72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #2306 ha vki nem látta, mindig felrakják tv2.hu ra - habár most csak egy van fenn ez fura, mert egy hónapja amikor néztem vagy 6 frei adás fenn volt -
mondjuk azon kicsit felkaptam a vizet, h az első blokkban csak sztárolták japánt (minden szempontból, h ők milyen becsületsek + minden), a másodikban pedig mint aberált gecik. 40 évesek 15évesek bugyiját szagolgaják, meg hasonlók. bazze. van ilyen, de nem minen 2. japán ezt csinálja... -
én az összecsukható hajszárítón szartam be! :D
Mo.-on már vagy 20 éve kaphatóak! :D -
én kinn is maradnék örökre :) -
1-2 évre én is elmennék Tokióba. Törzsvendég lennék a szexnegyedben:D -
winnie #2301 de nagyot hazudott a frei, amikor azt mondta, hogy a 'japán rajzfilm leadása miatt sötétítették el az rtl-t' (mert rombolta a gyerekek lelki világát... csak egy 12-es karika volt a ludas... -
nekem nagyon érdekes volt.
az első felében a magyar manusz jól nyomta a japán nyelvet, 11 nyeven beszél.
-
Én is néztem...a nyomorgás és rohanó életmód ellenére is szeretnék ottlakni-legalább 1-2 évet... -
nézte valaki a Frei dossziét?
tök tanulságos volt és érdekes. bár meglehetősen európai szemmel mutatták be japánt. és főleg a negatív dolgokat emelték ki sajnos (pl. a túlzott szexipar - hentai)
de azért voltak benne nagyon jó részek is :) -
nekem bejon rendesen -
ja:) -
huh..el fogom felejteni a szerda esti GITS-et , majd ugye szóltok :)) -
THX -
[email protected] -
pppfff.. akkor mi lehet a baj???
nem irnatok a webmajszternek vagy valami?? a kepet belinkelve?
es az informaciot se felejtsetek el kozolni hogy amcsibol vagyok...
es emlitsetek meg hogy amcsibol rohadt lassu az oldal:((( percekig toltodik... nem lehetne ezen valtoztatni?? vagy.. az lenne a legegyszerubb ha megadnatok az illetekes emiljet:) koszke! -
nálam is rendesen működik, mint már 1x leírtam vala.
viszont most tartok Trigun 25. részénél, és eedig nagyon bejött! ilyen hőst, mint itt nem találni minden animében! szinkronhangja Vash-nak RulZ! :) -
hát nálam rendesem bejön.... -
lassatok feleim szumtukkel mi gyun be za animevilagra -
erdekes...
-
Prof William #2287 Bocs az offért de nem tud valaki az isten Final Fantasy 8-hoz valami olyan pachot amitől a mai gyorsítókártyákon (Geforce stb...) is fut?
Ha kártya nélkül megy akkor nagyon ronda. -
semmi. működik az rendesen... -
az animevilaggal mit tortent?
-
AAARGHHH... ha minden igaz 1 het es itt a GITS 2 amcsiban!!!! -
jaaa:P Én meg azt hittem valami tv:) -
Ferencvárosi Műv Központ... -
FMK? Az mi is? -
jó hamar jutott el hozzánk a film... :D
Ghost in the Shell is jövő héten, most meg Totoro! komolyan mondon lassan talán leadják a Laputa-t is, vagy a Kiki's Delivery Service's-t :)
vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, akkor a Grave of Fireflies-t!
faszom a hülye európai tévébe! mé nem vagyunk olyan szinten, h csomó anime filmet, ha le nem is adják moziba, legalább adnák ki DVD-n magyar felirattal... de még ez sincs... :(
(a komment vége lelki kitörés volt) -
Az FMK-ban fogják vetíteni a Totorot!!!:) -
ő az Aramaki :) -
nakamura a szekció vezetője nem? Bár régen láttam:) -
Cat #2276 ahh, tényleg, köszi!
-
Tegnap elkezdtem a You're Under Arrest TV sorozatot, ami a 4 részes OVA közvetlen folytatása, ezért rögtön az 5. résszel kezdődik, és az 51. résszel ér véget.
Hasonló fenomenális rekeszizommozgásra serkentő volt, mint annak idején a Slayers! Éjfélkor kezdtem animézni, mégis teljesen éber lettem tőle.
Aki esetleg nem ismerné: egy rendőrcsapatról szól a sorozat, az ő belső kis problémáikról, mindennapi súrlódásaikról rendkívül humoros formában. Ezen a rendőrőrsön meglepően sok a nő, a két főszereplő is csaj:
az autóbuzi Miyuki Kobayakawa és a bunyóbajnok Natsumi Tsujimoto, aki kb. olyasmi habitusú, mint a Tenchi Muyo-ban Ryoko.
SPOLIER (rot13.com):
Nm 5. eéfmora yéc or rtl úw fmrercyő, nxveőy xvqreüy, ubtl genafmirfmgvgn. Gvfmgáen aőarx aém xv, fzvaxrg éf aőv havsbezvfg ivfry éf aőxéag vf ivfryxrqvx, főg n aővrf Nbv Shgnon arirg ivfryv, qr frz n séesvnx, frz n aőx arz nxnewáx ryőfmöe orsbtnqav. Zvaqraxv mnineona ina gőyr, éf iétüy n xncvgáal sbtnqwn n fmboáwáon. -
Gábor #2274 Usteamen a zene kategóriában 2 db ost is van. -
Nakamaru? ő kicsoda a filmben?
tudtommal csak:
Kusanagi Motoko, Togusa, Aramaki, Pazu, Satou, Bomer, Ishkawa és Batou van. -
igy van.. nekem is ugy kene hogy szinkronosan.. feliratosan lattam mar millioszor...(nahjo csak parszor..) -
Cat #2271 igy legalább aki eddig nem ismerte, az is megtudja mi a jó :> -
Megszokás.Egyszerűen jobban szeretem eredetibe. -
Cat #2269 rahxephon bevezető zenéjét le lehet tölteni vhonnan? nagyon teccik -
De miért hála az égnek? Ha eredeti hangon akarod megnézni letöltheted bárhonnan és megnézed. -
a port.hu-n nincs feltűntetve magyar szinkron, hanem az eredeti:
szereplő(k):
Atsuko Tanaka (Kuszanagi hangja)
Akio Őtsuka (Bateau hangja)
Tamio Őki (Aramaki)
Tesshő Genda (Nakamura)
Szerintem feliratos lesz-hála az égnek