) -
#2089 jok ezek a codec packok, csak most egy sima wmv-t nem tok lejatszani...