72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2288 erdekes...
-
Prof William #2287 Bocs az offért de nem tud valaki az isten Final Fantasy 8-hoz valami olyan pachot amitől a mai gyorsítókártyákon (Geforce stb...) is fut?
Ha kártya nélkül megy akkor nagyon ronda. -
#2286 semmi. működik az rendesen... -
#2285 az animevilaggal mit tortent?
-
#2284 AAARGHHH... ha minden igaz 1 het es itt a GITS 2 amcsiban!!!! -
#2283 jaaa:P Én meg azt hittem valami tv:) -
#2282 Ferencvárosi Műv Központ... -
#2281 FMK? Az mi is? -
#2280 jó hamar jutott el hozzánk a film... :D
Ghost in the Shell is jövő héten, most meg Totoro! komolyan mondon lassan talán leadják a Laputa-t is, vagy a Kiki's Delivery Service's-t :)
vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, akkor a Grave of Fireflies-t!
faszom a hülye európai tévébe! mé nem vagyunk olyan szinten, h csomó anime filmet, ha le nem is adják moziba, legalább adnák ki DVD-n magyar felirattal... de még ez sincs... :(
(a komment vége lelki kitörés volt) -
#2279 Az FMK-ban fogják vetíteni a Totorot!!!:) -
#2278 ő az Aramaki :) -
#2277 nakamura a szekció vezetője nem? Bár régen láttam:) -
Cat #2276 ahh, tényleg, köszi! -
#2275 Tegnap elkezdtem a You're Under Arrest TV sorozatot, ami a 4 részes OVA közvetlen folytatása, ezért rögtön az 5. résszel kezdődik, és az 51. résszel ér véget.
Hasonló fenomenális rekeszizommozgásra serkentő volt, mint annak idején a Slayers! Éjfélkor kezdtem animézni, mégis teljesen éber lettem tőle.
Aki esetleg nem ismerné: egy rendőrcsapatról szól a sorozat, az ő belső kis problémáikról, mindennapi súrlódásaikról rendkívül humoros formában. Ezen a rendőrőrsön meglepően sok a nő, a két főszereplő is csaj:
az autóbuzi Miyuki Kobayakawa és a bunyóbajnok Natsumi Tsujimoto, aki kb. olyasmi habitusú, mint a Tenchi Muyo-ban Ryoko.
SPOLIER (rot13.com):
Nm 5. eéfmora yéc or rtl úw fmrercyő, nxveőy xvqreüy, ubtl genafmirfmgvgn. Gvfmgáen aőarx aém xv, fzvaxrg éf aőv havsbezvfg ivfry éf aőxéag vf ivfryxrqvx, főg n aővrf Nbv Shgnon arirg ivfryv, qr frz n séesvnx, frz n aőx arz nxnewáx ryőfmöe orsbtnqav. Zvaqraxv mnineona ina gőyr, éf iétüy n xncvgáal sbtnqwn n fmboáwáon. -
Gábor #2274 Usteamen a zene kategóriában 2 db ost is van. -
#2273 Nakamaru? ő kicsoda a filmben?
tudtommal csak:
Kusanagi Motoko, Togusa, Aramaki, Pazu, Satou, Bomer, Ishkawa és Batou van. -
#2272 igy van.. nekem is ugy kene hogy szinkronosan.. feliratosan lattam mar millioszor...(nahjo csak parszor..) -
Cat #2271 igy legalább aki eddig nem ismerte, az is megtudja mi a jó :> -
#2270 Megszokás.Egyszerűen jobban szeretem eredetibe. -
Cat #2269 rahxephon bevezető zenéjét le lehet tölteni vhonnan? nagyon teccik -
#2268 De miért hála az égnek? Ha eredeti hangon akarod megnézni letöltheted bárhonnan és megnézed. -
#2267 a port.hu-n nincs feltűntetve magyar szinkron, hanem az eredeti:
szereplő(k):
Atsuko Tanaka (Kuszanagi hangja)
Akio Őtsuka (Bateau hangja)
Tamio Őki (Aramaki)
Tesshő Genda (Nakamura)
Szerintem feliratos lesz-hála az égnek
-
#2266 Asszem szellem a gépben-nek fordították a legtöbb magyar fan-siteon szvsz ez a legjobb még akkor is ha nem nevezhető pontosnak. Visszaadja azt amit a cím jelenteni akar nagyjából.(Bár a szellem a burokban is jócsak kicsit furán hangzik) -
#2265 A szellemmel semmi gond nincs. A kagyló viszont tényleg hülyén hangzik;) -
#2264 Ja, mint:
Dzsinn az osztrigában
Végbélszelem a vécékagylóban
A Tudat a burokban, vagy a Lélek a burokban jobb lett volna. -
#2263 én arra leszek kiváncsi, h milyen lesz a kiejtése a szereplőknek. mármint a nevek kiejtésére gondolok. remélem nem basszák el... -
#2262 nahja..csak mast ne forditsanak szarul!!! -
#2261 Nem azért de ez a szellem a kagylóban név szvsz oltári balfaszul hangzik -
#2260 viszont Megumit nagyon sajnáltam... én egész végig neki drukkoltam! :)
(SPOILER - szal ezt csak az olvassa aki látta a RahXephon-t)
ja meg Mamoru szerepét nem értem teljesen. Mamoru = védelem, amit mondanak is a sorozatban. viszont ennek semmi értelmét nem láttam. Ayato nevét viszont jól lehet érteni, mert a neve Kamina = isten.
+ Kamina szerintem egy picit gyenge és elveszett volt. mindig oda húzott, aki éppen közel állt hozzá. az elején Haruko, de később vele szemben Ayato úgy érezte, h elárulta és a háta mögött kinevette. majd Megumi, akihez későbbiekben mindig közel állt. a végén pedig mikor ráébredt, h végülis mivan, akkor a Mishima/Shitow Haruka maradt az ő nagy szerepi. kicsit itt is anit-hős van, mint az NGE-ben :) -
#2259 nekem 1ik kedvenc sorozatom volt a Cowboy. pont a napokban néztem újra :) -
#2258 oks koszike -
#2257 óóó de nem akarom a 21. resz utan hogy vege legyen a cowboy bebopnak, szóval lassan nézem. -
#2256 23:30: Szellem a kagylóban
Japán-angol animációs sci-fi (1995.)
(Korhatár: 3. kategória)
mtv.hu-n ennyi van
Jobban örülnék a szinkronosnak mert eredeti hangon már úgyis láttam.
-
#2255 Nemtom de veszek neki egy zsír új videokazit;) -
#2254 Szeptember 15 Szerda 23:30 -
#2253 hivjad MTV1 nek:) -
#2252 HURRA>> AKKOR MOST MOND MEG HOGY SZINKRONOS LESZ VAGY FELIRATOS??? -
#2251 Nem azon az MTV-n;) hanem MAGYAR MTV-n!!!!
-
#2250 Szal:) Ghost in the Shell lesz az MTV-n!!!! -
#2249 ghost