72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2088 beleneztem a berserkbe. hat a latvanyvilaga nem annyira durva mint amilyeneket olvastam, de a tortenetrol meg semmit se tudok. viszont a cowboy bepop tok ugyanolyan mint egy film igy elso ranezesre, lesz idom elkezdem nezni -
#2087 végignézetm a ghost in the shell - tachikoma specialt. szerintem nagyon jó lett! :)))))
igaz van 1-2 igazán pihent poén, de azért úgy összeségében nagyon jó lett! főleg szerintem a tachi-k hangja! 1. osztály!
kedvenc szereplőim az egész GITS sorozatból eddig :)))) -
#2086 gordianknot codec... -
#2085 végignéztem Excel Sagát... NAGYON DURVA!
főleg az utolsó történet kívüli kis epizód, a 26-os! ott tényleg vágatlanul, cenzúra nélkül van! (kiv. a bevezetőben mikor teljesen pucérok a főhősök)
szerintem aki bírta az FLCL-t, az ezt se hagyja ki! kötelező darab az elborult embereknek! :)
-
Gábor #2084 Érdekel a SEED? Vagy nem értesz egyet velem az usteam fórumos hozzászólásom kapcsán? -
#2083 jah a codecek hasznalhatosaga nagyon fugg vmitol...nemertem hogy ha egyikhelyen mukodik akkor a masik helyen miert nem..
a codec valasztja ki az embert nem az ember a codecet:P -
Gábor #2082 Minden jó, ha vége jó! :) -
#2081 eh, usteamen megmondtak a megoldast:)
ugye a legujabb divx, es xvid codec,
az UJABB, MAS INSTALLAL RENDELKEZO ogg codec:
http://ratatouille0.free.fr/OggDS0996.exe
es a matroska codec pack, 2 mega:
http://www.free-codecs.com/download/Matroska_Pack.htm
ezzel nekem megy, mikor azokkal nem, ugyhogy tok hepi vagyok:) azert koszi a segitseget -
#2080 hehh, jopofa ordogi kor... Miutan felinstallaltam 2 codec packet is ami nem mukodott, kidobott, hogy pakoljam fel azt a codecet amit mar ezeregymilliohelyen ajanlottak, de errort ir ki, be is masoltam lejjebb. Ezt irta ki a kodek packok elott, es utan is. ez egy vicc. linuxon codec nelkul megy kiprobaltam, ugyhogy sztem sajna ott kell neznem:( -
Gábor #2079 Van egy olyan, hogy mplayer. Keress rá a neten, ha minden igaz magyar, ill az usteam fórumán találtam vhol linket hozzá, csak sajna elfelejtettem :( -
Gábor #2078 Hányszor kell elmondanom,hogy nálam minden úgy megy, ahogy a nagykönyvben meg van írva ace codec packal?!
Más: csak nekem tűnik az fel,hogy angolul beszélő animoknál a feliratot, ha bekapcsolom, elcsúszik az animációhoz képest?
Megint más: nekem sincs helyem, de rendeltem száz dvd-t 13eHUF-ért /princo, és gyárilag már úgy van kialakítva,h nyomtathatok a korongra!/, azt várom. Ha érdekel, akkor itt a link :
http://www.dvdrohlinge24.com/catalog/default.php
Utána befejezem a hacksign letöltését, és megyek tovább a listán,amit belinkeltem. Monjuk az más kérdés, hogy lövésem sincs van-e a listán lévők között sorozat :/ -
#2077 Tölts le egy Zoom playert!!!! Instaéláld fel és abban van OGM hacsak a kedves codecpakjaid tönkre nem vágják... látjátok ezért szarok a codec packok mindent feltesznek csak ami kéne az nem... -
#2076 azzal se megy. bazze, most toltottem le a teljes cowboy bepopot es beleakartam nezni:( -
#2075 NEm néztem mostanában anime-t.. utoljára a Trigunt néztem meg újra a RahXephon után... Azóta semmit nem láttam.. meg jhelyem sincs: ^_^ -
#2074 aha, felraktam az ace-t, megnyitottam, gondolkodott rjta egy sort, es kijelentette hogy o ezt nem ismeri. le is szedtem, most felrakom a k lite codec packot, ha az sem megy, akkor felrakom a linuxot, ott le lehet jatszani gond nelkul. -
Gábor #2073 Mi is volt a problémád? ogm? -
#2072 felraktam ace mega codec packot de nem megy....
mindjart megprobalom a k-lite-t -
Gábor #2071 És mi a te nicked ott? -
Gábor #2070 Gábor83 személyesen :)
De ha az emailt és icq számod csekkolod, megtalálod a hasonlóságot ;) -
#2069 hehe....alien anime:PPP...azkenemeg:P...
egyebkent te vagy az a Gabor aki az USteam Forumon az Anime drama topikban beirta a Gundam Seedet? -
Gábor #2068 Kár :/
Mit nézel mostanában? -
#2067 csak névben tudtommal... -
Gábor #2066 Van egy olyan, hogy alien9 az usteamen.....csak névben van hasonlóság, vagy tényleg alienekről van szó? -
#2065 neeeem:) Igazából egész nap repülök IL-2zök:) -
Gábor #2064 Csak nekem tűnik úgy,hogy mostanában nem nagyon jársz erre? Van,hogy egész nap csak magamnak válaszolgatok -
#2063 jahh akkor a 28-at várom én is veszettül nagyon:( -
Gábor #2062 27ről tudok, legalábbis annyi van az usteamen. -
#2061 Berserk mangából kijött már a legutóbbi act?? asszem a 29-esnél tart... -
Gábor #2060 Nekem az első rész elég elrettentő volt, de szeretem én is kínozni magam néha, így lehet letöltöm az egészet :)
Most a .hacksignt nézegetem, mellé olvasom a berserk mangát. -
Gábor #2059 Üdv itt! :)
Nos, az end of evat nagyon rossz húzás volt megnézni, mert az egy sorozat, meglepő módon a neon genesis evangelionnak az alternatív befejezéseit tartalmazza (vagy az a rebirth? ezeket mindig keverem). Tehát bölcs lenne akkor a sorozattal magával újrakezedeni a "karrieredet".
Segítene, ha leírnád, hogy mit preferálsz, pl fantasy, mecha, cyberpunk, ill milyen stílus jön be: szeretsz elgondolkodni, vagy csak akció kell, esetleg horror, vagy kacagnál egy jót?
Ha ezekre választ adsz, tudunk, és fogunk ajánlani! -
#2058 Jövök, mert ide lettem invitálva az AvP topicból.
Hát az első anime filmemet már megnéztem, talán nem a legbőlcsebb választás volt, End of Evangelion. Ez ha jól tudom a 25. résztől, és talán ezért lehet, de a sztori második fele nekem egy kicsit értelmetlen volt....vagy nem is jól fejezem ki magam, mert megértettem, de egy kicsit uncsi volt:))) ez se a legjobb meghatározás. Ezért gondolom, hogy nem a legbölcsebb mert talán jobb lett volna ha ismerem az előzményeket.
Ami mangában nagyon tetszett az a Hellsing volt, és fönn volt vinyon a Ghost in the Shell is, mint "még úgyse láttam ilyet tölcsünk hát le egyet" film, csak sajnos véletlenül letöröltem, egy tisztogatás folytán. Film ajánlatokat viszont szivesen fogadok mint 2. első film, csak viszonylag könnyen beszerezhető legyen:)) -
#2057 hmm japan nepessege fogy?...eddig azt hittem alig fernek el azon a szigeten
egyebkent Boogiepop Phantom otodik reszenel tartok es en meg ilyen animevel(val?) nem talalkoztam...Kerulje el az aki erzekeny az ilyenekre mert ez nagyon durva...a depresszio melle a felelem es a terror is tarsul...nekem nagyon tetszik, mindig is tetszettek az ilyen dolgok de sztem en ezt pihentetni fogom mert mar kezdem erezni azt a pokot (masodik resz)...nincs nagyon foszereploje de megis osszefonodik..a hangeffetek meg a zene is nagyon jo benne..
erdekes mi mindent bele lehet tenni egy animeba(be??) amit egy filmbe nem.. -
Gábor #2056 ;) -
#2055 -
#2054 de azért holnap reggel hozd vissza! :) -
#2053 köszönjük az infot -
Gábor #2052 Ez vajon miért kellett ide? -
Cat #2051 http://velvet.hu/szex/japan0817/ -
Gábor #2050 Három epizódot megnéztem a hacksignból. Eddig nem sikerült lenyűgöznie,pedig usteam fórumon nagyon sztárolták. -
Gábor #2049 Ja, tényleg....de akkor miért itt kommunikálunk?! Így lebukunk!
Cuki kutya, vacsinak elvittem, ha nem bánod